Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- u1 ay
Flörtöz ve çapkını aynıyı kefeye koyuyor muyuz :D hayır bence. Flörtöz olmakta sakınca göremiyorum, evliliğe engel değildir.
24 Yorumla- 1 ay
Sevdiğine flörtöz ise koymayabiliriz aynı kefeye. Ama herkese olması sıkıntı flörtözlüğün😀
- 1 ay
Herkesin içinde var bu flörtöz davranışlar, kimse inkar etmesin :D henüz flört ediyorsan muhtemelen bir sevdiğin yoktur, hoşlandığın vardır ve bağlayıcı bir unsur yoktur arada henüz.
- 1 ay
Vardır. Ama önemli olan doğru yerde kullanmak☺️
- 1 ay
Tabii
- s1 ay
En yanlış şeydir, öyle biri tek kişiye bağlı kalamaz.
15 Yorumla- 1 ay
Hep hem cinsler kabus olur. Acaba ona da bakar mı gibisinden😏
- 1 ay
Aynen öyle 🌺
- 1 ay
🌸🌸
- 1 ay
zaten o seni bırakacak o yüzden hiç başlama
- 1 ay
@mtsuzkadın Ortada öyle biri yok haberin olsunda😅
- 1 ay
Bence yanlıştır her zaman onun totosunu kollaman gerekir e burada Güven problemi i demektir bu yüzden hiç o riske girmemek lazım
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,1b cevap paylaştı. Evlenince boynuzlanmak istemiyorsak yanlıştır :D
24 Yorumla- 1 ay
Bile bile lades ya bencede 😀
- 1 ay
Öyle hocam ôyle. Kaybetmek bize ters😅
- 1 ay
Evlilik benim için kendini tamamiyle ona verebilmektir. Sevebilmekten çok o kişinin kötü ve çekilmez huylarını çekebilmektir. Dolayısıyla bana göre evlilik kararı alabilmek için oldukça kararlı fedakar olmak gerekir. O yüzden flortöz bir insanla değil evlilik ilişki dahi yaşamıyorum. Değil sevgililik cinsellik bile yaşayabileceğimi zannetmiyorum...
47 Yorumla- 1 ay
Çabuk biter, gider öyle.
- 1 ay
Farklı düşünüyorum efenim. Evlilik her akşam kırmızı şarap ve mum ışığı eşliğinde 'niahahaha ne kadar da mesuduz'' müessesesi değil :) Eğer evlilik aşk ve sevgiye bağlı olsaydı bu kadar ayrılık olmazdı. Deli gibi sevenler evlendikten sonra çat diye ayrılabiliyor. Şöyle bir örnek vermek gerekir bir insanı çok sevebilirsin ama horlamasına dayanamayadabilirsin. O halde onunla aynı yatağı paylaşamaz belki evliliğini sürdüremeyebilirsin. Ya da bir bağırsak sorunu yaşadığını düşün eşinin. Afedersin elinde dışkı torbasıyla gezdiğini düşün. Sevgi bunların üstünden gelmez. Ama sevgiye bağlı olarak her ne olursa olsun onunla birlikteyim onu asla yalnız desteksiz bırakmayacağım diyebiliyorsan yani cefakar ve fedakar olabiliyorsan işte o zaman o ilişki ömürlük olabilir. İnsan oğlu kötücül ve garip varlıklar. Acizler bugün iyiler ama yarın ne olacakları belli olamayabilir. Sen tüm olabileceklere rağmen o kişiyle olmaya karar verirsen bu evlilik ömürlük olur diye düşünüyorum.
- 1 ay
Sana katıldım zaten.😅
Teşekkürler görüşüne doğru demişsin✌🏻 - 1 ay
Ahahaha bir yandan çalıştığım için bazen algılayamayabiliyorum ya çaklıt kusura bakma nolur :D
- 1 ay
Sorun yok alıştım ben sorularımda bu durumlara😄
- 1 ay
birkaç ay en fazla 7 ay senle takılıp başkalarına yelken açacak evlenmeyeceksiniz yani bunu bil:)
- 1 ay
@mtsuzkadın 2 ciddi ilişkim oldubiri 10 sene diğeri 7 sene sürdü :) diğer ilişilrim kısa sürdü çünkü partnerlerim ile ileride çokca sıkıntı yaşayacağımı ön gördüğüm için ayrıldım.
Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Evet, yanlıştır. Flörtöz kimse eşine sadakat gösteremez. Flörtün en yaygın yapıldığı yer de sosyal medyadır. Sosyal medyada bol takipçili olup birçok kişiden ilgi gören kişi bu ilgiden kopamaz. Eşiyle her günü güllük gülistanlık olacak değil ya. Birgün de tartışırlar, flörtöz şahıs da hemen sosyal medyada alır soluğu. Güzel/yakışıklı kimselerle iki sohbet kaynatır. İki iltifat alır. Keyfi yerine gelir. Sonra bu kişiler flörtleşmeyi aldatmak saymayan kendi değer yargılarını da oluşturur. Pek tabii kopamadığı şeyin yanlış olduğunu iddia edecek değildir.
Sonuç olarak aşık olduklarını söyleyip evlenenlerin ilk 5 yılda boşandığı günümüz toplumu oluşur.
21 Yorumla- 1 ay
Allah öyle insanlardan uzak etsin cidden
- 1 ay
Yani bilemedim, ilişki uzmanları dünyası da bu konuda ikiye bölünmüş durumda ve bir sonuca varamıyorlar. Flörtözlüğün tanımı açısından değişir gibi. Flörtöz demek sokak lambası gibi herkese yanmak demekse topukları vura vura kaçmak gerek. Karşılıklı hisler oluşmuş karşılıklı birbirine karşı bir flörtözlük varsa bir sakınca yoktur sanırım. Bakalım uzmanlarımız neler diyecek nasıl bir sonuca varacak merakla bekliyoruz. 😀
13 Yorumla- 1 ay
Uzmanlarımız soru sahibinin kendisine sanıp gömerler cevaplar belli😂😂
- 1 ay
Gerçek uzmanlar sorunun soranla alakası olmadığını bilirler gerisi hep çakma uzman 😂
- 1 ay
Bilen o kadar azki komikler birde gömdüklerini sanıp yerin dibine (sözde) sokmaya çalışıyorlar. Lakin soru sahibinin soruyu kendisine sanmasıyla kendilerini rezil ediyorlar. Hadi sitenin yenilerini anlarımda sitede aktif kullananlarda da denk geldim buna. Belkide soru bahane yermeye bilinmez😃
Neyse laflar ziyadesiyle bende de var. Gülüşler de😎😎
- 1 ay
Bence bu yaşına bağlı ergenlikte flortoz olabilir ama olgun yaslarina geldiğinde artık ilişkiye ilgiye doymussundur hayatında istediğin şeyi belirlemiş sındır olur.. ama olgunlaşmasını tamamlayamamissa hala ergen gibiyse olmaz... aldatır sen de üzülürsün. O da
10 Yorumla - 1 ay
yanlıştır. başta evlilik olmayacaksa beni oyalama diyebilir insan.. daha ilk buluşmada bunu söyleyebilir.. amacı sevgililiğin getirdiği kısa vadeli heyecanlar değilse bunu belirtmelidirde.. ama evlilik niyeti ile yaklaşan flörtlerin çoğu hüsranla bitiyor.. doğal olanı sevili olup artık biz evli de olmalıyız safasına geçebilmekte.. ama bu çiftlerin yüzde altışının geçemediği safa..
en iyisi sadece sevgili kalmak.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Nasıl yani? Evlenmeyeceksek neden hayatlarımızı meşgul ediyoruz ki? Sevdiğim bir kadınla evlenmeden yaşasam bile, seninle ciddi bir evlilik yapmanın nasıl bir "acı tecrübe" olacağını merak ederdim doğrusu :) Tabii şaka, şaka..
Ben Yaşam denen "acayip bir şeyin" ileri ki! uzun bir yol! denilen Zamanın bir anlık kısım ile sınırlı olduğunu çok iyi biliyorum
10 Yorumla- m1 ay
Flörtöz derken? Benden önceki hayatında ne kadar isterse flört edebilir benim için önemli olan benimleyken nasıl olduğudur zaten evlenirim, evliyken bu tür şeyler aldatmaya giriyor orası ayrı
13 Yorumla- 1 ay
Ya canına kanına yapışmış bir özellik ise flörtözlük?😅
Sevdiğine zaten flörtöz olması tatlı. Herkese olması anlamında bu sorudaki☺️ - 1 ay
Kellesini seviyorsa olmaz canım 😂
- 1 ay
😅😅👍🏻👍🏻
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Duygusal bağ kurmazsan karşı tarafın maddi durumu da iyiyse cazip bir durum olabilir. Düşünsene adamdan bir de çocuk doğur sonra da aldattığını ispatla ooohhh aç davayı al nafakayı. Çalışmadan geçimini sağla. Üstelik çocuktan da yararlanırsın. Tabi duygusal bağ kurmamak önemli.
10 Yorumla - 1 ay
düşündürücü bir soru iliskisi olduğu halde öyleyse , ilişki tatmin etmiyor demek ki evlenmek hata olur,
13 Yorumla- 1 ay
Düşündürsün diye sordum. Herkesleşen sorulardan sıkıldık🌸🙏🏻
- 1 ay
evet guzel soru❣
- 1 ay
🌼🌼
Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Evlilik benim için maraton, onun için 100 metreye alışmışlık durumu, farklı liglerde oynuyoruz, yanlıştır bence 🤣
12 Yorumla- 1 ay
Benzetmeni sevdim😅🌸
- 1 ay
Hem de çok, ama yaşamadan dersini alman mümkün değil
11 Yorumla- 1 ay
Başıma gelmediki sorum genel😀
- 1 ay
Evet o kişi sizi yıpratabilir kendini düzeltmeye çalışıp özen gösteriyorsa olur, yapmıyorsa bırakın kendi halinde biri gelir öğretir bazen güzelce konuşmaktan insanlar anlayamayabilir bazı şeyleri süreç gerektirir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlilik düşüncesinin bizzat kendisi yanlıştır 😄
11 Yorumla- 1 ay
O derin mevzu ama istemeyen evlenmez elbet:)
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Öyle tabi , sonra aldatılınca neden aldatıldık. Sen değiştin demeler falan 🤦🏻♂️ ulan o zaten hep öyleydi 🤦🏻♂️ Bi de o huyunu sevip aşık olurlar sonra o huyunu kurutmaya çalışırlar , ulan böyle olduğum için aşık olmadın mı..
10 Yorumla- 1 ay
Bekarken flörtöz olabilir ama evlendikten sonra sadık olabilir.
Kişinin karakteri nasıl. Evleneceğin kişinin ailesinin ahlak yapısı, anne , babasının ahlak ve karakter yapisi nasil bilmek lazım.
Unutmamak lazım ki meyve ağacın dibine düşer.11 Yorumla- 1 ay
İnsan 7 sinde neyse 70 inde de odur
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Flörtöz olan kişi artık evlilik doğrultusunda ilerleyip gelecek vaat ediyorsa bunu hissettiriyorsa karşı cinslerle mesafeyi ayarlamaya başlıyorsa bir sıkıntı olmayabilir
11 Yorumla- 1 ay
sonra fabrika ayarlarına dönüyorlar ama
- 1 ay
nice flörtözler, çapkınlar, arsızlar, doyumsuzlar bir çift göze yenilipte aile babası ve annesi oldu demem o ki aşıksa sana geçmişi ne olursa olsun sana en iyisi o dur.
10 Yorumla - 1 ay
Yanlış. Flörtöz biri hızlı sıkılır, hızlı soğur ve bu durumlar ilişkinin erken bitmesine sebep olur. Flörtöz biriyle 1 hafta konuşup geçilmeli, devamı olmamalı.
10 Yorumla - 1 ay
Flört ilgi beğenilme gibi olgular vesaire değil tamamen bir kişinin her haline sonsuza kadar odaklanmak mevzu
20 Yorumla - 1 ay
Kesinlikle yanlış. Belli bir yaşa geldiği halde halen devam ederse bu durum maalesef evliliğe gitse dahi aldatma görülür.
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Flörtöz eşittir çapkın demektir. Yaş ilerledikce daha çok anlıyorsunuz. Sapkın cinsel haytalari var çoğunun çoğu gizlesde oglanci olanlar çok fazla bence buna dikajt etmelisiniz yoksa hayatınız hem alan hem veren erkeklerle geçer mlsf
15 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
@Kenank07 evet.
- Cevap sahibi1 ay
@Kenank07 acınacak ben değilim geride. kalanlar. hiç bir erkeğin seçimleri sonrası yanında mahkum mağdur kalmadım bastım tekmeyi. param. var eğitimim var yurt dışındayım artık daha ne isteyeyim. Çocuğum var köpeğim. Var evim var arabam var. Kadın için önemli olan güven alanıdır erkeğin yapamadigini kednim yaptim bu acınacak değil taktir edilecek bir şey kendimi taktir ediyorum geride kalanlara acimiyorum bile eee artık sevgilimde var yaslaniyiruz beraber. İsteyen yanımda yürür istemeyen gider kimse benden daha değerli değil :) kadınlar zamanla örnek alicak toplumca erkeğin yani değil kendi alanında kalmanın güvende olduğunu ihtiyaç belirli bir yere kadardır. En önce kendin. Ben bunu başardım . Mutluyum mutluyuz.
- 1 ay
Ciddi bir ilişki içindeyken de buna devam ediyorsa sıkıntı. Medeniyet adı altında bütün sınırları kaldırmaya gerek yok!
10 Yorumla - 1 ay
Düşüncesi bile korkunç , ne istediğini bilmeyen daldan dala konan bir kisiyle gelecek planı yapılmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Değişir yaşı azsa yani anlarım ama artık 30+ yaşına gelen biriyse sıkıntılı, sorumluluk sahibi biri gibi gelmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Flört etmesinde bir sorun yok ben onu eve bağlarım. Ama çapkınlık huyu varsa derdinin dermanını dışarda arar er ya da geç.
10 Yorumlaflörtözlük insanın ruhuna işlemiştir, ilgi almayı seviyordur. Evlenilecek insan tipi değil bana göre aldatma potansiyeli yüksek
10 Yorumla- 1 ay
Onu değiştireceğini düşünüyorsan büyük yanılırsın o yüzden onu değiştir.
10 Yorumla Flörtöz biri gizli çapkındır, güvenmek zor olur bence.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Flörtöz insanlar flörtöz olduklarının farkında bile olmuyorlar, onlara normal geliyor sana anormal gelecek tavırlar. Aşıksan vazgeçemezsin ama yolun başındaysan kaç derim
10 Yorumla - 1 ay
Çok yanlıştır. Yıpranırsın yıpratır… bu tarz insanlar aldatmaya meyillidir.
10 Yorumla - 1 ay
Flörtöz olmadığım için flörtöz insanla tanışmam bile, doğal olarak evlenmem de.
10 Yorumla - 1 ay
Biraz insanın bile bile lades demesine benzetiyorum
10 Yorumla - 1 ay
Evet düşünülebilir ama sadece dusunmede kalır 😂
İlerisi için mantıklı olmaz 😂10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Sevgilinizi aradığınızda telefonu hemcinsiniz açsın istemiyorsanız yanlış tâbii ki.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Ben kocamın flörtöz olmasını isterdim şahsen... ama değil
10 Yorumla Flört öz bir bayan istertdim şahsen, sebebi daha açık görüşlü ve kısıtlanmamis olması, mutluuluk karşılıklı anlayışla olur.
10 Yorumla- u1 ay
evet yanlıştır tabi ki de
13 Yorumla- 1 ay
Öyle komşu başa dert almak bile bile😃
- 1 ay
kesinlikle çünkü akıllanmazlar flörtöz insan aldatır :D ✨✨
- 1 ay
Aynen öyle insan sevdiğine sadece flörtöz olmalı😇✨
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Yoo çok dogru devam et 1 maximum sene sonra aldatılırsın
13 Yorumla- 1 ay
Devam eden kim?
Ortada böyle biri yok. Bu ne öfke?😅😅 - Cevap sahibi1 ay
Öfkelenmedim ki. Konulma tarzım bu
- 1 ay
Tamam👍🏻😄
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Delirmek isteyen evlenebilir 😀
11 Yorumla- 1 ay
😄😄🫢
- 1 ay
Yok bebeğim ben almıyım 😄
11 Yorumla- 1 ay
Tamam bebek uğramasın onlar sana😅😅
- 1 ay
Evet yanlış olur. Aklında birden fazla kişi barındıranları hayatta sevmem saygı duymam
10 Yorumla - 1 ay
Evlilik sürecinde de flört edeceğini bilerek girersen sorun yok
10 Yorumla Yanlıştır evlendiğinde sabah akşam kavga etmek istiyorsan bilemem.
10 Yorumla- 1 ay
Sadece sevdigine flortoz olmali. Diger turlu assslaaa
10 Yorumla - 1 ay
Kesinliklee yalnıs evlilik boyunca şüpheyle yatar kalkarsanız yaşandı
10 Yorumla - 1 ay
Flüt nedir hiç bilmiyorum ama her güzel şeyin bir sonu vardır bence.
00 Yorumla - 1 ay
Benimleyse flörtöz olamaz.. Yapamıyorsa kapı açık, çıkabilir..
00 Yorumla - m1 ay
Evet yanlıştır. Can çıkar huy çıkmaz demişler
20 Yorumla - 1 ay
Sonuna kadar yanlış 🚫
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne dir bilmem ama emin olmadan evlilik yapmayın
20 Yorumla- 1 ay
Tabiki yanlış. Sadakat yoksa ben yokum
10 Yorumla - 1 ay
Seninleyleyken nasil oldugu onemli
10 Yorumla - 1 ay
Hemen uzaklaşmak lazım
10 Yorumla - 1 ay
Yanlış değil bence 😄
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Yanlış aşiksa olur ileride sorun yaşarsın sonuçta gözü dışarıda böyle erkeklerin
10 Yorumla - 1 ay
Yalnistir. M. l olmak gerekir
10 Yorumla - Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSeninle flörtöz biriyle evlilik konusunda aynı kafadayız gibi geliyor bana! 🤭 Flörtöz insanlar doğal olarak çekici olabilir ama bu onların sadık ya da güvenilir olmadığı anlamına gelmez. Herkes biraz flörtöz olabilir ve bu bazen bir cazibe unsuru olabilir. ✨ Önemli olan, karşındaki kişinin niyetleri ve seninle olan ilişkisini nasıl gördüğüdür. Eğer iletişiminiz sağlamsa ve aranızda güven varsa, neden olmasın? Ama flörtözlüğü yanlış anlaşılmalar yaratabilecek bir unsur olarak da görmek lazım. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🥰
@Aşko Kuşko aynı kafada olduğumuzu nasıl anladın?😅😅😅
Hahaha, yorumlarına baktım da düşündüklerimiz aynı gibiydi! 😄 Flörtözlük bazen kafa karışıklığı yaratabilir ama önemli olan güven, değil mi? 💕 Senin fikrini ciddi merak ettim, ne düşünüyorsun? 😄
Stalkladığınıda itiraf etmiş😅😅😅
@Biscolatagirl Toprak insanoğlu olarak daha birbirimizle başa çıkamıyorken bir de bunlar çıktı ortaya)) 15-20 sene sonra başımızı ağrıtacaklar söyleyim sana 😕
@Gizemli_-Adam Olsun ya eğlenceli cevap vermesi😂
@Biscolatagirl Hep böyle masum kalırlarsa iyi :)
@Gizemli_-Adam Umarım kalırlar:)