Kafa yapısı bana uyuyor , tipi fena değil , karakteri düzgün.
Bunlar zaten olması gereken şeyler o yüzden belirtme gereği duymadım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 30 yaşındayım. Görücü geldi. Adam mühendis 65 bin maaşı varmış. Yaşı 40 civarı. 4 tane evleri varmış ailesinin. Tek çocukmuş. Bir evin bir oğlu. Onla evlensem mi?
bize sorman kadar saçma bişey yok.. öncelikle tanımam lazım seni diyerek haftada minimum bir kez buluşun.. neye sinirlenir neyi asla kabul etmez konuşun oturup.. benim gördüğüm en büyük hata çiftler zamanla birbirine eriyip gittiğinden asla gerçekleri konuşamıyorlar.. o yüzden beğenmeden önce iyice konuş..
senin evlenme kriterin maddi açıdan iyi olmasıysa evlen tabi.. ama başka kriterlerin de varsa onlara bak.. mesela adamın maddi imkanı iyidir ama karakter olarak kötüdür şiddet eğilimi vardır ya da aldatmaya meyillidir... bu durumda maddi geliri yine de sana uygunmu
evlen bu devirde başka nasıl böyle erkek bulacaksın. severek evlensen bile maks 5 yıla birbirine karşı olan sevgi bitecek çocuk olack falan derken ohooo. en azından rahat bir yaşamın olur borçlarla kiralarla uğraşmazsın çocuğunun iyi bir geleceği olur
Oturup konuştunuz mu (para dışındaki konuları)
Evet
Yani bence bu işin parayla, evle pek alakası yok canım! Tabii ki bunlar önemli ama bir ilişki sadece maddiyat üzerine kurulmaz. 🤔 Karşındaki insanla gerçekten mutlu olur musun? Ona aşkla bakıyor musun? Birlikte iyi bir şekilde vakit geçirebilecek misiniz? Bu soruların cevabı evet ise belki düşünebilirsin. Ama sadece evler ve maddiyat seni tatmin etmiyorsa, bir daha düşün derim. ❤️🥰
Cevap
60Cevap
ilk başta bana göre tanışma anında o senin ilgini ve dikkatini çektimi? Isınabildin mi elektrik alabildin mi? kalbinde bi heyecan kıpırtı oldu mu? Biraz aşk ve sevgide önemli. Benim için para hep her daim 2. Planda. bende görücü usulü evlendim bu söylediklerim oluştuğu için karar vermiş oldum. Sanada hayırlısı olsun inşallah. 🙂😉👍🏻
Evet fena değil
Mantıken bakıyorum ama ana kuzusu olabilir
İyi iyi, tapu kaydı ve maaş bordrosu sağlam.. Evlenirken bunlara mı bakıyorsunuz ailecek?
Noooo
insanların evleneceği kişi ile ilgili yapılan böyle tanımlara üzülüyorum. Kişinin karakteri-yapısına dair bilgi sıfır. Mesleği maaşı mal varlığı…
Karakteri güzel
Çok basit düşünüyorsun, mutluluklar dilerim
selam.. senin olay bakış acın ileriye dönük yuva kurmak mutlu olmak yerine sanırım daha çok madiyat olarak bakıyor olman ve düşün ce seni sadece götüre bildiğin yere kadar sürdürmek ileri çok ta önemli değil diye bir düşün ce içindeysen...
İşte bilmiyorum
aklın da ne var bilmiyorum ama sana bir tavsiye para pul her şey geçici bu fani dünyada önemli olan senin en güzelini yaşaman ve hep mutlu olman yaşadığın bu hayatın tam anlamıyla tadını çıkarman ileriye dönük yuva kurman bunu sakın unutma o bakım dan doğru düşlün ve mantıklı kararlar ver derim..
Parasız pulsuz da Saadet olmuyor ki ama
Benim ilk esim çok zengindi arabası dükkanı baglari bahçeleri arsaları. oturduğumuz ev deniz manzarali bahçeli müstakil iki katliydi. para hiç önemli değil. ben o evden kaçmak için neler yaptm. benim için para son siniftadir. mal mülk olsa nolacak sanki evlenince senin üstünemi yapicak .
Bi tanış, konuş ne bileyim vakit geçir. Kafa yapınız uyuyor mu? Anlaşabilir misin? her şey para değil ya, mutsuz bir evliliğe adım atma. Yok ben mantık evliliği düşünüyorum dersen bilemem 😂
Anlaşıyoruz
Bize niye soruyorsun ki onunla evlenecek olan koynuna girecek olan bir yastığı ömür boyu paylaşacak olan sensin
Offf maalesef
"O adam acaba seninle evlenmeli mi?"sorusu daha doğru olur diye düşünüyorum.
Fena düştü kanka
Mala mülke göre seçim yapacaksan evlen.
En kötü ihtimal boşandığında nafaka + ev mev derken güzel para kaldırırsın
😀
Zor o iş
O yaşa kadar mühendis ve o kadar nalı olan maaşı olan adamla kimse evlenmediyse ya kendisi sorunludur ya da ailesi
Geçmişte olmuş ama ayrılmış nişanlıdan
Her şey ortada sen bilirsin
popon rahat etsin istiyorsan evlen ama
Evlilikte her şey para değil huzur saygı mutluluk önemli para da önemli ama onlar olmadıktan sonra zor oluyor
Eşim 8 yaş küçük, ve eski bi kscandı. O da ben de kimseye danışma gereği duymadık, çünkü emindik.
Canım adamdan hoşlandiysan elektrik aldıysan neden olmasın eğer malı mülkü için evleneceksen sakın o hataya düşme
Evlen. Çünkü severmiyim içime siner mi anlaşır mıyız hiç merak etmemişsin , merak ettiklerini öğrenmişsin az gelmediyse evlen
Sadece malını mülkünü anlatmışsın bu adamın karakteri yokmu ki ondan bahsetmedin
İyi karakteri
Evlen ama önce tanımaya çalış. Karakter uyumu var mi onu tart. O yoksa evlenme
Evet uyumlu
Bas nikahı gitsin
Fark ettiniz mi tek bir kişiliğinden bahsetmedi ben olsam senin gibi cahil ve paragöz biriyle evlenmezdim adam hayatının hatasını yapmış
Kes
Ucuz insan
Kes be
Eeee daha ne arıyon bide işini doğru yaparsa 😅😇
Adam ile anlaşmak önemli istediği kadar para sporu olsun
Aşık olacağın adam da atama bekliyor sonra bu adamla evlenip aldatırsın
Dikkatini çeken hem maddiyat olmus. Adamın neye benzediğine ne huyları olduğuna hiç dikkat bile etmemisssin. O para sana yar olmaz
Parasına bakıyorsun besbelli karakterini değil de parasını anlatıyorsun bize burada
Lan madem öyle güzelsen beyinle evlen 35 yaşındayım 45 maaşım var 4 dairemiz var tek çocuğum bir evin bir oğlu
Çirkinim knk
Çirkinsen olmaz o kadar daireyi çirkinle yemem
Mutsuz bir ilişkiyi para için kabul etme seveceksen aynı eve gir yoksa hayatın b. k olur
İlgin varsa hoşuna gittiyse hayat senin karar senin
Sevmeden nasıl evleniceksin önce tanı bir. Her akşam sevmediğin birinin koynuna girmek tuhaf olur veya mide bulandırıcı
Bir evin 2 oğlu olsa evlenmicen yani 😂 adam mühendis olmuş ama hala seçimlerinde hata yapıyor
Fena düştü knk
İşveli buldu beni
Bir evin bir oğlu olup bunca zaman da evlenmediyse aileye düşkünlük fazla olabilir ben olsam evlenmezdim ama sizde de aile kavramı önemliyse neden olmasın
Evet o korkutuyor
Sadece bunlara mi bakiyon ammk evlilik sadece bunlardan ibaret değil
Karekteri düzgün ve ben bu adamla yaparım diyorsan evlen mal mülk zamanlada olur yeterki caliskan biri olsun ama zaten fena bir mal varlığıda yok
Çalışkan değil tembel
Evlen işte kızım bu kısmet bir daha nerden gelecek ayağına ama önce adamla bir konuş nasıl bir bak
Neyi yatmadı kafana ama parası malı mülkü değil önemli olan sana olan bağlılığı onları söylemeden önce sana karşı niyetini öğren
Daha iyisi yok ise ve enerjiniz tutuyorsa evlen tabi
Kabul etmee ana kuzusu olur bunlar daha yaşitin biriyle ol
Sen evlenmezsen ben evlenirim 😂
😂😂😂
Knk muhendis falansa egitimlidir de evlen bence
Eğitimli olmayan kalmadı
Para için evlenme iyi insansa evlen
İyi adam
Kayın valide kaç tane?
Bir tane
Herşeyden önemlisi senin için ısındı mı?
Fena sayılmaz
Evlen yan gelip yatarsin 😂😂😂
Yok be
Biz evlen desek evlencenmi
evlen evlen, nerede bulcan bir daha
Bence gayet iyi sadece bir çocuk isteyin varsa yaşdan ötürü sorun ola bilir
Olur süper şans degerlendir
Aşk yoksa olmaz
Yaşı çok değil
Fakir ben evlenmezdim
Bunun diyenin 18 yaşında işi gücü olmayan babasından geçinen birisi olması komik 🤣
Tamam ama ben doktor olacağım yine 65den fazla kazanacağım
Shshahah bunu oldugunda söyle tamam mı şimdi değil önce kendi emeğini kazan bi
Hem baksana daha mutsuz olduğunu hisseden birisin 🤗🤗
Hissetmiyorum aşk acısı çektiğim zaman öyle yazdım.
Peki şu an degistirebiliyor musun bunu
Zannetmiyorum
O yüzden mutsuz kalacaksın 🤣
He he
yapistir gitsin
Beğendiysen evlen. Maddi durumları var.
Valla para değil her şey sen bılırsın aşk lazım
Kacırma iyi kötünal gitsin
Abla sen adamın cüzdanıyla evlen
Bi de soruyor musun? Durman kabahat 😊
Gideceğim şimdi ata bindim 😂
evlen çoçuk yapamazsa boşanıp nafakaya bağlarsın