Biriyle sırf iyi kalpli diye evlenilir mi?

Biri var çok çok çok iyi kalpli , ahlaklı, eğitimli. Anne babası melek desem az kalır. Annesi annemin arkadaşı. Onları 11 yaşından beri tanıyorum. Çok iyi insanlar. Eğer evlenirsem de beni el üstünde tutacaklarina aşırı eminim.

Iyi kalpliler ama iyi kalp dışında bir şey yok aslında. Maddi durumları çok çok çok kötü çünkü depremde evleri yıkıldı. Sahip oldukları ne varsa yıkılan binada gitti. Bahsettiğim çocuk anne ve babasıyla birlikte şans eseri evde değildi diye kurtuldu ama evde kalan 1 kız 1 erkek kardeşi vefat etti. O yüzden baya borçlular. Ev yok hicbir şey yok. Sadece maddiyyat da değil mesela. O ailesinin tek evladı artık. Normalde İstanbul'da yaşıyordu ama kardeşlerinin vefatından sonra ailesinin yanına hatayda yerleşti. Ileride ben egitimim için yurt dışına gitmeyi düşünüyorum evlenirsem büyük ihtimal o gelmeyi kabul etmeyecek anne ve babası yalnız kalmasın diye. Üstelik ben ve ailem maddi durumumuz çok daha iyi. Benim maaşım onun maaşının 2 katı. Acaba bu konuda sorun yaşar miyiz? Bilemedim.

Biriyle sırf iyi kalpli diye evlenilir mi?