Cinle evlendim?

Öncelikle herkese merhaba dalga geçecek varsa sayfadan çıkabilir çünkü engelleyeceğim. her şey 2 sene önce başladı. Rüyalarımda sevgilimin, erkek arkadaşlarımın öldürüldüğünü görüyordum. Hemde çok yakışıklı bi erkek tarafından simsiyah bi dumanla boğuluyorlardı. Bu rüyalardan sonra çevremde kimse kalmadı. Bi süre sonra evlendiğimi gördüm simsiyah bi gelinlik vardı üzerimde. Odada 3 kişiydik bi tane yaşlı kadın siyah giyimli siyah gözlü bana bakarak bişeyler okuyordu çok korkunçtu. Sonra karşımda onu gördüm çok yakışıklıydı rüyanın bi kısmını hatırlamıyorum. Ertesi günü iliskye giriyorduk kalktıgımda alt tarafım feci derecede ağrıyordu. Bu olaylardan sonra herkes benden uzaklastı. Ciddi iliskim bozuldu. Ne zaman hocaya gitmeye kalksam hep bi engel çıktı. En sonunda 3 gün önce hocaya gittim. Hoca bana evlendiğimi söyledi. Hatta dizimde kına gibi bi leke varmış onu da hocanın söylemesiyle yeni fark ettim. Büyü yoluyla bana musallat olup benle evlenmiş. Hoca birsürü muska yazdı ama hiç birisini takmak istemiyorum. Takamıyorum da zaten elim gitmiyor. Dinden imandan uzaklaştım resmen. Bu olayı dün kuzenim duydu. Evlenmişsin hiç haberimiz yok diye Biraz dalga geçti. Gecesine rüyayla uyanıklık arasında siyah bi duman gelmiş rahatsız etmiş, aynı karabasan gibi. Ayaklarını falanda görmüş hatta kocamanmış. Mesela sevgilimden tiksinmeye başladım. Fiziksel bi yakınlaşma yaşayınca hemen iktiriyorum. Sevgilim bana bi konuda yalan söyleyip saklayınca bu benim rüyama giriyor. Ertesi gününe olay patlıyor. Herşeyi seziyorum rüyalarımda görüyorum. Ben ne yapacağım lütfen yardımcı olun.
Cinle evlendim?