Yakisikli ve ilgi ceken bir erkekle evlenilir mi?

1 yıldır beraberligim var ve galiba ilerisi olacak gibi. Son zamanlarda ilerisi icin agzimi ariyor gibi. Senin icin evlilik kac yasinda olmali, önce hayallerini mi gerceklestirmek istersin yoksa evlenir misin gibi gibi. Bu noktaya gelecegimizi pek dusunmezdim.

Sevgilim yakışıklı biri. Boyu iyi, fizigi iyi, yuzu iyi. Bu iliskiye baslarken de bundan dolayi emin degildim ama basladik yine de. 1 yıldır zaman zaman kadinlarin kestigini, baktığını, tanismaya geldigini vs gördüm yalan yok.

Ama sevgilimin yaninda ben yokken de onlari usulca yanından gonderdigine de bircok kez sahit oldum. Sosyal medyasi yok. Benden önce de yoktu kullanmıyor. Bana sadık oldugunu hissediyorum.

Zaten önce kadinda erkekte olsa kişi kendisi sadık olacak. Yok o beni bastan cikardi palavralarina inanmiyorum ben. Sen gelene yesil ışık yak, sonra karsi tarafi sucla yok öyle. Kisi once kendisi sadik olacak, yolundan şaşmayacak. Boyle olunca ona da istedigi kadar kiz gelsin, bana istedigi kadar erkek gelsin yanlis bir sey olmaz.

Hemcinslerim bu erkek meselesinde cok fenalar. Erkek evli, sevgilisi olsa bile ne yaptiklari ortada bazılarının. Sevgilimin sadakatini bilsemde zaman zaman beni hemcinslerim rahatsiz ediyor diyebilirim. Bilmiyorum bu durumda evlilik yoluna girmek mantikli olur mu?

Ha sanki diger erkekler aldatmıyor mu aldatıyor. Olay tipe bakiyor mu hayır. Ama ne bileyim benimkinin etrafinda sanki fazla dişi sinek dolanıyor. Bu durumu kendi icimde götürebilir miyim bilmiyorum. Ne dersiniz? Bana bir fikir verin.

Bir yandan elalem yuzunden de belki cok guzel bir evliligim ve ailem olacak. Bu durumu da elimin tersiyle itmek istemiyorum bilmiyorum. Kadinlar hisseder bilirsiniz sanki evlilik teklifi gelecek gibi de hissediyorum sanki, bu ramazandi, bayramdi gecsin diye bekler gibi biraz.

Yakisikli ve ilgi ceken bir erkekle evlenilir mi?