Merhaba ben 18 yaşında bir kizim. Sevgilim 19 yasinda. Ve 1 bucuk seneden fazla birlikteligimiz var. Ailelerimiz biliyor. Ve ilerde ciddi düşünüyoruz. Her gunumuz beraber geçiyor. Birbirmize cok bagliyiz. Benim eski sevdigim sewgilimjn arkadasiydi. Ve benim bir arkadasim eski sevdigimin benim kendi sewgilimjn facesinden ablasini aratmasini istedi. Mersk ettigi icindi. Arattim ve bu aratmadan 10 gun gecti. Sevgilimin haberi olmasin diye silmistim arama kaydini. Ama bugun nasil olduysa gormus. Sana bisi sorucam dogru sole dedi. Sordu ve bende dogruyu soledim. Ve sen benim u konuda hassas oldugumu bilmio musun sanane dedi kizdi aratmak isteyen kendinden aratsin dedi. Sanane kizim dedi. Ve bas git umrumda deilsin dedi ve engelledi. Su an cok zor durumdayim ve nabicam bilmiyorumm sms atiyorum surekli beni birakma diye sizce geri doner mi beni cok seviyo biliyorumm nolur yardim edin bana gercekten benimde amacim o deildi ben de onu cok seviyorumm nolursunuz yardim edin dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar demisler cok dogru bana bu inanmayisi beni cok uzdu ve kirdi nolursunuz bana bir akil verin 😢
Güncellemeler
+1 yıl
Seni Allaha havele ediyorum baska sozum yok ne halin varsa gor demis 😢😢 of off ve heryerden engellliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer