AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Yapma böyle şeyler ileride evlendiğin zaman başına gelir.
Yine de açık kapı bırakmış ve senden netlik bekliyor
Bence evli erkeklerden uzak dur sonucta ailesinden ayrilamicak sen 1-2 ay sonra hic olucaksin
sen o adamın eşi olabilir misin acaba? mesaj atanda başka biri
Kırmadan kibarca reddetmiş
Mesaj yazman problem değil dedi ertesi gün hikayeme baktı bu nasıl reddetme?
O zaman evliyim ama bilerek takıl demeye getiriyor
Bir de Yüz yüze geldik ablama bana neden ulaşmıyorsun hava yoluyla mi ulascaz birbirimize deyip bana baktı inan reddetmi etmedi mi derdi ne bilmiyorum
Sen istedin biliyordun ben evliyim diyecek sana gel gel yapmış hani ileride maraza çıkmasın diye
Adam şerefsiz sen de yallısın sana açık kapı bırakmış çok belli istemem yan cebime koy misali bak karısı bulur görür yuvalarını bozarsın başın da belaya girer karısı uğraşırsa başka adam mı yok boş ver
Evliyim çocukluyum diyen adam dürüsttür yani umidini kes
Oda bana ilgili halen mesaj yazmanız problem değil dedi
Kırmak istememiş , adam ailesine bağlı gibi geliyor
Bilmiyorum en son gittik Ablama bana neden ulaşmıyorsun hava yoluyla mi ulascaz birbirimize deyip bana baktı bu laf çakma değil mi?
İlgisi varsa hep mesaj atar birlikte çıkıp gezmek ister hediye alır güzel sözler söyler. Bunları yapmıyorsa nasıl ilgisi olduğunu anladın
Bu adam kıdemli biri zor o mesleği açısından. Ben evli adamla olamam dedim evliyim çocuğum var deyince ya neden mesaj yazmam problem değil diyor peki
dostluğunuz devam etsin aynı iş yerinde çalışıyorsanız aksaklık yaşanmasın diye demiş.
Ayrıca o da hoşlanırsa ilişkiniz cinsellikten başka bir şey olmayacak bilgine
Aynı iş yerinde değiliz, dostta değiliz. Mesela ben 2 gün önce Instagram dan 2 fotoğrafimi arşivledim oda 2 fotoğraf arşivlemis garip değil mi? Gerçi bazen soğukta davranıyordu bana
Nasıl tanıştınız peki ona göre daha kolay düşünürü
Doktorumuz bu ablam ayağını kırdı onun doktoru kısa süre içinde etkileşim oldu aramız da 😂
Heyacan yapıyorsun sen karizmasından etkilenmişsin bir süre sonra sıkılırsın
Mesela ilk kontörüle gittik nasıl sıcak gözleri bende yanıma yaklaşıyor falan sonra 2. ci defa gittik soğuk yüzüme bile bakmıyor garip 3. cu de gözü hep bendeydi aileme bir şey anlatırken derdi ne manyak mi? 😂
bir süre bırak yazma ilgilenme o zmn netleşecek. Doktor kaç yaşında
36 yaşında zaten 20 gündür yazmıyorum
20 gündür sen yazmayınca o ne yaptı?
Hiç bir şey işte gittiğimiz de Tripliydi sesi kısık kısık çıkıyor böyle değişik Ablama bana neden ulaşmıyorsun hava yoluyla mi ulascaz birbirimize deyip bana bakıyor acayipti cidden bu adamı anlamıyorum bir diyorum ilgili bir diyorum ilgisiz istemiyor 😂 Niyetim yok sadece seviyorum onu kimsenin yuvaSinda gözüm yok 🥰
Tutarsız işte boş ver
Parçaları birleştirince aslında reddetme yok ortada. Bak ben Sizden hoşlandım umutsuzca yazma dersenniz yazmam asla diyorum oda güzel bir kızsınız ancak ben hem evliyim hem de çocuğum var mesaj yazmanız problem değil diyor.. madem evli ve çocuklu olduğunun bilincindesin neden mesaj yazman problem değil diyorsun? Evliyim çocuğum var de geç. Ben bir daha yazmam diyorum oda yaz diyor mantıklı düşününce yorumda söylenenler hakli evliyim beni böyle kabul et diyor bence
Evet beni öyle kabul et demek istemiş olabilir , peki ablan bir şey fark etti mi
Olabilir değil öyle, ben bir daha yazma derseniz yazmam asla diyorum oda mesaj yazmanız problem değil diyor. Ee bildiğin beni böyle kabul edersen yaz diyor
Konuyu ozlden tartışalım istersen burdan uzadı baya
Dananın kuyruğu 1 hafta sonra kopucak, onu gördükten sonra yazıcam bakalım derdi ne? O zaman görücez
Çıktım
Trollerde bugün.. :D bi bitmediniz ya
Bu maalesef her şey üzerine yemin ederim ki troll değil 😔
Ahlaksızlar. Kendini o kadinin yerine koy. Hiç mi vicdanin yok. oksijen isrflari sizi
Kadınlar aldatırken iyi dimi kocadan çıkan çocuk yok
Bişi dicem böyle ilişkileri onaylamıyorum ama karısından banane tanımam etmem beni niye ilgilendiriyor ki?
Yapmayan yok artık
Evli olsun ya ne olacak sıkıntı olmaz iyi yapmışsın
Çok doğru yaptın kanal d dizilerini izlemeye devam. Ne güzel de bozuyorlar toplumu yok ask-i memnu yok sadakatsiz.
Türk Dizisi izlemem ben 😅
Izlemene gerek yok filmi gizli gizli sen çekiyorsun zaten.
Adam ısrar etmeni bekliyor. Ama lütfen etme. Uzak dur evli adamlardan. hayir gelmez
İğrençsin. İçinde kalsın yinede deme. Yarın birgün evlende kocana aynısnı yapsınlar gör yaratık
Ooo çok sert🤣
Helal olsun sana 👏👏
Ya biz senle konuşyrduk ne oldu hesabın mi kapandı senin
Sahi onu dedikten sonra ne oldu seninki ile aran tepkini koydun mu ona karşı? Sen beni benle aldatıyosunn dedin mi
Ertesi gün hikayeme baktı takip etmediği halde sonra karışılaştık Aileden tanıdık Annemlere bana neden ulaşmıyorsun hava yoluyla ulascaz birbirimize dedi bana baktı garip
istemem yan cebime koy demiş resmen gönül bu hoşlandığımız kişi evli bekar dinliyorum ama yanlış eğer birlikte olursan unutmayı dene
Sana bakmaya ben utanirken Allah erkeklere sabır versin
Adamın kafasını karıştırma
Israr edersen kapiyi acarim ama sartlari kabullen demis.
İztemem yan cebime koy sçdemiş
Neyse ki ne olduğunu biliyorsun ;)
Adamın aldatası var bence
Evet yanlış yapmışsın
İnsanların yuvasını yıkma bekar erkek mi kalmadı evli Bir Adama yürüyorsunuz biraz edep
Evli adamlardan uzak durun ya ne hayır gelebilir ki
Alırsın başına belayı. Tecrübe konuşuyor. Bol şanslar.
Medeni bir şekilde adam ret etmiş bence bu süreci ilerletme. Platonik olarak kalması en doğrusu.
Neden ertesi gün hikayeme bakıyor madem neden mesaj yazman problem değil diyor?
Mantıkli düşün reddetse en başta eşimi seviyorum der ama demiyor mesaj yaz diyor
Bir de yüz yüze görüşünce ablama bana neden ulaşmıyorsun hava yoluyla mi ulascaz birbirimize deyip bana bakmıştı bir mesaj mi veriyor
Olur demiş işte 😄 yengemiz sayılırsın
Ne güzel bir dünya ya. millet. evlilere aşık oluyor
Sadece mesaj yazman mı problem değil dedi
Ya ben başta ama cidden Sizden hoşlandım umutsuzca mesaj yazma derseniz yazmam asla diye oda Güzel bir kızsınız ancak ben hem evliyim hem de çocuğum var mesaj yazmanız problem değil dedi ne çelişkili
Çok çelişkili
Neden işte bir anlatsan 🙏
Açık kapı bıraktı ne red etti nede kabul etti
Parçaları birleştirince aslında reddetme yok ortada. Bak ben Sizden hoşlandım umutsuzca yazma dersenniz yazmam asla diyorum oda güzel bir kızsınız ancak ben hem evliyim hem de çocuğum var mesaj yazmanız problem değil diyor.. madem evli ve çocuklu olduğunun bilincindesin neden mesaj yazman problem değil diyorsun? Evliyim çocuğum var de geç. Ben bir daha yazmam diyorum oda yaz diyor mantıklı düşününce yorumda söylenenler hakli evliyim beni böyle kabul et diyor bence
Evet tamda öyle diyor beni böyle kabul et
Böyle Erkekler kalmışmı ya:))
Neden ki?
Normalde bir kız Erkeğe yürüdümü kolay kolay red edilmez ondan dedm
Reddetmedi ki tam olarak Ertesi gün hikayeme baktı takip etmediği halde mesaj yazmanız problem değil dedi bu nasıl reddetme 😂
mercimeği fırına verdiniz o zamn:))))
Daha olmadı bir şey, Ama garip davranıyor Bir de yüz yüze görüşünce ablama bana neden ulaşmıyorsun hava yoluyla mi ulascaz birbirimize deyip bana bakmıştı bir mesaj mi veriyor sonra ben İnstagram dan iki fotoğraf arşivledim oda 2 fotoğraf arşivlemis garip geldi
Demekki senin için evli olması çokta önemli değil, olsun birşeyler diyorsun, o dünden razı zaten
Gercekten hoşlanıyor musun peki kac yaşında sın
Aslında hoşlanmıyorum hoşlanmak hafif kalır aşığım
Evli ve çocuklu birine yaşlsr kac sizin
Ben 25 yaşındayım o 36
Anladım ama olan sana olacak demedi deme bir kac gün önce biri vardı senin gibi dm ye geldi neler anlattı
Orada mısın
Yuva yıkanın yuvasın olmaz kardeş
Allah akıl fikir versin
Ara sıra zikerim istersen ama umut bağlama demiş sadece pompa
Açık kapı bırakmış mesajlaşabilir diyerek
Bana umut bağlama ama arada zikerim demek istemiş.
Amaç ne hanım apla :(
Yok doğru yaptın ne biçim insanlarsınız
Yanlış olmuş iletişimi kes
Evli adamı bırak
Bn varım, bekarım
Doya doya sınırsız yaşa:))
kasiniyorsun o da kasiyacak hepsi bu
Ee tabii yanlis baska adam mi yok tuhafsiniz..
Kendine bunu yapma bence
sen engelle çık hayatından
çünkü başka adam kalmadı ülkede a. mk
Evliyim ama umrumda değil demiş.
Açık kapı bıraktıysa konuşacak mısın?
bence yanlış ya sonuçta evli o :)
açıkça doğruyu söylemiş
Adam seni götürecek 😂😂😂😂
Yasak ilişki hoşuna gidiyordur herhalde
Evli biriyle yürümez hiç bulaşma derim
Bulaşma bence 😃
Evet yanlış yaptım bence kendini intihar et.
Ahah oldu 😂😂
şaka şaka ölme tamammı :P
Hatalar insanlar için hatasız insan olmaz bir hatam var diye ölmem 😂
Öyle tabii önemli olan hatanı anlayabilmek :P
Yazma ve konuşma ondan uzak durup ailesini bozma.
Metreslik teklif etmiş 🤷🏻♀️
Adam bir yandan yeşil ışık yakmış gibi
Evet yanlış yaptın
Kullandırmak istiyorsan kendini devam