Arkadaşlar merhaba ben 28 yaşındayım annem de 50. Üstümü çıkardım üstten kıyafetim yoktu altta da sadece iç çamaşırı vardı. Annem Allah sana biraz ar namus versin dedi noldu anne dedim utan utan popon açıp geziyorsun adap yok dedi. Ben senin kızınım ne var bunda dedim kızımsın diye kendini sergileyip götü bu kadar memem bu kadar mı diyorsun. Biz annemizin yanında üstümüzü bile değiştirmedik senin bu rahatlığından usandım dedi. Ben mi hata ettim. Evde üstümü çıkardım yani ne var bunda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Normal üstünü değiştiriyorsan o sırada annen de yanındaysa çok da absürt bir şey değil ama hoş da değil bak kadın da rahatsız oluyormuş onun yanında soyunmazsın sen de. Ama evin içinde üstsüz çıplak o şekilde dolaşıyorsan o gerçekten hoş değil kadının da kadına mahremi vardır annen dahi olsa her yerini görmesi iyi değil senin görmen de iyi değil ayrıca çıplak gezerek kendini kötü enerjilere de açıyorsun dini inancın nedir bilmiyorum ama Müslümansan şunu diyebilirim ki o şekilde melekler dahi yanına gelemiyor banyoda bile çıplak kalmamak gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılBanyoda çıplak kalmamak gerekirse nasıl yapacağız
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnnenizin sizinle yaptığı konuşma sizi rahatsız etmiş olabilir, ancak onun endişelerini anlamak da önemlidir. Her insanın farklı bir konfor alanı ve sınırı vardır ve sizin için normal olan, anneniz için kabul edilebilir olmayabilir.
Anneler genellikle çocuklarının hayatına müdahale etmek istemezler ancak bazen duygusal bir şekilde ifade ederler. Annenizin endişelerini anlamak ve onunla bu konuda açık bir şekilde iletişim kurmak, aileniz arasındaki olası gerginliği azaltabilir.
Ancak, sonuçta, bu senin hayatın ve kendi kararlarını verebilirsin. Ancak, başka insanların sınırlarına saygı göstermek ve onların düşüncelerini anlamak da önemlidir. Bu nedenle, bundan sonra, annenizle yaşamınızda neyin uygun olduğunu ve neyin değil olduğunu açık bir şekilde konuşarak daha iyi bir anlayışa varabilirsiniz.
00 Yorumla
Türkiye de maalesef ki edep ve ahlak kurallarına dikkat etmek gerek. Belki evet sizde rahat davrandınız sonuçta anneniz. Sizi öyle gören besleyip büyüten kişi. Yani oda kendince haklı. Sizde kendinde haklısınız. Biraz alttan alın ve biraz daha edepe dikkat edin lütfen. Yani mesela sonuçta beni de annem babam büyüttü. Evet ama ben Ve ablam hiçbir zaman annemin yanında öyle rahat davranmadık. Hep dikkat ettik. Ettik ki o şekilde alışalım her şekilde. Yanlış anlamayın. Sadece biraz daha dikkat edin
00 Yorumla
+1 yılBence anormal bir durum yok ortada küçükken kim emzirdi kim altını değiştirdi nasıl yaptı o zaman kadın. Şimdi o Allah vermesin yatağa düşse kim bakacak sende şey mi diyeceksin yine açmışsın her yerini yani annendir bu kadar kasmasi garibime gitti ama annen böyle madem yapma sende ama tuhaf bir durum yok bence
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
122Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen boş yere konuşmuş gadası
00 Yorumla 28 yıllık anneni tanıyor olman gerekir. nelerden rahatsız olup olmayacağını bilmen gerekir. ben de yanımda kimsenin soyunmasından hoşlanmam kızım da olsa ablam da olsa istemem. görmek zorunda değilim kimsenin vucudunu. bunu bi yerlere bağlamaya luzum yok sadce tercih etmiyor oluşu yeter bence. fakat edep, ahlak, ar, namus yokmu demesi de olmamış. eğer bunlardan dolayı namus sorgulaması yapıyorsa önce dönüp kendisine bakması gerekir. çünkü kızını kendi yetiştirdi. ona böyle söyleyebilirsin.
126 Yorumla
Soran+1 yılYo siz benim yetiştirdiğim gibi değilsiniz. Üniversiteye gittiniz bi haller oldu diyor sürekli. Okula göndermeden akıllı ne desem yapan giyen eden insanlardınız. Sonra böyle yoldan çıktınız diyor. Bi yandan da haklı
Soran+1 yılBu konuda haklı yani önceden daha iyiydik. Şimdi önemsemiyorum mesela
- +1 yıl
Yorumun alnı olsa öperdim 😀😀
- +1 yıl
Davina cok mantikli yazmissiniz da bu kadar seviyeyi yukseltmeyin devreleri yanar buradaki insanlarin.
Gizli Üye(18-24)+1 yılTürk annesidir bu alttan alın mesela ben evde sıfır kollu ile gezsem kızarlar. Benim fiziğim çok iyi kaslı 13yaşlarımda dövüşçüydüm şu an baya yapılı duruyor omuzlarım göğsüm felan. Sıfır kolla görünce annem hemmen terbiyesiz kaslarını mı göstermeye çalışıyorsun edepsiz felan der güler geçerim. Babamda laf eder ayıp değil mi babanın karşısında böylesin felan diye. Eski dönemlerde maskülenlik denen şey çok yüksekti ataerkil toplumdu. Babamın olduğu odada uzansam laf yerim ya da babam odaya girdiğinde kalkmasam laf yeriim genelde. Ataerkil toplum ve Türk yörelerini bir araya getirince bu ortaya çıkıyor. Biraz idare etmek lazım
15 Yorumla- +1 yıl
Ben de ilk defa duydum böyle bir şeyi, vücudu bayağı yapılı ve kaslı diye kızıyor heralde ailesi 😂
Cevap sahibi+1 yıl@waitaminute kanka öyle aşırı kaslı değil ya nie dalga geçiyon ehehe. Ama kızıyorlar yani sıfır kola bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Ahmeet26 valla geziyorum kızıyorlar şorta da çok kızıyorlar. Kol altı görünmesi ayıpmış. vs. laflar çok duyuyorum ama aile sonuçta atsan atıılmaz geldik 18e seneye üniversite daha nerde bulacağız aile evini
- +1 yıl
İyi bakalım 😉
Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı. Evde başka oda mi yok yanımda değiştiriyorsun demek istemiştir ama laf sokmakta lazım sonuçta anne o 😅😁 iç camasirlarinda biraz iç gicikliyorsa hepsini toplayıp bir kerede cemkirmistir yine de başka yer varsa musait olan anne haklı ama imkan yoksa sen haklısın
24 Yorumla
Soran+1 yılKankacım kış mevsimi doğudayız. Hava buz gibi tamam 1 dk da giyilir ölmem ama içerde giymek istedim. Sobanın yanı daha cazip geldi ne var bunda
- +1 yıl
Kanka tammda annen daha önce de seni bu durumda uyarmış sanırım bıktım senin bu rahatlığından dediğine göre yine de imkan varsa yanına değiştirmen ona göre hoş olmamış sonuçta dogudaysan eğer örf adetler biraz daha katı özellikle yanlış anlama ama annen yaşındaki insanların tutumları daha farklı ya da zamansal olarakta bakmak lazım olaya misal birisi gelebilir vb şeyler
Soran+1 yılAnnem zamanında annesine yaşattıklarını sanırım benimle birlikte yaşıyor
Aile yaşantısı çocukta hafızaya kazınan bir durumdur. Ben 8 senedir annemle aynı evde değilim ama neye sinirlenip neye sinirlenmeyeceğini çok iyi bilirim.
Anlamadim demen bana biraz boşverme gibi geldi, Senin annende söylenen annelerden belliki... Bundan sonra daha temkinli olur anneni iyi gözlemlersin.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle o senin annen anneni taniman lazim kadin rahatsiz oluyor demekki , kadın seni uyardı , rahatsiz olmasa bile böyle yapman hoş degil , bir şey demedi diye senin vucudunu görmesi gerektigi anlamına gelmez. Sizin evinizde olsa olmasada böyle uzerini degisitirmen hoşdegil yinede, hata etmissin annen haklı
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bizim toplum yapımız muhafazakar olduğu için annenin. Böyle düşünmesi normal çünkü eski zamanlarda insanlar ailesinin yanında evladını sevemezmis bırak soyunup giyinmeyi ayip olur diye o yüzden annene çok görme o da kendi penceresinden bakınca haklı elbette
00 Yorumla
+1 yılBana göre anormal değil son zamanlarda aslında anormal olmadı desem daha doğru olur eskiden bende asla annemin yanında üzerimi değişemezdim. Büyük bir kaza geçirdim yaklaşık 3-4 ay boyunca annem her şeyimi karşıladı annem beni yıkar üzerimi değiştirirsi alıştım. Hatta şu an bile duş alırken bazen annemi çağırırım sırtımı keselemesi için
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. ne olursa olsun sonuçta normal bir soyunma değil sana belki normal ama eski insanlar için değil ve utanma olur soyunman için boş oda yokmuydu aleni şekilde soyundun zaman değiştiği için artık utanma kalmadığı için rahatsıniz bence annen haklı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılyani git odan da değiş biraz edep haya
ben de babamın yanında asla üstümü değişmem ve evde de asla evdekilerin yanında baksırla gezmem
ve ben banyo dan asla bornozla da çıkmam :D
geçen annem gördü tşörtümü unutmuştum
koşarak geldi
ya biri geçti ben de ne oluyor diyorum senin hiç bornozla çıktığını görmemiştim diyor annem ve ben 35 yalındayım yani 35 yıl :D
bu yüzden lütfen biraz haya edep
00 Yorumla
+1 yılannene ne laflar söylemişler burada hiç utanmadın mı gerçekten yaa. burada osuruklara annenle ilgili ne laflar söyletiyosun. olmaz böyle. o senin annen düşünceli ol biraz bundan sonra böyle sorular sormadan önce düşün. lafın nereye gideceğini düşünerek soru sor.
00 YorumlaNe var bunda diyeceğine ailenin yaşam tarzına uygun yaşasanda kendi evinde bu rahatlığı yaşasam ya da yalnızken kendi odanda yaşasan. Bu umursama duygusu bugün aile yanı yarın arkadaş yanı diğer gün dışarda olur tabi bu yarınlar yıllarca sürebilir ama sonuç bu duruma götürüyor o yüzden yaşadığın insanlara uyum sağlamalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKusura bakma ama annenin kafa kırık bence yani annen sonucta yanında giysen nolur başka odada giysen nolur erkek kardeşin veya babanın yaninda giyinmiyorsun sonuçta ben 20 yaşındayım annem 40 yaşında bir birimizin yanında çok rahat soyunup giyiniyoruz hatta konu ile alakalı değil ama yeri geliyor annemle birbirimize ağda bile yapıyoruz senin annenin kafa gitmiş boş ver inatla giy onun yanında 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen haklı.
Genel olarak anne babanın karşısında öyle durulmaz, çoğu kadın hemcisinin yanında çıplak bile duruyor bu çok günah ve yanlış. Özellikle kızlar annelerinden çekinmiyor * *ını poposunu gösteriyor anneye tamam o da kadın ama yanlış efendim yanlış! İç çamaşırlı durmak bile yanlış.
Edep denilen şey tamda bu illa karşı cins olması gerekmiyor insanın edebi örtünmesinden cinsel bölgelerini kapatmasından gelir.
00 Yorumla
+1 yılSen normalsin, annen tuhaf.
Eskiden kalmış aklı. Annemin yanında sıyunurum, giyinirim, duşa girerim, annem beni yıkar.
Neyinden utanıcam annem benim o. Canım.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Yaa ne alaka ben annemin yanında çok giyinirim hiç demez bir şey sadece soğuk havalarda hızlı giy üşütme der ne kardeşim ne ben aynı şekilde annemde çekinecek ne var ki.. Tamam haram bölgeler var ama ben uyduğumu söyleyemem açıkçası.
11 Yorumla
+1 yılBeraber bir düğüne benzeri bir yere gideceksek annemle birlikte soyunup giyindiğimiz çok oluyor ama benim annem 41 yaşında. Senin annen elli yaşlarda geri kafalı biri demekki
24 Yorumla- +1 yıl
Geri kafalılık ile ne ilgisi var edep diye bir şey var ben kendimi bildim bileli aynı odada değiştirme mecburiyetinde kalsak dahi birbirimize sırtımızı döneriz bi yaştan sonra bu böyle olmalı sadece anne de değil kız arkadaş vs benim arkadaşlarım da utanmiyo benden ama ben rahatsız olup sırtımı dönüyorum kendim için de çıkmalarını istiyorum gerçekten dikkat edin sizde böyle şeylere en azından ileride bi çocuğunuz olursa bu şekilde uyararak yetiştirin küçük şeyler de olsa bence ahlaki olarak kendini saklaması gerektiğini annesinden dahi öğrenmeli küçüklükten itibaren
- +1 yıl
Böyle şeyler alışkanlık yapar, annen aslında kötü niyetle söylememiş evet üslup sert ama demek istediği, bazı şeyler sana özel olmalı.. ben annemin yaninda soyunmam, kimsenin yanında soyunmam hatta, bedenim bana Özel ve bunu alışkanlık haline getirmekte istemem. Tabi bu yine senin tercihin kimse bir şey diyemez anneler hariç 🤓
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. sacmalamis. zaten bu orumcek beyinli kafalar yuzunden bu noktada bu ulke. onlar yakti hem bizi hem gelecegimizi. cahillik ten baska bisey degil.
20 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama çok güldüm vjhgfds "Utan utan popon açık geziyorsun!" Dgjhfdfgbxx
Evet anormal bence, annen de olsa bu işin bir adabı var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yani sana göre normal bana göre degıl empati kurmak gerekiyor bu durumda sen haksızsın bana göre ben babamın yanında ayağımı uzatamıyorum sıgara içemiyorum :D su yasa geldim
00 YorumlaAnnenin içten içe bir hazımsızlığı olmuş, çok net 😃
Annenin yanında insan neden utansın, anne adı üstünde anne. Baba değil sonuçta, en utanılmayacak ve rahat edilecek kişi olmalı.00 Yorumla
+1 yılaslında hata degıl sadece annenınde dedıgı gıbı onlar bızler gıbı rahat degıllerdı ve annenınde yetısme tarzından dolayı ve senın durumunda olupta cok normal karsılıyan annelerde var bende senın gıbı rahatım ve benımde bır gun basıma geldı ben senın annenım bunda ayıp bır sey yok dıyıp sagıma soluma dıkkatlıce bakmıstı bu seferde ben utanmıstım :(
00 Yorumlasende suc yok ama annen sanırım buydugunu kabullenmek ıstemıyor aslında anneler ve kızları bu konuda sorun etmemelı etmezler dıye bılırım.. ama annen bıraz farklı sanırım kafası degısık calısıyo bır hastalık vs olsa o sana sen ona bakıcaksın neden neyınden cekınsın utansın ılgınc yanıı..
00 YorumlaAnnenizin yetiştirilme şekli farklı demek ki. Onu da anlamak lazım. Madem hoşlanmıyor bu tarz şeylerden sizde yanında yapmazsınız.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Eski nesil öyle ya öyle büyümüşler yapacak bir şey yok takma. benim annem de benim yanımda soyunuyo işte ben yapsam kizar djwksmcösmd
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne alakası var annenin yanında rahat olmicanda kimin Olcan bende degisiyoruk annemin yanında üstümü senin gibi ama bir şey demiyor anormallik yok senin annen tuhaf demekki
12 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geldi. Senin bu rahatlığın öldürecek beni ditor5. Rahatlığın beni rahatsız ediyor falan. Gerçekten anlamıyorum. Allah yardım etsin
Cevap sahibi+1 yılDeğişik kafalarda annen boş ver birdaha da onun yanında giyinme
+1 yılHamama gitmiyor mu hiç annen.. alışkın olması gerekir ordan aslında
25 Yorumla- +1 yıl
😊.
- +1 yıl
demek ki :)
- +1 yıl
:)🙄🙄😞
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani bunu kafaya takmayan aileler olabilir ama belli ki seninkiler takıyor yapmaman en iyisi o yüzden
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılGelenek büyüklerimiz ar namus takıntısı olabiliyor saygı duyacaksınız maalesef yapacak bir şey yok anneler!!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet eşinden başkasına göbek ile diz kapağı arası günah ayıptan önce bu daha önemli günah olmasının sebepleri var nice azıtmış sapik eşcinsel kavimler bu tür sınırları ihmal ettiği için yolundan şaşmıştır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılYani üzerinde ic çamaşırı yokken değiştirmek biraz ayıp olur tabiki musade istersin verdikten sonra değiştirirsin bu konuda kayinvalide hakli
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. annen biraz fazla tepki vermiş hatta çok fazla... abartmasına bu kadar gereği yoktu bence annenin, takılmamanı öneririm.
00 Yorumla
+1 yılAnneni acil bir akıl doktoruna göster
Hiciyi değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBen gidiyorum kanka doktora
- +1 yıl
Anana senden çok lazım mk
+1 yılYa annen abartı tepki vermiş ama kısmen haklı yani kocan dışında birinin önünde soyunup giyinmemelisin bence.
06 Yorumla- +1 yıl
Tepkisi abartı dedim zaten ben sokakta soyunmuş gibi tepki vermedim söylemediğim şey için beni o cümleyle itham edemezsin. Belli bir yaşa gelmiş kadın çocuk değil ki annesinin önünde soyunsun. Yetişkin bir birey ve bence yanlış.
- +1 yıl
Önemli değil lakin anne kız arasında ki ilişkiyi bilmiyoruz. Anne yüksek tepki göstermiş ama bunun öncesi vardır belki.
- +1 yıl
@dogatpll çok haklısın ya kocasıyla boşanabilir seks yapmasınlar falan kdjdkd
+1 yılÜnideki rahatlığı evde gösterince annen şaşırmış demekki
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oldu. Üni bitti kendime çeki düzen vermem gerek. Herkes gitti üniversiteye ben bok gibi geldim
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. İnsanlar aile üyelerini tanımalı, hassasiyetlerini bilmeli. Hoslanmiyorsa yapmamalisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşık 10 yıldan fazla hep okuldaydım hiç eve gelmezdim. Bilemedim yani ama normal geldi bana
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBundan sonra ayrı yerde üstünü değiştirirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Mecburum artık
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKanks cahil karı işte ya dediklerini niye ciddiye alıyorsun
015 Yorumla
Soran+1 yılNasıl almıyim. Gerçekten insan hayret ediyor.
- +1 yıl
Ne yapacaksın ki kanka atsan atılmaz satsan zaten beş para etmez 😅
Soran+1 yılO beni atıyor. Kendi evimizde istemem ben böyle insanı diyor kovmaya çalışıyor. Elbiselerimizi dışarı atıyor vb.
- +1 yıl
Ciddi misin ya sen nasıl pislik bir kadın ya
Soran+1 yılGerçekten öyle yapıyor. İstemiyorum benim evim benim kurallarım geçerli diyo
- +1 yıl
Allah bildiği yapsın kanks ya diyecek bir şey bulamıyorum o karıya. Vaktin varsa eklesene beni
- +1 yıl
Arkadaşa katılıyorum
- +1 yıl
Buna anne denir mi mk ne saçmalıyorsun
- +1 yıl
Evden kovuyor daha ne yapacak kafan mı güzel senin
- +1 yıl
Cidden boş insanın tekisin bende kime ne anlatıyorum ya bı sg hadi
+1 yılBiraz abartmis sanirim o an ki durumunu anlamis olmasi gerek halbuki sonucda hir yabanci degil annen yani kendine dikkat et bundan sonra bence yoksa annenin kafasinda farkli dusunceler olusmasina sebep verebilirsin sanirim
00 Yorumla
+1 yılDeğişik.. Annende var anormallik sende değil
10 Yorumla
+1 yılAnnenin bu huyunu yeni fark etmemişsindir umarım!
Ne zaman ayrı bir eve çıkmayı düşünüyorsun?02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir zaman. Çıkmayacağım
- +1 yıl
Öyleyse kolay gelsin diyeyim.
İlk defa böyle bişey duydum ve hayretle okudum gerçekten. Bu kadar saçma bişey görmedim ya
10 YorumlaAnne bakış açısı onun kafasında çok farklısın seni öyle görünce şaşırmıştır
00 Yorumla
+1 yılbence annen sende olup onda eskiyen şeyleri görünce sitem etmiş :)
00 Yorumla
+1 yılAnnen abartmış biraz çalışanlar kıyafeti nerede degistiriyo bu kadar geri kafalı olunmaz bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı. Ben de annemin yanında üstsüz durmam. Dursam bişe demez ama utanırım
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlarda hassasiyet var. Ben de soyunur giyinirim
00 YorumlaEski toprak ve haklı da bncee alınma yanı kadın haklı
00 Yorumla
+1 yılGiyiniyorsan sorun değil ama çıkarıp gezmek doğru değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kadın kadına bile olsa çıplaklığın bir ölçüsü var...
00 Yorumla
+1 yılBence değil annen sonuçta tabi iç çamaşırla falan görmesin seni yinede genç kız oldun sonuçta
00 Yorumla
+1 yılLan benim annem heryerimi mincikliyo elleme mallarimi diyom jdksbdksbdksbkdndnjdbdjdbdjdbjdbxjdbd
00 Yorumla
+1 yılZaman farkını unutmayalım o zamanın insanları ile şimdiler farklı
00 YorumlaAnnem kızardı ama yaşı ilerledikçe takmamaya başladı, ben de zaten dinlemiyordum onu😅
00 Yorumla
+1 yılannen kıskanmış mı acaba senin güzel fiziğini.. diri memelerini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılannen kıskanıyor seni. 50 yaşında 28 yaşlarında ki bedenini özlüyor. Hem de tam menepoz yaşında bunlar normal. Yoksa annen doğurdu seni. madem ayıptı ağzından doğursaymış 💁♀️👌
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahaha benim annemde her seferinde aynı şeyi söylüyordu, zamanla yapa yapa alıştı artık gülüp geçiyor edep nerde kaldı diyerek
Sallamıyorum yani.00 Yorumla
+1 yılAltındaki tanga tarzımıydı yoksa normalmiydi ona tepki göstermiş olabilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
u +1 yılYaaa ama eskiler öyle bişey diyemezsin eskiden öyleymiş
00 Yorumla - Devamını Gör (127)
Devamını Gör(172)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 28 yaşında bir kadının 50 yaşındaki annesinin yanında soyunması anormal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler