• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Aldatan bir kadınsa neden erkekten daha kötü olduğuna inanılır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
912
Yapay Zekaya Sor
Aldatan kadın ise neden daha kötü gözle bakılır, kadının ihaneti daha mı ağırdır, neden?
Aldatma Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Monakoluyum
    Monakoluyum Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.

Aslında okuyup okumayacağını bile bilmiyorum ama belki birileri okur diye yazayım ben de cevabımı...

Öncelikle herkes bilmeli ve kabul etmelidir ki kadın tek eşli yaratılmamıştır. Zaten hiç bir erkek de tek başına bir kadına yetmez... Oysa kadın öyle değildir. Bir kadın hem anne babasına, hem kardeşlerine, hem eşine, hem çocuklarına aynı anda ihtiyaç duydukları ilgiyi, sevgiyi gösterebilir.

Erkeğin bir ilişkiden beklentisi çoğunlukla beslenme, barınma ve çoğalma iç güdüsünü kapsar. Oysa kadın bir ilişkide sevgi, ilgi, saygı, tutku, romantizm, eğlence, huzur, görsel beğeni, arzulandığını hissetme, taktir edilme, yeterli bir ön sevişme, doyurucu bir seks performansı vb pek çok şey bekler...

Bunların tümünü kadına tek başına verebilecek bir erkek de yoktur maalesef...

Dolayısıyla kadının artık bir seçeneği vardır; ya yaşadığı eksik duyguları, hisleri yok sayıp, erkeğin ona sunduklarıyla yetinip sadık kalmayı seçecek, ya da tek eşli olmadığı gerçeğiyle doğasına uygun davranıp alternatif partnerlere yönelecektir.

Ben bu yüzden evleneceğim kadından her şey bekleyebilirim. Sevgi, saygı, ilgi, tutku vs ama sadakat beklemem...

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Bana göre ikisi de eşit derecede ağırdır. Kadının aldatmasının daha ağır zannedilmesinin nedeni, nikahla birlikte kadının, erkeğin mülkiyetine geçtiği algısı. Erkeğin aldatmasının "erkeğin elinin kiri", kadının aldatmasının "büyük namussuzluk" sayılması da toplumsal normlardan geliyor. Oysa aldatmada mesele seks değil, bunu bir kavrayabilsek aldatma konusuna cinsiyetçi bakmayı bırakacağız. Aldatma; hile, kandırma, yalan söyleme demektir. Evlilikte aldatma konusuna girmiyorum, çünkü sevgiliyken aldatma ile evliyken aldatma arasındaki tek fark, kanundaki sadakat yükümlülüğünden dolayı evlilikteki aldatmanın boşanma ve tazminat nedeni olarak kabul edilmesi. Aldatma, kişinin bir başkasıyla (3. kişiyle) olan cinsel/duygusal ilişkisini eşinden/sevgilisinden gizlemesi, onu kandırmasıdır. 3. kişiyle olan ilişkinin bizatihi kendisi değildir. Yani kişinin, en temel insanî erdem olan dürüstlükten sapması ve hile yoluna başvurmasıdır. Adına "dürüstlük" dediğimiz yüce karakter niteliğinin de cinsiyeti olamayacağına göre eşini/sevgilisini aldatan erkek de, kadın da aynı derecede kusurludur. İnsanın yapması gereken ya 3. bir kişiyle ilişki yaşamamak, ya da böyle bir ilişkiye başladıysa itiraf edip diğer ilişkiyi bitirmektir. İtiraf ettiğinde affedilebilir/affedilmez o ayrı bir konu, orada karar eşin/sevgilinin inisiyatifinde olur. Bazı insanlar da sadece kaçamak şeklindeki cinsel aldatmayı, duygusal aldatmaya göre (3. kişiye aşık olmak) daha hafif sayarlar, o da ayrı bir tartışma konusu. @KumruSahin

3
    0 Yorumla
  • NeSenSor_NeDeBen
    NeSenSor_NeDeBen Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek ya da Kadın fark etmez. Aldatmak KARAKTERSİZLİK' tir.

Herkesin ne düşündüğü önemli değil ama Aldatmak HAFİF görülemez. Ve ayrıca Evlendikten sonra ihanet edilince ALDATMA oluyor da gayri resmi ilişkiler olunca, gizli saklı olunca bu ilişkiler NORMAL karşılanıyor.

Neden İMZA' dan sonra başka bir isim takılıyor da, İmzadan önce ÖNEMSİZ miş gibi karşılanıyor. Burada insanın kendini sorgulaması gerekmez mi? Bir İmza nelere kadir öyle değil mi?

Ben bunu insanlıkla bağdaştıramıyorum. Evli ya da Bekar hiç fark etmez. Ak ile Kara bir değildir.

1
    0 Yorumla
  • KumruSahin
    KumruSahin Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.

Aldatmak; karşı tarafı yanıltmak, hîle ve oyuna getirmek, kandırmak, dolandırmak, sözünde durmamak demektir. Hakikatin zıddı anlamına gelen yalanla eş anlamlıdır. Ferdi ve toplumsal yıkımlara sebep olacak nitelikte kötü bir davranıştır.

Hayat, doğruluk ve güven üzere kurulmuştur. Karşılıklı güven olmadan hayat yürümez. Bu güven, bütün beşeri ilişkileri kapsar. Çünkü insan sosyal bir varlıktır. Tek başına yaşaması mümkün olmadığına göre, başkalarıyla karşılıklı ilişkiler kurması da kaçınılmazdır.

Şimdi aldatmayı sadece cinselliğe indirgemek ikiyüzlülüğün dik alasıdır. Her fırsatta yalana dolana başvuran insanların bunu ikili ilişkilere de yansıtmasından daha doğal ne olabilir?

Peki o zaman şunu kendimize sormamız gerekmez mi? Eğer eşinin bilgisi dahilinde başkalarıyla birliktelik yaşıyorsa, saklamıyorsa, dürüstçe açıkça söylüyorsa bu bir aldatma mıdır?

4
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

51

Cevap

• IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Tamamen cehalet. Erkek yapınca "erkektir yapar" kadın yapınca "taşlayın" düşüncesi tam bir Eski Çağ düşüncesi. Aldatmak kötü bir eylem elbette ama bu noktada erkek kadın ayrımı yapmak tamamen cahillik olur. Her kim yaparsa yapsın suçlu evet ama birinde gurur duyulurken diğerinde tü kaka yapmak kanalizasyon dolusu beyinlerin ortaya sıçrattığı poktan başka bir şey değildir. Çünkü eylem bellidir ve cinsin önemi yoktur. Birey olarak ele alınacak konuları bizim toplumsal olarak linç kültürü ve o yapmış vurun * zihniyeti ile bir yere varılmaz. Suç suçtur. Kadını erkeği diye ayırt edilmez.

8
    0 Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Namus sadece kadına aittir ondan, erkek yapar elinin kiri derler nasıl iğrenç bir cümle..
    Kadın sadece kir olarak görülüyor ve erkek sütten çıkma ak kaşık. Erkek herseyi yapabilir normal çünkü onlarda delinmesi gereken bir zar yok. Onlara kırmızı kurdele takılmıyor evlenirken erkek herseyde özgür tüm yasaklar kadına..
    Yahu ihanet eden erkek bunu yaparken temiz, yemek suçlu kadın. Komik, cidden komik...
    Bence kadin da erkekte aynı durumda fakat toplum bunu sadece kadını suçlayarak rahatlıyor ve kendini tatmin ediyor...

3
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Kadın şeytan gibidir belli etmez. Erkek alnında yazar gibi belli eder. 😂😂 Bir fark yok ruhen ya da bedenen iki tarafında aldatmasının bir açıklaması bahanesi olamaz ihanet ihanettir.

4
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Çünkü kadının namusu var sjsj çünkü erkek adam o yapar öyle kaçamaklar!

Pabucumun erkeği..

İhanet eden erkek olduğunda konuşulmuyor bile. Ya metresi konuşuluyor ya eşinin kadınlığı 😃

3
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.

Selam gadası 🙃

Bu tamamen erkeklerin demiş olduğu birşeydir.

#gadası

2
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Bence yani ihanet ihanettir isterse erkek yapsın bunu isterse kadın buna kesinlikle karşıyım hem karnım doysun hem Pastam dursun diye bir olay yok yani eğer ikinci bir kişiyi gözüm kayıyorsa demekki ilk kişi seni yeterince tatmin etmiyordur her açıdan vazgeç onu bırak sonrasında ne yapıyorsan yap ama aldatıp da neden insanların güvenini sarsar ki bir insan gerçekten anlaması zor sorunun cevabını gelirsem de

Bu tamamen Türk toplumunda böyle yani erkekler her zaman kadından üstündür erkekler ne yapsa her zaman affedilir erkekler her zaman baş üstünde tutulur peki neden çünkü erkekler neden çünkü güçlüler kadın aldatsa hemen sorun olur ben burada kadınları savunmuyorum yani aldatan kadınlar aldatmak her zaman aldatmaktır bunu isterse kadın yapsın isterse erkek ama Türkiye’de çok açık ve net bir şekilde şu belli herkesin hakları eşit kağıt üstünde ama gerçekte aslında hiç kimse eşit değil kadınlar her açıdan küçük görülüyor.

1
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
    🤢
    🤢
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..

Aldatmanın iyisi kötüsü olmaz ama yukarıdaki aldatmalarda gerçekten çok kötü yaaa 👍 Sanırım görseller soruya çok güzel cevap veriyor.

2
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Çünkü namus sadece kadınlara aittir. Çünkü aldatan erkek hovarda iken, kadın namussuzun önde gidenidir.
    Çünkü erkek istediğini yapabilir ama kadın karşı cinsten birine selam bile verse cinayet sebebidir.
    Ondan bizim milletimiz aldatmayı erkeğe normal gördüğü için kadına da namussuzluğu görmüşler heralde.

3
    0 Yorumla
  • DerdeBaytar
    DerdeBaytar Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Selamlar🥳
    Aldatmanın ihanetin kadını erkeği olmaz. Toplum olarak erkeği küçüklükten beri pışpışlıyoruz oo aslanımın sevgilisi mi olmuş, elini tuttun mu vs.
    Büyüdüğünde arkadaş ortamında yattın mı o kızla vs. şeklinde durum normalleştiriliyor. Hal böyle olunca aldatan kadın daha kötü duruma düşürülüyor. Ama aldatmanın ihanetin cinsiyeti olmaz. İhanet eden herkes kötüdür.

1
    0 Yorumla
  • suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kadın çocuk doğurduğu için sanırım. Kadının dünyaya geleceği çocuğun kimden olduğu bilinmediği için olabiliyor ama asırlardır kadınlara yüklenmiş bu namus meselesi. Hamilelik gibi durum söz konusu olsa da kadının değeri yok, erkek yaparsa elinin kiri, kadın aldattığında günahkar, pis..
    Asırlar önce de bu böyleydi ve maalesef şimdi de eşitlik yok. Erkeği toplum kadından daha değerli görüyor

1
    0 Yorumla
  • ѵαℓεɳƭเɳσ
    ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Bizim abuk zabuk geleneklerde var. Erkek yapar nasılsa erkek, kadın yapamaz. Erkek... (her neyse o sözü demiyorum) yapar. Hemcinsim olsada acımam bunu yapana. Şu cinsiyetçilik işinden de vazgeçmek lazım. Karaktersiz olan her kişi aldatır zaten. Bunun kadını erkeği yoktur. Bir söze kadınla başlayan toplumlar cahillikten çıkamaz.

1
    0 Yorumla
  • Relative_Performance
    Relative_Performance Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Neden şudur erkek genelde keyfi için aldatır çoğu gelip geçer kadın yapiyorsa eğer gerçekten çok istiyordur ve duygusal bir bağ kurar erkeğinki stabil kalır kadın ilerletir duyguları artar bence sebep bu toplumun düşüncesi değil tabiki benim düşüncem böyle ama

1
    0 Yorumla
  • Façaşahin
    Façaşahin Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Cinsiyetçilik. Kadınların cinsel ilişkiye girmesi ayıplanacak bir şey olarak görülürken erkeklerin cinsel ilişkiye girmesi gurur duyulacak bir şey olarak görülür. Kadınlar evinin hanımı olmak zorunda görülür. Erkekler kaçamak yapabilir. Günün sonunda evlerine geri dönerler falan filan falan filan. CE HA LET

1
    0 Yorumla
  • marjinalgirl2367
    marjinalgirl2367 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Kadın, erkek vs o "erkektir yapar" zihniyetine sahip değilim.
    Sadece kadınlar daha özeldir. Daha narin. Daha akıllı. Erkekler kadar basit bir düşünce sistemine sahip olmadığımız için yakıştırmak daha güç geliyor.

2
    0 Yorumla
  • e061071e
    e061071e Takip Et
    Xper 5 Yaş: 55 , eic 100%
    1 yıl

Bu dedektifin yanında bir tane staj görüp 3 sene çalışan biri olarak şunu söyleyeyim Benim için kadınla erkeğin aldatması hiçbir fark yok hangi taraf aldatıyorsa aldatsın aldattığı gün Aslında evliliği bitmiştir Sadece kağıt üzerindedir buradan kadınlara da bitiyor vereyim erkekler %90 hamile döneminde ve çocuk doğduktan 3 ila 6 ay zaman diliminde daha çok aldatıyor

0
    0 Yorumla
  • dely1man
    dely1man Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Sanırım daha ağırdır başıma gelmedi şükür inşallah da olmaz. Erkeklerden genelde beklendiği için kadınlar bunu artık daha iyi kontrol edebiliyor nedense kadınlar yapmamalı algısı var bence yanlış aldatan erkek ya da kadın farketmez karaktersizdir. net 😊

0
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Çünkü erkekler erkeklik gururuna yediremezler erkektir ya onlar.. Kendilerinde hiç hata aramazlar hep hata kadındadır..

5
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Aldatan aldatır kız ya da erkek farkketmez.
    Kim aldatırsa aldatsin kötü gözle bakılır ona.
    Sadece Aldatan bir kadınsa bir şeyi değiştirmez yine aynı derece kötü erkekler kadar aynı bakılır.. bence. Yani Bir şey değişmez bence

1
    0 Yorumla
  • gezer16
    gezer16 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

ben öyle düşünmüyorum... aldatma aldatmadır... bunun erkeği veya kadını yoktur... belki geçerli sebebi vardır ama
    sonuçda şık olmayan bir harekettir...

2
    0 Yorumla
  • litüintegral
    litüintegral Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

ben diğer hemcinslerinin konuşmasına bağlıyorum erkekler o kadar dillendirmiyor.

5
    0 Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Bu ülkede kadına ve erkeğe takınılan bedava hükümler var.
    Kadın dediğin veya erkek dediğin gibi sözlerle başlayan ifadeler benim için Ortadoğu zihniyeti...

1
    0 Yorumla
  • Uzaklarda34
    Uzaklarda34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

toplum olarak kaıdn evinde çocuguna göz kulak olmalı gözüyle bakılıyor.. bana göre ise aldatanın cinsiyeti olmaz hepside şerefsizdir..

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Toplumsal algı bu şekilde işliyor erkek yapar sorun yok kadın yapar çok ayıp...

Rica etsem sende bu sorumda fikrini paylaşır mısın tahminin iyidir diye düşünüyorum?

Sizce bu görsele göre boyum kaçtır arkadaşlar?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sende orumda fikrini paylaşırsan sevinirim?

Yorumla
  • başımıağrıtmaya
    başımıağrıtmaya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Kadının kadına kibiri egosu kıskançlığı bayılıyor bir çok kadın bir başka Kadının göz yaşlarına hsuranina rencide edilişine zevk alıyorlar kendilerini o zaman dedikodularıyla reklam etmiş oluyolar bak biz ne kadar namusluyum ayağı rollerine girerler

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Muhafazakar, kadını geride tutan kafa yapısı nedeniyledir. Bana göre ihanet ihanettir.

6
    0 Yorumla
  • albydrop
    albydrop Takip Et
    Yoda Yaş: 48
    +1 yıl

Erkeğin yaptığı iyi diyen olmadı...
    Ama kadin yapınca ona biçilen değer yerler altına iner..
    Erkek nede olsa odundur..
    Ökuzdur.. yikilasicadir... yok olasicadir. Birileri için.

2
    0 Yorumla
  • Ayuboğanxxl
    Ayuboğanxxl Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Daha ağır değildir bağnaz toplumlarda öyle görünüyor

1
    0 Yorumla
  • KırgınMatmaZel25
    KırgınMatmaZel25 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Tamamen toplum algısıyla örtüşen bir durum amerikada aldatan bir kadına bu kadar ahlak tabusu yüklenmiyor linçlenmiyor, ama aynı durum arabistanda veya türkiyede kötü algılanıyorsa anlarım ki o toplumun tamamen zihniyetiyle geri kalmışlığıyla alakalı olduğunu

0
    0 Yorumla
  • Turkuaz88
    Turkuaz88 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

evet kadının ihaneti daha kötüdür. Erkeğin aldatması ortaya çıkar. Kadın aldatır ortaya çıkmaz gider başkasından çocuk yaparsın al bu çocuk senin dersin kandırırsın anladın mı yavru..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erkek kadın fark etmez. Kimse aldatmamalı... eğer sevmiyorsan bitirirsin ilişkini istediğinle takılırsın bu ladar basit.

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Çünkü erkekler hala kendilerini kadınlardan üstün görme hatasındalar. Aldatma eylemi adiliktir ve bunun kadını erkeği aynıdır.

0
    0 Yorumla
  • zamansızbirben277
    zamansızbirben277 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl

kadin daha naif daha anneci daha sahiplenici tavrı olduğu için galiba.. ama kadında erkekten çok daha fazla nefis vardır basedebildiği

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kadınların fıtratı tek eşli olamaya yatkınken buna rağmen bu aldatması kabul edilebilir bir şey değil, bu kadının ne feci bir kadın olduğunu gösterir, aldatan kadın-erkek kim olursa olsun suçludur ama kadın daha suçludur.

0
    1 Yorumla
    • Alara00005
      Alara00005
      +1 yıl

Knk mağarada mı yaşıyorsun? Senin baban anneni aldatsın o zaman bir şey dersen namussuzsun

Yorumla
  • cankall
    cankall Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Bu bir algı oyunu olmuş aldatan kadın erkek hepsi aynı

1
    0 Yorumla
  • Ridone1
    Ridone1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Her zaman söylediğim bişey var bir şey yaparken ulan benim başıma gelse ne tepki veirirm diye düşünmesi lazim insanın o yüzden aldatmada cinsiyet olmaz her iki tarafta eşit derecede suçludur.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kötü gözle bakan yokki ayıbı örtülür nafaka ve tazminat alır

1
    0 Yorumla
  • neoluyoranlamadım
    neoluyoranlamadım Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Cinsiyetci bir yaklaşım bu her ikisi için de şartlar aynı kim yaparsa tepkisi aynı olmalı insanların

1
    0 Yorumla
  • esmerkiz_12
    esmerkiz_12 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Çünkü toplumda erkektir yapar zihniyeti var kadın yapınca farklı düşünüyorlar. Hbukivher iki tarafta sadik kalsa ne güzel

2
    0 Yorumla
  • emreozk
    emreozk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

erkek aldatmış veya kadın aldatmış ne değişiyo ki aldatmanın seviyesi mi olurmuş bu konuda bile cinsiyetçilik varsa bence büyük ayıp

2
    0 Yorumla
  • Gladyatorx
    Gladyatorx Takip Et
    Guru Yaş: 47
    +1 yıl

Çünkü toplumda kadın; ar namus temsilidir. Kadın yaparsa dünyanın sonu. Erkek yaparsa sayılmaz. Saçmalık buradan başlıyor zaten.

0
    0 Yorumla
  • _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_
    _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Kadın ihaneti çok daha ağır tabiki

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden daha ağırdır

Yorumla
    • _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_
      _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_
      +1 yıl

Yanee şöyle ortada çocuk yoksa aynı ama kadın başkasından hamile kalıp çocuğu yutturabiliyor. Bizzat duyduğum var adam kısır ama 4 çocuğu var muhtemelen hiç bilmeyecek bu durumu..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm, evet bu konuda haklı bir yorum

Yorumla
  • Pulsarr
    Pulsarr Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 89%
    +1 yıl

Tamamen toplumsal algıdan dolayı

3
    0 Yorumla
  • robloksgirl
    robloksgirl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Acik ve net olacağım çünkü sallayacak * yok ta ondan

2
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.

Kadınlar bu konuda daha profesyonel

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yo bana göre erkek aldatamaz yuva erkeğin yuvası karı erkeğin karısı erkek sever adam sever

0
    0 Yorumla
  • onur2691
    onur2691 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

direkman toplum algısıyla cevap vereyim çünkü bize giren çıkan yok. böyle bakıyolar

0
    0 Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Toplum sağ olsun ondan dolayıdır yeni toplum

2
    0 Yorumla
  • kelebektestisi
    kelebektestisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 89%
    +1 yıl

Çünkü ataerkil toplum olmak bunu gerektirir.

2
    0 Yorumla
  • Enes828282
    Enes828282 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Kesinlikle çok doğru aldatan kadınsa adam hatalıdır peki neden ondaki o * farkedemeyip hayatima sokmustur da ondan

0
    1 Yorumla
    • Alara00005
      Alara00005
      +1 yıl

Kadın aldatılırsa kadın hatalıdır çünkü erkekteki o * farketmemiştir

Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Çünkü Ataerkil toplumdasın.

2
    0 Yorumla
  • barneystinsn
    barneystinsn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 89%
    +1 yıl

Düşündüm de bulamadım

1
    0 Yorumla
  • suunmxv
    suunmxv Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

zihniyet öyle pis bişey ki :)

1
    0 Yorumla
  • deskopzucker
    deskopzucker Takip Et
    Xper 7 Yaş: 125 , eic 100%
    +1 yıl

Ataerkil sistemin bir götürüsü...

1
    6 Yorumla
    • Egeliyimben0903
      Egeliyimben0903
      +1 yıl

ataerkil olmayalım da avrupa amerika gibi herkes herkesle yatsın mı afedersin?

Yorumla
    • deskopzucker
      deskopzucker
      +1 yıl

Sanane, sana yat diyen mi oldu?

Yorumla
    • Egeliyimben0903
      Egeliyimben0903
      +1 yıl

kadın dediğin namuslu bekaretli karakterli olur. ataerkil sistemin amacı bu. faydası da var bence

Yorumla
    • deskopzucker
      deskopzucker
      +1 yıl

Ya bir s. g

Yorumla
    • Egeliyimben0903
      Egeliyimben0903
      +1 yıl

zoruna gitti ağla

Yorumla
    • deskopzucker
      deskopzucker
      +1 yıl

Ananın bekçiliğini yap s*a*l*a*k
      Sizin yüzünüzden kadın cinayetleri oluyor!

Yorumla
  • LORDOFTHEHELL
    LORDOFTHEHELL Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 71%
    +1 yıl

Aldatma cinsiyetsizdir.
    @pilly_bhebek

1
    0 Yorumla
  • theprotection
    theprotection Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Kadınların daha sadık olduğu düşünüldüğü için diye

1
    0 Yorumla
  • Atabinenantalyalı
    Atabinenantalyalı Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Ataerkil bir toplumuz

1
    0 Yorumla
  • Progressivee
    Progressivee Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

İhaneti sen de gördük gel şimdi sen biz de şiddeti gir. Memati baş 🤣

0
    0 Yorumla
  • biarahatirlat
    biarahatirlat Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Kadinlar aldatirken planli programli aldatir. Erkek kiyaslamaz kadin kiyaslar kadinin ici pis

0
    1 Yorumla
    • kotuluklerkralıcesı
      kotuluklerkralıcesı
      +1 yıl

kıyaslıyoruz evet

Yorumla
  • Kemal1790
    Kemal1790 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Aldatmanın cınsıyetı mı olur,

1
    0 Yorumla
  • Gecelerin_yargıcı_34
    Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Ben inanmam hakeden aldatılır

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatan bir kadınsa neden erkekten daha kötü olduğuna inanılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadın erkek eşit değildir aksini iddea eden cahildir. erkek üstündür? 9 cevap verildi
Kadının dağınıklığı neden erkek dağınıklığı gibi kabul görmüyor? 23 cevap verildi
Kadının memeleri ayıpda erkeğin memeleri neden ayıp değil? 6 cevap verildi
Kadınlar Neden Efendi Adamları Değil De *, Kadın Düşmanı Erkekleri Tercih Eder? 26 cevap verildi
Kadınların efendi erkek yerine neden kötü erkek seçer? 103 cevap verildi
Kadınların kendilerine kötü ya da umursamaz davranan erkeklerden daha çok hoşlandığı tezi... 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaban mersini özü sever misiniz?
  • Deveye ayran iç demişler kırk çadır devirmiş niye nolmuş? içeceksin ayranı, öpeceksin arabı... demişlermi ne?
  • Risk almayı sevenlerden misiniz?
  • Yapmaktan en zevk aldığın şey ne?
  • Bezelye pilav ikilisini seviyor musunuz bezelye de et mi tavuk mu olmalı?
  • Yalnız mısın Sevgilin yanında mı?
  • şu an kimler denizde olmak istiyor?
  • Dondurma yemeden durabilen var mı, siz kaç gün dayana biliyorsunuz?
  • Hangi yemekler limonsuz olmaz?
  • Genelde yaşınıza uygun mu davranırsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨