Öncelikle herkese merhaba dalga geçecek varsa sayfadan çıkabilir çünkü engelleyeceğim. her şey 2 sene önce başladı. Rüyalarımda sevgilimin, erkek arkadaşlarımın öldürüldüğünü görüyordum. Hemde çok yakışıklı bi erkek tarafından simsiyah bi dumanla boğuluyorlardı. Bu rüyalardan sonra çevremde kimse kalmadı. Bi süre sonra evlendiğimi gördüm simsiyah bi gelinlik vardı üzerimde. Odada 3 kişiydik bi tane yaşlı kadın siyah giyimli siyah gözlü bana bakarak bişeyler okuyordu çok korkunçtu. Sonra karşımda onu gördüm çok yakışıklıydı rüyanın bi kısmını hatırlamıyorum. Ertesi günü iliskye giriyorduk kalktıgımda alt tarafım feci derecede ağrıyordu. Bu olaylardan sonra herkes benden uzaklastı. Ciddi iliskim bozuldu. Ne zaman hocaya gitmeye kalksam hep bi engel çıktı. En sonunda 3 gün önce hocaya gittim. Hoca bana evlendiğimi söyledi. Hatta dizimde kına gibi bi leke varmış onu da hocanın söylemesiyle yeni fark ettim. Büyü yoluyla bana musallat olup benle evlenmiş. Hoca birsürü muska yazdı ama hiç birisini takmak istemiyorum. Takamıyorum da zaten elim gitmiyor. Dinden imandan uzaklaştım resmen. Bu olayı dün kuzenim duydu. Evlenmişsin hiç haberimiz yok diye Biraz dalga geçti. Gecesine rüyayla uyanıklık arasında siyah bi duman gelmiş rahatsız etmiş, aynı karabasan gibi. Ayaklarını falanda görmüş hatta kocamanmış. Mesela sevgilimden tiksinmeye başladım. Fiziksel bi yakınlaşma yaşayınca hemen iktiriyorum. Sevgilim bana bi konuda yalan söyleyip saklayınca bu benim rüyama giriyor. Ertesi gününe olay patlıyor. Herşeyi seziyorum rüyalarımda görüyorum. Ben ne yapacağım lütfen yardımcı olun.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Artık sabahlara kadar salonda karanlıkta yalnız durmayacagim teşekkür ederim 🙄🙄🙄
İnşallah kurtulursun ya (bana da musallat olmazsa)
Umarım kurtulurum.
Sadece rüyalarda mı görüyorsun
Lütfen gidebildigin bütün hocalara git
Sadece rüyalarda değil
Onu hissediyorum evde ışıklar yanıp sönüyor aynalar kırılıyor kollarım bacaklarım durduk yere morarıyor
Artık çok alıştım daha neler var neler
Beni e. klsen konuşsak bu konuda benimde söylemek istediklerim var da
Ekledim
Bi şeyleri sezmen çok güzel bence diğerlerine diyecem bir şeyim yok korktum. Keşke bana niyetlenip rüya görsen
Artık bende korkmuyorum sadece basiretim bağlandı hayatıma kimseyi alamıyorum alsam bile çocuğun başına ya bişey geliyor ya da benim işlerim yolunda gitmiyor
O hoş bi durum ne değil ne yazık ki ama sen bu aleme aitsin umarım bu durum son bulur
Umarım öyle olur
Bana rüyaa niyetlen görürsende söyle
Hoca yerine psikoloğa git lütfen. Yanlış anlama ama bu senin için daha iyi olur
Tedavi gördüm zaten. Xanax selectra serex secita esmax birsürü ilaç kullandım daha da kötü oldum sadece uyutuyor geçirmiyor.
İlaçların işe yaramadığını da konuştun mu psikologla
Elbette konustum 1 seneden fazladır görüyorum tedavi
Yani böyle bir durum hiç başıma gelmedi sonuçta seni anlayamam ama kendini gerçek olduğuna sen inandırmış olabilir misin belki insanlara karşı olan tavrının değişme sebebi veya hocaların yanına bu yüzdendir
Bi tek ben değil sevgilim ve erkek arkadaşlarımda rüyalarında görüyorlar
Sevgilimle ilk fiziksel yakınlaşmamızı yaşadık 2 saat sonrasında kaza yaptı ölüyordu ve ayrıldık aylarca görüşmedik hemde hiç bi sebep yokken
Allah yardımcın olsun. Umarım kurtulursun
Hangi uyarıcı maddenin kafası bu?
Böyle bir seyin ihtimali yok
Aynen
Neden yabancıların başına gelmiyor böyle şeyler acaba
Git onlara sor inşallah aynı şey seninde başına gelir
O zaman beni çok iyi anlarsın
Siz bu kafayla az yaşarsınız zaten
Hayatında kaç yabancı oldu ve sana bu durumu yaşamadığını söyledi? Yabancılar bizden daha çok karşılaşıyor bu gibi şeylerle emin ol. @derangedginge
Hayırlara karşı gelsin
Tövbe tövbe