Yanlış adamla mı evleniyorum ben? Bakın lütfen?

1 senedir hayatımda ve 1.5 aydır Nişanlıyız. Şöyle diyim okuldayken tanıştık kendisi memur ben öğrenciydim her hangi bir maddi destek görmedim teklif bile etmedi flört döneminde. Zaten ihtiyacım da yoktu ama insan bekliyor yinede. Mesela düzgün bir yere yemek yemeye bile gitmedik biz hiç bende ısrar eden tiplerden değilim olmadımda. Hediye ya da sürpriz bile görmedim. Bunların derdinde değilim ama zoruma gitti hep. Nişanlandık bohça bile yapmadılar bana adetlerinde yokmuş ama biz herşeyi yaptık.. Şimdi Nişanlıyız o tayinden dolayı başka şehirde bayada uzak insan süpriz bekliyor yine ama oda yok çalışmıyorum evdeyim ihtiyacın var mı diye sormaz bile. Çok mu şey istiyorum.. Ameliyat olucam olmam gereken bir tedavi para lazım biriktirip olucam bunda bile hiç konu halkında konuşmadı okadar zoruma gidiyoki sanki ondan istiycem ben. Ulan nişanlısıyımm durumumu da biliyor insan sorar ya bazen cok pişman oluyorum hıc hak etmiyorum böyle ben burdan ona elimde oldukça hep alır alır yollarım kız halimle ondan çöp görmedim
Güncellemeler
+1 yıl
Ailesi desen onlarda bizden farklı bir yerde yaşıyor anne babası arıyor soruyor yine ama oda laf olsun diye. Görümce hiç selam bile edemeyen biri sanki zorla konuşuyor o misal aynı. Biz hep tam tersi anlamıyorum ki niye böyle.. Bide bir birlerine de bağlı sülale hepsi bir gelin sevmiyor bunlar heralde
Yanlış adamla mı evleniyorum ben? Bakın lütfen?