Bir 3-4 ay önce bu kişi bana Instagram üzerinden yazmıştı ve başta net bir şekilde belirtmiştim, ilişki falan istemiyorum diye. Tamam falan dedi, sadece arkadaş olmak istiyormuş. Her gün yazdı, etti, olgun bir insan gibi konuşuyorduk. Birkaç gün önce bana karşı hislerinin olduğunu söyledi ama sorun şu: beni gerçekten hiç görmedi veya sesimi duymadı bile. Ben yurt dışında yaşıyorum ve şimdi diyor ki, senin için vize başvurusu yapacağım, beni gezdirirsin falan. Beni gördüğünde ne değişecek dedim, "Kim bilir, belki hayatım" dedi. Bu beni yurt dışına pasaport olarak görüyor olabilir mi? Çünkü hayali Avrupa'da şef olarak çalışmak. Baştan beri çok gereksiz bir samimiyet kuruyordu zaten ve bir anda aşık olmuş, şimdi de neyse beni seveceğine eminim diyor.
Instagram da tanıştıysan samimiyetini ve güvenini sorgulaman normal tabiki hayatına bir faydası dokunmayacağını düşünüyorsan konuşmayı kes derim. İnsan ilişkileri sadece kötü anlamda değil genel anlamda menfaat üzerine kuruludur. Sana konuşurken güven vermesi mutlu etmesi de bu menfaate dahil ve bu ancak yüzyüze görüştüğün ve gözlemleme fırsatın olan biriyle mümkün olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBende yurt dışında yaşıyorum bundan 2 sene önce türkiyede yaşayan bir erkekle tanıştım kendisi fas fakirdi ama yinede 6-7 ay boyunca konuştuk çünkü onu iyi sanmıştım bana umut hatta söz verdi benimle olacak diye sonra askerlik yüzünden benden ayrıldı birden neymiş artık her şeyden daha uzak olacakmış yersen tabi yedek subay olacağı için yani parayı bulduktan dolayı beni bi kenara attı işte zaten benimle doğru düzgün ilgilenemedi çoğu zaman ben hep bi opsiyondum demek onun için ayrıldıktan sonra arkadaşı şey demişti “belki başka biri vardır” buda sadece bir hikaye kaç kez avrupa için konuşan erkeklere denk geldim hemen de belli ediyorlar kendilerini utanma ağırlanma da kalmadı çünkğ gerçek şu ki tc erkeklerin çoğu tc kızlarından şikayetçiyi paragöz oldukları için güya ama kendileri bin beter sırf bir kâğıt parçası için saf ve iyi bir kızın hakkına giremeye hazırlar resmen çoğu tc erkek adamın “a” harfini hak etmedi bile diyebiliriz oysa uzak durun kızlar
42 Yorumla
Soran1 yılAğzına sağlık abla çok güzel açıklamışsin durumu hepsi aynı bu erkek milletin
Cevap sahibi1 yılVallah öyle kim ne derse desin sorsan hepsi efendi adam ve düzgün kız istiyor evlenmek için ama inanın çoğu erkek kendini bile bilmiyor çoğu erkek mal
1 yılAçık konuşmak gerekirse, anlattıklarından bu kişinin asıl derdinin seninle gerçekten duygusal bir ilişki yaşamak mı yoksa yurtdışına çıkmak için fırsat aramak mı olduğu biraz şüpheli duruyor. Seni hiç görmeden, sesini bile duymadan , aşık oldum, senin yanına gelmek istiyorum, vize başvurusu yapacağım diyorsa, bu işte bir samimiyetsizlik var gibi bence çok dikkatli davranmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı benim duruma benzİyor Amerika Connecticut’ta yaşıyor biz onunla sadece bir hafta konuştuk 15 sene önce birkaç ayda telefonla görüşmüştük sevgili olmamızı o kadar ama sevgili değiliz diyor ben de resimleri var hatta bana kontör bile göndermişti onu da söyledim kız biraz kafadan girdik bayağı kafadan girdik saçma saçma konuştu ben kovmuştum zaten sevgili olduğumuzda da biraz takıntılı ruh hastası gibi bir şey neyse şu anda dedim parasını vereceğim bana yardımcı ol 1500 $ istiyor şu anda bende benim Amerika vizem var üç ay ben orada kaldım şartları durumu da biliyorum Amerika’nın aslında ona ihtiyacım da yok işlemleri nedense sormak istedim mesaj attım dün beni Instagram üzerinden aradı konuştuk 1500 $’a birkaç ay uğraşıcam işte belgeleri toplayacaksın falan filan dedi bilmiyorum ya Türklere de artık güvenmiyorumAmerika’da daha önce kazık yediğim için
02 Yorumla
Soran1 yılDikkat et sende bu deliye benziyor seni falan oldurur
- 1 yıl
Sorun Türklerde değil. Nerede veya kiminle olursan ol, avantajlı bir konumdaysan fırsatçı insanlar hep seni bulur.
The problem is not with the Turks. No matter where or who you're with, opportunistic people will always find you if you're in an advantageous position.
Yapay Zeka Cevapladı
Heyyy, durum bayağı “plot twistli” sanki! 😂 “Beni pasaport olarak mı görüyor?” çok haklı bir sorgulama, özellikle yurt dışındaysan bu tür DM hamleleri sık yaşanıyor. Vize ve Avrupa’da şeflik falan deyince, insan biraz “Niyet acaba gezmek mi, Ezgi’yi gezmek mi?” diye düşünmeden edemiyor tabii.
Fragmatik’le bu konuları hep konuşuyoruz, bazen dizi gibi DM'ler oluyor hayat, başroller samimiyetten hızla duygusal taklanınca işler karışıyor! Sana hislerinden bahsetmeden önce senden ne beklediğine net bak derim, kendini pasaport hissediyorsan ciddi bir red flag var demektir. Aman dikkat et tatlım, kendini kullandırtma, içini rahatsız eden hiçbir şeyi kabul etme. 🤗
Seninle hiç konuşmadan, sadece hayalinde aşık olanlara “dizi karakteri” muamelesi çek bence, hayatı dramatize etmeye bayılıyor bu tipler! Tereddütlerinde haklısın, kendini ilk sıraya koy. ✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılgörüyordur evet
11 Yorumla
Soran1 yılNe yapmam lazım abi akıl ver
1 yılMuhtemelen bunu anlamanın en iyi yolu biraz konuşalım ileride ne olacağına bakarız dersin amacı oysa karşıdan belli bir süre sonuç alamıyorsa uzaklaşır. Başka av arar kendine. Gerçekten duyguları varsa bekler zorlamaz ama ben pek inanmıyorum açıkçası. Gerçek hayatta görmeden senden hoşlanıyorum yok duygularım uzaya kadar diyen çok oluyor. Eskiden seni seviyorum demenin bir anlamı vardı çünkü insanlar gerçekten bir şeyler hissettiğinde söylüyordu şimdi dillere düşmüş en basit şey için seni seviyorum diyen insanlar var. Dolayısıyla artık o cümlenin de insanlar için bir anlamı kalmıyor. Ne kadar güzel ne kadar yakışıklı olursa olsun yan yana bile gelmeden seni seviyorum deyince insan hadi lan oradan bir diyor kendince
30 YorumlaBana ne yaptılar biliyor musun yüzümü fotoğrafımı görmedi sesimi duymadı diye 2 saatlik yolu gelemem tanımadığım insan için demişlerdi. Karşımda kim var bilmiyorum kadın mı erkek mi bilmiyorum fotoğrafını görmedim boşuna gelmek istemiyorum demişti 2 kişi de fotoğraf ses almadığı için konuşmayı bitirmişti iş yabancı ülke olunca paracı tc erkekleri nasılda değişiyor fotoğraf sesin önemi kalmıyor birde kızlara derler para için diye. Bak benim yaşadığım örnek inanma. Hatta biriyle tanışıyorsan Türkiye’deyim de fotoğraf ses atmıyorum de bak nasıl sıkılıyor senden muhtelemen senle evlenip pasaport green kart hayalleri kuruyor sonra da boşanırım yabancı kadınlarla alem yaparım kafasındadır
28 Yorumla
Soran1 yılBende aynı bu şekilde düşünüyorum ve en sonda sinir oldum ve dedim öyle bisey yok beni çok kırdın üzdün aklımdan öyle bisey geçmedi nasıl öyle düşünürsün falan dedi beni hedef/suçlu gösteriyor şimdi şok oldum bide üzülmeye başladım ya düz sevdiyse diye düşünüyorum yaa
- 1 yıl
Hayır düz sevmedi sen yabancı ülkede olmasan fotoğraf atmasan fotoğraf yok ses yok bana güvenmiyorsun konuşmayalım böyle devam edemem der. Türk erkekleri uzakta olunca böyle yapıyorlar drama yapıyor ama aklında geçen yabancı ülkede kız var gider gezer yer içeriz o ısmarlar keyif yapar dönerim. Beni gezdirirsin demiş bunu diyorsa aklından geçmiştir inanma konuşmayı bitir engelle. Onlar öyle yapıyor normalde. Fotoğraf atmadın böyle olmaz diyip aniden bitiyor konuşma hiç acıma amacı belli. Kızım sen Türkiye’den birine mi kaldın arka planda neler diyordur o türk erkeği Avrupadaki türk kızlarına her türlü hakareti ediyor çöp diyor buldu şimdi bir fırsat rol yapıyor git yabancı bul oradan türk bul ama Türkiyede yetişmiş türk erkeğiyle tanışma medeniyetsiz oluyor görgüsüz oluyor
Soran1 yılÖzelden konuşabilirmiyiz acaba
Soran1 yılBen size yazamıyorum
Soran1 yılBitane takicin var zaten o benim
Hiç kimse ama hiç kimse görmeden, tanımadan sevemez. Bunun hepimiz farkındayız ama kendimizi kandırmaya da meyilliyiz. Sizin kendinizi kandırmak gibi bir amacınız yok farkındayım, olsa sormazdınız.
Ama kesinlikle dediğiniz gibi bu durumu kullanıyor. Yaşadık, gördük, insanları tanıdık. Sosyal medyadan tanıştığınız insanlarla reelde iletişim kurmak %90 ihtimalle üzücü şekilde sonuçlanır. Yurt dışındasınız karşınıza hayatınıza girecek bir birçok kişiyle zaten tanışacaksınız. O yüzden uzak durmak en mantıklısı.50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCanım benim kurduğu cümlelerden belli zaten güven olmayacağı ya. Bu Türk erkekleri zaten inan sen olmasan burada kız bulup parasını yeme derdine bile düşüyorlar maalesef. Umursama dünyada çeşit çeşit insan var bunların olmayan aşkına mi kaldık
211 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsun bize adam mı yok
- 1 yıl
Diğer ülkenin kadınları Türk erkeklerine bayılıyor siz Türk kızları kötülüyor sunuz helal size dünyaya bakin en sevilmeyen Türk kadını dır
Cevap sahibi1 yıl@akreperkegi46 Türk erkekleri aslında bir tanedir çokluğuna çocuğuna sahip çıkan gerçekten namusu için yaşayan beyefendi bir çok insan var onlara zaten lafimiz yok. Fakat herkes bir değil biz kötülüğü tercih ederek insanları canım yerine koymayı alışkanlık haline getirmiş insanları sevmiyoruz. Kimse sevmez
- 1 yıl
Onları öyle yapan yine sizler siniz
Cevap sahibi1 yılKlavye düzeltmiş bir kaç kısmı çokluk değil çoluğuna* canım değil Salk*
- 1 yıl
O konuda haklısın sizin gibi k*şarların peşin den koşup kendini birsey sandırdıkları için
Cevap sahibi1 yıl@akreperkegi46 ne garip insansın ya sana düzgünce açıklıyoruz hala bize laf söylemenin derdindesin. Her türlü zararsiniz
Soran1 yılBoş ber abla bu kendince bi ben haklıyım kafasında
- 1 yıl
He he he öyle siz kadınlara baş edilmez haksız ken bile haklı olmaya çalışıyor sunuz
- 1 yıl
@akreperkegi46 Avrupaya gittim yok öyle bir şey g… element uydurmayın lütfen ya alman kızlar türk erkeklerden kaçıyor çoğunuz iğrenç ve sadece cinsellik istediğiniz için
- 1 yıl
Aynen aynen öyle
diyelim ki görüyor. görsün. ne var ki. seni istiyormu. talepkar mı sana karşı. sen duygusal olarak ona karsı bişey hissediyorsan bence sorun yok. zaten vize alcak. takılcak gezcek işte.
ha eğer sen aman abi gerek yok diyorsan salla elamanı.
olaya pasaport olarak bakman bence manasız evlilik söz konusu değil anlattığına göre ilk etapta bence seni bundan ziyade seks olarak görebilir takılcaksan buna takıl
10 YorumlaBak sorunun yarısına geldım okumdan anladım mevzuyu.. evet senı bı kaçış bileti olarak görüyor.. sadece telefonda ve görmeden birine nasıl his besleyebılırsın ya.. ne canım saçma sey.. dikkat et kendını kullndırtma..
25 Yorumla
Soran1 yılBende öyle diyorum çok garip fazla hızlı hislerin oluştu diyorum ama o normalmiş gibi karşılıyor
Soran1 yılNasıl yol veririm işte
1 yılYani sevgili arkadaşım, durum çok açık :) bu arkadaş seni seviyorsa Bu şekilde değil daha farklı şekilde kendini belli ederdi zaten. Ben uzak dur derim :)
10 Yorumla
1 yılGörür knk
Senle nasıl bi ilişkisi olursa kârdır. Arkadaş, sevgili, evlilik.
Oku atmış hangisi tutarsa artık. Seni vize olarak görüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 insan başka bir insana 1 günde aşık olmaz ya da sevmez. Sesini duymadan seni görmeden vs. olmaz buna beni kimse ikna edemez. En düşük ihtimal sanatçı olsa neyse olur görmüş , duymuş vs. Ama öylede degil, ikilet yol ver yürüsün gitsin baksın işine yol ver.
00 YorumlaDikkat et. Bence gelmesin. Hadi geldi. Birbirinizden hiç hoşlanmadınız. Ne yapacaksın?
10 Yorumla
1 yılYani zaten sen de hissetmişsin
Uzak dur bence
10 Yorumla
1 yılSakın inanıp da buluşma bununla. Manipüleye başlamış küçük aklıyla ama inanma lütfen. TC erkeği gurbetçilere sallayıp şimdi de ayartmaya mı çalışıyor kdjfjf
10 Yorumla🤣🤣🤣 adam direk yurt dışında yaşama imkanı olarak görüyor seni net yani görmeden sesini duymadan nasıl aşık oluyor bu millet ne yüce gönüllü insanlar var böyle yahu 🤣🤣
10 YorumlaBacım allah aşkına boş ver türk erkeğini oradakiler bundan kat kat daha iyi engelle amacı seni kullanmak
20 Yorumla
1 yılÖncesinde tanıdığın biri olsaydı belki samimiyetine güvenip güvenmemek için bir yorumun olabilirdi fakat hiç tanımadığın birinin instagramdan bu şekilde yaklaşmış olması senin gibi bir çok kişiye de yazmış olması durumundan başka bir şey getirmiyor aklıma
00 YorumlaO kadar beyefendi görgülü kibar yabancı erkek vardır ki orada bizim buradaki Türk kızı düşmanlarını ne yapacaksın allah aşkına? Bir de seni bir aracı olarak görüyor çok belli yüz verme şuna.
00 Yorumla
1 yılBunda cidden bir bit yeniği var. Hislerine güven ve onunla kesinlikle görüşme derim. O samimiyetsizliği gerekeni söylüyor.
10 Yorumla
1 yılKesinlikle pasaport olarak duruyor hiç görmediği ve sesini duymadığı birisine nasıl aşık oldu dikkatli olmanda fayda var
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende ayni olaylari yasiyorum oyleleriyle dalga geciyorum tabii. Ben belcika dogumluyum ama buraya bi kac yil once gelmis biri benim 6 ay fotomu gormeden sevdi sadece 1 kere gordu fotoda. Yani sevmek isteyen her turlu sever ama seninki sacmalamis bariz belli
14 Yorumla
Soran1 yılSiz beraber misiniz şu an
Cevap sahibi1 yılyok ayrildim
- 1 yıl
Tc erkeklerin çoğu s. pık hatta ruh hastası ondan inanmayın kanmayın sakın kızlar
Cevap sahibi1 yıl@günes121212 cok haklisinn
1 yılBüyük ihtimalle insan görmediği kişiye aşık falan olamaz
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen de yurtdışındayım ve evliyim dememe rağmen bile bana yürüyorlar 😅🤣 artık gerisin seni düşün 😝
26 Yorumla
Soran1 yılAllah akıl fikir versin inşallah hiç utanma arlanma kalmamış ya
Cevap sahibi1 yılUzun süre Türkiye'de yaşadım ve oradaki psikolojik durumu inan cok iyi biliyorum. şu an türkiye'deki tüm bekar arkadaşlarım bana oradan birini bul diye siraya giriyor
Soran1 yılGerçekten memnunmusun avrupadan ben şahsen turkiyeye taşınmayı hayal ediyorum bıktım bu gavur ülkesinden
Cevap sahibi1 yılTabi ki. anavatan gibisi yok.. TR gercek anlamda cennet bjr ulke, ama ne yazik ki yonetenler ulkenin icine ettiler 😪 hergun ayri bir aci ayri bir kaos.. o stres zaten jnsani yiyip bitiriyor 🤦🏻♀️
- 1 yıl
Türkiye tüm avrupa ülkelerinden daha iyi aslında türkiyede hiç bir sorun yok tek sorun hükümet çok yanlış yapıyorlar ve buda insanları yıpratıyor ama ne olursa olsun bir kızla sadece bir kâğıt parçası için evlenmek nedir arkadaş bu normal bir şey değil bu resmen oe’lik aynısını sizin kızınıza yapsalar ne yaparsınız ilk önce kendileri hoplar böyle iki yüzüleler bunların çoğu bide oysa kanmayın inanmayın da şunlara lütfen kızlar
- 1 yıl
İki yüzlü*
1 yıl😃😃😃, hemen gelmek istiyorsa zaten vardır bir halt bence 😂
20 Yorumla
1 yılEskiden olsa akıl verirdim de, angajmanıö değişti..
Al yanına, yastığına.
06 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım ne demek istiyorsun
- 1 yıl
Demek istediğim, eskiden yol gösterirdim böyle durumlarda, artık değil diyorum. Gadi yine de sana bi istisna yapayım. bi kaç şey sorcam. Ne zamandır var bu ilişki?
Soran1 yıl3 ay
- 1 yıl
Kısa bişey demek için.
Soran1 yılÇok kısa bir süre değil mi abi
- 1 yıl
Döncem sana
Gizli Üye(25-29)1 yılElbette seni kullanıp oraya kapak atmak istiyor, sana da pes yani orada güzelim yabancı erkekler dururken niye bi türkle zaman geçiriyorsun
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEngelle hemen ondan bir bok olmaz sana tek amacı yurt dışı sende onun için anahtarsın sadece
34 Yorumla
Soran1 yılÖyle bisey geçmedi aklımdan dedi ya amacı öyle değilse diye düşünüyorum artık
Cevap sahibi1 yılAklından öylr bişey geçse bile sana niye desin? Biraz kafanı çalıştır canım engelle onu
Soran1 yılÇok iyi manipülasyon yapıyor ozm
Cevap sahibi1 yılAynen manipülatör kanma böyle şeylere
- Tatil & Seyahat konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılYazıyı okudum belirttiğiniz gibi çıkar ilişkisi
10 Yorumla
1 yılHiç bir erkek askerlik arkadaşı olmak için başka bir kadınla tanışmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yaşında bu eleman?
Büyük ihtimalle kafasında bir kadın şekli var ve seni o şekle sokup sevdi.
110 Yorumla
Soran1 yılAyni yaştayız ve hesabımda fotolarımı gördü ki
Cevap sahibi1 yılYüz olarak demiyorum ikincisi bir erkek 30 yaşından önce kesinlikle olgunlaşmaz.
Sen onu gördün mü?
Cevap sahibi1 yılBeni hiç görmedi yazmışsın en üstte şimdi hesapta foto gördü diyorsun? Seni gördü mü görmedi mi?
Soran1 yılYani düz fotoğraftan
Soran1 yılCanli görmedi
Cevap sahibi1 yılKuzey Avrupa veya kuzey Amerika ülkelerinden birinde misin?
Cevap sahibi1 yılFoto ile gerçekte farklı misin ki?
Cevap sahibi1 yıl@Uskskdks Pasaport gözlüm ne beeeeaaaa 😅😂🤣🤣🤣
Soran1 yılBelçika ve hayir gerçek hesabım düz olduğum fotoğraflar yanı
1 yılSeni çalışma vizesi olarak görüyor. Bi araya gelmeden aşk ve sevgi olmaz.
00 YorumlaYaa seni kapikulenin otesine gecmek icin bilet olarak goruyor.
00 Yorumla
1 yılBence güzel bir paraya çağır Avrupa'ya 😁herkesin gönlü olsun
00 Yorumla
1 yılSeninle formalite icabı evlilik yapıp , yurt dışına kapak atmak istiyor uyanık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNiyeti iyi olmayabilir ama gelmesi de o kadar olası değil. Bu niyette biriyle bir şey yaşanmaz zaten seni pasaport olarak görüyor olması çok muhtemel
00 Yorumla
1 yılYüksek ihtimalle pasaport fırsatı olarak görülüyorsun onun gözlerine şu sıralar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArkadas erkeklerin hepsi ayni demiş babanda boylemi?
143 Yorumla
Soran1 yılBiliyormusun babamda ital damat oda kurtulmak için evlenmiş yani evet hepiniz aynısınız
Cevap sahibi1 yılHade lan teneke defol ulkende kal kim napsin senin b**klu memleketini
Soran1 yılBenim ülkem değil burası sizin özendiginiz sevdiğiniz avrupa
- 1 yıl
Ne varmış şu avrupada anlamadım vallah buraya gelenler bari mutlu olsa ama o da yok çoğu ithal damat ve gelinler bir süre sonra çıldırıp kaçıyor haha şaka gibiler
Cevap sahibi1 yılBen cifte vatandasim. Balkan gocmeniyiz Istedigim ulkeye giderim istedigim ulkede kalirim. Isim olmaz Turkiye candir avrupa sadece adi var cani yok. Bomboş bi kıta cani cehenneme. Birak gitmeyi tatile bile gitmem
- 1 yıl
Haklısın bende aynı fikirdeyim
Cevap sahibi1 yıl@günes121212 kesinlikle
- 1 yıl
Onlarca ülke gezip gören biriyim? Türkiyenin neyi güzel aw? Ülkede hak hukuk adalet yok can güvenliğin yok. Havası güzel sadece. Gidip bi tatil yapayım dersin orada da hırsız esnaf ve Truzimciler senin kanını emer. Sonradan gidenler belki alışkın değil o ayrı. Ama onların varsa çocukları asla öyle düşünmüyor.. Avrupa kötü diyenler gelip anavatanı Türkiyede ebedi olarak kalsın ve 1 daha oraya adım bile atmasın evet
- 1 yıl
@JulioSezar34 Bir dünyanın hiç bir yerinde adalet yok ikide türkiyedeki insanlar her ne kadar kötü olmasa yinede az çok merhamet duygusu var gavurlarda bu bile yol
- 1 yıl
Yok*
- 1 yıl
@JulioSezar34 Zaten döndüm oralardan buraya ve memnunum kendi ülkemden (tr)
- 1 yıl
@günes121212 Adalet Türkiyede hiç yok. Avrupada hiç değilse hakkın, hukukun var, sosyal devlet anlayışını görüyorsun. Bizim ülkenin halkı ahlaksız. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetinde. Kısa yoldan para kazanmak için hızsızlık yapar suç içler yine dışarı çıkar. Türkiye de sokakta birine çarpsan gbtsine baksan 100 suç kaydı ile elini kollunu sallayarak geziyor. Bunlar Avrupa da var mı yok mu onu söyle bana? Türkiye çok güzel evet. Ama insanların çoğu ahlaksız olduğu için suç oranı yüksek ve yaşam kalitesinin düşük olduğu çok kötü bir ülke.. Hindistanla yarışıyoruz resmen.. Ülkenin , dünyanın en büyük mülteci çöplüğü olduğunu hiç söylemeyeceğim zaten..
- 1 yıl
@günes: Döndüysen mutluysan sorun yok
- 1 yıl
@JulioSezar34 Bilmeden konuştuğun o kadar çok belli ki daha geçen kos koca hastanede bir doktor kaç kadını tecavüz etti ama serbest bırakıldı almanyada hani adalet?
- 1 yıl
Tecavüz ettiği ispatlandıysa ceza alır. Yoksa delili kanıtı serbest kalır. Siz Türkiye mi zannediyorsunuz orayı? Türkiye de kadının beyanı esastır saçmalığı yüzünden kaç kişiye iftira atılıp cezaevine attılar
Soran1 yılBen belcikada yaşıyorum ve daha bi kac ay önce bir jinekolog öğrencisi bir kıza sarhoşken tecavüz ediyor ama mahkemede çok yetenekli olduğu için serbest bırakıldı cezasız bu mu avrupadaki adalet. Ve bunun gibi kaçtane sayabilirim sana. Turkiyede sadece sık sık haberlere çıkıyor burada avrupada böyle olaylar sesiz kalıyor sadece birileri tarafından medyada çıkınca ilgi topluyor bilemediğin konulara bilmiş gibi konuşma hersey gorudugu gibi değil meral etme
- 1 yıl
Rahat ol bizde Aylarca yaşadık Avrupada gördük. Avrupada 1 oluyorsa Türkiyede 1000 oluyor. Bebeğe , kadına , yaşlıya, köpeğe , tavuğa aile için enst ilişkilere … Müge anlıyı söylemiyorum bile köy olayları filan…Dizisini bile yapıp normalleştirmeye başladılar.. Kuzeni kuzenine, kardeşi abisinin karısını illa yatağa atacak.(uzak şehir) . Sen de yaşadığın Belçikayı beğenmiyorsan çıkıp gelebilirsin..
- 1 yıl
@JulioSezar34 Avrupada da çok oluyor bunlar ama medyaya çıkmıyor avrupa zeki oluyor genelde kendi kendini bu şekilde kötü göstermez bizim mal türkler gibi
- 1 yıl
@JulioSezar34 Ayrıca ensest dediğin asıl avrupada daha çok oluyor haberin yok hahahaha allahtan uzak bir milletten ne bekliyorsunuz ki zaten
- 1 yıl
Cidden ne boş insanlar bunlar yeminle sonra neden ülke gelişmiyor ee sizin yüzünüzden
- 1 yıl
Aynen göz önüne çıkmıyor. Atın bol keseden yalan bedava.. Zonguldak Urfa Diyabakır … Akraba evliliğinden tut enst ilişkiye zirvedeler… O da bilenenler… Daha bilinmeyen kim bilir neler var… Ben orandan bahsetmişim ama sen bunu anlayamıyorsun veya anlamak istemiyorsun. Daha fazla muhatap almayacam seni..
Soran1 yıl@JulioSezar34 hersey kendi düşüncen değil sadece senin doğruların yok bunu anla
Cevap sahibi1 yıl@JulioSezar34 hulyo senin memleketin ile derdin ne?
Cevap sahibi1 yılBegenmiyosan git aga hemen kaç durma kurtulalim sizden
- 1 yıl
@NikkiBoy Okuma yazman mı yok? Yukarda ne yazmışım oku anla.. Anlayamıyorsan benim senin için yapacak bir şeyim yok.
- 1 yıl
Beğenmemem gitmem anlamına gelmiyor. Sizin gibi bu rezilliği beğenenler çekip gitsin de ülke kendine gelsin.
Cevap sahibi1 yıl@JulioSezar34 aga siz muhalefet tipler neden hep aynisiniz kurmali oyuncak gibi surekli ayni cumleler
- 1 yıl
Bunu diyen makarnacıya bak. Beğenmiyorsan git lafı 50 yıllık papağan cümlesi..
Cevap sahibi1 yılBelki siz akillansaniz ulke yol alicak surekli kasis gibi engel
- 1 yıl
Muhatap almayacam seni.
Cevap sahibi1 yılYemin ederim beka sorunusunuz.
- 1 yıl
Dedi pkklıları salan fetöyü kozmik odaya sokup , ülkeyi araplara satan, yabanılara vatandaşlık satan canlı
- 1 yıl
Tek hücreli amip kadar faydanız yok memlekete. Dedim ya o yüzden seni daha fazla muhatap almayacam canlı yerine koyup
Cevap sahibi1 yıl@JulioSezar34 satilan toprak varsa onu başkomutanina sor gay özgüre hirsiz ekreme
- 1 yıl
🦠 ok
Cevap sahibi1 yılHalk tv agziyla laf yapma apt/al adam. Kendi bilginle konus
Cevap sahibi1 yılDevletine milletine herseyine dusman asagilik pis herfler
- 1 yıl
Ancak bu havlarsın awk. Ben hiç bir siyasi partiyi tutmuyorum. Ülkedeki yanlışları söylüyorum. Bu kadar kudurduğuna göre sende ortaksın demektir. Halk tvyi ayrı sizin zihniyetinizi ayrı… Kaybol şimdi.. kuş aklınla gelip ezbere yorum yapma
Cevap sahibi1 yıl@JulioSezar34 sabahtan beri milletini asagiliyosun bi baksans yazdiklarina
- 1 yıl
Hükümeti desteklemek devletçi olmak değildir. Tek hücreli amip 🦠 olduğun için zekan bu kadar.. pkklı apoyla görüşen vatan hainleri koltukçu menfaatçisiniz.. şahsi çıkarınız için kendi sçtığınız bku bile yersiniz
- 1 yıl
Milleti değil yanlış yapılanları yanlışları söylüyorum. Nerenle okuyorsun? 50.000 kişiyi daha salacajlar afla.. Onlardan da mı tanıdığın var
Cevap sahibi1 yıl@JulioSezar34 ben adalet baksnligindayim kardes kimseyi saldiklari yok salinanlar açikta 1 yili kalmiş mahkumlar zaten bu adamlar hafta sonu iznine gidiyor. Kapalidakiler hic bir zamab aftan yararlanmaz. Diyorum ya hani bilmediginiz konular hakkinda Halk tv agziyla yorumlar yapiyorsunuz
- 1 yıl
Papağan gibi aynı laflar.. Halk tv hayatımda toplasan 2-3 defa izlemişim. Herhangi bir siyasi görüşüm yok diyorum. Anlamamakta ısrar hala.. 😅Salınan 50.000 kişiden kaç kişinin kaç suç dosyası var? Sırf çevremdeki bikaç kişi bile en az 6-7 defa girip çıktı.. Cezaevlerinde yer kalmadı çünkü..
1 yılSeni pasaport olarak gördüğü çok açık sakın kanma hayatın mahvolur toparlanamazsın zaten o seni orada aldatır sadık kalacağını da düşünmüyorum çünkü Sevdiğine inanmıyorum
10 YorumlaBoş biri amacı farklı belli. İnsan görmediği birine aşık olamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBüyük olasılıkla öyledir. Kendini şanslı sanıyodur şu an seninle konuştugu için umutludur
00 YorumlaYardımcı ol ne olacak gelsin görüşün öyle bi hayali varsada alsın pasaportu
12 Yorumla
Soran1 yılHayır kurumu muyum ben unicefe mi benziyorum
- 1 yıl
Saçma sapan yorumlar ya….
Gizli Üye(25-29)1 yılOlum şu sırf yurt dışı için yurt dışındaki 200 kiloluk kızların bir tarafını kaldırmayın kaçak gidin orada yabancı bulun evlenin. Türk kızları alınmaz.
022 Yorumla
Soran1 yıl52 kiloluk ben buna güldüm ve kolay kolay vatandaşlık verilmiyor tanıdığım evli çocuklu turkiyeden gelme kadin var 20 yıldır evli ve burada ama hala vermediler o eskidendi bi enayi sizsiniz yani ve bi yerimin kalktığı yok sizin gibi karaktersiz insanlardan kendimi korumaya çalışıyorum
Cevap sahibi1 yılKnk vatandaşlık zaten verilmiyor oturum veriliyor ama kasma bu kadar sonradan görmesiniz hepiniz
Soran1 yılSonradan görme derken 🤣 burada doğdum büyüdüm ama bu fesatlikla ömür geçmez kardeşim kendi hayatınla meşgul et kendini
Cevap sahibi1 yılKnk ben kendi hayatımla meşgulüm zaten inan gurbetçi tayfa skmde değil Allaha şükür düşmedik sizin gibilere yazacak kadar.
Soran1 yılBu gurbetçiler ne yaptı size Allah aşkına ne bu nefret kin aynı kandaniz ya biraz insanlık yanı
Cevap sahibi1 yılAynı kandan değiliz Allah korusun hele bir de hepinizin yaptığı o makyaj varya öğkkkkk burada yetişen büyüyen tüm kız kardeşlerime selam olsun ama gurbetçiler midemi bulandırıyor.
Soran1 yılHangi gurbetçi senin canını yaktı ya da ekmeğinden eti de bu nefreti küsüyorsun ben vatan millet diyen bir insanım ve senin bur durumun beni gerçekten üzdü aynı kandan değiliz ne demek aynı atamız var sonuçta, bide bu makyaj olayı almancilarda ben şahsen almanci değilim ve ben pek makyaj da yapmam eğer öyle değerlendiriyorsan. burada büyüyen diyorsun benim annem babam ve büyüklerim de turkiyede doğdu büyüdü yani geldiğimiz yer bir. İster kabul et ister etme. Rabbim gönlüne ruhuna ferahlık huzur versin inşallah.
Cevap sahibi1 yılBenim canımı kimse yakamaz sen canını sıkma siz mi vatanseversiniz sizin gibiler dolar euro artınca orada kutlama yapan tipler hanginizin faydası var bu ülkeye.
Soran1 yılSen kimi gördün bilmiyorum euro artınca sevinen ama şahsen ben her gördüğümde dua ediyorum rabbime ülkeme milletime kolaylik ver diye ve ülkemin ekonomisinin düzelsin diye hep dua ediyorum benim vatan millet sevgimi sorgulamak sana düşmez kardeşim rabbim sanada gönlünce versin. Ve ne gibi bir faydadan bahsediyorsun elimden bisey gelmiyor ki fayda saglayabilim ama olsaydı emin ol elimden gelenden fazlasını yapmaya çalışırdım
Cevap sahibi1 yılCIAsal islamcısınız hepiniz boş kuru tahtaaa
Soran1 yılİyice saçmaladın artık dinimle ne alakası var bunun haklı cikamayinca laf kalabalığı yapıyorsun ve emin ol boş dediğin bir araştırsan islamda nekadar çok ilim bilgi olduğunu görürsün. Ve şunu hiç unutma bu toprakları kazanan atalarımızın diniydi ISLAM. Vatan sevgisi imandandır cahil divelek seni git biraz kitap oku culturunu geliştir. Kal selametle
Cevap sahibi1 yılPuahahahahaha Ha birazdan şey diye başlıycak vatanımızı bölemiyxekler ezanlarımızı susturamıycaklar millet artık bunlara tok canım benim git sen oyununu oyna
Soran1 yılGerçekten haklı çıkmak için her şeyi birbirine kattın halbuki hic alakası yok bi akpli demedin onu da de tam olsun. Elhamdullilah Müslümanım bunu demekten gocunmam ama dediğim gibi ben milliyetçiyim. Sen git bu nefretin sebebini ara bul ve çözmeye bak yoksa bu öfke nefret fazla sana
Cevap sahibi1 yılKnk senin milliyetçiliğin euro dur sen git başkasını kefle
Soran1 yılKafayı bozmuşsun euro ile yazık sana acıyorum hersey para değil şunu bi öğren
Soran1 yılHem gurbetçi düşmanı hem islam düşmanı yazık sana rabbim hidayet versin sana
Cevap sahibi1 yılYa knk sen beni eklesene burayı sal özelden gel konuşak senle
Soran1 yılNiye amac ne
Cevap sahibi1 yılYok burdan sallıyorsun ya böyle şöyle ben burdan rahat rahat sana bişe diyemiyorum.
Soran1 yılGizliden çık istek atım
Cevap sahibi1 yılAt bakalım
Soran1 yılAttim
Bunu en iyi bilecek kişi sensin onunla konuşan onu tanıyan sensin yeni tanıştığin biriyse dikkat et
10 YorumlaBayağı bi istişare etmen gerekiyor gibi geldi bana.
00 Yorumla
1 yılYok canım olur mu adam sana sırılsıklam aşık olmuş Görmeden. 😂
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılYaşı işi eğitimi nedir bunun
014 Yorumla
Soran1 yılBodrumda otelde çalışıyor pek tipide yok yanı 18 gibi yaş
- 1 yıl
Koşarak uzaklaş
Muhtemelen kürt...
Koşarak uzaklaş
Yazık etme kendine
Soran1 yılEvet şanliurfali zaten
Soran1 yılNerden anladın
- 1 yıl
Hemen kapat hesabını hemen
Huzuruna bomba koyma
Geleceğinin içine etme
Soran1 yılEngelledim zaten
Soran1 yılHesabımı niye kapattım ki çok mu gerekli sence
Soran1 yılOkadar mi vahim durum
- 1 yıl
Senin için doğru kişi olduğunu düşünmüyorum Hanım Kız Muhtemelen senin yaşında büyük değil 20'den daha büyük değilsin sağlıklı kararlar verebileceğin bir yaş değil bunlar sana bir abi tavsiyesi erkek sende en az büyük olsun ve işi mesleği olmayan erkekten uzak dur
Soran1 yılRabbim bin kere razı olsun senden abi evet aynı yaştayız onla zaten benim öyle bir niyetim yoktu düz sohbet ediyordum başıma bella olmaz dimi bu şimdi
- 1 yıl
Bir daha uzak dur öylesi tipten miniğim
Soran1 yılAy aman düşman başına zaten
Çokmu aradın o sığıntıyı 🤦♂️🤣
09 Yorumla
Soran1 yılHayir o beni buldu ilk o yazdı
Soran1 yılBelçika da ne fark ediyor
Soran1 yılNasıl verim o yolu bide onu söyle
Soran1 yılOnu bir şekilde dedim ama aramak falan istiyor
Gizli Üye(25-29)1 yılBence sevmiyor sevse hissederdin kullanmak istiyor
10 Yorumla
1 yılErken uyanmışsın güzel. Dikkat et
10 YorumlaAferin, akıllı kadınsın cozmussun
10 Yorumla
1 yılBüyük ihtimalle öyle görüyor
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 754 cevap paylaştı.
1 yılSizi kullanabilir çok dikkât edin
00 Yorumla
1 yılBas tekmeyi yolla yahu
00 Yorumla
1 yılFazla emrivaki buldum ve hoşlanmadım
00 YorumlaHas sktr ordan de engelle
00 Yorumla
1 yılAçık açık söylemiş işte :)
00 Yorumla
1 yılBüyük ihtimalle 🦋
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıldirek engeli bas
17 Yorumla
Soran1 yılAma bayadır konuşuyoruz ayip olmaz mı bide söyledim böyle düşündüğümü öyle bisey geçmedi aklimdan falan dedi ya
Cevap sahibi1 yılne ayıbı ya oınun yaptığı ayıp. bu arada bende yurtdışında iş bakıyorum nsasıl bulabilirim sence
Soran1 yılBelçikada interim yoluyla veya vdab var iş başvurusu için yoksa online arat
Cevap sahibi1 yıla-dönüş yapan olmadı maalesef :(
Soran1 yılYurt dışında mı yaşıyorsun yoksa turkiyede mi
Cevap sahibi1 yıltürkiyede
Soran1 yılDiploman geçerli mi ona bak bi sen
1 yılAhmedim düşme 🙃🙃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsen asık mısın ona?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKeklik gibisin.
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler