Beraber olduğum adam evliymiş. Affettim. Sizce hata mi ettim. Lütfen linçlemeyin?

Arkadaşlar 20yasindayim. 45 yasinda bir adamla görüşüyorum bi süredir. Çok güzel vakit geçiriyorduk. 6 7 ay görüştük. O "şeyi" de yapiyoruz. sorun yok o anlamda onun yaşina rağmen. Ama 2 hafta önce evli olduğunu öğrendim. 3 tane çocuğu da varmiş. Konuştuk tartıştık. Ama sonra bana bir şeyler anlatti vs. Eşiyle beraber olmuyorlarmiş, aralari uzakmiş. Vs vs. Ben de affettim. Görmezden geldim. Boşan filan da demedim. Ama anlaşma yaptık. Ben başkaları görüşürsem laf söylemicek bana. Daha önce ediyordu çünKü. Ayrica ben öğrenciyim. Maddi anlamda onunla iken çok rahatim. Belki görmezden gelmemin nedeni de budur. Sizce doğru mu yaptim yanliş mi? Hem iyi vakit geçircem, istediğimi yapiyor cunku, hem maddi anlamda rahatim, hem de başkaları ile görüşmeme laf etmicek. Ayrica o "şey" hakkindaki ihtiyaçlarımı da karşılıyor. ben de onunkini. Boyle bakinca Bana iyi bi anlaşma gibi geldi. Sizin bu konu hakkinda dürüst düşünceniz nedir? Lütfen kullandırıyon kendini filan demeyin. ben mutluyum çünkü. Olaya adamin tarafindan bakmayin. Oyle olursa ben de onu kullaniyorum aslinda. Dedigim gibi linçlemeyin, sadece soru.
Beraber olduğum adam evliymiş. Affettim. Sizce hata mi ettim. Lütfen linçlemeyin?