Lanet bı adamla evliyim?

12 yıllık evlıyım lanetın teki. Bıktım ama çocuklar küçük elim kolum baglı iş duzenı oturtamıyorum inanın hayat gecmıyor adamla. Sorunun şu adamda hayat yok yaşam yok. Çok değişik bı yapısı var. Aşırı küsen biri günlerce konuşmaz barışalım desemde daha çok ezer lafla. Küser mi insan aynı evın ıcınde. Sonra sohbet yok sohbetı sevmezmıs. Arkadaşı bıle yok. Neymıs arkadaş demek para demekmıs. Cimrilik var. Bi yere gezmeye gıdelım dedım mı kavga çıkıyor çay içmeye gıderız ne bılıyom bı dolaşırız zorla gıder gıttımıde tek kelıme etmez. Önden yürür ben arkasında. Tek sosyallıgı telefonda oyun. Bunu tanıyan herkes sen bunla nasıl gecınıyon dıyo bana. Ve şu 12 yılda hastayken bıle bakmadı hastalandımmı kalk dıye bagırıyor bır gün yatmama ızın vermedı sırf çocuklar a bakmamak ıcın. Bana hıc hastayken bakmadın deyince Kötürüm mü oldun dıyo... Ve bende pskolojim bozuldu şu sıralar kızıyorum kavga ediyorum vır vır etme annenı ararım dıyo. Annem bılmıyo bşy üzülür dıye anlatmadım. Ama bu kendını haklı göruyor buna karısmayacakmışım çene yapmayacakmışım. Bı yere götürmüyor dedım mk Yok sen gezmek ıcın mı evlendın acayıp konuşuyor yani. Adamda hıc sohbet olmazmı ya sıfır öyle tv bakıyor bısey sor ya cevap vermez ıkıncı kere sorcankı ancak evet hayır desin böyle biri.

Lanet bı adamla evliyim?