3 ay önce babamı kaybettim. Başlarda sevgilime hiç yazmazdim zaten sonradan yavaş yavaş konuşmaya başladık. Akşamları yazıyor bende arada çıkıyorum devamli olarak yazamıyorum içimden de gelmiyor ama yine de yazıyorum. O çok soğuk davranıyor sanki benim degil de onun babası vefat etmiş gibi. Hiç bi ilgi yok güzel bir söz mutlu edecek bir şey yok, yapmıyor. Evet derdimi anlatinca dinliyor ama onu herkes yapar bilmiyorum soğumuş mu benden ayrılmak mı istiyor anlamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba böyle durumlarda karşı tarafı eğer bir insan gerçekten seviyorsa, değer ve ilgi duyuyorsa hiç bir bahane olmaz öncelikle sevgili olur eş olur yeri gelir karşındaki kadına baba, arkadaş olur o hissi psikojik gücü verirsin. Normalde senin yanında olması lazım sana psikojik olarak güç, motivasyon, yanında olma hissi, o enerjisini hissettirmesi lazım seni her anlamda bulunduğun duygusal boşluk negatiflikten çıkartıp alması lazım her zamankinden daha dikkatli yaklaşması lazım sana o samimiyeti sen hissettikçe acın azalır. Ama sana böyle yaklaşmıyor, kendini sana hissettirmiyorsa, o enerjiyi vermiyorsa bil ki karşında ki insan doğru kişi değil. İnsanın huyu zor değişir bugün veya bugünden kötü zamanlarda aynı şekil tavrı devam eder. Senin ruhuna hitap edecek sözler, ufak sürprizler, çiçek olabilir senin ruhunu okşayıp mutlu etmeli. Ama böyle çabası yok ise maalesef senin için bazı şeyleri gözden geçirme zamanı geldi demektir.
025 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyor hiç mutlu olabileceğim bir şey. ya fazla da bir şeye gerek yok iki güzel söz nebilim sevildigimi yalnız olmadığımı hissettirecek sözler felan. O benden de negatif davranıyor anlamadım ki. bı defa buluştuk benim istediğim bir kalemlik vardı tabi çok öncesinde beğenmiştim. Onu aldı bana. Ama ben maddi istemiyorum ki manevi şekilde değer istiyorum ilgi istiyorum ama o yapmıyor. Ve bunu ona nasıl söyleyeyim bilmiyorum. Söylersem kabullenmeyecek. Bu durumda nasil öyle şeyler konuşabilirim ne diyebilirim bilmem ne diyecek savunmaya geçecek
- +1 yıl
Ona sadece de ki ben zorlu bir süreçten geçiyorum duygusal ve manevi anlamda sıkıntı içerisindeyim bu anlamda yanımda olduğunu görmek istiyorum cesurca bunu söyle kaçamak şeylerle çözüme ulaşamazssınız
Soran+1 yılİnan onunla böyle şeyler konuşulmuyor hemen ne diyeyim ne yapayım vs cevaplar veriyor
- +1 yıl
Sana karşı biraz anlayışlı olmasını sağla bence seni anlamasını
Soran+1 yılNasıl saglayabilirim. Onunla bu tür şeyler konuşulmuyor ki. Her şey karşılıklı olsun istiyor karşılıksız yapmaz iyi veya kötü bir şeyi. bu durumda benden karşılık bekler mesela. Yani çok mu zor kendi güzel söz söylese güzel konuşsa ilgili davransa. Ama işte bunu ona anlatmak biraz zor. Kafa sert onda
- +1 yıl
İlşkiniz alma verme üzerine mi kurulu? Sürekli sen veren o alan taraf mı? Yoksa ilşkiniz veren-veren olarak dengede mi gidiyor?
Soran+1 yılBen daha çok değer veririm o da verir ama benim kadar değil. Bazen sevgisinden şüphe ediyorum ama o bunun farkında değil. Ama ona sorarsan benim sevgimden şüphesi yok.
- +1 yıl
Ona bu ilişkide bazı şeylerin eksik veya yanlış olduğunu göstermen gerekiyor.
Soran+1 yılNasıl yapabilirim hiç bilmiyorum
- +1 yıl
Tavır ve hareketlerin ile gösterebilirsin.
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
Kendini biraz geri çek ilgini azalt. Sana neden böyle yaptığını sorunca nedenini açıkla o zaman anlar
Soran+1 yılKarşılık mi veriyorsun diyecek bu defa
- +1 yıl
bu ilişki bitmiz maalesef sen kendi öz benliğinden vazgeçiyor ona karşı eylem yapmaya çekiniyorsun bir ilişkide en önemli şey karşılıklı saygıdır saygı sevgiyi doğurur. Anlayış ise karşılıklı olarak birbirini anlamaktır. Birinini dinlemeden anlamadan hiç bir sorun çözüme kavuşmaz maalesef böyle düşünmen kendinden taviz vermene devam etmekten başka bir şey olmayak. İlişkiniz bu evrede devam edecek maalesef
Soran+1 yılEvet haklısın biraz öyle yapiyorum bu durumdan memnun değilim ama onunla da konuşulmuyor ki bencil kendini beğenmisin biridir ama işte seviykrum yine de
- +1 yıl
Bir insanın sana değer verip vermediğini seni seviyorum diyerek değil sana olan davranışları ile de anlayamazsın sadece senin kalbini ne kadar kırıyor kırmıyor o şekilde anlarsın
Soran+1 yılKırıyor ama farkında değil
- +1 yıl
Seni kırdığını göster
Soran+1 yılOnu bı bilseniz değişik bir insandır ama artık bıktım yani bu tavırlarından
- +1 yıl
Bu durum sizi üzmeye devam eder maalesef beklentiniz farklı karşı tarafla sevginin özünü yansıtmak hissettirmek önemli
Soran+1 yılEskiden öyle değildi bir senedir öyle. Biz bir sene boyunca ayrı kaldık acaba unuttu soğudu mu benden? E öyleyse neden tekrrar birlikte oldu benimle
- +1 yıl
Duygusal boşlukta olduğu için olabilir bir sene ayrı kaldıysanız eski sıcaklık samimiyet olmayabilir
Soran+1 yılEvet bir sene ayrı kaldık ama şimdi de birlikteliğimizin şimdi 1. Yılı oluyor tekrar yani Şubat 'ta felan olacak
- +1 yıl
Hayırlısı olsun inşallah evlilik olur sma sorunları konuşarak çözün seni anlasın
Soran+1 yılBilmiyorum evlenince böyle olsa yapamam herhalde. İşte ciddi ilişki olunca bunlar dert oluyor bana ilerde evlensem de böyle olsa ne yapacam. Onunla konuşarak sorunları pek çözemiyoruz ya
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBundan bir halt olmaz! Bak konuşmayı kessen yeridir emin ol. Onun sana destekçi olması gerekiyorken yine ilgili duruma o değil de sen düşüyorsun. Bu sence de aptalca değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle oluyor onun yerine ben ilgili davranıyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
7Cevap
sana öyle geliyor olabilir, yalnızlık istemen çok doğal. veya sevgilin zor günde yanında olmayacak kadar sevgilin değil
018 Yorumla
Soran+1 yılYanımda ama ben olsam öyle davranmam güzel seyler konuşur unutturmaya çalışırım biraz da olsa. O yabancı gibi nasılsın napiyosun vs.
Soran+1 yılYa bu dediklerimi düşünmek çokta zor olmasa gerek
Soran+1 yılYok söylesem inkar eder senin için daha ne yapaym felan da filan
Soran+1 yılNe diyeyim ki. Beni sevmiyorsun desem nerden cikardin sana ne dedim de bunu düşündün felan filan. Ki bu durumda hiç onunla tartışmaya giremem yeterince derdim var
Soran+1 yılOnu desem de inkar edecek. Ona normal geliyor bu konuşmasi. Desem diyecek bu durumda ne konuşabilirim ne diyebilirim felan
Soran+1 yılAnlatabilsem anlatırdım ama ona anlatılmaz
Soran+1 yılÇekemiyorum artık
Soran+1 yılNasıl unutacam bitirsem
Soran+1 yılBilmiyorum şu an hiçbir şey düşünemiyorum uğraşmak da istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Onun destek olması gerekir manevi olarak bence ayrıl zor günümde yanımda olmayan sevgiliyi ne yapayım ben ya
00 Yorumlazor zamanlarinda yaninda degilse ne isi var senle ayril gitsin
014 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sevmiyorsa ne işi var benle niye ayrilmiuo
Soran+1 yılNasıl ayrilaym 6 yıllık sevdigim. Kolay mı öyle olduğunu bile bile seviyorm unutamamaktan korkuyorum
Soran+1 yılEvet haklısın. Ne diyeyim de ayrilayim. Şimdi desem diyecek bu durumda sana ne diyebilirim ne desem yanlış olacak felan. Ya sevginin ilginin güzel sözü zamanı mı olur hele bu zamanda daha çok olmalı. Anlamıyorum ki onu
Soran+1 yılOff bu durumda hiç kaldiramam ki acım bana yetiyor
Soran+1 yılDemesi kolay
Soran+1 yılBen güvenemiyorum kimseye öyle kolay kolay ilişki yapmam sevmem. Ondan korkuyorum
+1 yıldestek olması gerekirken uzak duruyor..
mutlaka konuşmalısın..01 Yorumla
Soran+1 yılDestek oluyor derdimi dinliyor ama böyle olmaz yani çok ciddi soğuk bı sevgi sozcugu yok sanki onun babası vefat etmiş gibi. Konuşsam ne yapmışım da öyle düşünüyorsun diyecek ya da ne yapabilirim başka diyecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaana bu günlerde soğuk davranandan hayir gelmez ayrıca basın sağolsun Allah rahmet eylesin
010 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. Şimdiye kadar bı Hayri olmadı zaten ama işte seviyorum
Cevap sahibi+1 yılUzaklaş bence o seni mutlu edemiyor
Soran+1 yılEvet öyle
Cevap sahibi+1 yılO zaman zorlama seni mutlu edecek insan çıkacaktır karşına. Hem bu zor günlerinde bile seni yalnız mutsuz bırakıyor
Soran+1 yılÇıkar mı karşıma dersin. İyi insan yokki
Cevap sahibi+1 yılTabiki çıkacaktır umudunu lütfen kaybetme iyi insanlar az da olsa var
Soran+1 yılBilmiyorum belki de
Cevap sahibi+1 yılNe zaman istersen konuşabiliriz umarım her şey gönlünüzce olur lütfen sizin için ugrasmayana siz de uzulmeyin
Soran+1 yılNe konusacaz ki ne yapacağımı bilmiyorum öylece konuşuyorum onunla boş
Cevap sahibi+1 yılİyimisin
+1 yılSana destek olması gerekirdi. Zor günümde yanımda olmayanı ben istemem artık
013 Yorumla
Soran+1 yılYanımda oluyor derdimi dinliyor babamdan bahsedince. Ama işte onun dışında bı sevgi gösterisi ilgi mutlu etme çabası yok. Ciddi ciddi konuşur nasılsın napuyosun vs. Bu halime rağmen ben canım bitanem diyorum o toplasan iki üç defa der ya demez. Sevmiyorsa söylesin adam akıllı bu davranışlara gerek var mı
- +1 yıl
Bencede gerek yok. Yüz yüze konuşun bence. Niyeti yoksa boşa zaman geçirmeyin
Soran+1 yılİşte 6 yıllık sevdigimdir. Unutabilir miyim ayrılsam
- +1 yıl
6 yılın boşa gitmesin diye bir ömür mutsuz ve ilgisiz kalmaya razı mısın?
Soran+1 yılDeğilim tabiki ama nasıl unuturum ki
- +1 yıl
İnsanlar evladını kaybediyor da alışıyor hayatına devam ediyor. Unutmazsın tabi ama zamanla alışırsın ve iyi ki bitirdim dersin
Soran+1 yılUnutmamak nasıl oluyor yani özlüyor istiyor mu insan. Ben öyle olsun istemiyorum
- +1 yıl
O zaman bu şekilde olmasını dert etmeyeceksin ve onu böyle kabulleneceksin ya da ayrılıp yoluna devam edeceksin
Soran+1 yılBir ömür öyle olmasını kabullenemem
- +1 yıl
Onu demeye çalışıyorum bende sana. 6 yılın boşa gitmesin diye bir ömür böyle geçiremezsin
Soran+1 yılÖyledir bilmiyorum ne yapacam
- +1 yıl
Yüz yüze güzelce bi konuşun isteklerini belirt neden böyle yaptığını sor. Yine düzelmezse ayrılmaktan başka çaren yok ya da kabul edeceksin öyle
Soran+1 yılNe yaptığını soracam ki ben bir şey yapmıyorum der ne yapayım daha der
+1 yılHelal olsun bu durumda sevgilini düşünüyorsun ya
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimi keyfimden düşünmüyorum. Saçma sapan davranıyor ona takılıyorum.
- +1 yıl
Düşünmezsen takılmassın
Soran+1 yılTm sus
- +1 yıl
Benim susmam veya susmamanın onemi yok soru sordun cevap verdim gercekler her zaman kabullenmez
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Zaman tanı biraz daha
012 Yorumla
Soran+1 yılNe zamanı
Soran+1 yılNe konusacam konuşsam inkar edecek yok senin için daha ne yapayım bilmem ne ne uğraşamam
Soran+1 yılEvet öyle. Ayrılmıştık bir senedir işte şimdi bir senedir de tekrar birlikteyiz o eskisinden farklı işte bu sene bilmiyorum
Soran+1 yılİşte yok söylemiyor.
Soran+1 yılAyrı olunca da özlüyorum
Soran+1 yılEvet öyle napiyim
+1 yılSoğumuş olabilir de babanla ne alakası varki
026 Yorumla
Soran+1 yılBabamla bir alakası yok. sadece bu durumda çok farklı davranıyor. Bir insan böyle mi davranır bunca soğuk sevgilisiyim yani yabancı değilim ki ama o çok ciddi her şeyi ciddiye alıyor ben yapmasam o yapmaz her şey onun için karşılıkli
- +1 yıl
Demekki o seni bu kadar değerli görmüyor karşılık bekliyor senden insan karşılıksız sevmeyi öğrenmeli
Soran+1 yılYok o karşılıksız hiçbir şey yapmaz. Ya ben bu halimle canım bitanem gibi sevgi sözcükleri kullanırım o toplasan iki defa kullanmaz. Sevgi böyle mi sizce
- +1 yıl
Bence bu kişi seni sevmiyor tahminimce kullanıyor seni
- +1 yıl
Yanlış anlama ama bişey sorcam birlikte oldunuz mu hiç
- +1 yıl
Cevap
Soran+1 yılHayır öyle bir şey olmadı olmaz da
- +1 yıl
Hic sevişmedinizmi gerçekten
Soran+1 yılHayır öpüşme oldu sadece oda 6 yıldır toplasan 5 defa felan. Sevişmek mi gerekiyor
- +1 yıl
Ne bileyim cok uzun bir ilişki şaşırdım gerçekten hic sevişmek istemedimi
Soran+1 yılYok istemedi. Neden istemiyor acaba istemesi mi gerek
Soran+1 yılYapmam tabiki çok istiyorsa evliliği bekler madem ciddiyse evlilik istiyosa
Soran+1 yılTabi bu zamanda yapmayan yok ama ben karşıyım açıkçası. Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır
- +1 yıl
İliski haric sevismek isterse
Soran+1 yılHayır istemem
- +1 yıl
Peki siz nerde yaşıyorsunuz
Soran+1 yılDiyarbakır
- +1 yıl
He anladım kapalı mısın sen
Soran+1 yılYok açığım
- +1 yıl
Namaz falan kılıyor musun peki
- +1 yıl
Ve çokmu açık giyiniyorsun
Soran+1 yılEvet kılıyorum yok çok açık giyinmem normal şekilde pantolon üst
- +1 yıl
5 vakitmi kılıyorsun
Soran+1 yılYani sabah kalkmak zor oluuor bazen ama diğer vakitleri kılıyorum
Soran+1 yılNeden istek atiyim
- +1 yıl
Bisey sorcam çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBıktı mi ki
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyden bıkmış
- +1 yıl
Senden
İlginç bilemedim, bunu ona sormadan bilemeyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlginç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 22 o 23
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılmak ister gibi
00 Yorumlayakınlşma oldmu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 ay önce babamı kaybettim. Sevgilim çok soğuk davranıyor sizce neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım