Evli bir adam sevgilim ol dedi? Sonra vazgecti?

Merhaba hocam. Ben yaklaşık 6ay önce boşandım. O sırada sosyal medyadan karşıma biri çıktı. Evliydi ve bana sevgilim ol dedi. Normalde böyle birseyi asla kabul etmem. Fakat bende askmi bu hoslantisi bilmiyorum çok etkilendim. Ama sonra bu şahıs farklı sehirdeyiz diye vazgeçti. Baglaniriz birbirimize dedi. Ben evli bir adamla olmaktan yana değilim zaten ama o anki boşluktan sanıyorum kendimi kaptirdim. Ve bu kişi beni aylardır sürekli whatsapp durumundan takip etti. Yakin bir süreçte sildi numaramı ve ben ona karşı hislerimi yazıp gönderdim veda ettim bana ulaşma dedim ki daha öncesinde bana benden uzak dur bana bulaşma ben sıkıntılı bir insanım dedi. Sizce neden benden vazgeçti? Ne kadar doğru bir ilişki olmadığını bilsem de o şahıstan neden vazgeçemiyorum? Onu kafamdan atmak için ne yapabilirim? Geçenlerde gece özel numara dan arandım onun olduğunu düşünüyorum. Sizce oda benden vazgeçtim i? Son olarak da evli bir adamla beraber olsaydım yuva yıkanın yuvası olmaz derler ne gibi sıkıntılar yaşardık? Saygılarımla.. tesekkurler
Evli bir adam sevgilim ol dedi? Sonra vazgecti?