Bu kişiyle evlenmeli miyim?

8 senedir sevgiliyiz. Iyi kotü bircok animiz oldu beraber buyuduk diyebilirim. Bir donem beraber dahi yaşadik. Kendisinin evi arabasi var ve bunlar bu donemde onemli seyler lakin lise mezunu ve guvenlik gorevlisi. Ben ise 2. universitemi okuyorum ve bu esitsizlik yuzunden babam karsi cikiyor evlenmemize. Beni en cok dusunduren konu ise onun baska sehirde olmasi ve evlendigimizde benim de o sehre tasinacak olmam. Orasi kucuk bir sehir ve benim önüm suanki sehrimde daha açık. Üstüne bekledigim birkaç teklif de var. Kariyerim icin burada yasamak istiyorum ama o karsi cikiyor. Ayni zamanda sevgilim oldukca umursamaz bencil ve odun biridir. Evlenme teklifini bile sevişirken etmişti. Bazen benle sadece cinsel birliktelik icin beraber oldugunu dusunuyorum romantizme dair hicbir davranisi yok. Birkac kere de ayrildik kendisiyle ve ayrildigimizda bana verdigi tum hediyeleri geri istemesi de cabası. Bulustugumuzda ise de surekli beni ayagina cagriyor kendisi hic gelmiyor. Bu durumlar kafami cok karistiriyor.
Bu kişiyle evlenmeli miyim?