efendi ama ilişkide pasif davranmayan biri olarak söylüyorum kızlar efendi erkeği ilk başta daha ilgi çekici buluyor güvenilir buluyor ama kızların yüzde 90 nı sohbete önem verir * * konuşan cns pazarlığı ya da iması yapan erkeklerden daha çok hoşlanır efendi erkek sever ve cns sohbetten kaçınır bu durumu kız ilgi çekici bulmaz cns aramayan kız bile ara sıra cns sohbet ister bu konuda yeterli ilgiyi alamadı gülmedi bu sefer efendi erkeği baskılamaya ilgi çekici sohbetler açması konusunda teşvik eder efendi erkek arada komiklikler yapar ama bir zaman sonra ciddi olmaya devam eder kızı birtürlü sohbetiyle avuçlarına alamaz bu durum kızın sıkılmasına yol açar kavgalar başlar efendi erkek sınırlarını çizer sırf kadın haklı ve mutlu olsun diye kendi hayatından taviz vermez extra ilgi göstermez ilgiye alışmış olan kız düzenli ilişki isteyen efendi erkekten sıkılır yine dövmeli 55 kilo bir kekoyla çıkmaya başlar skilincede erkekler niye kötü diye zırlamaya başlar efendi erkekleri bu kadar sıkmayın daha ilgi çekici diye gidip kötü erkeklerle beraber olamayın kötü çocuk güçlü çocuk diye gördüğünüz oe keko sadece çevresine güvenip artisklik yapan bir lavuk millete artislik yapmak özgüven belirtisi değil eziklik belirtisidir kötü çocuk özgüvenli kesin daha iyidir deyip görün ebenizin awını
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok basit bir şekilde açıklıyorum.
Tamamen heyecan arayışı
Kadınlarda çoğunlukla ben efendi, düzgün, evcimen, sadık erkek arıyorum der
Ama böyle erkeklere karşı heyecan duymazlar ya da sıkıcı olduklarını düşünürler
Nerede ıt kopuk, serseri, çapkın, karı kız peşinde erkek varsa ondan etkilenirler.
Burada asıl olay şudur "Bu kadar kadınla takılıyorsa demekki bu adamda etkileyici bir şey var!“ düşüncesi.
Sonra diğer kadınlarla yarışa girip o erkeği kendine bağlayıp adam etmeye çalışır ve bundan heyecan duyar.
Sonuç olarak %90 adam edemez, kendine bağlayamaz, kullanılır, sap gibi ortada kalır.
Sonrada tüm erkekler şerefsz yhaaa diye ağlarlar.11 Yorumla
Soran1 yılİmzamı atarım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar içten içe acı çekmeyi, dalgalı duygu durumu yaşamayı, ağlamayı filan severler. Duygu durumlarının ani değişimi onları etkisi altına alır bir süre sonra bu duruma alışırlar. Efendi erkek tabirinde geçen erkek bu durumu yaratamaz tekdüzedir diğer seçenekte ise yaratabilir. Sebep bu diyelim. Ayrıca bu tür olaylara kadınlar genç yaşlarında çekilirler, yaşı geçince artık çoluk çocuk sahibi olma vakti geçince, biyolojik saatleri alarm verince kötü erkeklerle işi olmaz, efendi işinde gücünde parasını yiyebileceği bir erkek bulup kendilerini garanti altına almayı isterler.
11 Yorumla
Soran1 yılbu cevabı alıp çerçeveletip herkese okutmak lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılEfendi erkek sevmeyen düşünsün bunu. Ben yerine göre davranan insan severim. Yeri gelecek beraber delireceğiz.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler Barış 🤟✨🥂
Soran1 yılRica ederim ablam 🖤🥂✨
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu biraz kişisel tercihlere ve çekim noktalarına bağlı! "Kötü erkek" olarak tanımlanan kişilerin genelde daha özgüvenli, karizmatik ve adrenalin dolu tarafları ön planda olur. Bu da bazı kadınlara daha çekici gelebilir. Diğer yandan, efendi erkekler daha güvenilir ama belki ilk etapta daha "düz" algılanabiliyor.
Önemli olan gerçek özgüvenin ve samimiyetin kadınlara her zaman çekici geldiği. Kendin ol, yapmacık olmadan değerlerini ve karakterini göster. Düzensiz seçimler bazen yaşla ve olgunlukla değişebiliyor, çünkü uzun vadede güvenilir, sevgi dolu bir ilişki herkesin ihtiyacı 😊.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Ben bunu birkaç şeye bağlı görüyorum çoğu zaman kötü diye kodlanan tiplerin dışa vuran özgüveni, riske girme hali ve meydan okuyan enerjisi ilk etapta çekici geliyor; efendi denilen erkek ise bazen haksız yere pasif, heyecansız ve sınır koyamayan biri gibi algılanıyor. Üstüne bir de tutarsız ilgi eklenince beyin bunu oyun sanıyor, az-çok dengesiz ilgi adeta bağımlılık gibi çalışıyor. Bazılarının geçmiş deneyimleri de kaosa alıştığı için sakin ilişkiyi sıkıcı zannediyor. Ama uzun vadede değerli olan, saygısı bozulmayan, net, sınırları olan ve hayat amacı taşıyan iyi adam. Ben efendiliği eziklik değil, duruşla birleşmiş nezaket olarak görüyorum; yumuşak kalpli olup net kalan, gerektiğinde hayır diyebilen, kendine bakan erkek hem çekici hem güven verici oluyor. Tercihleri genellemek haksızlık ama kalıcı bağ her zaman karakterle kazanılıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Zevker ve renkler, eskiden üzülürdüm kadınlara, nicesini kurtardım sevgilisinin elinden aldım ya da eşinin! 😅
Şimdi görsem elimi sürmem ne halleri varsa görsünler!
Hak ediyorlar...
Kötü erkek seven kadın her şeyi hak ediyordur...20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 1 yılBurada herkesin gerçek yüzünü gördüm, hepinize teşekkür ederim. 🤦🏻♀️
Güvendiğim dağlara karlar yağdı diyebilirim. Soruya gelecek olursak kadınlar kötü erkekleri sevmezler, bu tam tersi bir şeydir.
21 Yorumla
1 yılErkekler ile ilgilenmiyorum ilgilenirsem bir gün bu kesinlikle efendi erkek rolünde olan bir canavar olmayacak bir daha 🤣 içi dışı bir kusurları olan ama benden gizlenmeyen bir insan olacak
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ben normal tercih ederim kafama göre olacak
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Doğanın kanunu bu kötü sevilir efendi sevilmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılDual selesyon diye bir durum var Barışım. Kandınların çoğu bu durumu kabul etmez fakat iç güdüleri böyledir. Efendi insanı zayıf görürler. Doğacak olan yavrusunu ya da kurmuş olduğu yuvasını sahiplenip koruyup kollayabilecek güçlü erkek arayışındadırlar. Dolayısıyla kötü, kaba, yavşk erkek daha eril olarak bilinç altlarında kodlanıyor... Bu yüzden kendi farkındalığını oluşturamamış kadın (bu konuda farkındalıktan bahsediyorum ki bizim ülkemizde geçim sıkıntısından bu tarz işlere zaman ayırabilen insan çok az) efendi insanı güçsüz, zayıf pislik insanı da en azından güçlü korumak için her şeyi yapar kafasında görüyor. Bu da doğal seçilim ile sonuçlanıyor...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
1 yılKadınların hepsi kötü erkek sever diye bir şey yok ama şunu kabul edelim; bazı kadınlar 'kötü' diye tabir edilen, daha asi, özgüvenli ve umursamaz erkeklere ilgi duyuyor. Bunun nedeni genelde heyecan aramaları, adrenalin duygusu veya o erkeğin karizmatik duruşu oluyor. Efendi erkek ise güvenli liman gibi, ama başta fazla sakin ve tahmin edilebilir geldiği için heyecan eksik kalıyor. Aslında işin özü şu: İlk başta 'kötü çocuk' çekici gelir ama uzun vadede çoğu kadın huzur ve güveni arar. O zaman da efendi erkeğin değeri anlaşılır. Yani iş tamamen zaman ve tecrübe meselesi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılKarınların büyük kısmı hayatınınvir döneminde de olsa ezilmeyi aşağılanmayı maço ve baskın bir erkek tarafından yönetilmeyi istiyor. Onun çizdiği hayatı yaşamayı ve bunu görmeyi tercih ediyor.
Sonrasında da Efendi saygılı efendi ve evinin erkeği adamlarla evlenip egolarını tatmin edecek hayatı yaşıyorlar21 Yorumla- 1 yıl
Zaman zaman kadınların tercihlerini içeren mesajlarını görüyorum, dikkatlice de okuyorum, genellikle boylu kaslı yakışıklı bol paralı erkekleri tercih ediyorlar..
Okul, kariye, erkek entellektüel birikim, naiflik, zerafet, letafet, kibar ve saygınlıktan bahseden yok..
Hatta bazı iletilerde erkeğin kadına bakmak zorunda olduğu, hesap tatil Alışveriş gibi işleri halletmesi gerektiği. Kadının Çalışmak zorunda olmadığı, hatta hatta yemek yapmak, kahvaltı hazırlamak gibi işlerden muaf olması gerektiği gibi beklentileri de gördüm..
Sonra gidiyorlar bu kadınlar galerici emlakçı aşiret elemanı gibi saçma canım insanlarla beraber oluyorlar ( tüm saydığım meslek ve statü sahibi insanlar erkekleri tenzih ediyorum hepsi öyle değil elbette)
Ardından dayak, şiddet, aşağılanma, değersizleştirme yaşayıp gelip burada ağlıyorlar..
Onları teselli etmekte efendi saygın kibar kadın ruhundan anlayan naif e keklere kalıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılŞimdi bu kızımızın birazcıkda niyetine bağlıdır. Niyeti evlilik olan kadın efendi erkeğe bakar. Tabi sadece efendi olması yetmez. Niyeti gönül eğlendirmek olan kadın ise eğlence üzerine ilişki kurduğu için efendi erkek tercih etmez. Çünkü efendi erkek ağır başlıdır ve sıkıcıdır. Kötü erkek diye tabir edilen erkek ise s... kicidir. Arada bir harf oynar. I ve İ.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılEfendilikle kötü ile alakası yok bunun kızlar her zaman yanında onun için kavga edebilen onun için bir çok şeyi göze alabilen her dediğine evet demeyecek zor erkek ister. Basit bir erkeği kimse istemez. Efendi arkadaşım diye ayrılmaz bu pısırık ve girişken olarak ayrılır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılYa sabır şu mantık ben buraya üye olduğumdan beri aynı bi kere sorun bizde değil siz erkeklerde düzgün erkek var sanki de sizde kendinizi çok düzgün sanıp saçma sapan triplere giriyorlar falan bi enteresan ben düzgün bir erkeğim diyen erkeklerin çoğu psikolojik sorunları var ciddiyim ya komplesli ya da özgüvensizler
13 Yorumla- 11 ay
@Çedman nasıl kötü değil
Belki de sebebi şu; Çatışmadan kaçınma eğiliminde oldukları için, sorunları halının altına süpürmeyi tercih edebilirler. Bu, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini engeller ve biriken problemlerin patlamasına yol açar. Aslında kadınların aradığı şey, ne tamamen "efendi" ne de tamamen "kötü" bir erkektir. İdeal olan, hem kendinden emin ve kararlı olabilen hem de partnerine saygı duyan, empati kurabilen, sınırlarını çizebilen olgun ve dengeli bir erkektir.
10 Yorumla
1 yılGenç erkekler yanılıyor, zayıf erkek, efendi erkek değildir.
Genç kızlar yanılıyor, karaktersiz erkek, * erkek değildir.
Hayatın pişirdikleri neyin ne olduğu biliyor lakin artık bir anlam ifade etmiyor. Kısaca, tanımların güncellenmesi gerek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
1 yılAileden ne görülmüş ise ona adapte olanı değiştirmek zordur yaşayışlarını kabullenecek insan ararlar ve ne kdr istemeseler de şikayetçi de olsalar yine gidip o tarz insanlarla olmayı tercih ederler tercihlere saygı duyarım ama bu kadrda kör olunmasını kabullenemiyorum bende
10 Yorumla
1 yılSenin hemcinsinin profesyonel oyunculuğu o kadının yanls seçimi değil .
İlişkinin başında farklı sonunda farklı davranan senin cinsinken nedn kadnda oluyor hata11 Yorumla
Soran1 yılBiraz düşün anlarsın.
Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Kadınları ne istediğini ben hala anlamadım ki. Ama gerçekten de efendi erkekleri çok sevmiyorlar. Onlar gözünde ezik gibi görüyorlar. Daha sonra telefona kades yüklemek zorunda kalıyorlar.
11 Yorumla
Soran1 yılAdam işte
1 yılBirkaç ihtimal var;
Kadın, sorunlu bir kadın olabilir..
Kadın, erkeğin kötü olduğunu anlayamamış olabilir...
Kadın, o sorunlu erkeğe bir sebepten bağımlı olmuş olabilir.
Kadın da kötü olabilir... 👍🏼
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSanırım sadislik neden çünkü her istediği olmuş emek sarfetmemiş ailesi onu koruyup kollamış.. kendini geliştiren kendi ayakları üstünde duran kadınlar naif aile yetiştirilme hayat tarzına karakterinin has olgusuna dikkat eder hayatına dahil edeceği adamı..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
1 yılMaalesef ki büyük bir kısmı öyle, efendi erkekler basit adamlar oldukları için "sıkıcı" bulurlar ve takılmak istemezler, lafa gelincede "hayalimizdeki erkek işte" derler ama alakası yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kötü erkeği tercih etmiyorlar da efendi erkekler adım atana kadar kızların çevresini çok fazla kötü erkek sarıyor, aralarından birine güvenmek zorunda kalıyorlar, efendi erkekte o kadar erkek çevresindeyken adım atmaktan vazgeçiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. çünkü bazı kadınlar o erkeklerden zarar gelecegini anlayamıyor. bazilarina soruyorsun mesela "neden ayrılmıyorsun" onlarda "seviyorum, ben nasıl ayrilayim" tarzı şeyler diyorlar. ileride pişman oluyorlar ama geç her şey için tabiki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılEfendi sıkıyor beni ya ama ne tür efendi olduğu da önemli, kasıntı gibi davranmıyorsa okey olur rahat erkekleri seviyorum ben Kötü, bencil, narsist erkeklerle hiç anlaşamam nefretlik ya suhehshwjwh bir kaşık suda boğmalık ya daaa
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. macerayı sever kadın tek sebebi bu. çözülmüş erkeği sevmez bu yzuden taso kafaları severler inadına ters yola gidenleri sever kafayı vurunca efendiye dönerler. cinsinden kaynaklı düzeltemezssin erkeğin inadına çalışır dikine gider.
10 Yorumla
1 yılEfendi erkekler sıkıcıdır çünkü, gizemli değillerdir, keşfedilmeye açık değildir. Merak uyandırmazlar.. bu yüzden kadınlar kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşirler.
10 Yorumlakadınlar kötü erkek sevmez kendini yanında güvende hissettigi başına bişey gelse sevgilim halledebilir diye düşünmek ister efendi erkekde bunları yapar elbet bizim sevmediğimiz prenses erkekler pısırık erkekler bizden daha korkak erkekler ha böylelerino sevenler var mı var ama onları sevenleride pısırık erkekler sevmiyor ve genel olarak o tarz erkekler kadınlar onlara yüz vermediği için onları aşağılayan tiplerdir bu nedenle suçu kadınlarda aramayalim lütfen
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Böyle genellemeleri pek doğru bulmuyorum. Benim için tam tersi mesela. Bir erkeğin kötü, serseri olduğunu anladığım an uzaklaşıyorum. Efendi, düzgün karakterli erkekler bana çekici geliyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kendini bilen aklı başında bir kadın asla gidip de anormal birini seçmez bunu yapanlar genelden daha genç heyecan arayan yaş olarak olgun olsasa beyin olarak olgunlaşmamis kadınlar seçiyor
10 YorumlaÇünkü efendi erkek güven verir, kötü erkek heyecan. Bazıları önce heyecanı seçer, sonra güvenin kıymetini anlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tc kızına kervan dolusu sevgi aşk ilgi alaka versen gider o kervanın başında ki eşeğe aşık olurlar.
Eşek seviyorlar ben de bilmiyorum nedenini...10 YorumlaÇevrelerinde öyle insanlarla büyüdükleri için o yüzden büyüme ortamina göre ortama göre değişir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇünkü deveye diken insana skn yaranir erkekler için de ayni
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çünkü kendini yetersiz, aciz gördüğü için kötü insanlara tercih ederler. Benzer enerji çeker derler.
10 YorumlaSanırım psikoloji kendisini koruyacağını falan düşünüyor herhalde
10 Yorumla
1 yılÇünkü kadınlar kötü adamlara aşık olup, iyi adamlarla sadece dertleşirler.
10 Yorumla
1 yılSeçmiyolar ki adı üstünde kötü erkek kötü erkekler kandırıyo onları 🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. efendi erkek eziktir : kötü erkek kendine güvenen koruyucudur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKötü adamı yola getiririm havası atmak için ama sonu hüsran
10 Yorumla
1 yılkeko serseri erkek seçenleri Allah ikiye ayırmasın show haberde görüyoz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılPç olan fazla umursamadığı için daha heyecan verici ve çekici geliyor kızlara
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKendini yetiştirmeyle alakası var boş insansın karşı tarafta boştur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
1 yılGereksiz ego ve rahatlık batıyor çünkü, belalıları seviyorlar.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Her kadın için geçerli değil. Bazılarına serseri erkekler daha çekici geliyor.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar tercih etmiyor aslında, p*ç erkekler iki gülümseme, iki hoş sözle kızları etkiliyor kolayca, işin sonunda çoğu kız kullanıldığını anlıyor ama geç oluyor artık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEfend erkekler biraz cevval olmuyor yani koruma sahiplenme adında kadına güven vermiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİyi erkekler fazla gelir onlara ben artık sıkıldım iyi olmaktan da bir kizi anlamya çalışmaktwn da ona iyi gelmeye çalışmaktwn da hiç biri vefalı değil boş geç kötü davran
10 YorumlaAklı başında bir kadın kötüyü tercih etmez
Henüz olgunlaşmamiş bir kadin , kötü erkekte heyecan arar sonu da hüsran.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü onun için xd
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılZevkler renkler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Efendi erkek severim ben.
10 YorumlaBazen kötü erkekle empati, bazen üzüleceğini bile bile kendinden intikam, bazen iyileştirebilirim dürtüsü
10 Yorumla
1 yılÇile çekmeye bayılırız canım o yüzden 😂
12 Yorumla
Soran1 yılsen mutlu ol her zaman 😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim canım benim güzel kalplim 🤗☺
kotu demeyelim kotuluk baska bır konu ona mahallenin yaramaz cocugu dıyeli cunku her zaman bı heyecan atraksiyon vardır.
10 YorumlaSonra başlarına gelmeyen de kalmaz beter olsunlar :D
10 Yorumla
1 yılCidden mallar o yüzden kendini koruyacağını sanıyorlar herhalde XD
10 YorumlaKolayına kaçıyorlar işte, efendi erkeğin sıkıcılığına katlanamıyorlar.
10 YorumlaIstediği adama ulaşa bildikleri için yetmediği için memnuniyetsiz oldukları için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiçbir erkek efendi değildir yola getiren kadın vardır ya da yol veren ve haddini öğrenen erkek
10 Yorumla
1 yılYok ben efendi seviyorum en ufak bi kötü harekette uzaklaşırım zaten kötü insanlardan hiç hoşlanmam olabilir efendi derkeen galiba ben insanın zekasına aşık oluyorum bana davranışına aşık oluyorum öyle bir şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı. Ben efendileri severim.
20 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne