Ben nerede yanlış yapıyorum kızlar? Bu adamla evlenilir mi?

Ben 26 yaşındayım, sevgilim 45 yaşında bir iş insanı. Para konusunda asla sıkıntı çekmeyecek biri fakat bana en fazla dakika mesaj paketi sürprizi yapıyor sadece. O da ben onu arayıp tok sesimle enerji yükleyeyim diye. Yani kendi menfaatine... Her neyse, yeğenlerini çok pahalı özel üniversitelerde kendi parasıyla okutuyor ve saçma sapan bölümler. Adamın parasını yiyip duruyorlar ıphone prolar falan. Daha çok masraf var da yazmaya uğraşamam. Ama bana hiçbir şey yok. Bugün dedim artık ben söylim... Çiçekleri çok seviyorum alınırsa mutlu olurum dedim. Tabi alırım da sonra başka şeylerde isteyip tepeme çıkma dedi. Ve bu adam benimle evlenmek istiyor. Cimri biri olsa akrabalarına neden böyle? Evlenince çalışmana gerek yok ben para veririm diyor ama ben daha bir şey göremedim? Yol yakınken döneyim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ay şu erkeklerin hasedine bakkkk. Noldu güzel kızlar size bakmıyor diye kudurdunuz hayırdır? Çalışmış kazanmış zengin olmuş adam sizene. İster benimle yer parasını ister kendi sizene!!! Ben kızlara sordum soruyu hasetlik yapmayın
Ben nerede yanlış yapıyorum kızlar? Bu adamla evlenilir mi?