Sevgilim eskiden evli adamla olmuş?

Selamun aleyküm. Ben ne yapacağımı bilmiyorum 1 buçuk yıllık ilişkim var. Kızı çok seviyorum. Günlerimiz öyle güzel geçiyor ki hafta nasıl başladı nasıl bitti anlamıyorum bile. Sevgilim bana hiçbir zaman eski hayatını açmadı. Yani eski ilişkilerini sorduğumda anlatmak istememişti çok ısrar ettim. "hayatımda senden önce 2 kişi oldu biri ergenlik dönemlerimin aşkıydı deyip alaycı şekilde gülmüştü. Diğeri de 2 yıl önce olan bir ilişkimdi" dedi. Derinlere girmedi. Fakat sevgilimin bi dostu vardı. Geçen ay araları bozuldu. O kız bana birkaç konuşma attı. Fotoğraflar felan attı. Fotoğraflara baktığımda bir adamla sevgilimin fotoğrafı vardı. Konuşmalarda da galiba o adamla olan konuşmalarıydı. Eski sevgilisidir diye umursamadım. O kızı aradım. Bunlar ne niye attın bunları dedim. Kız bana "sevgilinin eski sevgilisi" dedi. Bu cevabı bekliyordum zaten. Rahatladım bi an eski sevgilisi olduğunu öğrenince, eskiden olan şeyler olunca çok rahatladım. "iyi de bunu bana ne diye atıyorsun. Önemli olan benden öncesi değil" dedim. Kız bana "o adam evliydi 1 sene birlikteydiler." dedi. Ben bu kızla ciddi düşünüyorum. Ama anlamıyorum evli bi adamla nasıl birlikte oldu anlayamıyorum. Çok güzel duru bi yüzü var, kalbinin güzelliği vurmuş resmen yüzüne. Sizce ben ne yapmalıyım? Sevgilime bu olanları anlatmalı mıyım? Sormalı mıyım? E sordum diyelim bitirmem mi lazım ilişkimi? Ben o kızdan hiç şüphe etmiyorum ama geçmişinde böyle kötü bi iz taşıdığını bilemezdim...
Sevgilim eskiden evli adamla olmuş?