Evli bi adamla birlikte oldum?

Arkadaşlar ben bundan 7 sene önce evli adamla konuştum aşık oldum 1 sene konuştuk ama asla cinsellik olmadı ve yaşım küçüktü 19 yasımdaydım babamı kaybettiğim dönem karşıma cıktı bana ilgiler alakalar korumalar derken aşık olduğumu hatta çok sevdiğimi anladım sonra çok çok çok pişman oldum ayrıldım yaptığım hatanın farkına vardım defalarca töbe ettim. Karısı duydu haklı olarak benden nefret etti ve beni bir süre taciz etti ama hak veriyordum sesimi çıkarmadım helallik almak istedim ama asla beni dinlemiyor duymuyordu sonra evlendim sürekli aldatılma korkusu üzerimde var kadının bedduasını aldım dedim vicdanen çok rahatsız oldum şu an evliyim ama hala aklıma her aldatılma korkusu geldiğinde o kadını hatırlıyorum bunu nasıl aşabılırım lütfen yardımcı olun evet hata yaptım ama hatalar ınsanoğlu için degılmıdır küçüktüm cahildim karşı kıyamadım kendime ama adam 4 sene boyunca hep beni görmek konuşmak istedi sanırım oda aşık olmuştu ama ben ne iletişim kurdum nede cevab verdim eşine yaşattığım şeyden dolayı zaten pişmandım lütfen ne yapmam lazım
Evli bi adamla birlikte oldum?