Sevgilim sebep göstermeden ayrıldı?

Yeni sevgili yapmıştım adı x olsun x kişisin y arkadaşı benden hoşlanıyordu ama sevmediğimi arkadaş olarak gördüğümü söylemiştim x kişisi de biliyor bunu neyse bunlar konuşmayı kesti kavga etmişler x kişisi bana dedi zaten o seni aldatır falan diye bende x kişisini beğeniyodum bende fırsat bilip x kişisine yazdım oda beni istiyomuş zaten biz sevgili olduk sonra ama arkadaşı bilmiyodu zaten arkadaşıyla sevgili olmamıştım sonra x kişiyle oldum dün arkadaşı bizi gördü ben arabaya binmiştim arkadaşi sevgilime yazdı ben sana kardeş dedim midesizsin falan diye sevgilim de aramızda bişey yok yanlış anladın falan dedi bu sebepten dolayı ayrılmıcan dimi dedim hayır tabi dedi o benim borcumu ödemedi ayrıca siz sevgili de olmadınız olsaydın senle olmazdım dedi niye ayrılayım aşkım dedi falan neyse biz dün güzel vakit geçirdik eğlendik falan ama sonra beni eve bıraktı yazan var mı dedim yok aşkım uyucam ben dedi tamam aşkim dedim daha sonra sebep göstermeden ayrıldı ben ayrılmak istiyorum kendine iyi bak dedi derken menfaatci misin sen dedim engelledi direk aradım ordan da engelledi snapchat duruyor ama neyse bende hiç bi yerden yazmadım yazma döner sana dediler dedi sizce biri bişey mi dedi kendisi bile dedi o seni aldatır diye neler dedi arkadaşi hakkında ama bizi gördü diye ayrıldı eve gidince sizce neden ve döner mi bana 1 hafta sevgili olduk

Sevgilim sebep göstermeden ayrıldı?