Çoğu erkek efendilikle sıkıcılığı karıştırıyor. Nedeni bu olsa gerek, kimse sıkıcı bir insanı hayatında istemez. Ve çoğu kadın kötülük ile aksiyonlu bir hayatı birbirine karıştırıyor, onların yanlış tercih sebebi de bu. Heyecan ararken çoğu canından oluyor.
Hangi kadınlar onlar? Ne istediğini bilen, önce kendine değer veren kadınlar bu tip erkeklerden uzak dururlar. Belli bi olgunluğa erişene kadar, kadınlar bu “kadın düşmanı”, kaba saba erkeklerin gösterdiği ilgiyi sevgi sanıyor..
Her kadın aynı değildir genellemeye gerek yok Ama tabii ki şunu da itiraf ediyorum bize huzur veren değer veren erkekler varken acı çektiren erkekler daha değerli oluyor
Kadınların içinde bir EĞİTME içgüdüsü var. Bu tür sorunlu herifleri alayım, adam edeyim (!) sonra da hava atayım modundalar. Tam da olay bu işte. Kadınların saçma sapan egoları yüzünden. Kendi adıma hayatımda hiç öyle kadın düşmanı modunda bir erkek olmadı. bunların zaten ne m. l olduğu belldiri uzak durmak en güzeli.
Bu soruyu değişik şekilde bende sormuştum cevabını veriyorum kardeşim kadın ulaşamadığı ciğere miyavlar efendi erkek ana kuzusu pısırık gelir kaba erkeklerinde erkek gibi görür taşı sıkar suyunu çıkarır der ama dayak yiyince tüm erkekler kötü odun der kadın ilkten kendine bakmalı
Kadın düşmanı çok uygunsuz olmuş. Erkekte özgüveni severiz biz, hakim olmasını. Ve çoğu zaman ponçik kalbimizle baktığımız için kibri özgüvenden ayıramayıp kanıyoruz bad boylara. Efendi adam zaten günün sonunda kazanır. Biraz geç olsa da... Ve ve ve o gif nedir, düştüm. Claus❣️ sevdiğim iki sarı adamdan biri olabilir 😅
Ben de zaten efendi iyi biriyim demiyorum sadece efendi iyi biriyken sevilmedim , istemedigim hâlde karakterimi bozup serseri it puşt oldum ve ozguvenliyim ayrıca 😅
Bunun kadını erkeği yok bence iki cins içinde geçerli. Kızlar serseri tipleri çekici buluyor erkeklerde istediği zaman yanına gelebilen açık giyinen güven vermeyen aile hayatından kopuk kızları tercih ediyor. Çünkü libidolarına göre karar veriyorlar. Beyinlerine göre değil.
@Siraddanbiriisteeeya valla bu konuda tartışırsak uzar gider. Serseri çapkın erkek seviyorsunuz. Bugün kızlar konuşurken duydum bi çocuk var tam keko ya bana lanlı lunlu konusuyor falan dedi. Hoşuna gitmiş gibi anlatiyordu
Benim eski bir sevgilim şunu söylemişti Kadınlar kendini çok seven erkeğe değil kendine hükmeden erkeğe bağlanır. Kadın düşmanı erkek kadına hayvan muamelesi yaptıkça bu yaklaşım kadının hoşuna gidiyor galiba.
Yoo alakası bile yok. 3 5 kız görmüşsünüzdür tüm kızlar öyle sanıyorsunuz. Bi cin atasözü söyleyeyim o zaman. Kuyunun içindeki kurbağa tüm dünya bu kuyudan ibaret sanırmış. Cuk oturdu sanki😆
Sende nerde duracağını bilmeyen saygısız seviyesiz işi gücü milletin tercihi olan fikrin sorulmadigi yerde atlayan bi adamsın. Beni takip etmen de canımı sıkıyor
Türk kızlarının çoğu özenti. Beynini kullanma da da pek başarılı değiller. Sonunda sağda solda ağlayıp bütün erkeklere genelleme yapmaları yok mu en çok güldüğüm de bu kısım 😂
Aldatmaz. İyi kadınlarda aldatmaz ama bazı erkekler bu kadınlar varken sacma sapan egoist kendini bi b*k sanan kizlara deger veriyor onu demeye calisiyorum.
Milyonlarca sevilmeyen cesur ve milyonlarca sevilen hanımköylü pısırık erkek var ülkemizde... Hanımefendiler kendilerine iyi davranandan iğrenip, kendilerine şiddet gösterenlere bayılıyor çünkü... Kadın katillerinin sosyal medya hesaplarına yağan yüzbinlerce aşk mesajı herşeyi açıklıyor...
Memleketim Yozgat diye sevmemişti beni oysa ben yobaz değildim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İtiraf edeyim buzamana kadar çok iyi adamlar hayatıma girdi. Hep benim özgüvensizligim yüzünden yarım kaldı. Fabrikatörune kadar... Artık şanslı kişi kimse karşıma çıkan ilk duzgunle evlencem bu sefer 🤷🤷🤷
Çocuklar arkadaşlık dostluk olarak başlamayı teklif ediolardi hepsi iyi çocuk ben ailemin baskısı yüzünden dışarda insanlari terslemek zorunda kaliyrdum sonra iletişim bitiyordu