Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞu edilen kelimeye bak seni zavallı ne yani yalnız olmamızın suçlusu biz miyiz kendinize köle arar sinizin ben kendi adıma konuşuyorum başkası adına değil sizler nesiniz Allah mı tanrıça mi niye bu mahrem konuları merak ediyorsunuz size çıkma teklifi edilmedi diye bizim gibi yalnız gezen adamlar hep alay konusu oluyoruz sanki biz sebebiz buna seni tanımıyorum diyen siz saçma kafalar kimsiniz kim kendi hemcinslerinize masum hanimefendilerede merhametine yoksa üzgünüm ama bu soru soru değil hadi gidin üniversiteli kariyeri yüksek adamlar yakışır dişilik mis soruya bak
03 Yorumla- +1 yıl
Dişilik karşısında dik durun dedim diye niye bu kadar kızdın ki abi tamam durma sen
- +1 yıl
Evet kızarım çünkü sizler davul bile dengi dengine dersiniz bana vasıfsız dersiniz hicbirinize güvenmiyorum bu yüzden üniversite sınavına hazırlanıyorum bana ozguvenden hiç bahsetmeyin hiç acı tecrübeler yaşadım birbirimizi kandırmayalım dişilik konusunda cevabım net bu kadar
En İyi Cevaplar
Yıllar evvel sorguladım bunu. Biz bir hatuna böyle yapsak sapık oluruz ama kadın her istediğini elde ediyor.
Dedim ben bu oyunu bozarım. Önce sınırlarımı öğrenmek için tam perhiz uyguladım. İlk bir hafta iyiydi ama ikinci hafta haber spikerleri sanki haber sunmuyor fantezi anlatıyor. Prizden bile etkilenecek hale gelmeme rağmen tuttum kendimi derken 28. gün kamyon devirdim. Demek erkeklerde kadınlar gibi 28 gün döngüsüne giriyor dedim. Böyle böyle kontrolü sağladım. En zor aşamaya geçtim. Davaysu davay abla coorkk coorrkkk çekerken dedi sen yok sen finiş. O zaman dedim kontrol artık bende. Çaldığım mekanlara bazı arkadaşları çağırırdım. Yaa sen burada nasıl delirmeden durabiliyorsun cennet burası cennet derlerdi. Yinede benim olmayana bakmadım bakmam.
@zimbateli3422 Yorumla- +1 yıl
😂süper
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız ne istediğinizi bilseniz iyi olur. "O" evlendiğiniz adama gerçek anlamda dişilik işlemeyebilir ki bu zorunuza gider burada bile soru açan kadınlar var "Kocam neden benden etkilenmiyor?" diye. Sizin bahsettiğiniz bu dişilik karşısında durma tamamen iradeye ve karaktere bağlı, ayrıca kime karşı durduğu da önemli. Dişilik karşısında durabilecek erkek tipleri eşcinseller ve aseksüeller olabilir sadece bir de zihinsel engelliler.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence öyledir ama maalesef ki böyle bir erkek yok yani testesteron salgılayan bir varlığın böyle bitişi enerji karşısında öylece kalması mümkün değil sakat olması lazım ne biliyim yatalak filan olması lazım ama onun dışında duramaz hiçbir şey olmuyorsa yani mutlaka bir şeyler olur sjdjdj
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Dişilik karşısında dik durabilen erkek yoktur.. zayıflar, iradesizler, açlar aç. Shdh
Olsa nikah basılır.😃21 Yorumla- +1 yıl
Sonra kocam benimle olmuyo diye ağlamayın
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılElbette herkese yağ bal olmayan erkeğe güzel güvenilir ve evlenir de. Dişiliğe karakterinden daha çok önem veren insanla sevgili dahi olunmaz.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDişilik karşısında dik duran erkek evlenilecek erkektir.
11 Yorumla- +1 yıl
Yalnız bir de dicki dik duran erkek de evlenilecek erkektir.
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Tek bu kritere sahip olan biriyle evlenmek olmaz. Evlilik olması için çok şartların tamam olması gerekiyor.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır
10 Yorumla "Dik dur eğilme bu millet seninle" diyorum bu dişilik karşısında, bir erkeğin arkasındayım. Yapmaaa olummmm. 😅 Avcı/av durumu gibi bir şey bu sanki. Ama bu dişilik kullanma olayını art niyetle yapan kadınları sevmiyorum. Kendinden ödün vermek gibi geliyor bana. Buna düşen erkeklere de cenabırabbülalemin tez zamanda akıl ihsan eylesin 😅😅
kendi adıma konuşacak olursam; Allahtanki; fazlasıyla öküz bir insanım bu tuzaklara düşmüyorum, annemin bir lafı geldi aklıma; benden başka hangi kadın çeker seni ☹️ Biraz ayıp ediyor ama haklı da olabilir. 😅12 Yorumla- +1 yıl
Oleey gidememişsin, buraya giriş var çıkış yok dostum 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme kriterin en önemli yanı bu değil bence.
Ülkemiz de bir çok erkek, sevgili, ilişki konusunda ve cinsel anlamda yeteri kadar bilgi sahibi değil. Haliyle en ufak bir şey de çabucak düşebiliyor.
Kadınlar bunu çok iyi bildiği için bunu kendi lehine kullandığını çok net biliyoruz.
Şuna da kesinlikle inanmıyorum.
Dişilik karşısında sırf dik duruyor diye evlilik gözüyle bakmazsınız.
Çok gariptir ki cinsel anlamda tecrübesi olmayan erkeğe bile ezik gözüyle bakan karşı cinsleri biliyoruz.
Bu soru da ucu çok açık, sabaha kadar tartışılabilir. Eğer ki konuyu genel anlamda tartışırsak işin içinden çıkılmaz.
Sadece kişiselleştirme ile bir sonuca varılır.14 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe başka bir konu , o onun seçimleriyle ilgili. Benim kast ettiğim ayırım yapmaksızın her disilige düşen erkeğin fazla kimliksiz görünmesi
- +1 yıl
Her dişiye düşen erkek, ya açgözlüdür, ya da hiç görmemiştir.
O tip insanlara halk arasında maymun iştahlı diyorlar.
Bir zahmet bu tip insanlarla evlenmeyi versinler 😅 - +1 yıl
Onları eleyince erkek başına 250 kadın felan düşüyor 😂
- +1 yıl
Yaaa tabii ne demezsin, o yüzden evlilik yaşı olmuş +28 😬
Kadınlar evlenmiyor artık. Haklı mı veya haksız mı bilmem
+1 yılKadının yaptığı bu cinsel iletiye erkeklerin birçoğu (ben ve benim gibiler hariç) sazan balığı misali düşmekte.
Ayrıca bu dişilik kullanma metodunu, hayat felsefesi haline getiren kadın arkadaşlarım için söyleyebileceğim şudur; içinde yaşadığı sistemin, öznesi değil nesnesi olmuşlardır. Nitekim; erkekler buna düşecek kadar da zavallıdırlar.
Peki şimdi soruyu tersten soruyorum; dişiliğini kullanmak gafletinde bulunan kadınla evlenilir mi? (tabiki eşine sevgilisine yapılandan bahsetmiyorum)19 Yorumla- +1 yıl
Dişiliği kullanma gafleti mi? Bir kadın hem dişiligi ile hem de kişiliği ile bir bütündür. Neden kadının doğasını ayrıştırma çabası var! Bir erkek erkeksi davranınca , erkeksi davranma gafleti diyor muyuz. . Çok mantıksız noktalarda geziyoruz
- +1 yıl
Evet erkeksi davranan kişiye de aynı şeyi diyoruz. Parantez içinde belirttiğim kısmı iyi okuyunuz. Ben-ki kadın/erkek eşitliğinde, kadınların daha eşit olması gerektiğini kadınlardan daha çok dile getiren biriyim. Fakat toplumdaki birçok kadın bu durumu kullanıyor ve evet gafleti gösteriyor. Bir erkeğin, arabasının kontağını veya cüzdanını sergilemekten hiçbir farkı yok. Dediğim gibi, benim söylemek istediğim aslında parantez içinde belirtilmiştir.
- +1 yıl
Bende onu diyorum her dişilige düşecek kadar aç olmayın duruşunuz olsun
- +1 yıl
yani benim haklılığımı ve aslında anlatmak istediğimi anlamış olman sevindirici. Buna rağmen hala erkekleri suçluyor olman (-ki ben de erkekleri suçluyorum) hala "ben haklıyım" mesajını veriyor. Olsun 😌😅
- +1 yıl
Erkekleri değil duruşunu bilmeyen erkekleri suçluyorum. Kendilerini ve güdülerini eğitsinler, azcik gelişsinler. Hayat daha yaşanılası bir yer olsun ))
- +1 yıl
En azından ortak parantezde buluştuk. Beni de yanlış anlamaktan arındığınıza müteşekkirim 🙏
- +1 yıl
Yanlış anlama durumu yok, her görüşü görmek istiyorum ve sadece fikirlerimizi paylaşıp fikirlerimiz üzerinden ortak bir yol bulmaya çalışıyoruz, doğruya biraz daha yaklaşabilmek veya daha farklı açılardan bakabilmek adına güzel bir yol bence
- +1 yıl
İşte benim için dişilik tam olarak bu. Fikirlerini sunmak yerine, yorumumun başındaki "cinsel ileti" modelini uygulamak yerine sizin gibi düşünen kadınları yeğliyor umarım toplumda sizin gibi kadınların evrimleşmesini diliyorum. (Erkeklerden umudumun yok. Toplumu kadınlar değiştirir) burada size bir övgü yatmakta. Yani daha da uzatabilirim, sizinle tartışmak süper bir eylem benim adıma. Rahatsızlık vermek istemem. İyi günler 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏keyifli günler )
Hayır değildir. Çünkü dişilik karşısında dik duran ve taviz vermeyen biri sadece bir kaç adım önde olur. Ama onun dışında evlilik için ideal biri olamaz. Tek bir yöne bakarak ilerleyemeyiz, evlilik çok fedakarlık ve sorumluluk ister.
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Sadece bir yönünü ele alıp bir açıklık getirmeye çalıştık
+1 yılKendine has tavrı ve tarzı olan kadın baş tacıdır. Ben sırtımı, dik duran bir kadına yaslamak istedim. Oda dilediği gibi başını omzuma koyabilsin diye. Bir erkeği en güzel, kadın çekip çevirir. Kendini bilen erkek ve zeki kadın ilişkisi, on numara ilişki bence.
20 Yorumla
+1 yıldişilikten kasıt çekişciliği işvesi cilvesi baştan çıkarma girişimi mi?
çünkü öyleyse kimse alınmasın ama baştan çıkacak biri değilim daha öncede deneyenler oldu ama ilgimde yoktu güvenilir de değillerdi bende kendimi kullandırtmam ne için olursa olsun, tabi ki isteriz hayatımızda bi kadın olsun ama bu demek değil ki her cinsi kadın olana serbest geçiş veriyoruz, ruhum k*şar değil çok şükür, biriyle birlikte olacaksam gönlüme göre biriyle birlikte olacağım thor un çekici misali sadece layık olan kişiye, yoksa dursun kayada, istemem eksik olsun.10 Yorumla
+1 yılKendini de erkeği de en iyi kadın tanır ve bilir. Ne ekerse de onu biçer. Yani bir kadın isterse evlenilecek erkeği de bulur. Hiç evlilik düşüncesi olmayan bir erkeği de evlenecek erkek konumuna getirir. Yeter ki kadın istesin yöntemi doğru ve helal yoldan olduğu sürece bu iyi bir şeydir.
110 Yorumla- +1 yıl
Neden kadın bu kadar çaba vermek zorunda , ben hazır yemek istiyorum. Kendini ve gudulerini eğitip çıksın karşıma
- +1 yıl
Sevgili güzel hemcinsim, inan ben de senin gibi düşünüyordum bir süre öncesine kadar ama uzun gözlem yapıp araştırdığımda erkeklerin yaradılışıyla bizimkisi hakikaten bir değil bunu öncelikle kabul etmemiz lazım. Kodlamalar, DNA' lar, beyin yapısı aklına gelebilecek biyolojik, psikolojik, fizyolojik her şey bu kadar farklıyken istediğimiz o hazır insan yaklaşık 40 yıldan sonra tamamlanıyor. Tam da bu yüzden kadın potansiyel bir annedir ve binanın yani insanlığın temelidir. Biz bu misyonla dünyaya geldik. İyi ki de gelmişiz. Sen de ben de iyi ki varız... :)
- +1 yıl
Hayır hayır bu saçmalıklara inanıp kabule geçmemeliyiz. Batı ülkelerine bakarsan, yani şu ataerkil olmayan toplumlara , erkeklerin duruşunu ne kadar da iyi bildiğini görebilirsin. Demek erkek yaratılışında sorun yok sorun sadece doğam bu benim bahanesiyle bize yutturmaya çalışmalarında. . Ama biz bunu yutar mıyız! Yutmayız hemcinsim
- +1 yıl
Ya sen çok tatlısın ve bazı yerlerde kesinlikle haklısın da burada bizi linç ederler bak kuzu @pilly_bhebek 😂😂
- +1 yıl
Etsinler, sarı kuşağım ben hepsiyle baş ederim 🤺😂
Teşekkür ederim 🌷 - +1 yıl
Heyt be helal olsun sana parti kur o verelim KS kızlarını toplamak bende ;) 😂
- +1 yıl
😂😘
- +1 yıl
@Azurblue tatlım bizimkiler de ergen olur olmaz amcaları dayıları elinden tutup götürüyor , bunlar tok evin aç kedisi 😼
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilecek erkek sadece bu kriterle seciliyorsa evet 😊 O adamla evlen👍
Var benim ramazanda kapalıyım😊
Hiç bir kadın için orucumu harama satmam
Onun dışında insanız ve
hepimizin zaafları var
Burada önemli olan ilişkisi olan erkek
İlişkisi olup bir kadına yenik düşüyorsa o adamdan da bi cacık olmaz👍12 Yorumla- +1 yıl
Sadece Ramazanda mı 😄
- +1 yıl
Evet ramazanda 1 ay kapalıyım
Bu hep böyle oldu 😊 İlişkim varkende hep söyledim ramazanda uzak mesafe ilişkisi olur ya da iftara gideriz demişimdir İnanki böyle premses
- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılDik durmaktan kastınız etkilenmiyor olmak ise eşcinsel erkekler dişilik karşısında taş gibi durabilirler emin olun. :) Eğer kastınız etkilendiğini belli etmemek ise, bunu her erkek istese yapabilir bence. Bazıları bunu yapmayı tercih etmek yerine duygularını göstermeyi yeğliyor, bazıları ise bunu göstermenin zayıflık olacağını düşündüğü için duygularını ve isteğini gizleyerek normal davranıyor. Bu aslında kadınlar için de böyle bence. Hatta kadınların, erkeklerin gözünde basit görüneceklerini düşündükleri için buna daha cok dikkat ettikleri söylenebilir. Erkeklerin ise bunu kafaya takan kısmı oransal olarak cok daha düşük. Çok az erkek bu konuda güçsüz görünmekten nefret eder ve buna cok dikkat eder. Bu iyi bir şey mi onu da bilmiyorum açıkçası.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle ama öyle bir erkeğe yapıştırıyorlar etiketi hemen.
Kesin iktidarsız, kesin eşcinsel, kesin cinsellikle ilgili sorunları var, kesin cinselliği sevmiyor, problemli gibisinden.
Karşısında canlı kanlı kendisini isteyen afet bir hatuna hayır diyebilen, iradeli bir erkek hayran olunası bir erkektir bence20 Yorumla
+1 yılKızlar Bir Adım Öne testosteron öyle bir şey ki östrojeni 3kere sollar 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru bak
- +1 yıl
Bende yalan yok 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılPrensip olarak zaten ya.. şak sevmiyorum :D Dişilik karşısında dik durabilen milyarda bir çıkar maalesef.. :D Yani beklentiye girmemek en temizi ne demişler babana bile güvenme.. Bu gözler maalesef neler gördü neler.. Keyifli geceler..
14 Yorumla- +1 yıl
Milyarda bir çıkan da bile ummadığın taş baş yarar alt yapısı var ))
- +1 yıl
Aynen öyle.. Herkes her şeyi yapabilir 😜😂🤘
- +1 yıl
Milyarda bir kadarda degiliz.
Duygusal hissetmediğim kimse ile birlikte olmam.
Mesele karakter meselesi.
“Kadınlara göre erkekler güvenilmez.
Erkeklere göre kadınlar güvenilmez.
Bir kişi de demiyor ki, cinsiyet ile alakası yok Karakter Meselesi” - +1 yıl
@etkindusunceler zaten okuduysan eğer herkes her şeyi yapabilir demişim gereksiz duyar kasmana gerek yok yani
Soruyu kelimesel olarak ele alıp fesata mı çeksem yoksa eğlenceli cevap versem arasında gidip geldim :D Dişilik karşısında dik durabilen erkek önemli tabi evlenilir mi bilmem ama gevşeyen kesinlikle evlenilesi değildir :D
15 Yorumla- +1 yıl
Sen niye bu kadar zekisin ya 😄 çaktırmayalım sus sus 😄
- +1 yıl
Senle ben ,8 ile 9 gibiyiz 😄
- +1 yıl
Bence de 😃
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Evet öyledir de aseksuel olma durumu da vardır.
Şimdi şöyle bir şeyi de düşünmeli erkekler, dişilik tek gece işe yarıyor kişilik ömür boyu. Bu hesabı yapabilen erkek daha çok evlenilecek erkek. Yoksa dişilik her kadında var. Önemli olan nefesi kesebilmek değil nefsi kesebilen olanla birlikte olmak10 YorumlaSoru'na soruyla yanıt vereyim:
Peki dişiliği kızlara güvenmediğimden dolayı zerre umursamayacak düzeye gelmişsem, hala dişiliğe karşı zayıf mı olurum?13 Yorumla- +1 yıl
Bilmem, Dişiliğin karşısına çık bir dur test et bakalım
+1 yılHepsi için geçerli değil
Duranlar ya kibirli
Evli sevgilili
Dindar
Ya da kriterli oluyor
Tarafınızı seçin
😱😂12 Yorumla- +1 yıl
Hele evli olanlar hele hele onlar gördüğüm yerde yolumu degistiriyorum 😄
- +1 yıl
Onlar daha mı beter yoksa 😱😱😱
Evliler uzak durmuyor mu yav çok garip
+1 yılDik duruş severiz 🤣🤣🤣yaaa aklıma neler geldi de neyse. Dik durmadan olmuyor ki 🙈🙈 neyse evet sadece sevdiği kadına dik duran adamla evlenilir
11 Yorumla- +1 yıl
Bende sorarken aklımdan çok şey geçti 😄
Söze kadın (eleştiri) diye başlayan toplumlar kaybetmeye mahkumdur. Dişilik tabiri bana yanlış geliyor. Eğilmedik çok şükür de hala bekarız. 🤣🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Dişilik tabiri yanlış değil, bir kadının doğası budur. Ve kadını disiliginden koparamazsın , kadını bir bütün yapan şey dişiliği ve kişiliğidir. Kadının eril hale getirilmesine karşıyım , hayatın tüm zerafetini yok etmektir bu
- +1 yıl
Kadını diğer canlılardan ayıran özellikleri de vardır zaten. Bunun için dedim. Kişiliği ve kadın olması bütünün parçalarıdır, kardeşim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen kadınlara karşı, her zaman çokkk istesem bile zayıflık göstermedim.önüme gelen çok fazla fırsatı değerlendirmedim. Hiç uğraştırmayacak kolay net açık fırsatlr. hiç sevgilim olmadığı için son zamanlarda psikolojim iyi değil sıkıntıdan karın ağrıları başladı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel olan her şeye hepimizin zaafı var. Onların da yönelimi ona doğru olduğu için dolayısıyla beğeniyle bakmaları normal. Ama ‘’düşkünlük’’ derecesinde olan ve aklı tabiri caizse bir tarafından başka yere çalışmayan erkekleri de kimsenin adam etmeye çalışıp ömründen feda etmesine gerek yok. Çünkü en sonunda bu zaafı yüzünden hayatında bir çok şey kaybedecektir.
10 YorumlaBen öyleyim hayatımı bu şekil yaşadım bu yaşıma kadar bundan sonrada aynen devam edecek evet bu devirde zor aynı şeyler kadın içinde geçerli bende bu devirde kadın göremiyorum nerede o eski kadınlar olsa da ömrümü adasam ona ama yok bitti onlar 🙂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılBence dişiliğe bile gerek yok, bugün erkek bir Cd ye yürüdüklerini gördüm.
24 Yorumla- +1 yıl
Tam anlamadım ama her neyse doğrudur )
- +1 yıl
Kadın kıyafetleri giyen erkekler var cd deniyor.
- +1 yıl
Şişli'de mı? 😅
- +1 yıl
Hmm 😳
+1 yılKadınlara sormalı.. :))
Güzel ve özel bir durum olsa da, sadece bir tarafıyla değerlendirmek yanlış olur..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bir yiğide diz çöktüren varlığa kadın denir birde namaz gerisini siz düşünün.
12 Yorumla- +1 yıl
Bir yiğide bir kadın diz çöktürüyorsa helal olsun ama bir yiğide 100 kadın diz çöktürüyorsa yazıklar olsun )
+1 yılTövbe estağfurullah evlenecek tiplerdendir tabi dik durabilen 😅😅
13 Yorumla- +1 yıl
🥀😄
- +1 yıl
Sesli güldüm 🤣
Bir yere kadar çekilir. Sonra acaba gay mi , yattığı başka kadin mi var diye düşünürüm.
Sağlıklı düşünme tarzı da budur
Ya beni beğenmiyordur ya başkası vardır10 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet. Yani iradeli, adam gibi birini bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey yani. Bulmuşsam kaçırmak istemezdim.
10 Yorumla
+1 yılAsla hiçbir kadına taviz vermem. Onu kaybetmemek için çabalarım ama bir yere kadar. Öyle uzatmam üstelemem. Ne halin varsa gör derim
10 Yorumla
+1 yılAktif seks hayatı olan bir erkek çok rahat bir şekilde dik durabilir fakat diğerleri için aynı durumu söylemek pek mümkün değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Açlığı varsa zayıf düşer, kendi kafasında neyin ne olduğunu oturtmamış olgunlaşmamış insanlar bu tarz durumlarda hata yapar
10 Yorumlagenel anlamda, hayata karşı vb. durumlardada dik duran erkek makbul.. abartmadan kadına karşı biraz eğilmekten zarar gelmez :))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Zayıf olduğumuz söylenir ama iyi olduğumu düşünüyorum. Allah bile erke nefis olarak en çok o yönden sınıyor
10 YorumlaBu sefer hemcinslerim 'gay, aseksüel' diyerek reddeder o tarz erkeği ah ahh kadınlar değişse dünya değişir
10 Yorumla
+1 yılNefes alsın yeter mantığıyla ilerliyoruz da ondan. 😏
10 YorumlaKendini çok iyi kamufle edebilen bir erkekte olabilir böyle düşünmemek gerek
10 Yorumla
+1 yılO zaman konuyu uzatmaya gerek yok.
Herkes herşeyi yapabilir ;)10 Yorumla
+1 yılNormal olan bu değil mi ama her dişilik değil kast ettiğim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılDik durabilen derken nasıl yani! 😅
Ben çok güzel dik dururum dikilitaş gibiyimdir! 😅10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBravo, erkeği ve kimyasını çözmüş, "adam" olabilen ve iffetini koruyan erkeği de öğrenmişsiniz.
Evet, dişilik karşısında yumuşamayan erkek doğru erkektir.10 YorumlaAynen öyle , öylesi de olamayacağı için bekarlık daim olacak :D
10 Yorumla
+1 yılErillik karşısında dik durabilen kadın evlenilecek kadın mıdır sence? Erkekleri böyle yargılayıp durmayın, evet dişil enerjisi yüksek bir kadının karşında dik dururlar ama başka anlamda :) ve bu çok normal.
20 YorumlaKadinlar estetiktir vucutlari yani erkekker kadinlara daha meyillidir ve nefsi daha baskindir ondan dolayi disiligini kullanan kadina erkekler dur diyemez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslın da bu bir meziyet değildir. Ama bu zamanda iyi bir meziyet haline geldi. Bir insanın nefsine hakim olması hayatında olan birini aldatmamasından daha kıymetlidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkarşı cinsle hep resmi olmuşumdur ne yaparlarsa yapsınlar kendi benliğimden ödün vermem duygusal olmam bunu anladıklarında fazla uğraşmıyorlar
10 Yorumla
+1 yılDik durmak zor ama duruyorsa bi çakallık da vardır bence 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Her türlü tehlike diyorsun
- +1 yıl
Aynenn bebek
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen güzelim hepsi peşimde kpek yüzlerine tükürdüm hala ayrılmıyolar ezkler
21 Yorumla- +1 yıl
Yazık ta kaç yaşında idi ler
hayatımda birisi var ise.. barbara palvin bile gelse fayda etmez.. elbette birini söresel olarak beğenebiliriz.. ama dik durmak ayrı konu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılDişilik karşısında değilde, hayatında bir dişi varken diğer dişileri görmeyen erkek evlenilecek erkektir.
00 Yorumla
+1 yılEvlenilebilecek demeyelim de iradeli erkektir diyelim. Kısacası sigma da diyebiliriz pek yakın olmasalar da..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu olması gereken kriterlerden sadece bir tanesidir..
10 Yorumla
+1 yılErkek olsan bu kadar kolay konuşabilir misin merak ediyorum doğrusu :)
07 Yorumla- +1 yıl
Güdülerini eğitebilen bir erkek olurdum hiç şüphem yok
- +1 yıl
Hani bir söz var davulun sesi uzaktan hoş gelir büyük konuşma sen yine de. Ayrıca kadınlar daha istekli ama güvenmediği için gösteremiyor.
- +1 yıl
Erkekliği bu kadar abartma 🤦♀️
- +1 yıl
Sende bu kadar küçümseme bence çünkü olmadığın bir şeyi yorumluyorsun :D
- +1 yıl
Bir an kendime baktım acaba ben tavşan miyim diye, insan türündeniz dostum ikimizde 😏
- +1 yıl
Cinsiyetin Erkek mi acaba :D
- +1 yıl
🤦♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaratılıştan gelen libido etkisi. Saygın erkeği diğerlerinden ayıran özellik de bu tür şeyleri yoksayabilmektir. Yani yaratılışın tersine ilerlemek
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kadına saygı duyan erkek seven erkektir ve kadın karşısında dik durmaz saygılı durur
10 Yorumla
+1 yılYak istemem dişiliğime biat etmeli 😅
27 Yorumla- +1 yıl
Diğer tüm dişiliğe karşı dik durup senin dişiliğine biat ediyorsa baş tacı )
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dişilik karşısında dik durabilen erkek evlenilecek erkek midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler