Bu insanla evlenmeli miyim icim huzursuz?

Konustugum çocuk önceden ailesiyle birlikte bizim apartmanda yaşıyordu. Sonra başka apartmana taşındılar. 6 Şubat depreminde tesadüfen evde kendini annesi ve babası yoktu. Evde sadece 2 tane erkek kardeşi vardı. Ve evde kalan 2 erkek kardeşi de vefat etti. Şu anda o anne ve babasının tek evladı. Inanın su anda onlar sıfırın altında bir seviyedeler. Depremde yıkılan evi almak için borca girdiler yeni ev döşediler. Ev depremde yikilmasina ragmen onlar hala o evin borcunu ödüyorlar. Konustugum çocuk inşaat mühendisi. Ailecek çok iyi insanlar annem onun annesine bildiğiniz aşık çok seviyor. Onu ve vefat eden kardeşlerini de tanıyorum çok iyi insanlardı yani. Tek kafama takılan soru şu o da ben hala öğrenciyim. 21 yaşındayım ve eczacılık okuyorum acaba sorun olur mu? Ayrıca o çocuk bana dediki ben evlensem çocuklarıma adini vefat eden 2 kardesimin adını koyacağım dedi yani baya acılı bir aile ve sanki benden hemen çocuk bekliyorlarmış gibi hissediyorum. Özellikle annesi ve babası. O 2 çocuk onların hayatlarını doldurmuştu diye birden boşluğa düşmüş gibi hissettiler. Onları çok beğendim ama bir yandan icim huzursuz neden?

Bu insanla evlenmeli miyim icim huzursuz?