Biri var çok çok çok iyi kalpli , ahlaklı, eğitimli. Anne babası melek desem az kalır. Annesi annemin arkadaşı. Onları 11 yaşından beri tanıyorum. Çok iyi insanlar. Eğer evlenirsem de beni el üstünde tutacaklarina aşırı eminim.
Iyi kalpliler ama iyi kalp dışında bir şey yok aslında. Maddi durumları çok çok çok kötü çünkü depremde evleri yıkıldı. Sahip oldukları ne varsa yıkılan binada gitti. Bahsettiğim çocuk anne ve babasıyla birlikte şans eseri evde değildi diye kurtuldu ama evde kalan 1 kız 1 erkek kardeşi vefat etti. O yüzden baya borçlular. Ev yok hicbir şey yok. Sadece maddiyyat da değil mesela. O ailesinin tek evladı artık. Normalde İstanbul'da yaşıyordu ama kardeşlerinin vefatından sonra ailesinin yanına hatayda yerleşti. Ileride ben egitimim için yurt dışına gitmeyi düşünüyorum evlenirsem büyük ihtimal o gelmeyi kabul etmeyecek anne ve babası yalnız kalmasın diye. Üstelik ben ve ailem maddi durumumuz çok daha iyi. Benim maaşım onun maaşının 2 katı. Acaba bu konuda sorun yaşar miyiz? Bilemedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evlenilmez kanka çünkü yarın öbür gün birisine aşık olursun bu sefer yuvan dagilmak zorunda kalır
Deli misin sen? Ben bekarken kimseye aşık olmadım evliyken neden aşık olayım?
ya olursan
Herkes sen gibi dusunse kimse evlenmezdi ayrıca nerden biliyorsun ya
yahu ben hiçbir şey bilmiyorum zaten öylesine bir yorum yaptım ama hiç aşık olmadıysa mutlaka bu duygu bir gün tadarsın bunu biliyorum demek istediğim de şey şu hani biraz daha severek evlenmek severek evlenmeyi tercih etmek bence sana daha iyi gelebilir ama yine de sen bilirsin umarım artık kendimi anlatabilmişimdir
Anladım 😂 da şimdi bu adamla evlenirsem sevmeyerek mi evlenmiş olurum? Adamla daha tanışıp konuşmadım bile. Daha önümüzden rahat 1 sene 1 buçuk sene falan var. O 1 buçuk senede bol bol gezeceğiz tanışacağız o sıra aramızda illa sevgi illa aşk olur yani
İşte ben de sana onu söylüyorum sence severek mi evlenmiş oluyorsun
Evet gayet de severek. Sevmedigim biriyle ya da hiçbir duygu hissetmediğim biriyle neden evleneyim?
iyi ama sen detayda yazmışsın ki sadece iyi bir insan olduğu için yani iyi olduğu için seviyorum falan bir şey dememişsin ki
Ya demek istediğim iyi kalp dışında sahip olduğu bir özellik yok yani. Onu demek istedim. Adamdan hoşlanıyorum tabiki. Hoşlanmasan nasıl evleneyim ki? Sadece yani kızların istediği kriterlerden bir tek iyi kalp var başka hiçbir şey yok
Ayrıntıları okumadım cinsel olarak hoslanmasan bir adamda ne kadar iyi olursa olsun
Bilmiyorum ki keşke bende bilsem bu sorunun cevabını bakalım ne diyecekler
Senin için para önemli bunu net anladık
Çocuğa yazık edersin
Ya para tabiki önemli para herkes için önemli. Ben paragöz bir insan değilim paragöz olsam zengin koca arar onula evlenmeyi dahi düşünüp buraya soru atmazdım. Sadece demek istediğim adam baya baya baya borçlu evlensem ne düğün olacak ne ev dizeceğim ne altın olacak. Yanı evimiz bile doğru dürüst olmayacak bu 1 . Ikincisi ise benim gelirim onunkinden fazla ve insanlardan en çok duyduğum şey sizinkisi asla yürümez diyorlar. Özellikle o borçlu olduğu için kendi maaşını borç ödemek için ayıracak ve senin maaşınla geçinecek diyorlar
Hoşlantı varsa ancak olur yoksa midem almaz
Of ben de diş görünüsunu beğenmediğim biriyle asla ilişki yaşayamam benim de midem kaldırmaz ama neyseki diş görünüşü gayet iyi
O zaman kaçırma. Şans ver adama