Uzun zamandır sevdiğim çocukla dün görüştük. Konuştuk, oturduk, sohbet ettik. İyi geçti. Sonra görüşürüz kendine iyi bak dedi gitti. Ama sonra hiç mesaj falan yazmadı. Çok seviyorum, çok özlüyorum, tekrar görüşmek istiyorum. Ne yapmam lazım mesaj atmak istiyorum. Onu tekrar görmek istiyorum. Bir erkek yazmıyorsa istemediği için midir yoksa başka sebeplerde var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSize mutlaka yazardı negatif yorumlamak istemiyorum ancak yazması lazım eğer birkaç gün geçmesine rağmen yazmadıysa ve geçmediyse henüz bekleyin baktınız yazmıyor büyük bir ihtimal sizde gurur yapacaksınızdır yoksa kendisine yazardınız böyle bir soru sormazdınız eğer sizde kendisine yazmayacaksanız bekleyin bu kisi yazmıyorsa ozaman sizle artık görüsmek falan istemiyor olabilir ancak kesin anlamda bunu böyle yorumlamak hata olur, ancak bir insan gün geçmesine rağmen yazmıyorsa mesela siz bulustunuz falan konustunuz sonra bu kisi artık size yazmıyor bulustuktan sonra telefonda konustuysanız eğer ve sonra ise size yazmamaya basladıysa ve umursamamaya basladıysa ozaman artık sizinle konusmak istemiyor olma ihtimali yüksek olabilir.
112 Yorumla
Soran+1 yılDaha dün görüştük. Uzun uzun da sohbet etti aslında. Ama laf arasında şu an ilişki istemediğini de belitlrtti. İki aydır telefonda görüşüyorduk. Kafası karışık. Ben onun iicn mücadele etmek istiyorum ama nasıl davranacağımi bilmiyorum. Gözlerim doluyor yüzü aklıma geldikçe.
- +1 yıl
Zaten iliski istemediğini söylemis size bir insanın hayatına zorla giremezsiniz nekadar mücadele ederseniz edin bosa ben nekadar desemde mücadaele etmeyin çaba sarfetmeyin siz edeceksiniz mutlaka ve inanın bana her çabanız bosa çıkacak bu kisi sizden daha çok uzaklasacak biliyorum beni dinlemeyeceksinizdir çünkü bunu diyen insanlar hep baskalarının pesinden kosar malesef sizde aynısını yapacaksınız ben diyorum yinede yapmayın kosmayın bırakın ama siz %90 büyük bir ihtimal kosacaksınız ve her çabanız bosa çıkacak net böyle olacak bir kisi size iliski istemediğini söylüyorsa umut verdiysede önceden hatalıdır bırakın gitsin bu sekilde çabalaya çabalaya ancak kendinizi üzeceksiniz yasaya yasaya öğrenirsiniz malesef beni dinleyeceğnizi sanmıyorum.
Soran+1 yılSizi dinlemek istiyorum. Zamana bırakalım dedi. Belki iki hafta sonra olur belki bir sene sonra olur. Sadece zaman dedi. Ben duygularıma hakim olabilsem sizin dediklerinizi harfi harfine yapacağım ama o kadar kötü hissediyorumki kendimi
- +1 yıl
Bu kisinin yapacağı simdi nasıl olsa kendisinden hoslandığınızı falan sevdiğinizi biliyor sizi cepte tutacak ve kendisini durmadan size gösterecek ve biraz ego yükseltecektir kendisinden bana kalırsa diyin madem istemiyorsun ozaman bay diyip gidin yapmanız gerekene en iyi sey bu açıkcası size umut verici sözler söylesede emin olun birsey olmayacaktır, biliyorum kendisini bırakınca üzüleceksiniz ancak bu sekilde daha çok üzülürsünüz zararın neresinden dönerseniz kardır umarım yaparsınız deneden onu dediklerini dinlemeden.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için. Sağolun. Umarım atlatabilirim
- +1 yıl
Rica ederim umarım.
- +1 yıl
@skarlet1997 dedigini yasadim aci cekiyorum ya hic mi merak etmez insan
- +1 yıl
@sevdalikiz3434 Sanmıyorum ben açıkcası çünkü öyle olsa mutlaka iletisime geçerdi acı çekmek umursamaz insanlar için kesinlikle ve kesinlikle hatadır ancak buna engel olacak birsey yoktur insan ister istemez acı çeker normal olarak, bir insan sizi umursamıyorsa ne yaparsanız yapın daha çok kaçar sizden anlıyorum bu sekilde daha fazla acı çekiyorsunuz ancak onu düsünmek çabalamak daha çok acı çektirir zararın neresinden dönerseniz kardır.. malesef iste bu tür insanlar toplum içinde çok fazla hiçbir doğru insan bunu yasamayı haketmez.
- +1 yıl
Sen uzulme diye kaciyorum uzak duruyorum dedi arkadas da kalmayi denedik ben yapamadimbyazmadi sonra bende agir soz yazip engelledim pesime dusmezmi simdu
- +1 yıl
@sevdalikiz3434 Hayır beklemeyin artık geçen geçmistir yapacak birseyiniz yok düsünmesinide falanda beklemeyin zaten olmamıs yapacak birsey yok bazen nekadar istesede insanlar bazı seyleri olmadığında yapacak hiçbirsey yoktur malesef sonuç olarak olmamıs nekadar üzülsede bir insan olmayınca olmuyor malesef bazı seyleri kabullenmek gerek düsünmeyin daha fazla rutin hayatınıza devam edin ve baskası çıkar elbet karsınıza.
- +1 yıl
Ben de kaygi ve okb hastasyim neyse tesekkurler yorum icin
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılBelki işi var moreli bozuk ya da bir şey oldu... Hanımlar neden böyle hep? Dünya sizin etrafınızda mı dönüyor? Tamam seviyor olabilirsin ama biraz karşındaki insanı anla. Ayrıca zaten yazmak isteseydi ya da imkanı olsaydı bir problemi yoksa yazardı ya da arardı zaten... gereksiz huzursuzluklar bunlar
02 Yorumla
Soran+1 yılDünya benim etrafımda dönüyor demedim ki. Sadece onu çok özlüyorum. Bir haber bir cümle bekliyor insan. Ben yazsam rahatsız etmek istemiyorum. İki arada bir derede kaldım
- +1 yıl
Sen yaz o halde en azından niyetini öğrenmiş olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiçbir şekilde geri dönüş yapma. Aklına gelseydi o dönerdi zaten. Senin için iyi geçmiş olabilir , demekki onun için geçmemiş. Çok merak ediyorsan yazmamasının sebebini bir sor anlarsın zaten isteyip istemediğini.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Keşke buluşmadan sonra eve gittin mi falan diye yazsaydın. O zaman anlardın sana karşı hislerini. Şimdi yazma ve onun yazmasını bekle. Yazmazsa da zorlama. Yoluna bak.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
24Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. hoşlanmamıştır senden yoksa mutlaka yazardı
11 Yorumla
Soran+1 yılAttığım storiye bugün hemen baktı ama bilmiyorum çözemiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsan hiç olmadı güzel bir gündü tarzında bir mesaj atar nezaketen.
Yeminle öküz mıknatısı gibisiniz.
Yazma tabi ki o kadar da değil.23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. İşte yeni tanıştığım biri olsa umrumda olmaz. Sıkıntı uzun yıllar seviyor olmam. Ondan yüreğimin acısı. Ha deyincede unutulmuyor
Soran+1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ona sorsana. Mesela nasılsın yaz. Neden yazmadın hiç diye sor
12 Yorumla
Soran+1 yılBiraz zaman geçsin sorayım bakalım ne diyecek
- +1 yıl
Sorma sakin bekle
Atma mesaj bence sende onu beğenmedin belki öyle düşünsün o atar yakinda
12 Yorumla
Soran+1 yılDediğiniz gibi birkaç gün bekliyeyim o halde
2 tip erkek var.
1. si pesinden kosturmayi seven bilerek ya da bilmeyerek. cok sevdiginizi ya da hoslandiginizi belli ettiyseniz ki muhtemelen ettiniz. Gecmis olsun Kacacak
2. Kosmayi seven erkek. Hic sevmese bile kacan kizin pesinden gitmeyi cok severiz Allah canimizi almasin ama iste
O yuzden birakin o size yazsin322 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar beklemeliyim. Bir gün üç gün bir hafta. Netice itibariyle onu tekrar görmek istiyorum. Bir erkek bir kadının sevgisinden hiç mi etkilenmez.
- +1 yıl
Ozur diliyorum seni kirmak istemem ama kendinden pay biç. Etkilenmedigin birine gorustun ve etkilenmedigin halde mesaj atarmisin? Bu sekilde dusunup cizgini koru. Icim rahat etsin diyorsan yaz zaten belli edecektir. Gec cevap veriyorsa hoduk gibi konusuyorsa ya da lakayit konusuyorsa anlarsin
- +1 yıl
Doğru tespit @TansuKaya.
Soran+1 yılMesajıma cevap veriyor hemen. Benimle ilgili de konuşuyor. Sorun şu ki iki üç sene önce ayrılıp başkasıyla evlenen sevgilisini aklından atamiyor bu nedenle kimseye bağlanmak istemiyor. Ama evlendi gitti artık elden ne gelir. Ben onun için mücadele etmek istiyorum onu sıkmadan boğmadan. Bbkraz çocukça ama sabah attığım storiyi açtı hemen. Merak etmese açmazdi galiba
- +1 yıl
Bakıyor ediyor o kadar ve sana ulaşmıyor mu?
- +1 yıl
Kardesim her zerrende baskasini hatirlayacak kafasindan silmedigi surece bu olacak. Yakinlasmak istiyorsa zaten gelecektir emin ol. Kimseye baglanmak istemiyor senin kendin icin savunma bahanen olur boyle seyler kalbini dinle aklinla hareket et demek istedigimi anlayacaksin.
- +1 yıl
@minikkladyy tesekkur ederim
- +1 yıl
Benden kaciyor zaten ne yapsam pesimden kosar
- +1 yıl
Senden kaçanı sen niye kovalarsın ki?
- +1 yıl
@minikkladyy engelli 6 gundur kosmuyorum artik
- +1 yıl
Bu ilişkideki terazi kuralıdır dengeyi sağlayamazsan biri kaçar diğeri kovalar. O yüzden karşı taraf sana ne kadar veriyorsa sende ona o kadar vermelisin.
- +1 yıl
@minikkladyy artik oyle yapiyorum engelli 6 gundur
- +1 yıl
Kosmuyorum 6 gundur engelli 💔
- +1 yıl
@minikkladyy katiliyorum
- +1 yıl
Kalsın öyle takma kafaya ne saçma iş yahu. Bana ulaşmayana ben hayatta ulaşmam mesela. İstemediğini düşünürum. İsteyen herturlu yolunu bulur , gelir.
- +1 yıl
@TansuKaya teşekkür ediyorum
- +1 yıl
@minikkladyy haklisin ama okb ve kaygi hastasym psikoloji hastaliklarim cok
- +1 yıl
@minikkladyy mantikli dusunen insanlar sevindiriyor beni.
@sevdalikiz3434 Kardesim kendine deger ver destek al ve bu sureci atlat. Kimse senden onenli degil - +1 yıl
Kafaya fazla takmayacaksın bu çok normal birşey. Sende beğenmemiş olabilirsin oda beğenmemiş olabilir insanlık hali. Bir süre başka işlerle meşgul ol. Emin ol daha iyileri çıkacak karşına @Sevdalikiz3434
- +1 yıl
Sevinmenize sevindim. @TansuKaya
- +1 yıl
@minikkladyy neyse daha cok kotu oldum yorum icin thank you
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun olayı belli telefonda görüşmüşsünüz ve ilk buluşmadan sonra muhtemelen sizi beğenmemiş görsel olarak ve o yüzden yazmamış
05 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen öyledir 😔
- +1 yıl
Biraz açık sözlü olup üzdüysem kusuruma bakma lütfen
Soran+1 yılNe kusuru. Doğrudur. Beğenmemis olabilir. Ama ben yinede görmek istiyorum. İnsan bedeninin acısına çare buluyor da ruhuna bulamıyor
- +1 yıl
Şöyle düşün demekki senin için hayırlısı değilmiş belkide önüne ilerde çok daha mutlu edicek biri çıkacak
Soran+1 yılİnşallah. Tek isteğim onu unutabilmek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO senn kafar senı onmsemıyr kendını frenle suanda pek saglklı degl bırseylwr yedekleyene Kadar zamn ar sonra yol gosterr sana
11 Yorumla seni beğenmemiş, beğense yazardı ya da arardı eğer peşinden gidersen acımaz çakar
13 Yorumla
Soran+1 yılKeşke fiziklerim kadar ruhlarımız da önemli olsaydı. Sevilmenin kıymetini hiç bilmiyorlar
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtma, kesinlikle ATMA. ısrarcı olmak daha da itici bir hale sokar
Ama belli ki sen yine de yazacaksın22 Yorumla
Soran+1 yılIsrarcı olmak istemiyorum. Ama kestirip atamıyorum da. Konuşurken zamana bırakalım dedi. Bir kahve içmeye tekrar çagirsan gelirim dedi.
Cevap sahibi+1 yılSen çağırma
Neyse sen bilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, atma sakın. İlk buluşma ve sonra ki davranışların çok önemli.
3 gün en azından bekle. Sonra düşün bunu.00 Yorumla
+1 yılBanada oyle oldu sakin mesaj atma ben attim kendimi dusuk dusurdum
04 Yorumla
Soran+1 yılCevap yazmadı mi sana. yoksa ters mi konuştu
- +1 yıl
Soguktu sonra bittirdi
Soran+1 yılUnutabildin mi peki. Nasıl başa çıktın
- +1 yıl
Unutamadim aci cekiyorum hayla dun bizim evin ordan gecti bakti sen dusun.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen etkilenmemiş ama sen yine de yazabilirsin sen neden yazmadına gidebilir çünkü konu
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım yazicam. İstemiyorsa da oturur konuşuruz vedalaşiriz. Kimseyi bir şeye zorlamak istemem
Sen yazma bence. Çok üstüne düşme kendisi istiyorsa yazar zaten. Eğer hala yazmıyorsa istemiyodur, üstüne düşmeye bile değmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh be kuzum benimde başıma geldi istemiyordur seni beğenmemiştir.
Boşver sen gönlüne göre birini bul dış görünüşe önem verenden değil22 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bu kadar bağlanmamış olsaydım. Ben sandım ki onunla görüşünce içimdeki heyecan geçer gider. Geçmedi
Cevap sahibi+1 yılÜzülme kuzum geçer
+1 yılKarakterinin sıfırın altında olduğunun göstergesidir.. iyi buluşupta anlamışsın ne olduğunu.. yaptığı çok ayıp.. sanki birsey yazsa sen ona evlenme teklif edeceksin...
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Çok canım yanıyor. Attığım storilere bakıyor ama bir mesaj dahi yazmadı. Uzun zamandır sevdiğim biriydi. En azından bir kez daha buluşuo vedalaşmak istiyorum
Görüşme sanırım pek erkeği tatmin etmemiş yoksa eve vardın mı vs diye mutlaka yazardı
26 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence olumlu baksaydı olaya kesin yazardı. Yazmayın
10 YorumlaSakın arama yazma storine baktıysa bir etki yaratmışsın belli. Sende ondan pek etkilenmedin havası yarat salla ya. Erkekmi yok
05 Yorumla
Soran+1 yılBirine aşık olunca başkası olmaz diye düşünüyor insan. Ben kendime çok yazık ediyorum çok
- +1 yıl
Bak tatlım bende de böyle bir piçç var. Ben onu boşladım mutlu görünmeye çalışıyor. Sanki beni takmaz gibi göstermeye çalışıyor. Ama bunu yapması bile bana bir insan sürekli mutlu olduğunu göstermeye çalışır mı? Beni takmıyorsan hadi ordan eder mesaj atmazsın biter ama sürekli mutlu gibi gösteriyor kendini hah bende siklemiyorum demek canımı yakmak için debeleniyor ki umrundayım çook. Salla geç burada aşkmı var kız aptal olma. Bırak sal şu salağı güçlü ol.
Soran+1 yılGüçlü olmaya çalışıyorum ama bir yandan da en azından mücadele ettim demek istiyorum. Kalbim beni çok yoruyor
- +1 yıl
Mücadele etme işte etmeee bir boka yarasaydı bende yarardı. Bak tatlım seni istiyorsa zaten gelicek. Belki gider diye korkma gidecek olan insan sen mücadele etsende gider etmesende.. bu seni isteyip istememesiyle ilgili bir sorun. Kendini yıpratırsın bak uğraşma bırak. Aksine güçlü ol zamanmi istedi okey sorun yok de. Hayatına bak dahil oluyorsa anlaki seni istiyor yok olmuyor ise def et gitsin.
+1 yılSeni begenseydi yazardi.. kalbini kirmak istemiyor, ve yazmadan seni kendinden sogutu0 tamamen bitirmek istiyor.
00 Yorumla
+1 yılKendini ağırdan satanların bir yerlerini kaldırmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılErkek yazmıyorsa istemediğindedir. İstiyor olsaydı mesaj atardı. Boşver yoluna devam et..
06 Yorumla
Soran+1 yılKolay değil ki yola devam etmek. En azından biraz mücadele etmek istiyorum
- +1 yıl
O mücadele etmeli sen değil. Zorla da güzellik olmaz
Soran+1 yıl@İncilci78 haklısınız arkadaşlar ne diyeyim. Ama çevremde ilk başta istemeyip zamanla görüştükce bir birine ısınan çiftler var. Beni bir kere gördü sadece. Belki devamında farklı şeyler olacak. Bir umut işte insan ben mücadele mi verdim demek istiyor
- +1 yıl
Erkekler mücadele edince problem olmuyor da kadınlar yapınca kötü duruma düşüyor o yüzden boşver
Belki de beğenmedi seni bilemeyiz sen de arama ararsa arar zaten üzme kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkide beğenmedi evet. İnsan böyle durumlarda keşke daha güzel olsaydım diye iç geçiriyor. Halbuki ben onun tüm kusurlarını seviyorum. Umarım atlatabilirim
+1 yılBiraz daha bekle ama baktın atmıyor sen at fakat üzerine de çok düşme, kaçan kovalanır olayını yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız 🙏
- +1 yıl
Ben yaptim simdi pesinde dgilim nolcak ya
+1 yılYa boşverin bence eğer atmak istese atardı diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni yeni tanışıyoruz. Belki de biri beni kazanmaya çalışsın diye bekliyordur belki istemiyordur. Bilmiyorum, üzülüyorum. Görmek istiyorum
- +1 yıl
O zaman her şeyi göze alarak siz yazacaksınız
o yazana kadar yazma. sen yazarsan eğer cepte olursun.
10 Yorumla
+1 yılBu kadar basitlesmeyin yazmiyosa yazmiyodur yazaninda yazmayaninda taaaaaa...
10 Yorumla
+1 yılİstemiyor olabilir veya hoşlanmamıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir 😔
- +1 yıl
Hayırlısı
+1 yılScarlett in dediği gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılTipini beğenmediyse sen unut o işi güzelim. Böyle mi demiş
+1 yılBence biraz bekle, hemen kötüye yorma
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim anksiyetem var. Çok çabuk kötü düşünüyorum. Kendimi sakinleştirmeye çalıştıkça batiyorum.
- +1 yıl
Benimde var ayri yetten okb yim hem
+1 yılBelki hoslanmadi. Görünce. Ya
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle mesaj atmamalısın. Beğenmemiş demekki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Seviyorsa ayrılır ayrılmaz merak eder yazardı
00 YorumlaBelki müsait değildir veya sni istemiyordur
00 YorumlaHoşlansaydı mutlaka yazardı eve gittin mi vs diye
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilk kez mi yüzyüze görüştünüz?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılunut gitsin
+1 yılİstemediği için olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaz birsey olmaz
10 Yorumla
+1 yılBeğenmemiş olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yıl😕
- +1 yıl
Yani seni üzmek istemem ama benim başıma gelmişti beğenmemiştim bidaha yazmadım sizi bilemiycem
Soran+1 yılEn azından geldiğin ucun teşekkür ederim ama bir daha görüşmeyelim kendine iyi bak tarzında bir şey yazabilirdin. Bu bir insana olan saygıdır
- +1 yıl
O da onun ayıbı tecrübe edinmiş oldun
+1 yılMuhtemelen hedeflediği gibi olmadi
01 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bn olsam ilk yazmam
06 Yorumla
Soran+1 yılBen mi ilk yazmiyayim anlaminda dediniz. O yazmaz ben yazmam bu hikaye başlamadan biter. Bitmiş gerçi biten de neyse
Soran+1 yılYeni nesil sevdalar işte. Nefret ediyorum bu çağdan
Soran+1 yılUmarım biri tarafından sevilmezsin. Hiç hak etmiyorsun
Yok arama erkekler brz rahattır bekle araycak
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah. Bir kaç gün bir şey yazmayacağım. Ama böyle yaşamak çok zor. Yeni yeni tanıştığım biri olsa pek takmam uzun zamandır seviyorum yaralıyor beni bu durum
Soran+1 yılBunları yapmaya gücüm yok. Yoruldum artık. Arasam gel desem gelir büyük ihtimalle ama işte bu belirsizlik bitiriyor beni
Onun yazmasını bekle sakn yazma
014 Yorumla
Soran+1 yılYa hiç yazmazsa
Soran+1 yıl@Sonpaşa ben onun mücadele etmek istiyorum. Onu sıkmadan boğmadan. Görmek istiyorum ama rahatsız etmemek için yazmaya çekiniyorum
Soran+1 yılSizde haklısınız. Çıkmaza girdim ben
+1 yılİstemediği içindir
02 Yorumla
Soran+1 yıl😕
- +1 yıl
Sonra görüşürüz demek bunun ifadesi
- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılAtma.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Bekle biraz yazar.
00 YorumlaÜzmek istemem fakat istemiyor olabilir :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılIsi vardır belki
00 Yorumla
+1 yılAtma
01 Yorumla
Soran+1 yılO yazmaz ben yazmam. Bu böyle sürer gider ama
Hayır ilk o yazsın
00 Yorumla
+1 yılBurada mi tanıştınız
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır mahalleden biri
- +1 yıl
Ilk buluşmadan sonra mesaj atıp aramamasi normal değil
- +1 yıl
Sende aramani tavsiye etmem düşürme kendini
Soran+1 yılPeki ya farklı düşünüyorsa. Yazmak için fırsat bulamadiysa. Başka bir semte kuzeninin yanına gidecekti o aksam
- +1 yıl
Cehennemin dibine de gitse arar sorar geç bunları
Soran+1 yılHaklısınız 😔
- +1 yıl
Hoşuna gitmeyen birşeyler var demekki
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Atmalisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoslanmamis bosver düşme. Kendisi donerse donsun
10 Yorumla
+1 yılhoşuna gitmemiştir..
00 Yorumlaİstemediği için
10 YorumlaAtabilirsin