#Aşkilişkilerisorusu @KızlarSoruyor
Öpüşmeyi seven birinin ince dudaklı biriyle evlenmesi hata mıdır?
#Aşkilişkilerisorusu @KızlarSoruyor

öpüşmek sadece dudağın etli olmasından geçmez... artı çok istiyorsa, götürür eşini dolgu yaptırırlar olur biter.. 10 dakikalık iş... evlenmeyi öpüşmekle mukayese edip eşi buna göre seçmek de ne bileyim... ha madem öyle , en baştan flört bile etmesin dudakları ince diye...
Botoks aynı tadı vermez 🌚
Öpüşmeyi çok severim iyide öpüşüyorum. Öpüşmek çok ince zanaat bence. Herkes beceremiyor zevki kaçıyor. Çok öpüştüm. Doğru öpüşme mastürbasyon kadar zevk veriyor. Sadece bir kişiyle öpüşürken şimdiye kadar çok zevk aldım. Diğerlerini hep uyarmak zorunda kaldımZz şöyle böyle diye.
Çok doğru ✨
O bir kişi şu anki sevgilin mi
Vay bee, yazık çocuğa bu gerçekle yaşıyor
Haberi var mı
Peki neden kötü şu snki
Seni tanımak istiyorum
Dolgun candır ama bazen kader kısmet der ince dudaklarla yaşar gidersin😅
😄😄
Eig🙏🏻
🌸
Aklı beni baştan almışsa dudağı da alıyor.
Teşekkürler😘🌼
🌸
Cevap
75Cevap
Neden hata olsun ki.
Evlenmeyi düşündüğüm kişi birçok kriteri barındırıyor ki evlennmeyi düşünmüşüm.
Napalim dudakları da ince olsun.
Olan ile yetiniriz bizde...
Öpüşmenin dudak yapısıyla alakası yok ki. İnce veya kalın farketmez, sevdiğimin dudakları olsun yeter
Sadece aşık olduğum kadının dudak yapısı dikkatimi çeker 🥰
Öpüşmeyi seven birisi olarak dolgun dudak tercihim
Selam gadası 🙃
Aslında hata olarak kabul edemeyiz. Bu durum bir gönül olayıdır. Oda artık şansına kalmış bir durumdur.
#gadası
Hata değil ama sjdjfj bazı konularda yanlış seçimdir😂
Ama şu anda gözümde canlandı ufak dudaklı yani ince dudaklı biri daha iyi öpüşür çünkü daha iyi kavrar dolgun dudaklı biri iyi yapışamaz dudaklar engel olur😂
İşte bu yüzden dolgun dudak diyorum dkfkfj bakalım kim daha çok çekecek sjdjf yarış yapıyoz dkfjf
Ama ama , İnce dudağı yakalama çabasıyla geçiyor öpüşmek 😂
Ama öpüşmüş oluyorsun skdjd bazen yani olumlu taraftan düşünmek gerek biri büyük olacak içine alacak öteki ince olmalı sjdhdb zaten yakalayana kadar asıl olması gereken olay olur biter
Djdhfh iki dudakta dolgun olunca olmaz o iş😩😂en iyisi hafif dolgun ve normal uyumu ben ölçtüm tam oturuyor tık diye djdmdj
İki dolgun dudak efsane oluyor beni kandıramazsın 😂
Bence öpüşmeden zevk almak için dudak boyu değil djdjfj sevgi önemli zevki veren asıl şey dudak değil tamamen tutku😌😂 hem zaten benim dudaklarım ince deeeell üstüme alınmadım çiçekim xögjgjdj 😂

Şöyle olmasın da
Evet ince dudak budur işte )
Benim dudağım ince de böyle değil
Ne vatoz balığı gibi çok kalın olsun, ne de kürdan gibi ince olsun. Evlenmesi hata olmaz tabii dudak kadar ince ayrıntıya girersek kimse dengini bulamaz bence.
Valla ben giriyorum diye bulamadım dengimi 😂
Bekarlık sultanlıktır deyip teselli edeyim o zaman ☺️
I_ı olmadım 😇😄🙏
İnce dudaklıyı değil de "aklı" olan birini seçmek daha idealdir (!)
Ben onu seçimden saymıyorum , zorunluluktan sayıyorum (aklı)
Peki.
Hayalimden birisi bu ama hiç denk gelemedim.Çok merak ediyorum kalın dudaklı biriyle öpüşme hissi nasıldır. İsterdim kalın dudaklı bir sevgili aslında. Ha bu bir kriter değil bonus olurdu. Ama olmadı bugüne kadar hiç.
İşte dudaklarım arındı günahından senin dudaklarında. - Benim dudaklarımda kaldı günahın öyleyse. Dudaklarımdan mı geçti bu günah? Ey tatlı bir zorlanışla işlenen suç! Günahımı geri ver bana. Shakespeare
İnce dudaklı birisi olarak yorumları okumaya geldim 😂😂
Benim için her şey yolunda dudaklarım dolgun daa😂
Doğal benimki. Hemen kıskançlık hemen saldırı haha
Zevk meselesi genelde kızlar botoks motoks yaptıgı ıcın daha ınce dudak goremedım acıkcası ama bence farketmez Angelina Jolie benzemesı gerekmıyor ılla :)
Dolgun dudak daha başka oluyor ama dudak yapısı ile evliliğin bağdaştırılması tuhaf olmuş 😄 Ne yani, sevdik ve aşık olduysak dudakları dolgun değil diye evlenmeyecek miyiz 😄
Seviyorsan dudağın inceliğinin önemi olmaz healde. Sorun olacaksa da kalın dudaklı birini bul
Haklısın 😂😂
Yoo ben almim sağ ol
Öpüşmeyi hayatına aldığı kişiden daha çok seviyorsa engeldir. Yoksa aşırı bir sorun yaratacağını zannetmem, haz alamıyorlarsa koklaşsınlar. 😄
Öpüşürken dudaklarının dolgun veya ince olmasına değil öptüğüm kişinin gözlerine bakıyorum. Gözdeki mana tüm vücudu en harika şey haline getiriyor.
önemli olan şekli değil kime ait öptüğüm dudak o önemli ayrıca temiz dişler ve ferah nefes dudağın şeklinden daha önemli bence
Kadin ateşli olsun yeterki
İnce dudakli
Kalın dudakli..
Önemi yok bunun
@elif-gibi-sevmek Etiketleyebilir mi birisi beni engellemis uyuz
forvet transferi yerine defans yaparsak gol atamayız :D ibo gibi öpmeyi seven birisi ince dudaklarla yetinemez..
dudak yapısı önemli değil diyen arkadaşlar buyrun burdan yakın :D
Tabikide kalın dudak iyi de, ben partnerimin kişiliğini karakterini güzelliğini beğendimmi dudağının kalınlığı inceliği pekte önemli değil.
Yani kadında tek dudak yukarıda değil :D Her şey tamam da, dudağı kaldı yani? :D Hiç dert değil, tatmayı bilen her türlü zevk alır.
zaten tüm kriterler tamam bi bu kalmıştı insanların evleneceği
Bence evlenmesi hatadır önüne geleni öpsün anasını satim bu nasıl soru
Kız nor al arkadaşlarım dudakların ince diyor. Diyorum gel bide işlevini gör. Nasıl konuşuyorsun diyolar. Yahu napcan benim dudağımı 😃
Öpüşmesini seven ince dudaklı olsun olmasın farketmez
İnce dudaklar hiç çekici gelmiyor. Benim için önemli bir kritermiş soruyu görünce farketmiş oldum :D
Normal olması daha iyi olur bence ince dudaklı güzel olmaz
Ne ince ne dolgun sıcak ve ateşli dudaklar favorim..
Tercihm dolgun dudak ama ince dudak olursada çok dert değil.
Değildir, ince dudaklı hatunlar da güzel öpüşebilir.
Hüp diye içine çek beni. ;P
Hiçde sorun değil. Sevmişim. Bırakayımda ince dudak olsun.
öpmeye dudak bulağımda hiç önemli değil onun dilini yerim ben...
İnce dudak kontrol edilmesi daha kolay olur kıvraktır harketlidir iyi kavrar
Dolgun dudaklı tercih ederim tercih şansım varsa tabi :) benim dudaklarım dolgun
Nesi hatta sanki herkesinn dudakları kalan olmak zorunda mı? Benimkiler de ince hatta falan değil
Kurbağayı öpen prenses ile dudaklarına çok takılmamak gerek 😃☺️
Soruya gelirsek bakımlı ve kuru olmayan bir dudağı öpmek daha keyifli olurdu🙈
Dudaklar ince ise dili varya o dil açığı kapatır sorun olmaz yeterki öpüşmeyi sevsin..
Hata diyemem de estetik yaptırmak isteyebilir. Özellikle sinsi dudaklılar :d
Hata demiyelim sonuçta tek dudak için kriter olmaz..
Hata değil de büyük şanssızlıktır 🤣
Bakarak almak lazım şansını kendin yaratmalisin 😂
Evlenen erkek dolandırma nafaka tazminat ihanet iftira ve başkasın dan çıkan çocuktan başka bir şey görmez
Çözümü kolay, dudaklarınızı yalayın. Bir süre sonra yaşama dudak olur, devam ettirin ve öyle tutun.(!)
Evlenecek olsam dudağına bakman ince dolgun çokta önemli değil yani ama hata değil bu tabiki asla
Öpüşme dudakla değil dille olur. Öpüşmeyi öğren önce.
Dille mi olur 🥱 dudak ana yemektir dil yanında sunulan şaraptır , ara ara devreye girer.
Önemli olan ince ya da kalın dudak değil önemli olan nasıl öpüşüyor
😉👍
Ne ince ne kalın aşk sevgi istiyorum ben dudak yapısı önemli değil sevişmeyi sevsemde
Ne bicim soru bu safinazz ya da temel 🤪 ince dudaklilar opusmeyi teyetmi geciolar opusmek hissetmeyle olur duygu yoksa istersen master yap bi bok olmaz
Bence kadını seks objesi olarak görmekten farkı yok eğer seviyorsan dudaklarının her hâli sana güzeldir sana özeldir
Bu devirde evlenilecek düzgün insanı bulun da dudağı kusur olsun
Dudak takıntım yok aslında sorun olmaz. Ama bacak yapısının düzgün olmasını isterim.
Öpüşmek seven biri olarak karsimdakide seviyorsa ne farkeder
aşık olduğunda hiç farketmiyor
her öpüşme müthiş ateşli olur
Evet de benin dulaklarim kalinda ne oldu hep ince dudaklilar erkek
cok sacma vakum mu yapacaksın dudaklarını op gec ıste mana yukleme bu kadar
Arapla evlensin ya da zenchük ile onların dudakları büyük başka yerleri de büyük 👍
Niye ben Türküm ama dudaklarım dolgun
Nedense ince dudak bana çekici geliyor
İnce dudaklılardan da yi öpüşen var
Evet ama dolgun dudaklı olup iyi öpüşende var🤪
Bol bol dua edersin bana 😂
Hiç itiraz etmeyeceksin ama söz ver 😂
Pofff planlarım suya düştü 🚶🏼♀️
Farketmiyor benim için
ince dudaklı daha zevk verici bence ya🌺👼💭💫
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?