Eski sevgilim bana inanmadı ve terk etti?

arkadaşlar ben olayı kısa tutmaya çalışıcam benim kızlık zarım yok ama 8 ay doğduğum için hiç olmamış ve bunun belgeleri de hala duruyor. yani kanıtlayamayacağım birşey değil. ben bunu eski sevgilime söyledim. aramızda yalan olmasın diye o da bana dedi ki ben seni ne olursa olsun kabul ederdim zaten dedi. bende bunu duyunca çok mutlu olmuştum. sonra aradan birkaç ay geçti ve benim 2 yıl yıl önceki sevgilim gitmiş millete ben bu kızla yattım demiş ama öyle bişey yok bunu da benimki duymuş ama ben ilk tanıştığımızda böyle bir durum var eski sevgilim böyle yapacağını söyledi dedim takmamıştı. şimdi bunu birinden duyunca bana dedi ki o kanıtları göster ben sana inanmıyorum güvenmiyorum dedi. bende ben sana kanıt gösterirsem bana aklınla inanırsın güvenirsen kalbinle dedim o da bana aklımla kalıyım daha iyi dedi. bende bişey demedim. ertesi gün tüm kağıtları buldum ve ona götürecektim bana uzun bir mesaj attı. bidaha görmek istemiyorum seni keşke sana değilde söylenenlere inansaydım bidaha karşıma çıkma yazmış. ben de sinirlendim göstermedim kanıtları. ama şimdi beni görünce nefretle bakıyor dayanamıyorum. tekrar sevgili olmak istemiyorum ama olanların hepsini de ona da göstermek istiyorum doğrusunu bilsin istiyorum. sizce ne yapabilirim lütfen yardım edin düşünüyorum ama bişey bulamıyorum kafayı yiycem burada
Eski sevgilim bana inanmadı ve terk etti?