AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
Olablir gecen instadan biriyle tanistim yurt disinda yasadigimi söledim hosuna gittigni direk anladim cünkü orayi kötülemeye basladi ve sürekli beni de al yanina dedi bende engelledim böyle kisilerle ugrasamam
Aynaya bak birde konuştuğun adama bak şayet karşındaki kişiyi bu kadar güzel kadın varken neden beni seviyor sorusunu soruyorsan %99 düşündüğün gibi
Formalite evlilik yapabilirsin cinsellik gerekmez hatta aynı evde yaşamak ta gerekmez. Belli bir para iste seninde onunda menfaati görülsün işte. 🤓
Ben olsam ilk o sebepten seninle yakınlaşırdım doğruyu döyliyim yani , onun kide öyle olabilir dikkat et.
Konuştuğum kişi Almanyadaydi
Onun ve ailesinin fazlasıyla cimri ve yapışık olduğunu görünce soğudum konuşmayı kestim
Kişiyi tanımıyorum ama TR yaşanılacak gibi değil artık. Hem maddi hem manevi yönden bittik. Bırak gelsin çocuk hayatını kurtarsın.
Onu bilmem de be seninle sırf bunun için konuşurdum
Maddi açıdan diyorsan 10 bin TL altı kazancı varsa, düşünebilir insan.
Turkiye ye gelmeyi düşünüyorum de hemen belli eder ya da en kısa süre içerisinde belli olur 😄
Bende birini kullanabilir miyim? Hali hazırda ülkeden çıkabileceğim umudum giderek düşüyor :/
O değil de avrupadan türkiyeye nasıl aşk yaşıyorsunuz ben onu merak ettim
olabilir dikkat et sjsjs milletin tek derdi bu oldu
Bunu düşündüren şey nedir? Hislerine güven, demekki içine sinmeyen bir şeyler var.
Hayır seni sevdiği için konuşuyor yoksa Türkiye Avrupadan çok iyi durumda
Aklını kullan şüphe ediyorsan vardır altında bi gerçek
Ne konuştunuz bilmiyorum ki bilsem ona göre cevap vereyim
çok basit seneye kadar bekleyelim gelince dönmeyin evlenelim de bakalım ne olacak :)
Olabilir erkek milletinden her şey beklenir var öyle tipler
Ahahahha boyleleri cok dikkat et bende fransada yasiyorum boyle bir herif karsima cikmisti hemen anladim engelledim
Ya biz konuştuk filan bende engellicem hem suclu hem güçlü zaten 😅 bunlar bizi hak etmiyor
Yok be knk bos ver boyleleri. Hangi ulkedensin?
Adam bana diyordu fransizca ogrenmeye basladim bende demistim « niye icin? » o da demisti ki « lazim olacak »😂😂😂😂😂 hemen engelledimm :dddd
Hem Almanya hem Hollanda gidip geliyoruz sen
Her Türkiye’den birisi ile böyle düşüneceksen bence hiç konuşma
Bir Avrupa vatandaşı olup yerleşmek için Avrupa'dan birisiyle evlenip 1 yıl evli kalmak yeterli gerisini sen düşün bence blöf yap ben Türkiye'ye geleceğim de vereceği tavır seni bilgilendirir
Niye ki konuştuğun kişi sen olmasan avrupaya gideneyecek kadar ezik
Ne dedin? Ne sordun? Ne cevap verdi nerden bilelim? Bilmeden
Bende yurt disindayim sanki bu iyice bı sorun olmaya başladı evlilik çok hassas bir şey neticede bı ömür gecirecegin dikkat et nasıl tanistn
Tanıdık tanıyoruz ailecek
Kişinin davranışlarına bak iyice tanı sanki burada çevrede üç dört yıl sonunda bosann çok oluyor tr den evlennler yaşlar kaç
22-18 ikimiz
Sizin hangi ülke daha çok erken degilmi bunları dusunmk okulu tammla mesleği eline al
O zaten işsizmiş okumamış bana kim bakacak zaten okuyorum bide
Öyle işsiz güçsüz birini buraya getrmkte sıkıntı orada öyle kendine çeki düzen vermeyen biri burada ne yapack böyle başı boş bı insan tamamen amaç. Yurt dışı ama yurt dışında hayt kolay degl
Aynen dimi değmez dengesizlikte var bide
Ne kadar süredir taniyon konuşan flort
Bi senedir tanıyorum
Hangi ülke sizin
Avrubada yaşamakta o bunun farkında değil burada çalışmadan zor artk burdada herkes karı koca çalışıyor
Almanya Hollanda ikisinden biri
Benimde Almanya
Almanya Hollanda nasıl olacak iki yer nerde yasiyon
İki dilde vardır size ne guzl
Avrupa'ya gelebilmek için sadece sen yetmiyorsun ki onun dil öğrenmesi gerek
Olabilir herkes buradan kaçmak istiyor. Memleket iyi değil ondan.
Benim aklıma hiç böyle bir şey gelmedi ya 😂 ama tabi o zamanlar sene 2009'du.
Her pok olur
Kendi kabuğuna düşman ezik ruhlu bir sürüngen ise eğer
Her şey olur o itten...
Onu genelde kızlar yapar biz erkeklerde fazla yoktur ama yinede öyle karaktersizler çıkabiliyor
Öyle insanların olduğunu biliyorum dikkat etmelisin..
Muhtemelen çünkü menfaati ön planda tutan bir toplumuz. Bence iyi düşün
Genelde çoğu uyanık ta o niyet oluyo ama. Genellemeye yapamayız.
Yüzde bir milyon evet. Seni ucak bileti ve vize olarak görüyor. Örnekleri çok
Bundan emin olamazsın ki. Ona sorular sorarak ancak anlayabilirsin bence.
valla niyeti o mu bilmiyorum ama cok mantıklı bir karar vermiş öyleyse agahshshhssh
Ne konuştuğuna ve kendi durumuna bağlı. Detay yok bilemeyiz ki.
O düşünceye kapılıp kendini sorguluyorsan ayrıl bence sevginde sorun var
Konuştuğun kişi türkiyenin neresinde yaşıyor.
Dün biriyle konuştum avrupada bir kız bulmuş onunla işi ilerletiyormuş. Avrupaya kapak atıcam diyordu. O kişi olabilir mi
Cevap, şüphe duymanda saklı😊
Olmasaydı öyle, düşünmezdin böyle💐 sağlıkla kalın
Merak etmeyin Tayyip gidince Avrupa'dan bize gelecekler
Bunu sen daha iyi anlayabilirsin. Türkiyede yaşasaydık nasıl olurdu.. falan de tepkisini ölç bence.
Bundan doğal ne var ki
avrupada yaşıyorsan Türkiye’deki kızlara göre avantajlısın demek
hhahaha bu ara bu moda oldu. öyledir emin ol. Herkes bu yolu düşünüyo şu an
Sen tr de yaşasaydın avrupadan biri ile konuşsaydın bu amaçlamı olurdu ya da neden olurdu illaki oda rahat yaşamak ister gelmek ister oraya ama sırf bunun için değildir ayrıca şüphen varsa ordan birini bul bukadar mesafe ile ne işin var
Alakasi yok tatlim ben 5 senelik yurutum iliskimi suanda evliyim 1 senelik:) eşimle fransadayiz kotu düşünme önce tani.. bazı testler yap turkiyede yaşamak istiyom gibisine temeli donuyoruz ailemle vs ben öyle yaptım … akılı davran
internette tanıştıysanız ya dul olduğunuz için sizi * istiyor diye konuşuyor. ya da avrupaya gelmek için yine seni sikip vatandaşlık almak istiyor avrupadan. realde olsa aşık olmuş olabilir ona bir şey diyemem
Valla bacim sana bir şey diyimi bende Avrupada yaşiyorum turkiyeden birini getirip evlenme sakin. Sonu husran oluyor demedi deme
Olabilir gibi duruyor
Konunun ne olduğunu bilmeden bunu nasıl söylemeye çalışalım?
Konuştuğum biri var Türkiye’den bi kaç ay konuştuk felan ama beni kullanıyor mu diye emin olamadım. Mizah sayfalarında bile Avrupa’ya gelmek için her şey yaparım deniyor
Siyasi görüşünü ve Türkiye Avrupa hakkındaki fikirlerini öğrenirseniz daha rahat kestirirsiniz. Gelmesini istemiyor musunuz?
Normal klasik milliyetçi aile sanırım ama Erdoğan’ı sevmiyor
Avrupa'yı övüyor mu? Türkiye hakkında düşüncesi de lazım. İktidara karşı nefreti varsa farklı.
Yani hayalleri varmış anladığım kadarıyla buraya gelmek için ama benden önce
O zaman sizi kullanabilir.
Tahmin ettim zaten orsp çocğ
Sana demedim bu arada
Tamam 😅
Yaw ben napacam sinirim bozuldu bunca zaman kullanıldım yanii ooofffff
Ne kadar süre konuştunuz ki?
5/6 ay kadar
Fazlaymış. Zaman boşa gitti açıkçası. Bu yüzden internetten tanışmaktır falan olmuyor ya
Aynen ya Türkiye’den bidaha konuşmammmm
Hangi ülkedesiniz?
Fransa Almanya Hollanda belcika 4ünden biri
Neden tam olarak söylemiyorsunuz ki?
Belki görür bu soruyu belkide sensin
Olabilir 😅
😝😝
Baht oyunu dizisinden sonra ben de şüpheleniyorum 😀 Kızı seviyomuş gibi yapmıştı evlenip vatandaşlık alabilmek için evlendikten sonra da bıraktı
Şener şen gibi almanya diye afganistana bırak gel ehe:/
ne için ya da ne konuştuğunuzu bilmeden nasil cevap verebiliriz
Kullandığını düşünüyorsan muhatap olma, yol ver...
bilmiyom bitane Almancı tanıdık kız vardı ama ben yanaşamadım, midem almadı, belli olmuyor kimi ne bulsa
Bazı Türkiyedekiler senin gibi gerzkalı tipsizz
tipim iyi ama grzekalı olabilirim belki, içime sinen birileri olsun istiyorum, herkesle canım istemiyor
Kodumun salagı biz nerden bilelim? Sırf soru sormak için sormuşsun. Bunun cevabını yalnız sen bilebilirsin buradaki herşeye cevabı olan ama aptallar değil.
Avrupadasindir ama buna ragmen hic bir erkek seni istemiyordur - me
Bunu biz bilemeyiz. Karsi tarafi taniyan konusan sensin.
Gerçekten tanıyorsan ve güveniyorsan böyle bir şey aklından geçmezdi sanırım daha kafanda her şey oturmamış
Türkiyeden kimseyi Avrupaya sen getirme evlilikle vs. Çünkü sınıf atlamak için geliyor çocuk yapıp kadını çocukla birakıp gidiyorlar istisnalar hariç ama genel anlamda şu an erkekler zaten avrupalı kadın avındalar , orada yaşayan Türk bulamadın mı
Türkiye'ye gelicek ve türkiye'de yaşamayı düşünüyormuş gibi yap. eğer seni çok büyük bi istekle vazgeçirmek isterse evet gelebilmek içindir