3 yıl önce annemi kaybettim. Sonra birgün babam çok tuhaf davranmaya başladı?

3 yıl önce annemi kaybettim. Şu an 19 yaşındayım. Ekim ayıydı spor yaptığım için çok terlemekten sırtımda isilik çoğalmıştı babam pudra iyi gelir dedi bir pazar dershaneden eve döndüm babam uzan sırtına pudra süreyim dedi. Uzandım ne bileyim sonra bana annenin rüyanda gördüm o kıza iyi bak deyip durdu diye diye heryerimi okşamaya başladı dudağımdan öpmeye çalıştı (O güne kadar hiç yanağımdan bile öpmezdi hep alnımdan öperdi) eli heryerime kaydı. Tuhaf karşılayıp kalktım yataktan konuşmadım o gün hiç birgün sonra eve geldi üstünü soydu beni çağırdı kucağına oturtmaya çalıştı ikide bir üstünü çıkar deyip durdu heryerimi öpmeye başladı hergün yatar mıyız artık felan dedi attım üstümden kaçtım öbür odaya sen benim kızımsınlar felan demeye başladı. O gün bugündür ona hiç yaklaşasım gelmiyor. Bir gece de kalkmış tek başına otururken gördüm. Pişman oldu sanırım hiç bir dediğimi iki etmiyor artık azarlıyorum kızmıyor bile alttan alıyor. Kendimi rahat hissetmiyorum.. Nasıl affedicem daha doğrusu affedebilcem mi ne yapmalıyım yardım ekimden beri kafayı yiyorum nereye girsem evde kilitliyorum kısa giyemiyorum rahat duş alamıyorum onunla tek kalamıyorum hep abimi bekliyorum bayramlarda elini bile öpemiyorum çok zoruma gidiyor... 😭
3 yıl önce annemi kaybettim. Sonra birgün babam çok tuhaf davranmaya başladı?