Bence tek bir konu üzerinden karar vermek yanlış. Ona bakarsan, bazı insanlar için sadece yakışıklı ya da güzel olması, bir kişiyi evlenilecek insan yaparken, bazıları içinse kişinin gelirinin yüksekliği onu evlenilecek birisi yapar. Hâlbuki bunların hepsi yüzeysel şeyler ve bir insanı tamamıyla anlatmaz.
Bir insanın yüzü çok güzelken, kalbi çirkin olursa, ya da bütün ibadetlerini yapan, lâkin bir o kadar günah peşinde koşan birisi olursa, o zaman yüzeysel gördüğümüz özelliklerin hiç bir değeri kalmıyor.
Bu yüzden bir insanın evvela vicdanını yoklamak gerek. Orada anlaşılır evlenilecek birisi olup olmadığı.01 Yorumla- +1 yıl
bence nude istemeyenler daha yobaz oluyor ama karakter meselesi
En İyi Cevaplar
Tam olarak evlenilecek erkektir diyemeyiz ama bu olumlu bir artı olur tabi , evlenmek için tamamen tanimak gerekli zaten. Şahsen ben şuana kadar kimseden nude istemedim o konuları açmadım ha karşı taraf açtı attı felan onlarla da bayadır konuşmuyorum zaten. Ek olarak evlenmeden önce bu konuları açan insanları anlamıyorum sevgillikte flört döneminde vs bu zamanlar da sadece sevgi gerekli iken neden böyle şeyleri dert ediliyorlar anlamak zor. Ciddi düşünen gerçekten seven erkek nude istemez bu konuları açmaz aciyor ise de amacı bellidir zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşahsen bir kadın bana nude attığı takdirde onu hem arkadaşlıktan hemde sevgilim bile olsa onu red ederim ama sırf ben nude istemdiğim için bana nikahı basmayın çünkü belki ben köprüyü geçmeyi bekliyorum belki ben kötü biriyim birini tam tanımadan nikah basmayın çünkü bu zamanda adam gibi seven olmadığı gibi adam gibi birilerini zor bulunur
00 Yorumla
+1 yılBu hüne kadar hiç bir kızdan kadından nude istemedim ha atan oldu mu evet oldu ama engeli yedi, ahlaktan yanayım , edep lütfen, bunun gibi konular iki kişinin karşılıklı yalnız kaldığında yaşayacağı özel şeyler, atılan bir nufe resmi telefondan bir başkası görse?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence istemiyorsa evlenilir mfmckc
00 Yorumla
+1 yılBelki de atanı çoktur ondan istemiyordur bu sanal dünyada herkesten herşeyi beklerim. Sanal bir çağda, aklı olan aşık olmaz. Dönem robotların dönemi yapay zekaları ile hatta üreyebilme özellikleri ile artık insan olan onlar robot olan biziz. Anlayana çok şey var bu kelimelerde..
60 Yorumla
+1 yılİlişkinin hemen başında nude isteyen erkeğin amacı bellidir. Yorumda ki beyinsizler yine olayı çarpıtmış ulan bir efendi erkek sizsiniz dimi? bir vücuda bakın 31 çekin bir sürü kadının nudesini isteyin sonra ayrılınca küfür ve tehdit ile karşılayın diye atılmıyor bu nudeler. gerçekten insan olan adam olan nude için zorlamaz ama bir tavsiye vereyim her erkeğe nude atılmaz ileride evlenince bunlar karşınıza çıkar
Kimseyi kendinize meze yapmayın şu reelde daha 3ten geriye sayamayan mavilileri de kendinize dalga konusu yapmayın kızlar. atacaksanız ciddi olacağınız biri olsun, ADAM gibi biri olsun.11 Yorumla- +1 yıl
Sen at o zaman herkese
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1. Hayatım boyunca hiç nude istemedim istemem de bi kızın atacağı varsa kendi atar nude istemek bana yakışmaz
2. Nude istemeyen biriyle nikahı basamazsın bunlar sadece sizin sıradan laflarını öyle bi ihtimal olsa beni havada kaparlar
3. Sizin için nude istemeyen erkekten ziyade öyle erkeğin tipi ve parası var mı? Önceliğiniz hep bu olmuştur
4. Bi kaç kızın yorumuna baktım istemeyen erkek aldatıyordur veya şeytanlık yapıyora çekiyorlar hem temiz erkek arıyorlar ama sözde lafta işte hani alıp sevgili olacak evleneceklerinden değil işiniz gücünüz zengin ve yakışıklı olması
4. a. Siz kızların hiç birinde beyin yok
4. b. Dünyayı önünüze sersek neden bu tarafa sermedin diyecek kadar kezbansınız
5. Sosyal medyada düzgün aldatmacalı cümleler kuuup işte temiz erkek şöyle böyle istiyorum şu bu artık yeter bıktım gibi... Cümlelerle kendinizi kandırıyorsunuz aradığınız tek kriter para ve tip16 Yorumla- +1 yıl
4- Hep önyargı ile bakmak işte dünyanın%99.9'u herşeye önyargı ile bakıyor.
4. a üzdü. d
Dur bi' dk beynim olmasa nasıl yazıcam
Ama şunu diyebilirim IQ testi yaparsam en fazla 10 çıkar eheheh-
5- katılıyorum hep para hep para ya parasız erkek adam olmuyor mu illa parası mı olması gerek - +1 yıl
Bana katılan kız görüyorum 😄
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Ama dediğin doğru yani-
- +1 yıl
Gerçekler böyle olduğu için
- +1 yıl
Yani-
+1 yılİlk defa birinden nude istemedim, abartmiyorum ama mukemmel bir samimiyetlik durustluk ve guven vardi. Taa ki karsi taraf sıkılana kadar. Bir de ilkd efa evlilik düşündüm 😂 bundan kaynakli dusuncem evlenilecek erkek profili olarak yaklasmak kaybettiriyor bence. Serseriliğini yeri gelecek efendiligini herseyi gistereceksin ki sıkılmayacak senden o dengeyi kurmak mesele. Onun icin nude bu saattem sonraki sevgililerime atacagim ilk mesaj olacak😂
00 YorumlaEvet bahtınız yaver giderse müge anliya katilmaz ve kocam beni evlilikten sonra dolandirdi demezsiniz. İnsanları tekdüze siniflandirarak evlilige karar veremeyizki. Birçok açıdan bakıp öyle karar vermelisiniz. Ayrıca çıplak fotoğraf isteyen adamdanda uzak durun bi zahmet.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTR de evde kalmış kızların habire erkekleri yargılaması ve tüm sorun sanki erkek ırkındaymış gibi lanse etmesi de komedi 😂
Nude yi kimse zorla attırmıyor. İkilinin arasın da olan güven içinn yapılan bir şey. İsteyen atar istemeyen atmaz.
Nude atan bir kız da yollu yolmuyor. İsteyen erkek de abaza olmuyor.
Ama ne yazık ki evde kalmış kızların tüm sorunu kendilerinin yaptığı yanlış seçimler. Sonucunu da tüm erkeklere kesemez. 😊00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Belki de henüz kadın atmamıştır ya da istememiştir veya atan başkaları vardır, bilinmez.
12 Yorumla- +1 yıl
Sizinde dusunceleriniz çok yardımcı oluyor saolun
+1 yılKüçük bir artı olur o erkek için sadece buna bakılarak evlenilecek bir adam olduğu söylenemez..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılNude sekting reel sanal çok şey yaptik karşı cinsle karışıklı zevklerdi şimdi neden sadece erkek zan altında kaldı.
Hem simdilerde istemem etmem neden çünkü doydum.
Bana senin zihniyetinde biri denk gelip evlenirse korkma ihanet kitabımda yazmaz00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Geçen sevgilimden fotoğraf istedim oda bana;
Boydan mi?
Aynaya yan dönük mü?
Nude mi?
Diye sordu bende hiç biri Güldüğün bir fotoğraf dedim ne diyorsun sen slk dedi engelledi.12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılNude istemiyosa bence sevgilisini beğenmiyo önemsemiyor demektir çünkü merak edip görmek ister yani eğer ki istemiyorsa bunda yanlışlık tehlike hatta önemsizlik hayatında başka birisi olduğuna dair sinyaller var demektir
00 Yorumla Nude nedir ya adam senle sevismiyor birlikte olmak istemiyor evlenince yapalim fikrine destek verip seni zorlamiyorsa bu adami kacirma yoksa kusura bakmada internette senin 100000 katin nudeler var sana mi kaldi :)
00 YorumlaSırf bu yönden bakılması yanlış ama. Dini islam ise helal ile haramı bilen. Nefsine hakim olan birisidir.
20 Yorumla
+1 yılNe alaka nude şart değilki. İsteseniz de atmam. Çok saçma değerlemeleriniz beni bitiriyor. Sizler böyle düşünüyorsanız yuva kurup gelecek beklemeyin lütfen
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar şunu herkes bir bilsin seven sevdiğine dokunmaya korkar falan yalan bal gibi de dokunuyorlar bu nude mevzusu ise ilişkinin veya erkeğin ciddiyetine değil kızın ve erkeğin isteğine bağlıdır kimi var canlı ister kimi var sadece resimler ile benim düşüncem ♥️🙏🏻 yani evlenilecek insan sadece o eve girdiğinde gösterir kendini genç yaşta evlilik gibi bir hayat yaşayan birisi olarak söylüyorum
00 Yorumla
+1 yılKriter bu mu yani bence kriter ne olmalı atmasına rağmen silen kişi ben onca nude aldım hepsini sildim ha keşke silmeseydim dediğim oluyor ama doğru olanı yapmak gerek kficxmckdmdkxk
00 Yorumla
+1 yılNeden cinsellik düşünmeyen erkek evlenilecek erkek olurki, lan adam evlenince seks yapmak istemese boşanma davasi sebebi dersiniz buna. Şu normlardan bir kurtulun. Sağlıklı bir erkek hormonsal davranışlar sergileyebilir. İletişimle yanlış düşüncesi doruğa dönmüyorsa o zaman evlilik düşünülmez. Fakat nude istemesi, ilişki istemesi sağlıklı testestoron hormonlarına sahip olduğunu gösterir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yıl19 yıllık birikimimle bu adam tamamdır diyorum benn
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek neden nude ister bunuda anlamam.
Kendi bacisindan anasindan birisi böyle bir talepte bulunsa aslan kesilirler hemen, ama baskasinin kizindan nude isterler.
sapik bunlar.21 Yorumla- +1 yıl
Aynen anlamıyorum ki-
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok sürekli ister adamın dibidir
Hiç istemeyen adam değildir
Örnek çok başka konulardada00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılMeseleyi sadece nudeye bağlamak yanlış diye düşünüyorum. Seven erkek ister, arzular. Mesele sevip sevmediği.
00 Yorumla
+1 yılEvlenince ne degjsecek hergun yapacaksiniz ve gene isteyecek nude esisin soyledigini yapmak zorundasin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Ben simdiye kadar hiç kimseden istemedim bascan mi nikâhı?
Baktımda benden büyükmüş yaşın pardon teyze öpeyim elini 😅😂00 Yorumla
+1 yılNude istemeyen erkek yoktur, da kız çirkinse belki ondan istememiştir, hani bu durumda o evlilik zor, olmayacak duaya amin dsmeyin😆😆😆😆😆😆
00 Yorumla
+1 yılönce nude isteyen diye okudum soruyu ve ne mana dedim ama sonra algıladım
evet nude istemeyen erkek gözümde adamın dibidir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bazısı çakallıktan istemez ciddi görünmeye çalışırlar sohbet muhabbet bitmesin diye ama ne halt istedikleri belli de olmaz yani.
00 Yorumla
+1 yılBen 35 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı. Nude da istemedim. Evlenilecek erkek değilim sadece uzak durulması gereken bir erkeğim. Tipsizim.
016 Yorumla- +1 yıl
'tipsiz' olduğuna çevren mi karar verdi, kendi düşüncen mi?
- +1 yıl
@kafasinagorebiuser hayatımdaki herşeyin kararını ben veriyorum
- +1 yıl
Dış görüşünü unut ztn biri seni sevmesi icin önce sen kendini sevmen gerk. Şahsen ben kendimi sevmediğim icin kimse de beni sevmiyor. d
- +1 yıl
@Olenkedimercimek Ben kendimi seviyorum ama tipsizim bana hiç bir kız bakmaz.
- +1 yıl
Öyle düşünme er ya da geç biri seni sevicek
- +1 yıl
@Olenkedimercimek Sen misin o biri?
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
@Olenkedimercimek nereden biliyorsun?
- +1 yıl
Olm sen bana güven
- +1 yıl
@Olenkedimercimek Çirkin erkeklere " elbet seni de biri sevecek" diyorsunuz. Adamı boş yere ümitlendiriyorsunuz. Bana bu dediğini 18 yaşındayken de söylüyorlardı. Aradan 17 yıl geçti hala olmadı. Ama halen daha kadınların dediği tek şey seni de seven biri olacak. Peki ne zaman olacak? Ben öldükten kaç yıl sonra?
- +1 yıl
@Olenkedimercimek Ben bi öleyim de elbet beni de seven çıkacak.
- +1 yıl
:/
- +1 yıl
@Olenkedimercimek bütün kadınlar bana dokunmayan çirkin 1000 kızla dolaşsın diyor. Hiç biri istemiyor ki. Bu söylediğin cümle arkadaşım olarak görüyorum cümlesinden sonra en nefret ettiğim cümle. Biri de seni sevecek. Sen sev? Yoooook o biri benim haricimde biri olmak zorunda yoksa olmaaaz. Benim çevremdeki bütün kadınlar bu cümleyi kullanıyor. Sen misin? Diyorum yooooook diyor. O zaman böyle bir cümle de kurmayacaksın. Çirkinlerin hayatını reddedilmek değil , kabul edilme umudu mahvediyor.
- +1 yıl
@Olenkedimercimek kimseye umut falan verme. O kişi sen olmayacaksan bilmediğin şeylere burnunu sokma.
- +1 yıl
Ya ama ben evlenmek istemiyorum qwq
- +1 yıl
@Olenkedimercimek Tamam işte sen olmayacaksan , hiiiç umut falan verme. Olmayacağını ben biliyorum. Seni de seven biri olacak dediğinizde saçımı başımı yolasım geliyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence değişir kimi insan gerçekten ilk evlenince görmek ister kimi her dakika bence evlenmek için kriter olabilir ama tek başına yeterli sebep değil
00 Yorumla
+1 yılZaten bana mantıksız geliyor. Orijinali varken dokunmak koklamak hissetmek varken resmi kim ne yapsın 🙂
00 Yorumla
+1 yılEvlenilesi olup olmamasına nude isteyip istememesine bağlıysa o iş sıkıntı. Sonuçta erkek denemek içinde isteyebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence alakası yok nude isteyip te seninle evlenen sevgilin kötü erkek mi oluyor o zaman bu evlilik için bı kriter olamaz ya 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım araç alırken bile bayiye gidip test sürüsü yapıp inceleyip alıyorsun .
oda ar-ge çalışması yapıyor.00 Yorumla O açlığını başka yerden karşılıyor demek ki der kendi kendime kurarım döşdöş
02 Yorumla
+1 yılGünaydın, Nude istemeyen erkek iktidarsız erkekte olabilir evlenince birlikte maniküre pediküre gitmeyin fdg
00 Yorumla
+1 yılO da evlenince cinsellik isteyecek, hatta belki sırf cinsellik için evlenecek?
11 Yorumla- +1 yıl
O yüzden gerek yok kalsın istemiyorum. Evlenilecek, sevgili olunacak erkek yok
bazı erkekler sonradan değişebilir. Yatakta fena olabilir. Bunun nudeyle alakası yok
01 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum sana
+1 yılO tarz insanla hiç bir şey yapılmaz uzak durulması gereken tiplerdir...
00 YorumlaTabiki de evlenecek erkektir
Tıpkı ben
Bir çift memeni görebilir miyim 😝00 Yorumla
+1 yılNude istemeyen erkek demekki erkek değildir bana göre 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBen nude istemiyorum asla ve evlenilecek erkeğim ben
00 Yorumla
+1 yılTerbiyeli bir erkek böyle bir şey demez sevdiği kadına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin evlenilecek erkek olup olmadığına karar vermek için çok basit bir konu bu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Nude istemeden atan kadın evlenilecek kadındır💆♂️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılÇıplak fotoğraf isteyen erkekle aradaki mesafe en az Andromeda galaksisi büyüklüğünde olmalıdır
02 Yorumla- +1 yıl
Evliler bile birbirine çıplak fotoğraf atmamalı
- +1 yıl
Asıl mesele hiç çıplak fotoğraf çekmemek, böylece sorun kökten çözülür
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir kızdan nude istemedim, gerek de duymuyorum. Nude isteyen erkek aciz bir zavallıdır.
00 Yorumla
+1 yılNe deyim ki. Herkesin derdi bir başka. Allah mesut etsin inşallah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Nude istemeyen nadir erkeklerden biriyim; ama talibim yok...
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle. Ben ondan istemezdim asla ama artık o yok naparsın...
00 YorumlaSevgilimin vücudunu tanımak görmek isterim ( nokta )
00 Yorumla
+1 yılNude istesen sapık istemesen gay diyorlar. Ne yapsak bizde şaşırdık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBence alakasız ben bu yaşıma kadar hiç nude istemedim + evliliği de düşünmüyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılBen de nude istemem. Eşimin yatağımızda olması yeterli. 😀
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. hiç nude istediğimi hatırlamıyorum yani nişanlanana falan kadar :)
00 YorumlaEvlenilecek erkektir 🤪 Ya döş döş diye gülmek nedir 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Evlilik için bunu kriter olarak göze alırsan, daha çok evde kalırsın.
00 Yorumla
+1 yılBen istemiyorum ama evlenilecek erkek olduğumu düşünmüyorum şimdilik
00 Yorumla
+1 yıl21. yüzyıldayız, hâlâ nude ve evlenilecek erkek/kadın mı konuşuluyor!..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılErkek evlenmeyi düşündüğü kişiden nude istemez elini tutmaya bie kıyamaz gercek sadece iliski düşünüyorsa nudede ister başka şeyde ister çünkü ciddi düşünmüyor
00 Yorumla
+1 yılnude yazıcağına ya soruyu komple ingilizce sor ya da çıplak foto de ingilizce bilmediğiniz halde kelimeleri ingilizce yazıp sonra türkçe yazınca komik duruyor :D
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten mantık olarak aynı nude Türkçe bir kelime değil İngilizce o zaman ya komple İngilizce yazacaksın ya da onu Türkçe kullanıcaksın bu kadar basit 😉
- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat