- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılEvli bir erkek eşinden boşanmadan size gelip eşimi sevmiyorum diyorsa buna asla ama asla inanmayın çünkü bir erkek gerçekten sevmiyorsa ve bir başka kadına gönlünü kaptırmışsa çocuğunu bile gözü görmez hemen boşanır. Bende eşim tarafından aldatıldım karşı tarafa da buna benzer yalanlar söylediği olmuş. Evli bir erkek kolay kolay düzenini yuvasını dağıtmaz.
Şimdi bana beni boşarsan seni ö*ldürürüm ben sensiz yapamam diyor... EVLİ ERKEKLERE İ NAN MA YIN tek dertleri biraz farklılık yaşamak heyecan yaşamak
Ayrıca hemcinsinize de bunu yaşanmasına kapı açmayıın, eşine bunu yapabiliyorsa yarın bir gün aynısını size de yapar karakter yok çünkü
010 Yorumla
Soran+1 yılEvine iş yerine gidicem bu yaptığının hesabını nasıl verecek bakalım
- +1 yıl
Bana sorarsan adamın eşine de anlat durumu nasıl bir adi ile evli olduğundan haberi olsun onunda
Soran+1 yılEşiyle düğünü olacak ondan uzaklaştı güya yakalanmaktan korkuyor ben huzursuz olduysam o da olacak gidicem evine
- +1 yıl
Şrfsiz eşimin beni aldattığı kadın da gelip bana anlattı herşeyi oturup kahve içtik karşılıklı 😄 resimler ve videoları verdi bana boşanma aşamasında delil olarak tutuyorum hepsini.
Ben bu durumda kadinda suç aramam çünkü benim kocam beni düşünmemişken kadın ben senin eşine bunu yapmam mı diyecekti? Sizin tek hatanız evli bir erkeğe kanmanız. Beni seviyorsan boşan öyle gel diyeceksin başka türlü şans vermeyeceksin.
Ben eşime hep söylerdim olurda başkasına gönlün kayarsa beni boşa diye sevgiye saygımız sonsuz 🙄 ama dertleri sevgi değil işte iki kadını da mağdur ediyor şeref yoksunları
Elinden geleni ardına koyma kimsenin yanına kar kalmasın yaşattığı bedelini ödesin.
Soran+1 yılSlk gibi inandım işte eşinden bahsederken bile oflayıp pufluyordu istemiyor sandım sana nasıl ulaştı kadın ve neden söyledi tartışmislar mi
- +1 yıl
Benim hikayem tam bir komedi trajik.. eşim evli erkek arkadaşının yuvasını kurtarmak isterken bu kadınla arkadaşça konuşmaya başlıyor üç ay bu şekilde iletişim kuruyorlar sonra bir gün birlikte içerken beraber oluyorlar, kadın diğer erkekten intikam almak için eşimle beraber oluyor tuzak kurarak.. derken çevre duyuyor falan filan son üç ay ilişki yaşıyorlar sonra eşim ben eşimi çocuğumu seviyorum diyerek terk etmek istiyor kadında bunu yediremeyip bana ulaşıyor (eşimin telinden gizlice numaramı almış daha önce)
Soran+1 yılYok artık tam film gibi yaaa ben de bunu anlamıyorum seviyorsan neden aldatiyorsun sevmiyorsan neden bosanmiyorsun
Soran+1 yılCevap vermis şimdi "zaten bundan sonra benim durumdan dolayı görüşemeyecegiz" demiş yani evlenecegi için
- +1 yıl
Hayat her şeyi ile bir sınav sende bu durumu yaşayarak şunu net öğrenmiş oldun evli erkeklere inanmamak lazım gerçi bana sorarsan bekar evli her türlü erkeklere güvenmemek lazım da neyse 😅
Soran+1 yılEvet tecrübe etmiş oldum maalesef fake bir hesap açmış orada sürekli aktif kim bilir kaç kişiyle daha konuşuyor bu adamın karısına nasıl ulasabilirim
En İyi Cevaplar
Esra ezmeci kaç defa söylüyor yahu hiç mi denk gelmedin. Evli erkekler ya ayrılıyorum diyor ya da zorunlu evlilik sevmiyorum falan diyor. Bunlar hep kandırmaca
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah belasını versin inşallahh
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, tatlım, gerçekten karmaşık bir durum yaşıyorsun 😢. Anlıyorum, böyle durumlarda duygular karışık oluyor. Öncelikle şunu bilmelisin ki, kimse bir başkasının mutluluğundan daha değerli değil. Kendine de biraz değer ver ve bu işin sana zarar verdiğini fark et. Evli birine bağlanmak zaten başlı başına zor bir durum ve böyle bir ilişkinin sana uzun vadede mutluluk getirmeyeceğini bilmek önemli.
O kişiden uzaklaşmak, kendine zaman ayırmak ve hayatında yapman gereken değişikliklere odaklanmak için iyi bir süre olabilir. Sen aşkı ve mutluluğu hak eden birisisin. 💖 Sağlıklı ve karşılıklı güvene dayalı bir ilişki bulmak en iyisi olacaktır. Kendini toparla, biraz kendine odaklan ve güçlü dur, tamam mı? Hem belki yakınlarda seni hak eden biriyle karşılaşırsın, kim bilir? 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hic bir evli erkege baglanmayin. Belki konusursun arkadas olursun ama asla ilerisi icin unutlanma.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru gerçekten slK gibi duygularımı kattım
+1 yılBaşta düşünecektin. Nasıl bağlandıysan öyle çözmenin yollarını ara. 🤷♂️
01 Yorumla
Soran+1 yılGidip karısına soylemeli miyim iyice sinir olmaya başladım çünkü
bence mesaj atma başına bela alırsın karısı yakalarsa
08 Yorumla
Soran+1 yılCani isterse yazıyor istemezse yazmıyor zaten
Soran+1 yılKarısı bana niye tazminat açsın kocasına açar ancak
Soran+1 yılYakalayamaz fakeden yazıyor
Soran+1 yılEvet
+1 yılBağlandın bişeyler yaşadı sonra sıkıldı ama yaşamasaydın sıkılmazdı merak ederdı
038 Yorumla
Soran+1 yılAma daha 4 ay olmadı ne çabuk sıkıldı
- +1 yıl
Çünkü yaşadı ve farklı tadı hissettı belki de begenmdı bılemezsın
Soran+1 yılAma birkaç kez yaşadık mutluydu düğün günü yaklaştıkça uzaklasiyor
- +1 yıl
Düğün günü derken evlenicekmiydı seninle
Soran+1 yılHayır eşiyle düğünü
- +1 yıl
O boşlukta seninle değerlendırmıs sadece keşke vermeseydin açmasaydın özelını belki şansın daha yüksek olurdu
Soran+1 yılNasıl şansım olurdu
- +1 yıl
Yani seni merak edip daha çok peşinde koşabılırdi
Soran+1 yılCiddi düşünür müydü
- +1 yıl
Belki olabirdi ama büyüsü bozulmuş yani artık çok geç
Soran+1 yılAma onunla ilişki yaşamış bakireligini almış nasıl olacaktı
- +1 yıl
Seninkinide almadımı zaten
Soran+1 yılHayır birleşme olmadı benimle
- +1 yıl
Ama birleşme hariç her şey oldu yani herseyını bılıyor evde gördü
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İşte beğenmeme olabilir hoşuna gitmemiş olabılır bahane bulmuş olabılır ne bilim ama yarı yolda bırakması üzücü senin için
Soran+1 yılYa istemiyorum demedi ama bir mesaja kaç gün sonra ya dönüyor ya dönmüyor ilk günkü gibi değil
Soran+1 yılAma başlarda yaşadığımızda beğenmiş gibiydi tekrar çağırmıştı bunun düğün günü yaklaştıkça yakalanmaktan korkuyor balkona bile çıkarmıyor beni
- +1 yıl
Yakalanmaktan korkar tabiki o ayrı ama seni daha çok beğense sevse seni tercih ederdı yanı begenmıs gıbıydı dıyorsun emın değilsin yaparken sadece begendıgını soylemıstır
Soran+1 yılBeğendiğinden eminim sadece begenmeyle olacak iş mi bu
Soran+1 yılEe niye açıkca demiyor yazma diye peki
- +1 yıl
Bende söyledim sadece beğenmek demedim daha çok senı sevse tercıhı sen olurdun dedim beğenmekte sadece bir etken
Soran+1 yılBirkaç ay tanıdığını ne kadar sevebilir ki
- +1 yıl
Bır kac ayda bir çok şekilde sevişebılıyor ama sevgı oluşamazmı yani
Soran+1 yılEşine kaç yıldır oluşmamış bana mı oluşacak sevse yazardı zaten ama neden bunu açıkça demiyor anlamiyorum
- +1 yıl
Söylemesının bir önemi var mı sana açık kapı bırakıyor yarın canı çekerse açık kapı olsun gelmeye diye
Soran+1 yılYuhh yani peki ne yapmalıyım sence
- +1 yıl
Onun yapamadığını sen yapacaksın kökünden bitırıceksın
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılGidip karısına söylemeli miyim iyice sinir olmaya başladım çünkü
- +1 yıl
Hiç bişey elde demezsın onlar mutlu olur senide rezıl etmeye çalışırlar en ıyı yapıcagın şey hayatından kafandan çıkaracaksın sende kendını mutlu ediceksın
Soran+1 yılPeki ne diyip bitirmeliyim
- +1 yıl
Allah ından bul de sana güvendım de ama yanılttın beni de sende benim gibi çekersin de çık yeterli bence
Soran+1 yılYok artık
- +1 yıl
Yok artıksa mutluluk diliceksin
Soran+1 yılBeter olsun ne mutluluk diliycem
- +1 yıl
Ne bileyim yok artık falan dedin ona dedim bende mutluluk dile diye
Soran+1 yılAradım müsait değilim diyor, kendimi 3 çocukla ortada bırakılmış dul kadınlar gibi hissediyorum🤣🤣
+1 yılBaşka birisini dene takılı kalma hayat zaman çok değerli akıp gidiyor
00 Yorumla
+1 yılmetres olmaya dünden razı gelip şimdi neyin şikayetini ediyorsnuz :) üzülelim mi haline yani...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbasksinada baglan. nasil olsa evli seviyorsun. tam ideal
01 Yorumla- +1 yıl
seks her zaman iyidir.
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. aynısını ona yap arama sorma mesajları oku cevap verme
03 Yorumla
Soran+1 yılGörüldü mü atiyim yani
Soran+1 yılYazar mi sence
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılunutacaksın.
baştan taviz vermekle hata yapmışsın.04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak
- +1 yıl
bir süre yalnız kal. asla iletişim vs kurma.
kendini oyalayacak şeyler bul.
çık gez spor yap vs... amaç aklını başka şeylerle meşgul etmek.
bir süre sonra unutmuş olacaksın zaten.
Soran+1 yılYa o yazarsa
- +1 yıl
yokmuş gibi davranacaksın.
dönüş yaparsa bu iyi niyetli olduğu için olmayacak zaten.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlar sizde nerde saçma sapan adam var gidip ona bağlanıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılKullanmis seni, bunu anlamayacak ne var. Unut gitsin, degmez.
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl unutcam aramalı mıyım
- +1 yıl
Aramayarak baslaya bilirsin :) ya aman ne yapacaksin evli birini? Bosanip sana mi gelecek? Gelse mutlu mu olacaksin? boş ver sen yoluna bak. Zaman her seyin ilaci inan bana
Soran+1 yılBosansin değil de 1 hafta daha yanımda hissetseydim yeterdi
- +1 yıl
Ya bi sakin ol. Kadına söylesen ne olacak? Onun yuvasını yıkınca eline ne geçecek? Tüm iletişimini kes kapat konuyu. Bir daha da bulaşma böyle insanlara
Soran+1 yılBen huzursuzum o pezvnk de huzursuz olsn
- +1 yıl
Ben karışmam ne yapmak istiyorsan onu yap. Ama ah alırsın benden söylemesi.
Soran+1 yılBaşkasını mı buldu acaba arasam mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. evine gitte eşi bi güzel öpsün seni
01 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım zaten ismini bile yalan söylemiş bana
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olduğunu bile bile devam etmen senin suçun
02 Yorumla
Soran+1 yılTek suç benim mi
- +1 yıl
Evet senin o zaten karaktersizlik en başında yapmış sen devamını getirmişsin
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılne yaptınız ki bağlandınız
02 Yorumla
Soran+1 yılBir şeyler oldu iste
- +1 yıl
mesela?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAli Bekir’ini verdin mi?
032 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılO ne kız
Cevap sahibi+1 yılKukunu
Soran+1 yılNe fark edecek
Cevap sahibi+1 yılZararın neresinden dönersen kar o yüzden
Cevap sahibi+1 yılVerdiysen fotoğraf attıysan işin zor adam fotoğrafını başka yerde kullanabilir karısını da boşamaz çok pardon peçete gibi kullanıp atmış seni
Soran+1 yılBakireyim yüzeysel bir şeyler oldu ama o ısrar etmedi ben kendim de istedim ayrıca ben eşya miyim kullanip atılacak
Cevap sahibi+1 yılÇok pardon Adam seni eşya yerine kullanıp atmış git karısına anlat
Soran+1 yılKullanıp atma değil düğün günü yaklaştıkça esi görür diye korktu
Cevap sahibi+1 yılKeşke görseymiş adama tekmeyi basardı adam sana kalırdı
Soran+1 yılAdamla ilişki yaşamışlar evlenmeden önce bakireligini vermiş kız bu durumda basar mıydı
Cevap sahibi+1 yılNerden bakarsan bak iki ucu bklu değnek adam daha seninle irtibata geçmez geçmiş olsun olan sana oldu
Soran+1 yılNiye geçmez
Soran+1 yılBana bir şey olmadı bakireligimi vermedim ona
Soran+1 yılO yine yazar bana ama bir önemi yok artık
Cevap sahibi+1 yılBir şey olmaması büyük avantaj senin için adam üzülerek söylüyorum sapığın teki farklı tatlar peşinde senden hevesini aldı başkasını arar
Soran+1 yılNe çabuk aldı daha birkaç ay olmadı bu adam memlekete karısının yanına gittikçe yazmıyordu şimdi düğün günü yaklaşıyor korkusuna yazmıyor heves alma belki vardır ama korku daha ağır basıyor balkona bile çıkarmiyordu beni biri görür diye
Cevap sahibi+1 yılErkeklere akıl sır erdiremezsin seni balkona çıkarmamasının nedeni birisi görmesin görürse karısına gidip söylerler diye
Cevap sahibi+1 yılSen buna fotoğraf tarzı bir şey attın mı
Soran+1 yılHayır atmadım
Cevap sahibi+1 yılİyi çok güzel bence artık bu adamı bırak yol ver gitsin
Soran+1 yılBir mesaja kaç gün sonra canı isterse dönüyor ama istemiyorum da demiyor sence neden açıkça demiyor
Cevap sahibi+1 yılBak bana kızıyorsun ama bence hevesini aldı eskisi gibi umursamıyor seni
Soran+1 yılAma ne çabuk aldı bende onu anlamıyorum daha birkaç ay oldu olmadı
Soran+1 yılEe açıkça neden demiyor istemiyorum diye
Cevap sahibi+1 yılSessiz kalarak uzaklaşarak istemediğini bu şekilde dile getiriyor olabilir
Soran+1 yılKendi bilir beni istemeyeni ben de istemem
Soran+1 yılGidip karısına soylemeli miyim iyice sinir olmaya başladım çünkü
Cevap sahibi+1 yılSöyle sen huzursuzsan karşıda ki de huzursuz olsun
Soran+1 yılOrtalık karışırsa iyice🤣
Cevap sahibi+1 yılBacım valla kendi hayatın kendi kararların ama kısacası senin bu adamla geleceğin yok haberin olsun
Soran+1 yılBiliyorum olmadığını ama sürekli sıcak soğuk yapması canımı sıkıyor bir kere daha 2 ay yazmayip 2 ay sonunda yazmıştı
Eşin çok mu yetersiz sana karşı
012 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim
Soran+1 yıl28 yaş
Soran+1 yılBosluktaydim
Soran+1 yılÇoğu kaba saba yaşadığım yerde bu çok kibardi
Soran+1 yılBilmiyorum evli olması mi çekti acaba
Soran+1 yılYok olmadı yaşlı ne alaka
+1 yılO zaman kes bağını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılCocuk yap
00 Yorumla
+1 yılBunu alın burdan bak
00 Yorumla
+1 yılhayırlısı olsun
01 Yorumla- +1 yıl
ne zmn dır berabersiniz
+1 yılYanlış yoldasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılOlabiliyor
00 Yorumla Unutmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAma su klasik yalani yemeyin artik ya
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEline ne gececek?
- Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklaşmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi cakti demekki 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaşka birine baglan wqfq
00 Yorumlaverdin mi ona
02 Yorumla
Soran+1 yılBir şeyler oldu
Salla bence
00 Yorumla
+1 yılbağlandın mı
00 Yorumla