Çekici biri karşısında dik durabilen erkek var mıdır, erkekler dişilik karşısında neden bu kadar zayıf?

Çekici biri karşısında dik durabilen erkek var mıdır, erkekler dişilik karşısında neden bu kadar zayıf?

Ben bu sitedeki kadınların mantığını pek anlayamadım yani erkeklere cinsel robot muamelesi yapılıyor adeta ama yanlış bir algı bu.
Bu platformda bu tarz tiplerin olması tüm erkeklerin bu yapıdaymış, önüne gelene yürüyor, fırsatı bulunca asla kaçırmıyor algısı doğru değil.
Çekici diyorsunuz mesela kime göre çekici yani herkesin beğendiği insan tipi birbirinden farklıdır veya her erkek, belirli sınırların aşılmasına müsade etmiyor bu yüzden dünya güzeli bile olsa bir anlam ifade etmeyebilir.
Bence çoğu kişi kafasındaki erkek algısını değiştirmeli.
Bunun pek de alakası yok yani bir kadın çekici olmasa mesela erkek direk yürüyecek mi. aşıksa bir erkek veya kadın karşısında ki kişi ne kadar güzel veya çekici olması önemli değildir ama tabi ki de her kişiye yürüyen ya da ilk fırsatta gelen teklife balık gibi atlayıp evet diyen insandan olmaz bunun dışında Evlenilecek bir erkek için çekici bir kadın karşısında dik durabilmesi önemli bir özellik olabilir yine de , ancak tek başına yeterli değildir. Evlilik, birçok farklı faktörü içeren karmaşık bir ilişkidir ve sadece bu tek özelliğe bağlı olarak değerlendirilemez. dik durabilen bir erkek, çekici bir kadınla karşılaştığında önemli bir özellik sergilese de, bu tek başına evlilik için yeterli değildir. Sağlıklı bir evlilik için, karşılıklı saygı, sevgi, uyum ve iletişim gibi birçok faktörün bir araya gelmesi gerekmektedir. Her çiftin ilişkisini benzersiz kılan birçok özellik bulunur ve evlilik kararı çiftlerin birbirlerini tamamlayan ve mutlu eden birliktelikte uzun vadede bir arada olma isteğine dayanmalıdır.
Duruş sergilemek ya da dik durabilmek hoştur ancak evlenilecek erkek sıfatı ile alakasızdır..
Teşekkür ettim..
Şu sıcaklarda Jennifer Lopez gelse hadi teyze hadi işine bak şarkını söyle 😃
Ben böyle bir dik duruş görmedim 😅
Başım öne eğilmişse kesinlikle yerde para bulmuşumdur ajdjs
Para bulsan da eğilip almazsın sen Lopezi yollamış aslan parçası be ejjdjd
Alırım kızım niye almıyım para bu boru mu shsdj
Aaaa yakıştı mı nerde kaldı o dik duruş hshssh
Para karşısında bozuldu ya tüh ya ajsjd
Cevap
27Cevap
Merhaba,
Hayır katılmıyorum hiç alakası yok. Neden dik durduğuna bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Evlilik çok önemli bir konu, ince eleyip sık dokumalı tedbiri elden bırakmamalı..
Evliliğe gelene kadar nice aşamalardan geçmelidir. Arkadaşını tanımak için yola çık, yemek ye ve borç ver derler... 😅
Karakterli bir duruş bir erkek için en temel özellikleri bence evlilik için. Tabiki tek başına yetmez
Belki toptur onu da düşünmek lazım 🤣
Pek görmedim duranı 🤣
🤣🤣🤣🤣
🤣😅🤣
Yani şimdi çekici bir kadın karşısında dik durabilen erkekten kastınız nedir bilmiyorum ama, her erkeğin kadın konusunda zaafı olduğunu söyleyebilirim ancak zaten hayatında birisi olan bu karakterli olan insan sevdiğini ihanet etmemeyi bilebilecek bir insandır evlenecek insan olup olmadığını bilemezsiniz hatta evlendikten sonra karakteri yapısı değişen çok fazla insan var.
Bu bir kıstas değil. Dik durmayı yeterli bulmuyorum ama tabi ki önemli bir meziyet.
Belki çekici değildir o yüzden dik duramıyordur 😅
Neye göre kime göre çekici🤣
Bende onu söylüyorum. Belki kadın kendine çekici görüyordur ama karşısındaki çekici bulmuyordur 🤣
Mantıklı diyorum bende🤣 eig senin hakkın
Zaten bütün sorularındaki eig hakkı benim değil miydi 🤣
Yoooo ne alakası var🤣
Bilmem öyle bir hakkım var sanmıştım 🤣
Valla dimdik durduğumu düşünüyorum. Direkt gözlerine bakıyorum, ruhunu anlamaya çalışıyorum ve onun dimdik duruşundan ve karakterinden etkileniyorum.
Çekici bir kadın karşısında dik durabilirim ama bu ne koşulda söylüyorsun atıyorum dışarıda bitane çekici kız görsem umursamam arkamı dönüp bakmam
Erkeklerin zaafı ilgisi olmasa kadınların gerçekten bi hükmü kalmaz şu dünyada. Yaratan mükemmel uygun yaratmış
Her durumda ve şartta dik durabilen her zaman gözünü arkada bırakmayan adam evlenilecek adamdır. Tabi kadınlar içinde geçerli bu. Varsa…
Güç karşısında dik durabilecek bir kadın var mıdır? Kadınlar güç karşısında neden bu kadar zayıf?
Umrumda olmaz; isterse g string giysin. Kafamda yoksa dönüp bakmam banane…
Yani bu neden ekstra bi özellik olsun. Adam olan dik durur zaten
Onu bilmem de o çekici kadın evlenilecek kadın değildir o net hahahahaha
Duramıyordur. Rol yapıyordur en kötü. Hepsi aynı bok.
Dişilik ve çekicilik durumlarına maruz kalıp da kendini bozmayan erkeğin heykelini dikmeli insanlar, nadide ve neredeyse artık çok az sayıda olan erkeklerdir.
Dik durmak mı? Mücadele eden mi?
Karşı koyan
Belki nutku tutulmuştur taş kesilmiştir adam hemen evlenin
Öylesini almam :D
Özelliklerden bir tanesi.
Soru insanın zekasını gösterirmiş 🙄
Öyle bir erkek yok... Zaafları çok...
Benim pek umrum değil. Tanımadığım insanlar.
Öyledir bence. İllaki vardır ya
Söylediklerinin farkindamisin sen
Ben böyle bir erkek olduğuna inanmıyorum….
En azından ahlaklıdır diyelim.
Kaçırma
Benve evet
zekasına bakıyorum
Eğer gerçekten durabildi ise olabilir
Nikah basılır
Hiç şüphesiz evet🙂
evet
Evet sjsjjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?