sevgilimle 3 aylık ayrılık sürecimiz oldu. Ayrılık dönemimiz çok sorun oldu. Karşılıklı güvenimizi kırdık kırıldık. Özellikle sevgilimin güvenini barışma sürecinde kırıcı çok hareket yaptım, ama hiçbir zaman onu aldatmadım.
Karşı cinsle ilgili bi konuda bana inanmıyor. Konunun muhtappaına da mesaj atınca bi şeyleri aleyhime yanlış hatırlayınca tamamen bitirdi. Beni kötü hatırlamasını istemem ve bu kişi yanlış hatırladı ben kendimi nasıl ispatlayabilirim bilemiyorum.
Karşı cinsle ilgili bi konuda bana inanmıyor. Konunun muhtappaına da mesaj atınca bi şeyleri aleyhime yanlış hatırlayınca tamamen bitirdi. Beni kötü hatırlamasını istemem ve bu kişi yanlış hatırladı ben kendimi nasıl ispatlayabilirim bilemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bitmiş gitmiş nasıl hatırlarsa hatırlasın önüne bak sende
Şerefsiz karaktersiz dedi halbuki Böyle bi şeyi hak etmedim
Adam olsa bir bayana böyle hakaretler edilmez sen üzme kendini
Aldattığını sanıyor barışma sürecimiz de ama öyle bi durum yok
Bak bu ciddi bir konu karşındaki insanın bundan tamamen emin olmadan senin hakkında böyle bir ithamda bulunması hiç hoş değil karekter sahibi biri böyle şeyler yapmaz nasıl bitti ilişkiniz bilmiyorum ama yol yakınken kurtulmuşsun
bitmiş artık ölse sevmez seni
Ama benim suçum yok sorun orada
kendini haklı görmüştür
Gerçekten aldtmani haketmis
Niyeymiş
Niyesi haketmis yeni yapmadigin biseyi yaptı derken
Bu iş bitmiş fazla uzatma
Ama insanın onuruna dokunuyor. 5 senelik ilişkiydi 2 ay sonra nişan olacaktı
5 senelik ilişkiyi adam 3 aylık ayrılık yüzünden güvensizliği döküyorsa 5 sene ne yaşadınız diye sormak lazım elemana
Benim kaybetmekten korktuğum işin barışma dönemiyle ilgili yalanlarım oldu. Ama kimseyle sevgili vs olmadım. Kendim her Leyi anlatınca kişi sayısını Sorun etti. Ama halbuki ben kimseyle sevgili olmadım flört gibi bi şeyde olmadı. Sonra barışma sürecimizde benimle ayrılık dönemi konuşan takip isteğini kabul ettiğimi sanıp baya bi saydırdı. Sorun şu ki ben daha önce kabul ettim diye hatırlıyorum ama erkek arkadaşım benle konuşmaya başlayınca diye tutturdu. Baya kötü oldum bitirdi. Son kez vedalaşırız dedi birkaç gün sonrası için. Ayrılabilir ama olmayan bi şey olmuş gibi olması gururuma dokundu sorun o. Ne yaparsan yap inanmam çabalama vs dedi bilmiyorum
İşin kötü yanı ispatlayamıyorum
Bunu ıspatlamak zorunda değilsin. Sana inanmıyorsa o kendisinin hatası ve sorunu. 5 senede tanıyamamış mı seni... İşin doğrusu bu kafadaki bir erkek ile Ömer geçirilmez. Benim düşüncem
Normalde böyle biri değildi. Ayrılık dönemiyle ilgili bazı gerçekleri tam söyleyemedikten böyle oldu. Normalde böyle değildi sorun orada. İnsan da haklı olarak ayrılsa bile ispatlamalıyım diye düşünüyor
Neden olursa olsun. 5 yıldan sonra bile rahatça oturup her şey kobuşamıyorsanız veya hala güven sorunları var ise pek bir anlamı yok bu ilişkinin
3 aylık ayrılık sürecinden dolayı. O dönemle ilgili korkularımdan dolayı bazı şeyleri gizledim. Gizlediklerim ortaya çıktı ya da kendim itiraf ettim baya güven sarsılması yaşadı. İspatlayabilmek için o kişilere mesaj atıp soralım dedim kendim istedim. Bu çocuk aleyhime yanlış hatırlayınca benle konuşurken senden başka bi şey düşünemediniz seni terk ettiğime köpek gibi pişman olduğum dönem başkalarına ümit vermişsin dedi. En ağırı da bu yüzünü ayrılmasaydım göremeyecektim ben bi kriz yaşadım sen başka erkekler eyönelndib dedi. İerefsiz dedi çok aşır konuştu ama ben bunları gerçekten hal etmedim. Bu şekilde ilişkiye devam edilemez ama çevreme de böyle söyleyeceğim ailen ararsada böyle anlatırım demesi çok kötü hissettirdi bana
Bir de tehdit mi etti anlatırım insanlara falan diye? Sen boşuna koşturuyorsun neyini devam ettireceksin bu adamla. Düzgün adam ne olduysa oldu bazı şeyleri saklmiamasını falan bilir. Öyle mahalle dedikoducuları gibi yok öyle konulu * böyle söylicem diye ağız kullanmaz.
Normalde öyle biri değil ama çok sinirlendi diyorum işte.
Geç sinirlendi falan diye vs. Kendini kontrol edemeyen erkekler zayıf insanlardır. Neyse sen kendini avutmak istiyorsan senin bileceğin iş
Gecti borun pazarı
Yuzlestir ikiside
yaşlarınız kaç
29 30
Düzeltmeye çalış
İstemiyor bide ne yapabilirim ki çocuk aleyhime yanlış hatırladı
Tamam da bir yol bul işte en azından kendini akla
Nasıl yapabilirim konuşmalar geri gelmiyor ben de yok çocukta yok çocukta yanlış hatırlıuor
Konuşmalar wp de mi merde
Wp de ama silindi yedekleme de o tarihte yokmuş
Olsa da tamamen gelmiş z ama ısrar kurtarır gibi
Özelden konuşmak ister misin
Yok o da kurtarmaz
Dene bence kelime ustası olmak lazım