Aşk İlişkileri Annem 45 yaşında bakımlı bir kadındır dul ve benim yaşımda sevgilisi olduğunu öğrendim Normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Telefonda uygunsuz şekilde fotolarını gördüm hem attığı hem aldığı acaba niyeti ne Güncellemeler+1 yıl Çocuğun annemden çıkarı yoktur umarım. Annem 45 yaşında bakımlı bir kadındır dul ve benim yaşımda sevgilisi olduğunu öğrendim Normal mi? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Birinin olmadı normal ama senib yaşında birinin olması yanlış 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende aynısını düşünüyorum Yorumla ironiq +1 yıl Yakındır ayrılmaları Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla ironiq +1 yıl Yakında ayrılabilirler diyecektim Yaş farkından dolayı görüş ayrılıkları çok olur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cinsellik yasamak sevismek işte ne olcak niywti. Rahatsiz mi etti seni 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yoo neden etsin annem güzel alımlı kaşın ihtiyaçları da herkes gibi var ama genç olması ilginç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genc hissetmek cinsellikte güçlü birini istiyordur. Sen de 45 yasinda olsan yasli birini mi istersin:) Yorumla Soran +1 yıl Haklı olabilirsin tabi Ama niyet sadece o o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani eglenmek istiyordur artık. Cocuk yapmak istemez zaten:) Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet ixin Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap?:) Yorumla Soran +1 yıl Yok cevap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Garipmis :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimde 40 yaşında biriyle takılıyorum ihtiyaç görüyoruz olgunun tadı başka oluyor 0 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Niyeti belli degil mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla
Dr_Can Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl gayet normal onunda hakkki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ona lafım yok ama benim yaşımda belki daha da küçük orası ilginç Yorumla Dr_Can +1 yıl genç seviyor demekki Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl gayet normal demekki mastürbasyon yetmiyor benim annem 39 yaşında iyi ki mastürbasyon yetiyor 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yoktur Soran +1 yıl Annem çok şuh bir kadındır Cevap sahibi +1 yıl ondandır
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Normal. Sevgilisi kaç yaşında? 0 23 Yorumla Soran +1 yıl 27 29 falandır Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Kadınlar genç seviyor genelde Yorumla Soran +1 yıl Benim yaşımda ya o yüzden bi tereddüt ettim Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl özel bir nedeni var onun merak etme. Yorumla Soran +1 yıl Tahmin edebiliyorum aslında Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl 55-60 lar bile o yaşta tercih ediyor. Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl sorun varsa sorabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim duyarsa nasıl karşılar sizce Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl bir şey demez bence ihtiyaç bu. Yorumla Soran +1 yıl Öyle de gelip giderse ki geliyor biliyorum ben şahsen tanışmasam da, Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl sonuçta sen de sevişmiyor musun aynı şey öyle düşün. Yorumla Soran +1 yıl Evet ama aynı yaşlardayız ya o çocukla eve geliyor birde Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl sen varken sevişiyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Geldiği oldu duydum dubleks evimiz ben üstte annem altta yaşıyor Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl sevişme sesi duydun mu? Yorumla Soran +1 yıl Eh yani diyim Yorumla Soran +1 yıl Evde olduğumu bilmiyordu annem Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl bayağı geliyor muydu ses? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl istekli zamanları tam o yaşlar karışma bence zevkine baksın. Yorumla Soran +1 yıl evet bende öyle yapıyorum Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl sorunun olursa anlatabilirsin her zaman. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İğrenç bir durum senin için. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden öyle dedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne biliyim anneni öyle görmek ister miydin Yorumla Soran +1 yıl Gayet normal yapması Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani normal sonuçta gönlü boş 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Ama yaşça çok küçük ve sadece s. KS için sanırsam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani önünde ihtiyacı var sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle lafım yok zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden yazsana ya da istek at Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardım edeceğim Yorumla Soran +1 yıl Ne konuda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kurtuluş Yorumla Soran +1 yıl Kurtuluş derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu durumdan İster at İster atma Yorumla Soran +1 yıl Neyinden kurtulayım ki ne diyorsun sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer bu durumu istemiyorsan nasıl güzel dil ile izah edilir onun İÇİN demiştim Yorumla Soran +1 yıl Sen istiyor musun peki o fotodakileri aynı şekilde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yahu sen şikayet ettin ikinci yorumunda Yaşça çok koçum ve sadece bir şey için birlikteler diye ondan dedim neden yanlış anlıyorsun Yorumla Soran +1 yıl İtiraf et hadi Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka cesaretle napcan dövcen mi😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heee dövecem Yorumla Soran +1 yıl Hahahah😂 Yorumla Soran +1 yıl Kimdi o kadınlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir özele gelemedin Yorumla Soran +1 yıl Ne var özelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazma buradan da o zaman hadi bb Yorumla Soran +1 yıl Sie Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Istegini karşılıyor fizigi nasıl 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çocuğun çok iyi annemin de öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kac kilo boy falan Yorumla Soran +1 yıl 60 kilo civarı 1,68 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm d*m gelsene biseyler sorcam Yorumla Soran +1 yıl Yürü git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse sn bilirsin Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Normal😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Normal de kızı yaşında erkek o yüzden demiştim Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Niyeti seks 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Normal tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Birinin olmadı normal ama senib yaşında birinin olması yanlış
Bende aynısını düşünüyorum
Yakındır ayrılmaları
Ne alaka
Yakında ayrılabilirler diyecektim Yaş farkından dolayı görüş ayrılıkları çok olur
Cinsellik yasamak sevismek işte ne olcak niywti. Rahatsiz mi etti seni
Yoo neden etsin annem güzel alımlı kaşın ihtiyaçları da herkes gibi var ama genç olması ilginç
Genc hissetmek cinsellikte güçlü birini istiyordur. Sen de 45 yasinda olsan yasli birini mi istersin:)
Haklı olabilirsin tabi Ama niyet sadece o o zaman
Yani eglenmek istiyordur artık. Cocuk yapmak istemez zaten:)
Niye
Sohbet ixin
Olabilir
Cevap?:)
Yok cevap
Garipmis :D
Benimde 40 yaşında biriyle takılıyorum ihtiyaç görüyoruz olgunun tadı başka oluyor
Niyeti belli degil mi
Haklısın
gayet normal onunda hakkki
Ona lafım yok ama benim yaşımda belki daha da küçük orası ilginç
genç seviyor demekki
gayet normal demekki mastürbasyon yetmiyor benim annem 39 yaşında iyi ki mastürbasyon yetiyor
yoktur
Annem çok şuh bir kadındır
ondandır
Kadin kendini tatmin ediyor
Normal. Sevgilisi kaç yaşında?
27 29 falandır
Kadınlar genç seviyor genelde
Benim yaşımda ya o yüzden bi tereddüt ettim
özel bir nedeni var onun merak etme.
Tahmin edebiliyorum aslında
55-60 lar bile o yaşta tercih ediyor.
Olabilir
sorun varsa sorabilirsin.
Sevgilim duyarsa nasıl karşılar sizce
bir şey demez bence ihtiyaç bu.
Öyle de gelip giderse ki geliyor biliyorum ben şahsen tanışmasam da,
sonuçta sen de sevişmiyor musun aynı şey öyle düşün.
Evet ama aynı yaşlardayız ya o çocukla eve geliyor birde
sen varken sevişiyor mu?
Geldiği oldu duydum dubleks evimiz ben üstte annem altta yaşıyor
sevişme sesi duydun mu?
Eh yani diyim
Evde olduğumu bilmiyordu annem
bayağı geliyor muydu ses?
Evet
istekli zamanları tam o yaşlar karışma bence zevkine baksın.
evet bende öyle yapıyorum
sorunun olursa anlatabilirsin her zaman.
İğrenç bir durum senin için.
Neden öyle dedin
Ne biliyim anneni öyle görmek ister miydin
Gayet normal yapması
Anladım.
Yani normal sonuçta gönlü boş
Ama yaşça çok küçük ve sadece s. KS için sanırsam
Yani önünde ihtiyacı var sonuçta
Orası öyle lafım yok zaten
Özelden yazsana ya da istek at
Neden ki
Yardım edeceğim
Ne konuda
Kurtuluş
Kurtuluş derken
Bu durumdan
İster at İster atma
Neyinden kurtulayım ki ne diyorsun sen
Eğer bu durumu istemiyorsan nasıl güzel dil ile izah edilir onun İÇİN demiştim
Sen istiyor musun peki o fotodakileri aynı şekilde
Nasıl anlamadım
Yahu sen şikayet ettin ikinci yorumunda
Yaşça çok koçum ve sadece bir şey için birlikteler diye ondan dedim neden yanlış anlıyorsun
İtiraf et hadi
Ne alaka cesaretle napcan dövcen mi😂
Heee dövecem
Hahahah😂
Kimdi o kadınlar
Bir özele gelemedin
Ne var özelde
Yazma buradan da o zaman hadi bb
Sie
Senin bilidğini annen biliyor mu
Istegini karşılıyor fizigi nasıl
Çocuğun çok iyi annemin de öyle