Evli biriyle beraberliğim oldu?

24 yaşındayım. İç mimarım. Tek yaşıyorum. Ben geçmişte zor bir çocukluk geçirdim. Annem babam ayrı. Annem de babam da çok baskın karakterliydiler. Ben 12 yaşında boşandılar. Babam eve hiç gelmezdi başka şehirlerde takılırdı. Haftada 1 gün gelirdi geldiği zaman da hep kavga olurdu. Babam annemi sık sık aldatırdı. Ben tek cocugum. Birbirlerini yemekten beni düşünen hiç olmadı annem nadir severdi beni. Arkadaşları hep anneme sapsarı şeker gibi kızın var keşke böyle tatlı bir kızımız olsaydı derlerdi ama annem hep geçiştirirdi kıymetimi hiç bilmediler. Ben kitap okumayı soru çözmeyi çok severdim hep okul birincisiydim. Çok çalıştım mimarlık bitirdim. Şimdi tek yaşıyorum. 1 sene önce bir adam sevdim 40 yaşında kendisi ama evli ve 2 çocuğu var ben başta böyle biri değilim dedim ama sonra beni hep değerli kılmaya çalıştığını fark ettim bağlandım kopamadim. Karısıyla kavga edip benim evime gelirdi ben de yatardı hep. Karısından fazla benimle zaman geçirdi. Boşan diye baskı yaptım boşanmadigi için kavga ettik ayrilicam senden dedim. Hakaret küfür ettim ona. Sinirlerim çok bozuldu beni bırakmıyor barışmak istiyor en yakın arkadaşlarımı aramış Alara ile barıştırın bizi diye ( ismim Alara ) . Sizce ne yapmalıyım?
Evli biriyle beraberliğim oldu?