Kişilik & Karakter İyi bir insan ama mütevazi olmayan birinden evlilik olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor İyi bir insan olmak ayrı mütevazi olmak ayrı. Herkes iyi bir insan olabilir ama mütevazi olmak bir başkadır. İyi bir insan ama mütevazi olmayan birinden evlilik olur mu? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Mütevazi olmayan biri bana göre iyi biri değildir zaten. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bence aşk varsa olur bunu da kişiler kendileri karar verirler bence.. ben aşırı egolu kadınla olamazdım çünkü sevemem öyle birini 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl İyi insan olması önemli ama sürekli ego kasmaması gerekir. 1 0 Yorumla
zeyzeyxcxp Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Sizi bilmem ama ben yapamam zaten benim karşımdaki insanın kişiliğinde en önem verdiğim şey mütevazı olmasıdır 1 0 Yorumla
Legend_Man_24 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Mutevazi birinin çok iyi biri olacağını düşünmüyorum ben. Kibirli egolu kim varsa uzak dursun benden 1 0 Yorumla
BaşakkAkrep Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Mütevazı biri değilse iyi insanda değildir zaten.Ve bu kişi ile evlilik olmaz.Kim uğraşır onunla yahu delirmedik yani. 2 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,1b cevap paylaştı. Mustafa uri var. Adam çok iyi bir pilot. Muazam bir bilgi ve deneyimi var ve yeni başlayan öğrenciye bile mütevazi davranış. Severim, iyi insan dır da 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Herkes kendine göre iyi ama özellikleri düşünce yapısı farklı. 1 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı. Mütevazi bir insanla bir yere kadar mutlu olabilirsin 1 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evlilik biraz şans kader işi herkes iyi ya da mütevazı olamaz 1 0 Yorumla
Wínchєnzσ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl İyi bir insan buldum da kılsızını aramamak gerek 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Olur ya sana mütevazı olduktan sonra sorun yok 1 0 Yorumla
mer_kar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olmaz. Allah'tan korkmayan herseyi yapar... 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olmaz 1 0 Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Yok mütevazi olmalı 1 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çık olmaz 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet olur 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Olmaz. 1 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl O değil de abla bunlar ormanda ne b** yiyor 0 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zor.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Mütevazi olmayan biri bana göre iyi biri değildir zaten.
Bence aşk varsa olur bunu da kişiler kendileri karar verirler bence.. ben aşırı egolu kadınla olamazdım çünkü sevemem öyle birini
İyi insan olması önemli ama sürekli ego kasmaması gerekir.
Sizi bilmem ama ben yapamam zaten benim karşımdaki insanın kişiliğinde en önem verdiğim şey mütevazı olmasıdır
Mutevazi birinin çok iyi biri olacağını düşünmüyorum ben. Kibirli egolu kim varsa uzak dursun benden
Mütevazı biri değilse iyi insanda değildir zaten.
Ve bu kişi ile evlilik olmaz.
Kim uğraşır onunla yahu delirmedik yani.
Mustafa uri var. Adam çok iyi bir pilot. Muazam bir bilgi ve deneyimi var ve yeni başlayan öğrenciye bile mütevazi davranış. Severim, iyi insan dır da
Herkes kendine göre iyi ama özellikleri düşünce yapısı farklı.
Mütevazi bir insanla bir yere kadar mutlu olabilirsin
Evlilik biraz şans kader işi herkes iyi ya da mütevazı olamaz
Mütevazi olmayan birinin de ne kadar iyi olduğu tartışılır.
İyi bir insan buldum da kılsızını aramamak gerek
Olur ya sana mütevazı olduktan sonra sorun yok
Olmaz. Allah'tan korkmayan herseyi yapar...
Olmaz gibi iyi olan kötü huyları olanda var
Olmaz
Yok mütevazi olmalı
Mütevazı olmak önemlidir
Çık olmaz
Evet olur
Olmaz.
O değil de abla bunlar ormanda ne b** yiyor
Olabilir
Olmaz.
Zor..