Sırf karakteri düzgün diye biriyle evlenilir mi?

8 aydır sevgiliyiz kız ortamı yok öyle gece siymiş gündüzüymüş çok fazla dışarı hayatı yok alkol yok kötü huyu yok kibar saygılı ve alttan alabilen hatası varsa özür dileyebilen.. Kavga esnasında esip gürlemek yerine konuşup halletmeye çalışan biri ben biraz agresif olduğum için beni Altan alıp konuşmasını seviyorum. Sevgi. Sözcükleri vs baya var.. kıyamıyor olması merhameti felan iyi.. gelecekteki mesleği diş Doktoru sermayesi var.. ortak zevkler biraz.. tip biraz.. Fizik biraz.. Asıl sorun ben bu insana karşı çokta fazla çekim alamıyorum artık istek yok arzu yok yani tamam bugüne kadar deli divane aşık geldik ama yok ne yapabilirim.. İçimden gelmiyor artık.. Tip fizik felan öyle çok albenili bi insan değil zaten karakterini seviyor dum ama karakter de bi zamana kadar mış mantığım evlenilir diyor bundan iyisini anlayış lısını bulamaz sın diyor ama bi yönden de beğenmiyor gibiyim bu duruma oda sebep oldu bi süre kendini salması aramıza mesafe nin uzun süre mesajlaşamama arayamama gibi şeylerin girmesi bilmiyorum sanırım artık gerçekten sevmiyorum..
Sırf karakteri düzgün diye biriyle evlenilir mi?