Kadın erkek eşit değildir aksini iddea eden cahildir. erkek üstündür?

Evet arkdaslar bir aralar kadın erkek eşitliği gibi saçma bişey duydum kadin erkek esit degildir allah tarafından esit olabilir ama fiziki olsun güç olsun vesayire eşit değildir neden mi : ilk önce şunu kabul edelim bir erkek bir kadından daha duygusaldır şiirleri boşa erkekler yazmıyor sizler duygusal biziz deseninizde anlamlı siirleri ancak erkekler yaziyor. Guc bakımdan zaten bir erkek kadindan kat ve kat güçlü hatta biz erkeklerin tümü istesede kadınları zorla kendimize köle yapacak kadar kuvvet sahibiyiz erkekleri yapiyoruz kadin kim ki yapmayalim fiziki acıdan kadin aciz erkekler zor işlerde çalışarak suanki evlernizide oturabiliyorsunuz zeka acısından erkekler daha üstün neden kadın lar sadece cinsellikten başka bir şeyi iyi bilmezler tek düşünceleri erkekler kocalardır. Ve bizi tatmin etmekten baska bir şeye aslında yaramıyorlar. Ulkemizi biz erkekler koruyoruz kadinlar yat gel assa ülkeyi kadınlara biraksak helak oluruz zaten bide şöyle düşünce var kadinlar erkeklerin yaptığı her seyi yapabilir yok öyle bir sey kadin erkek esit degildir erkek üstündür bunu kabullenmekten baska çareniz yok kadin erkeğin her zaman bir kolesidir bir eğlencesi kadinlar acizdir geneleme yapıyorum tabiki at gibi kadinlar vardır ayrı mesele ancak gerçekte bir erkeğin karsinda kadin hiçtir susmaktan baska çaresi olamaz kuvvet bizdeyse üstünde biz oluruz. Yanı kadinlar sunu diyorum kuvvet bizde oldu gu halde sizlere dokunmuyoruz istedese erkekler size zorlada sahip olabilir tabi böyle biseye gerek yok esit falan değiliz arkdaslar.
Kadın erkek eşit değildir aksini iddea eden cahildir. erkek üstündür?