Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Adamı onure etmişsin. O da dürüst biriymiş ki hem evli hemde çocuklu olduğunu sana kibarca seninle olamam demiş. Kısaca muhtemelen seninle sevgili olur bununla birlikte eşinden ailesinden ayrılıp seninle yuva kurmaz. Buna katlanırsan yazmaya devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılburada herkes olumlu diyor ama mesaj yazman problem değil dediği için
- +1 yıl
Mesaj yazdıkça arkadaşlığınız ilerleyecek, sonra ilişkiye veya samimi arkadaşlığa dönüşecek, bununla birlikte, sana az zaman ayıracak, zamanının çoğunu işi ve ailesi ile geçirecek, sen evde yalnız yatarken o sıcak evinde olacak. Mesela seninle 2 gece üst üste kalamayacak. Sen bunlara razı isen yazmaya devam et. Nereden biliyorum dersen "bende evliyim"
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki yanlış yaptın birde sorguluyor musun. Son güncele yanıt ise, reddetmiş ama yine de fazla mal göz çıkarmaz hesabı aralık kapı arıyor yani sana yem atıyor, oltaya gelme, o kadın ve çocuğun vebaline girme aklın varsa...
15 Yorumla
Soran+1 yılReddeden biri neden oltaya yem atsin. Ki aklımi karıştıran o aslında garip bir adam bazen yüzüme bakmıyor bazen samimi
- +1 yıl
Canım bunların hepsi sana işaret işte. Yol ver sakın oyuna gelme, üzülen sen olursun
Soran+1 yılÇok üzülücegimi biliyorum ama benimle böyle dalga geçen birini özlüyorum aptalca 20 gündür görmüyorum 1 hafta sonra görücem o zaman ne yapıcam bilmiyorum yanım da Ailem olucak tabi. Ama bu konuşmadan sonra gittik Ailem de vardı Tripliydi böyle garip davrandı ablama bana neden ulaşmıyorsun hava yoluyla mi ulascaz birbirimize diyerek bana baktı kafam iyice karıştı
- +1 yıl
Zaten amacı bu, kafanı karıştırıp pes edip ona evet demeni sağlamak. bir şey olduğunda sen istedin deyip seni suçlayacak kendini aklayacak aklınca. Sakın oyuna gelme
Soran+1 yılDoğru, çok zeki adam aslında. Ban ben bir daha yazma dersiniz yazmam diyorum oda yaz diyor resmen ama dengesiz bir adam yazmam belli olmaz bu sefer terslerde asla yazmiycam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
+1 yılSadece şu aşamada seninle birlikteliğim olamaz şartlar bunu gerektiriyor, seni yeterince iyi tanıdığında şartlar uydugunda gizlilik çerçevesinde seninle beraber olurum, evli olduğumu bil, her hangi bir sorun olduğunda ayrıldığında bunu eşime yansıtmayacagindan emin olduktan sonra seninle beraber olurum, her zaman sana zaman ayiramam, seninle göz önünde bulusamam, gözden uzak, apart vs yerlerde bulusabiliriz, demiş. Bunu anlatmaya çalışmış, kaygıları bunlar, beklentileri de aynı zamanda, gerisi sana kalmış, burdan sana yıldız Tilbe'nin ama evlisin parçasını armağan ediyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dert etme onun kafası daha çok karışmış. Senin tam olarak niyetin ney? İkilem yaşayan kişinin o şekilde olması normal. Evinden vazgçemeyeceğini açıkça söylemiş ancak senin onu çağırdığın macera da cazip geliyor. Sonrası ikinizinde kaldıramayacağı durumlara sebep olur. Aranızda hiç bir şey olmasa bile bu onun kafasında yıkıcı etki yapacaktır. Pek iyi etmemişsin...
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden yıkıcı etki yapsın ki doktor bir de bu tamam beni güzel buluyor aama çok takmaz unutmuştur bence sadece 2 gün önce Instagram dan 2 fotoğrafimi arşivledim oda 2 fotoğraf arşivlemis garip geldi
+1 yılerkekliğinde kadınlığında bir şerefi vardır ve adam evli olduğunu söylemiş engellememiş açık kapı veya değil senin ondan uzak durman gereklidir birçok örnek ibretlik olaylar var. kendine uygun birisini sevmeye çalış ve bir kadın olarak kendine bu durumu yakıştırma ve sen o adama yazmaya devam edersen ne mi olur eğer adam dürüst namuslu bir kişiyse seni tersler ve işine gücüne çoluğuna çocuğuna bakar akşam evde onu bekleyen karısını düşünür. veya tam tersi olursa da oyuncak gibi senle arada bir buluşup senide kendinide mutlu eder ve bana sorarsan ben kadın olsam bu duruma düşmek istemem.. bırak sen o adamı yoluna bak kardeşim yani açık kapı bıraksa ne olur bırakmasa ne olur.. o sana yaklaşsa bile sen uzak durmalısın onurun gururun varsa eğer
10 Yorumla
+1 yılSelam.
En acı hali ile söyleyeyim sana.
Adamın söylemek istediği şey şu. Medeni halimi asla etkileyemez bu ilişki. Sadece senden bana bir fantezi malzemesi olur.
Benden hiç bir şey bekleme fakat sen bana ne verirsen kabulümdür.
Kusura bakma ama adamın amacı bu.
Karar senin.14 Yorumla
Soran+1 yılÇok acımasız oldu gerçekten zaten güzelsin demesi kafamı karıştırdı
- +1 yıl
Evet ama sana doğrusunu söylemek geldi içimden. Yinede karar senin.
Soran+1 yılAy çok kızdım şu an adi ya iyi ki evli adamla olamam dedim şey oldu bir de ben Instagram dan 2 fotoğrafimi arşivledim oda 2 fotoğraf arşivlemis bu ne sence garip geldi takip mi ediyor beni Mesaj mi veriyor siz olgunsuniz anlarsınız
- +1 yıl
Bunun sebebi gayet basit. Senin ona karşı olan zaafını biliyor. İlgili davranmak istiyor. Maksat sana karşı hoş görünmek.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni çok iyi anliyorum 5 gün kadar önce aynısı başıma geldi fakat ben ne açılabildim ne de evli çocuklu olduğunu bilmiyordum, zor durum ama şunu demeliyim hemen dön o yoldan, hoşlanıyorum demen de yalnış olmuş, erkekler doyumsuz olur yanaşabilir sana fakat mutluluk çıkmaz bi durumdan bunu bil canım
18 Yorumla
Soran+1 yılYanasamaz canım öyle bir ortam yok ama bilmiyorum görücem 1 hafta sonra falan bakalım duygularımı bilmesi kötü oldu
Cevap sahibi+1 yılBilmesi iyi olmadı evet kullanabilir bu durumu
Soran+1 yılNasıl kullanılir ki yazamiyor da evli adamla olamam dediğim için
Soran+1 yılBir de ne oldu bugün Biz Ablamla fizik tedavi de yatıyoruz Burdaki doktor benim doktorun baya yakın arkadaşı o geldi ablamın ayağına baktı ille de ortopedi görsün ortopedi görsün dedi durdu ilgimi çekti ki görmüştü de
Cevap sahibi+1 yılkullanır derken ihtiyacı olursa sana dönüş yapacaktır eminim
Soran+1 yılNe ihtiyacı olucak ki
Cevap sahibi+1 yılBebeğim bir erkeğin ne gibi ihtiyacı olabilir
Soran+1 yılAnladim da bu yazamaz cesareti yok çok korkak
+1 yılEvliyim çocuğum var ama senlede neden olmasın diyor ama ben değil sen bana yaklaş diyor şöle diyim karşında tecribeli biri var eğer amacın eğlenmeyse git ama değil ise yaklaşma ama şöle diyim onla konuşursan metres olursun ya da yakalanırsanız karısına Allahhhh neler neler aileler bile öğrenir bana göre yaklaşma ama sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılEvli insan boşanıp sana gelmez gelse bile evliliği sorunlu olursa anca gelir. Yuva yıkanın yuvası olmaz gibi saçma cümleleri söyleyenlere ise inanma asla. Amacın aşk yaşamak ise ve eşinden ayrılma ihtimali varsa yaptığın normal. Amacın cinsellikse yine yaptığın normal ama eşini boşamaz mutlu ise sadece seninle bir süre zaman geçirir hepsi bu
20 Yorumlaevet yanlış. evli insanlardan uzak durun ve nefsinize biraz hakim olun lütfen. seviyorum napim demekle olmuyor o iş. biri sizin eşinize seni seviyorum dese bu durum sizin hoşunuza gitmez. siz de aynı şekilde karşı tarafı düşünerek hareket etmelisiniz. yanlış olduğunu bildiğiniz halde yapıyorsanız iradenize hakim değilsiniz demektir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılbence çok assagilikca bir hareket hoşlanmam normal olabilir ama onu ileriye götürüp evli bve çocuklu bir adamı istemen karaktersiszce bir hareket ki adamda senin kadar karakter yoksunu ki halen çevrende olmqndan rahatsız değil bencilligimle kendi iatedigin olsun nice hickimsye saygın kalmamış allahh senin gibi kadınları doğru düzgün adamlardan uzak tutsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılduygular insanın elinde olan bir sey değil, hoşlanmana bir sey diyemem ama bunun için attığın adım aşırı yanlış. adamın "açık kapı" bırakması ayrı yanlış. tiksinç geldi bana
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdam evli azıcık karakterli ol edepli ol sen evli olsan kocana biri böyle yapsa ne hissedersin yemin ederim kızlardan korktum burada 10 sorudan 9 u evli erkekle ilişkisi olan ya da evli erkeklerden hoşlanan kızlardan ibaret
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Açık kapı bırakmış. ‘Baştan evli ve çocuklu olduğumu bil de, sonradan beni kandırdın bana yalan söyledin vs deme. Kaçamağa hazırım ama ailemi bırakmam’ tavrı tam olarak.
30 YorumlaAslaaa uzak dur yazık oda değişik yazman sorun degil diyor bide hey allahım ya kınamıyorum ama çok yanlış yapma sakın ne güzel 25 yaşındasın güzelmişsin de ortamda veya cevren de sana daha uygun birileri vardır illaki 🥺
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerife bak şans resmen benim metresin olabilirsin imasında bulunmuş. Karısından sıkıldığı zaman seninle birlikte olmak isticektir. Sakın kendini kullandırma.
18 Yorumla
Soran+1 yılBu adam Üniveriste de hoca orada da bulabilir neden onaylı yaklaştı acaba
Cevap sahibi+1 yılBelki karısıyla mutlu değildir o yüzden kendine yeni bir heyecan arıyor olabilir. Ayrıca Üniversite bulması çok riskli olur çünkü bu ortaya çıkarsa görevinden atılma riski bile olabilir. Buna cesaret edememiştir. Bu arada kaç yaşında?
Soran+1 yıl36 yaşında. Bilmiyorum garip davranıyor mesela ben 2 gün önce Instagram dan 2 fotoğrafimi arşivledim oda 2 fotoğraf arşivlemis enteresan değil mi
Cevap sahibi+1 yılSana bir mesaj vermek istiyor Yani öyle mi?
Bu adam bence korkağın önde gideni sırf evli diye yazmaya cesaret edemediği için ilk adımı senden bekliyor. Sana tavsiyem bu adama sakın yüz verme.
Soran+1 yılNeden yüz verirsem ne olur ki? Mesaj vermek istiyor demiyorum ama garibime gitti neden durduk yerde benle aynı sayı da 2 fotoğraf arşivliyor cidden ilginç geldi
Cevap sahibi+1 yılSenin onu stalkladığını bildiği için yapmıştır bence. Eğer bu adamı gerçekten arzuluyorsan ve onunla birlikte olmak istiyorsan buna bir şey diyemem. Elbet Birgün sıkılırsın. Sıkılana kadar takıl sonra da bırak onu. Karısından boşatıcak halin yok herhalde.
Soran+1 yılEvet arzuluyorum ve seviyorum ama korkutuyor beni Bir de yüz yüze görüşünce ablama bana neden ulaşmıyorsun hava yoluyla mi ulascaz birbirimize deyip bana bakmıştı bir mesaj mi veriyor çok değişik davranıyor
Cevap sahibi+1 yılAblan bunu biliyor Yani öyle mi?
Adamın niyeti belli seni sadece birlikte olmak için kullanmak istiyordur. Duygusal bir şey kesinlikle bekleme. Ama bu adamla birlikte olursan da metres olursun. Bunu miğden kaldırıyorsa bir şey diyemem senin hayatın sonuçta ama bu adam sana iyi gelmiyecek buna emin olabilirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Mesaj yazman problem değil dedi ise her şey sana bağlı açığım demiş.
122 Yorumla
Soran+1 yılBir de yüz yüze görüşünce ablama bana neden ulaşmıyorsun hava yoluyla mi ulascaz birbirimize deyip bana bakmıştı bir mesaj mi veriyor
Soran+1 yılNe olur cevap verin 🙏
Soran+1 yılOf ama ben cesaret edemiyorum mesaj atmaya 😔zaten kullanır atar beni sadece seks için kullanır o tarz ilişki olur
Soran+1 yılAz tanıyorum 1 aydir tanışıyoruz ama birbirimizi 7, 8 kere gördük
Soran+1 yılOlmadi ama istesem olur
Soran+1 yılYazsam mi ona ama çekiniyorum ya terslerse diye
Soran+1 yılAynen he şeyi net öğrenicem
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim 🙏
Soran+1 yılFakeden yazdım sizinle bir şey konuşmam gerek diye cevap vermedi iki kere ekledim reddetti sizce neden ben olduğumu anlamış olması lazım 😔
Soran+1 yılHayır sizinle özel konuşmam gerek dedik c. ivi olduğu halde yazmadı 😔
Soran+1 yılTakip ettim deniz adım yazın lütfen mesaj atamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlandığınızı bildirmişsiniz sadece bunda bir yanlışlık yok. Ama söylemeseniz de olurmuş.
17 Yorumla
Soran+1 yılDayanmadim ya 😔
- +1 yıl
Bazen öyle içinde tutamaz insan belirtir durumunu. Kötü bişey yok aranızda özel kaldığı sürece.
Soran+1 yılÖzel ya oda gizler 😶
- +1 yıl
O halde aranızda kalır insan hoşlandığını söyleyebilir yani doğal.
- +1 yıl
Reddetmemiş ama engelleri olduğunu söylemiş bir nevi anlasanıza yoksa sohbet edebiliriz demezdi.
Soran+1 yılYani ama kafam karışık işte emin değilim
- +1 yıl
Gayet normal
+1 yılbeni böyle kabul ediyorsan takılırız konuşması yapmış adam bildiğin. :D
17 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi?
- +1 yıl
hadi cümlelere bakalım : güzel bir kızsın ancak ben hem evliyim hem de çocuğum var " Sana karşı bende boş değilim ama bildiğin üzere durum bu. mesaj yazman problem değil : Beni böyle kabul ediyorsan daha sonrada karından ayrıl triplerine girmezsen takılabiliriz. Ama tüm sorumluluk sana ait ben sana evli olduğumu söyledim. Ciddi bir beklentiye girme demiş
Soran+1 yılYemin ediyorum reddediyor sandım ondan evli bir adamla olamam dedim 😔ama böyle olumlu yaklaştığını anlasam öyle demezdim aptalım ben 😔😔
- +1 yıl
Abi adam sana çekici geliyor hoşlanıyor da olabilirsin ama adam bildiğin kaçak et kesme peşinde bir cümle kurmuş. Neyin kafası
Soran+1 yılTakılalım diyor yani cinsellik olarak
- +1 yıl
Evet einstein
Soran+1 yılBir de şey oldu ben Instagram dan 2 fotoğrafimi arşivledim oda 2 fotoğraf arşivlemis bu ne garibime gitti
+1 yılO dötveren için önemli değilmiş yani.. evliyim çocuğum var ama hani seninlede ilgilenebilirim diyo
14 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kişi reddetmiş kibarca dürüst adam diyor bana da öyle geliyor biz fazla mı safiz yoksa siz fesat mi? 😂
- +1 yıl
Çoğu kişi okuduğunu anlamamış puan kazanmak için yazmış. Başını yakma
Soran+1 yılBencede ergen Onlar hem reddetse engeller beni dimi? Neden hikayeme bakıyor neden ben Instagram dan 2 fotoğrafimi arşivledigim de oda 2 fotoğraf arşivliyor
- +1 yıl
Yani engeller tabi dürüst olsaydı. Ben evliyim çocuğum var eeee ama mesaj atman önemli değil. Oldu paşam 😅
Kendi basini yakarsin bunu nasil anlamadin anlamiyorum kendinden buyuk insanlardan mi hoslaniyorsun?
Babani dusun boyle bir sey yaptigini sakın yapma derim abla aklini kullan azcik evliyim diye uyardiysa bosanmaz olurum seninle ama senin olmam heaqbi sen kosede erirken o eve karisinin yanina gidecek10 Yorumla
+1 yılMesaj yazman problem değil demiş ama niyeti var sanki de kadın ve çocuktan dolayı yapamıyor gibi bence siz bu adamdan uzak durun elbette hoşlanmış olabilirsiniz bu suç değil ama eşi ve çocuğu varmış o yüzden size bununla ilgili geri dönüş sağlasa bile boşanmadan hiçbir şey yapmayın derim hayatinizi mahvetmeyin günümüz de neler oluyor görüyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKapıyı aralık bırakmış
ben gel demiycem, sen gel diyor27 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kişi reddetmiş kibarca dürüst adam diyor bana da öyle geliyor biz fazla mı safiz yoksa siz fesat mi? 😂
Cevap sahibi+1 yıl49 yaşında, evli ve çocuklu bir erkek olarak benim çıkardığım mesaj bu.
Soran+1 yılMesela Tuhaf davranıyor iki gün önce Instagram da 2 fotoğraf arşivledim oda 2 fotoğraf arşivlemis garip geldi bundan sonra yüz yüze görüştük Ailem vardı Ablama bana neden ulaşmıyorsun hava yoluyla mi ulasicaz birbirimize deyip bana baktı bunlar ne sizce? Olgun birinden akıl almak isterim
Cevap sahibi+1 yılOnlar işin hikaye kısmı
Sadece şunu söyleyeyim. Kesin reddetmiş olsa bir daha arama, yazma, karşıma çıkma derdi.
Evli biriyle ilişki yaşamak istiyorsan adım at, karşılığını görürsün. Ama atacağın adım zeka koksun.
Soran+1 yılBen şey dedim işte bir daha yazma derseniz yazmam asla diye oda mesaj yazmanız problem değil dedi güzel kızsın evliyim çocuğum var deyip ben evli adamla olamam deyince iyi akşamlar dedi geçti
Cevap sahibi+1 yılBirincisi başta evli ve çocuklu olduğunu söylemesi dürüstlüğünü gösterir. İkincisi mesaj yazmanda sakınca yok diyerek sıcak bakarsan bu ilişkiye kapısının açık olduğunu söylemiş.
Sen evli adamla olmam dediğinde iyi günler diyerek de peşinden koşmayacağını belirtmiş.
Soran+1 yılAma ertesi gün hikayeme bakıyor o neden? Bu adami hiç anlamadım ben
+1 yılAdama bak. Hem evliyim diyor hem de evli oldugumu bilerek senle görüşelim diyor. Cakacaksin agzinin ortasina bir tane
10 Yorumla
+1 yılYaptığın şey yanlış bence. Bunu dile getirmene bir şey dememiş ama evli ve çocuğum var ona göre davran demiş kısaca...
10 Yorumla
+1 yılNefsi reddetmek istemiyor mantığı ve değerleri bunu doğru bulmuyor eşini seviyor, tabiki öğrenilmesi onu korkutuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEşini seven neden başka kadına göz koyar?
- +1 yıl
Erkeklerin bu durumu sizden farklı. Siz yaradılış olarak duygusal ve bağlılık hisleri yani sahiplenilme ilgilenilme güdümünde fıtrata sahipsiniz. Erkek eşini seviyorsa dışarıdaki kişiler onun için maddeseldir yani sadece cinsellik düşüncesi vardır. Sarfedilen süslü sözlerin içi hep boştur.
+1 yılya neden evli biriyle baksana çocuğu bile var karisida var belki karisi çok seviyor adamı? cidden benceuzak durman iyi olacak çocuğun geleceyinde dúşúnmek lazm babasi bóyle şerefsz çocukla karisinin gúnahi ne?
21 Yorumla
Soran+1 yılKarısı baya seviyor kocaci tam
Evli bir adamla ne işin var git bekar bul
Senin gibilerin yüzünden yuvalar dağılıyor60 Yorumla
+1 yılbu adam naz yapıyor işi biliyor anlayacagin çakal biraz daha zorla tavlarisin kesin bu arada başarılarının devamını dilerim pes etme yola devam
10 YorumlaKararını sen vereceksin
Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez
Evlilere yanık olursun vesaire belasıda senin kararıda senin10 Yorumla
+1 yılÇocuğun günahını alma. Bir bırakın şu evli adamların yakasını. Size yapılmasını ister misiniz? Bir bitin artık et parçaları.
40 Yorumla
+1 yılAdam açık kapı bırakmış. ikinizden de bir şey olmaz
20 Yorumla
+1 yılEvli olduğunu belirtmiş sen buna rağmen razıysan oda hayır demez durum bunu gösteriyor
20 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz derler ve gerçekten de öyle sakın evli bir adamla ilişki içinde olma sonra ah vah edersin ama zamanı geri getiremezsin
10 Yorumla
+1 yılYanlış yapmışsın. Bence sen kendin engellemelisin onu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana ciddi bir vasat veremem gizli saklı biseyler yaşamak istersen olabilir kafasında sanirim
10 Yorumla
+1 yılNeden reddetsinki evli olduğu halde onu istiyosan mutlu olur🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Bence bu soruyla çok kişinin yarasını kaşıdın🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç utanmiyorsun değil mi ar damarin çatlamış. Yuva yikmaya niyetlenmişsin. Allah ıslah etsin seni. O adam da karaktersizmiş.
60 YorumlaAçık kapı bırakmış. Seninle sevgili olmam ama gizli şeyler yaşayabiliriz demiş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılMesaj yazmam problem değil mi dedi
İnsanlardaki genişlik10 Yorumla
+1 yılDemişsin artık. Sıkma canını. Bekar biri çıkar karşına.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu düzenimi bozmam ama istersen seninle sevişirim demiş
Adam evli ve çocuğu var hala neyin davasındasın merak ediyorum ya
40 Yorumla
+1 yılevet yanlış yapmışsın ipleri onun eline altın tepside sunmuşsun
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki ipler neden onun elinde
- +1 yıl
ondana hoşlandığını itiraf ederek
Soran+1 yılNe yapabilir ki?
- +1 yıl
yani bu ilgini sana karşı kullanabilir sana yakın davranarak
Soran+1 yılZaten yüz yüze geldik ablama bana neden ulaşmıyorsun hava yoluyla mi ulascaz birbirimize deyip bana bakmıştı bir mesaj mi veriyor
- +1 yıl
ona yazmanı bekliyor olabilir
Soran+1 yılCesaret edemem yazmaya 1 hafta sonra tekrardan görüncem korkuyorum
- +1 yıl
neden korkuyorsun ki? istersen dmden detaylı anlat
Seninle evlenmem ben evliyim ama her haltı yiyebiliriz demiş açıkça yarın sen onu bı şeyler yaşayıp sıkıştıran taraf olunca da ben sana demiştim evliyim diyecek
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim karimdan ayrilamam ama istersen cinsellik yasayabiliriz düşüncesi ya da pilavin yanina biraz kuru fasulye eklemeye calisan erkek dusuncesi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılKapı açık ve size asıl mesajı şu; benim bir ailem var ve benim için geçici bir eglence aracı olabilirsin demiş.
10 Yorumla Yorumları dehşet içinde okuyorum, manyak mısınız siz? Hastamısınız? Adamın evililiği iyi de olsa kötüde olsa evli adamla yakınlaşmak isteği normal mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu adamdan bir cacık olmaz. Sen bile bile yazmissin senden de olmaz. Adam evliyim, çocuğum var, eşimi seviyorum bana asla yazma demeliydi. Acıyorum eşine
11 Yorumla
Soran+1 yılBen gaflete düştüm öyle hata yaptım yazma bana demese bile Ben Evliyim çocuğum var eşimi de seviyorum demesi gerekirdi Bencede
+1 yılCevap olumlu hoşuna gitmiş açık kapı bırakmış belli
18 Yorumla
Soran+1 yılBen evli Adamla olmam dedim iyi akşamlar dedi geçti
- +1 yıl
Kapıyı kapatmışsın nasıl bı cvp bekliyordun ki
Soran+1 yılAy ciddi mi 😂 Ertesi gün hikayeme baktı ama ve ben reddediyor sandım 😂
- +1 yıl
Şaşkın seni🤣
Soran+1 yılNe aptalım ya 😔 neden ertesi gün hikayeme baktı ki takipte etmiyor
- +1 yıl
Tatlım kendine haksızlık etme dönerse senindir dönmez ise senin olmamış demektir bu kadar basit
Soran+1 yılAma bu adamın derdi cinsellik dimi herkes öyle diyor
- +1 yıl
Tabiki canım
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. İğrençsin git intihar et be. Daha iyidir. Boyle biseyi dusunmen bile basit bir kadın olduğunun kaniti!
01 Yorumlaİlgi her zaman memnun eder. Yaptığını yargılamak bize düşmez ama adam zorda kalmış 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden zorda kaldı 😂
Soran+1 yılNe derdi ya umrumda olmaz bence 😂
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Biz ne söylersek söyleyim sen yine yazacaksın ya da o bakacak 😏
10 YorumlaAslında reddetmek istemiyor. Ailesi problemliyse ya da senin amacın salt cinsellikse mesaj atmaya devam et. Diğer türlü yine atabilirsin ama bu senin etik değerlerinle ilgili.
10 Yorumla
+1 yılYani diyorki benimle bu şekilde ilişkiyi kabul edersen benimle dost hayatı yaşamak istersenin kısa özeti yazmanda sıkıntı yok demesi.
20 Yorumla
+1 yılbiraz daha ileri gidersen o adam sana basar bilgin olsun
00 Yorumla
+1 yılVay ya nasıl insanlarsınız ya biz bekariz sevgilimiz daha yok siz gibin
00 YorumlaBu soru altında da yardım edenlerin sayısına bakınca lanet okuyasım geliyor.
Bu nedir ya?00 Yorumla
+1 yılHata etmişsin kanka biri senin kocana dese hoşuna gidermi
00 Yorumla
+1 yılKınamıyorum seni fakat dışarısı bekar erkeklerle dolu neden evli bir adamı seçtin
04 Yorumla- +1 yıl
Olmaması gerek
- +1 yıl
Evet maalesef
+1 yılYaptığın davranış hiç hoş değil bence direkt o adamla iletişimi kes
00 Yorumla
+1 yılİstemem yan cebime gir yapmış… Çocum sen nesin biliyo musun? Safsın evladım
00 Yorumla
+1 yılYasak aşklar çok tatlı olur bence adam aklı çelinmeye müsait biraz daha ısrarcı ol sende
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat