10 sene yakın birlikteyiz 5 senesi kadarda evliyiz ama artık çok yoruldum hep kavga ediyoruz Bi tanesi anlatayım bana akıl verin geçen gün güllaç dolaba dökülmüş temezleyene kadar iftara 1 saat kalmış bende yemekleri ısıtaym dedm oda yemeğede döklmş fark etmeden buzlukta mantı var onu haşlayıp yiyelim çorbada var dedim oda bıktım senden seni nerden başıma bele ettim dedi benimle kavga etti 2 gündür salonda yatıyor konuşmaya çalışıyorum ban a sktr gt diyor normalde hep ben gider aramızı düzeltirim ama bu sefer çok zoruma gitti barışmam ama oda konuşmaz nolcak blmyorum zaten hep bilgisayar da oyun oynar hç oturmaz yanımda artık iyice koptu bağlarımız çok yoruldum artık 2 yaşında da kızım var ne yapmalıyım bana bir akıl verin konuşmak fayda etmiyor asla konuşmuyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGerçekten eşiniz olgun bir karaktere sahip değil.
Yani bu anlattığınız kişiyle nasıl vakit geçer, nasıl bir ömür biter şaşkınlıklar içerisindeyim.
Keşke çocugunuz olmasa tek yolun ne olduğunu söyleyebilirdim de.
Çocuk olduğu için biraz yorumu sadeleştirmem gerek.
Bu vakitler böyle ise kesinlikle ilerde daha beter tartışmalarınız daha agresif olma durumunuz olacak.
O yüzden eşinizle olgun bir şekilde konuşup eğer düzelmiycekse ilişkiyi bitirmek istediğini, mutlu olamadığını değiştiğini bunu anlaması gerektiğini söyle.
Çünkü yıpranmaya ya da üzülmeye gerek yok.
Sinir ve agresifligini sana karşı kullanması ve bunu gayet normal bir davranış olarak görmesi kesinlikle hoş değil ve ileride zamanla bu kalıplaşıp normalmiş gibi gelicek.
Bence serzenişte olması gereken sensin bu durum nası vuku bulduda o sinirleniyor ya da üste çıkıyor oda ayrı bir olay.
Allah cidden güzel sabır versin.
Zor bir süreç en güzel şekilde atlatmaya çalış.06 Yorumla- +1 yıl
Zaten bir kaç gün dahasabredcem eğer kendi gelmezse aynen böyle konuş cam
- +1 yıl
Konuşman gerekir geç kalınmış birşey hatta.
Kimse böyle yaşamak istemez, kendine eziyet ediyorsun resmen.
İçinde bir kaos tufanı varda içine hapsolmuş gibi. - +1 yıl
Bu akşam konuşucam eğer dğzwlmezse boşnıcam her gün ağlamaktan sa Bi kere ağlarım
- +1 yıl
Taktire şeyan davranışın çok mantıklı peki son durum ne
- +1 yıl
Konuştum ama hç bir şey söylemedi bile aklın başına gelmesini beklicem bir kaç gün konuşmcam bile
- +1 yıl
Anladım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGözünü karart boşan, evlilik aşk ile başlar, sevgi ile ilerler, saygı ile yaşanır... Senin kinde saygı bile kalmamış. Evliliği bitirmiş zaten , daha sabır etmeye çalışırsan seni psikolojik olarak dibe götürur , ilerde kızını da olumsuz etkiler. En iyisi yoluna bak kızının huzuru bozulmasın.
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten kızım için duruyorum ama o ğlcekse hiç bir anlamı yok evli kalmanın
Bazı insanlar koca olmayı bilmiyor işte. Tatlı dille uyarmalısın ev babası olması gerek ev babası işten eve evden işe demek değil ailesiyle ilgilenen sıkıntılarını çözen ve tartışmaları en kısa sürede bitiren kişi demek
05 Yorumla- +1 yıl
Her seferinde konuşuyorum ama bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor
- +1 yıl
Zaten bu kavgalar sırf bilgisayar a oturmak için başka bir sebebi yok yanı
- +1 yıl
Nasıl terk ettreblrlm asla kabul etmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın ☀️ insanlar konuşa konuşa anlaşır küsmek ayrı yatmak trip atmak ayrıca küfretmesi hiçbiri yakış almaz sen babasın sen eşsin çocuk değilsin ki küstüm oynamıyorum diyesin 🙄Allah yardımcın olsun 🙏
012 Yorumla- +1 yıl
Amin herşeye küser kavga eder çok yoruldum artık 😭
- +1 yıl
Ergence davranışlar tavırlar olgunluk seviyesine ulaşamamış işin zor toprağım
- +1 yıl
Hemde nasıl ailesinden sevgi görmemiş çocukluğunu yaşamamış diye herşeye izin ver dm ama anladığım kadarıyla diğer kadınlar gibi sıkmak herşeye karışmak gerekiyormuş
- +1 yıl
Ne yaptımsa sana yaranamadım diyor MÜSLÜM baba iyi olmak bile yaramıyor anlamayana toprağım
- +1 yıl
Öyle haklıki müslüm baba
- +1 yıl
Allah sana sabır ve sağlık versin inşallah 🙏
- +1 yıl
Amin teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🙏bende sivaslıyım ondan toprağım yazdım 😊
- +1 yıl
Eşmde sivaslı biliyor musun O da toprağımdır dedim Üzmez aynı yerin insanıyız evlenelim dedik ama çok yanılmışım
- +1 yıl
Senin şansına sana amorti çıkmış maalesef 🙄kıymet bilen birisi olaydı da memleketi önemli değil 😐
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Canın sağolsun 🙏
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçmaa bi tepki buu yaaa sankii o an kendisine söyledinizz kalk yemek yap diye de beyefendi triplere girmiş.. Çok sinir bozucuu bence eşinizin canı başka şeylere sıkkın ama bilemedimm.. Yok Yanii insan bi çeşit yemeklede doyabilir veya bişey olmaz bugunde boyle olsun der sevdiğinin kalbini kırmaz..
Size saygısı kalmış böyle bir adam için ömrünüzün geri kalanı için düşünün derim..16 Yorumla- +1 yıl
Saygısı kalmamış*
- +1 yıl
Zaten ne saygı kaldı ne sevgi bu evlilik yorgunluktan başka bşey değl artık
- +1 yıl
Evlilik öncesi 5 yıl var demişsiniz yaşanabilecek pek çok duygu o zaman yarılanmış evlendiğinizde de zamanla duygular körelmiş gibi geldi. Bence boşanmalısınız buna katlanmak zorunda değilsiniz. Evdeki hizmetci hiç değilsiniz. İnanın böyle kargaşada çocuk büyütmek yerine ayı ortamda kafanız rahat olur kendinize ve çocugunuza bakarsınız.. Hele o söylediği laflarr ne demek yaa 😡 öyle bi adamla hala aynı evi paylaşmaya çalışmak bilemiyorum..
- +1 yıl
Sırf ramazan diye susuyorum ama en kısa zamanda annemle konuşup gidicem bu evden
- +1 yıl
Siz bilirsiniz , geçmiş olsun 🦋🌺
- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum ❤️
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani insanlar birbirine biraz anlayış göstermek durumunda. En ufak şeye küfür etmek, tepki göstermek çok doğru bir yaklaşım değil. Eşinin yaptığı hiç hoş değil. Bana kalırsa sende geri adım atma. O biraz alışmış nasılsa gelir gönlümü alır diye. Bırak ne hali varsa görsün. Kendini ezdirme.
11 Yorumla- +1 yıl
Yok zaten bu sefer barışmak için çabalayan ben olmam
+1 yılMaddi gücün varsa ayrıl derim herkes tanıdığın gibi kalmıyor maalesef
27 Yorumla- +1 yıl
Maddi gücüm yok boşanrsam annemin evine dönerim başka çarem yok ki
- +1 yıl
Çalışmak istediğini söyle çalış para biriktir
- +1 yıl
Annemler bize çok iyi bakarlar ama yine eve dul olarak dönmek en zoru
- +1 yıl
Git bak belki 2. Çocuk filan olursa daha beter doldurmak gibi olmasın ama belki hayatında başka bir kadın olabilir
- +1 yıl
2. Çocuk mu bu adama mı 1 tanesi bile fazla korunuyorum okonuda hep başka birini var diye düşünüp duruyorum zaten
- +1 yıl
Benden sana dost tavsiyesi ayrıl kendi ayaklarının üstünde dur aynı durum benim arkadaşımın başına da geldi adamın telefonunda başka bir kadının iç kiyafetli fotoğraflsrı çıktı üstelik kadın evliydi. Oyun oynarken bile başka bir kadınla konuşması seni aldatması demek. Hem evli barklı adam oyun oynayacağına çocuğuyla oynasın. İlerde çok pişman olursun gençliğini heba etme. Karşına çok daha iyileri çıkar. Ailenin yanına git. Çalış ailene de muhtaç olma emin ol kimsenin eline bakmamak bu dünyadaki en gurur verici olay. Bir süre ailenin yanında kalırsın sonra ayrılırsın lütfen kendini heba etme.
- +1 yıl
Yo başkasını istemem aynı çukura iki kez düşmek istemiyorum zaten bu akşam konuşucam son bir şans sonrası belli szaten
+1 yılnormalde sen gidip barışıyorsan çok da severek evlenmemişsiniz üzgünüm. Ayrıca böyle basit bir mevzuda bunu yapıyorsa cidden sevmiyor. Boşan gitsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet boşanmak istiyorum ama nasıl cesaret edicem buna
Kendi bok yemesine seni suçluyor çünkü seni rahat bıraksa oyun oynayamayacak ya pislik
123 Yorumla- +1 yıl
Bilgisayarda oturma k için herşeyi yapıyor eve kimseyi davet etmyorkş bilgisayar dan kalkmak zorunda kalmasın
- +1 yıl
Annemde hep aynısını söyler sen sevmesen saçının telini bile vermem bu adama der
- +1 yıl
Annem onu çok iyi tanıyor ama beni kırmamak için susuyor
- +1 yıl
Süründüren Kızlar da hep iyi erkekleri alır zaten
- +1 yıl
Demiyor demiyor her şeyi başıma kalkıyor ne yaparsam yapayım yaranamıyorum annesinin evine gidince bile çocuğumu bırakıp temizlik yapıyorum ama yine de ne ailesine ne de Kocama Yaranamadım
- +1 yıl
Ben gttkten sonra anlıcak o benm değer ama çok geç olmuş olucak
- +1 yıl
Bu akşam konuşucam ya düzelrsin ya da bosanalım dicem
- +1 yıl
Valla arada gdp annemde kalıyorum özlesen diye hç öyle bir havası yok
- +1 yıl
Corona var nasıl gidiyim ki ama aynı evde kalsam da inat ettm konuşmcam
- +1 yıl
Bu sefer kendi gelen olucak açıkca söylerdim bu sefer ben küstüm kaç ay sürerse sürsün konuşmcam dedm
- +1 yıl
Hç bşey demedi konuşmuyoruz şu an
+1 yılSabretmen lazım ablacım zor bir durum haklısın ama gelir geçer umarım
03 Yorumla- +1 yıl
Umarım öyle olur da düzelir
- +1 yıl
Hayırlsı olsun hakkında
- +1 yıl
Amin
Bahane olmus kavga etmek icin bence yoksa abartilcak bir durum yok
01 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama alt üstü yemek yani açlıktan ölmek ya
+1 yılBasit bir yemek sorunu yüzünden salonda uyuyor ve size s tr g t diyor...
Diycek sözüm yok abla.08 Yorumla- +1 yıl
Okadar yoruldum ki anlatamam 2 gündür ağlıyorum
- +1 yıl
Abla sizi önemsediğini göstericek şeyler yapıyomuydu bu olaydan önce.
- +1 yıl
Yapıyordu ama en ufak şeyde kavga ederiz ama asla özür dilemez en azından 3 senede böyle
- +1 yıl
Karantina herkesi birbirine düşürdü valla.
Abla ne diyim Allah kolaylık versin.
Keşke yapabileceğimiz bir şey olsa. - +1 yıl
Konuşmak bile yetiyor inan çünkü kimseye anlatamıyorum hemen yargılıyorlar aman sen altta al diyorlar
- +1 yıl
Hep alttan alırsan üste çok çıkar abla ezilirsin. Trip atın biraz. Yemek yaptığınızda fazla yapın, aynı yemeği yesin dursun. Sevmediği yiycekleri falan yapın ama fazla abartmayın.
İlla bi zamandan sonra dayanamıycak kıvama gelicektir.
- +1 yıl
Denicem çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Birbirini tuketmişsiniz. Sevginiz bukadarmış. Sevmek zor zanaat
05 Yorumla- +1 yıl
Bende farkındayım kızım olmasa çoktan boşanmıştım
- +1 yıl
5 sende evlyz 3 sene boyunca çocuğumuz olmadı başlarda çok iyiydik ama çocuk bizi bağlamak yerine çok fazla ayırdı
- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir ailede büyümüş bir çocuk olarak keşke yıllar önce ayrılsalarmış diyorum inan çocuk için öyle bir ortamda büyümektense böylesi daha iyi
01 Yorumla- +1 yıl
Emin ol hergün düşünüyorum boşanmayı
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa asıl ben başıma seni bela etmişim de salak biriyle evlenmişsin qblq ben olsam ayrılırdım bile
03 Yorumla- +1 yıl
Çok sevdim hemde çok ama o beni hç sevmemş keşke elimde olsa hemen boşanrsam
Cevap sahibi+1 yılO zaman burnundan getir bence
- +1 yıl
Haklısın bu sefer o sürünsün hemen affetmem
+1 yılyani kocanın artık kocalığı kalmamış anlaşılan kendi ayaklarının üzerinde durabileceksen ayrıl derim ama çok zor bir durum bu iyi düşün
06 Yorumla- +1 yıl
Annemin evne dönmekten başka çarem yok maalesef
- +1 yıl
yani dediğim gibi iyice ölç biç sonra yollarını ayır ilerisini iyice hesaplamalısın
- +1 yıl
Tek düşünebldğm kızım büyüyünce kadar çalışıp para bşrktmek başka yolu yok
- +1 yıl
mesleğin varsa ve çalışabileceğine inanıyorsan bence olması gereken de bu
- +1 yıl
Mesleğim yok ama her türlü işte çalışırım taş bile taşırım kızma bakmak için
- +1 yıl
anladım bence de en mantıklısı
+1 yılSana vereceğim tek tavsiye bir an önce baba evine geri dön bu hayat çekilmez çile
06 Yorumla- +1 yıl
Ağlamaktan canım çıktı artık babam böyle yaptını bir bilse varya haşat eder adamı
- +1 yıl
Bu eziyeti çekmek zorunda değilsin birkaç eşyanı al ve direk baba evine git
- +1 yıl
Annemler bir kaç güne gelecekler gelsinler konuşup anlat * ona
- +1 yıl
Bu kadarını çekmen bile hata ama neresinden dönersen kâr hiç düşünme anlat direk.
- +1 yıl
Aynen öyle onsuz ölmem ya her türlü hayatta kalırım
- +1 yıl
Kesinlikle daha sağlam durursun
Hayatında başkası vardır
115 Yorumla- +1 yıl
Onu bende çok düşünüyorum ama asla Bi açığını yakalayamyorum
- +1 yıl
Evlendğmşz günden beri o konularda hep uzakdı hafta 1 bilemedin 2 kere
- +1 yıl
Aynı asla açık vermez ve karşıdan bakınca böyle bişeyi asla yapmıcak birine benziyor
- +1 yıl
Ne derdi olablr ki derdi varsa anlatsın eelmden ne geliyorsa yaparım ben 25 o 28
- +1 yıl
Maddi sıkıntını dert eden adam gşdşpde saçma şeylere para vermez geçen gün küçük pşyanolar var ya ondan alıp gelmiş adını unuttum onun başka bir zamanda boks torbası almş ama asla kullanmıyor
- +1 yıl
Yok teşekkür ederim burdan sorabilirsin ama öyle özel konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
Bak kısaca söylyrm seks konusunda hep gerdeydş yani isteksizlik vardı yoruluyorum işte diye geçştirrdi hep yanlış anlama iktidar sızlık demiyorum he istemezdi sadece
- +1 yıl
5 sene sevgili kaldık 5 senedir evliyiz 2 yaşında kızım var pek sanmıyorum
+1 yılÖfkeden söylemiştir
01 Yorumla- +1 yıl
Öfkesi batsın onun tek bana böyle değl kendi kızına da hemen bağırıp kızıyor ve kızım 2 yaşında daha
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam Seni başıma neden bela ettim dedi oysa çok severek evlenmştk?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım