Avrupa’da yaşıyorum ona sordum emin olamadım sizcede Avrupa’ya gelebilmek içinmi konuşuyorr
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, ben olsam ben de şüphelenirdim yani ülkemizi kötülemek için asla demiyorum yanlış anlaşılmasın ama buradan Avrupa'ya gitmek isteyen çok sayıda insan var. Özellikle genç nüfus beyin göçü yapmak istiyor ve bir şekilde Avrupa'ya kapak atmak istiyor. O yüzden ben olsam ben de sizin gibi şüphelenirdim fakat burada daha önemli olan siz onu ne kadar tanıyorsunuz ve ona gerçekten güveniyor musunuz? Asıl mesele burada. İletişiminiz nasıl, onun samimiyetini ne derece hissedebiliyorsunuz ve en önemlisi ne kadar zamandır tanışıyorsunuz? Bu ve bunun gibi soruların cevapları son derece önemli. Eğer bunlara vereceğiniz yanıt olumlu ve netse hiçbir sıkıntı yok fakat içinizde şüpheler varsa ilişkiyi yeniden gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
110 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sana karşı olan tavırlarından asıl niyetini anlayabilirsin. İstersen kendisine blöf yap. Ben artık Türkiye'ye yerleşmek istiyorum de. Bakalım nasıl tepki verecek? Seni vazgeçirmeye çalışır, sürekli üstüne baskı kurarsa düşüncelerinde haklısın demektir. Ay bir de direkt ayrılmak istediğini söylüyormuş. İnşallah böyle bir şey olmaz. Neyse bu sözüne rağmen ilişkiyi hala devam ettirmek isterse seni gerçekten seviyordur bacım. Gerçeği başka türlü öğrenmen mümkün değil gibi görünüyor. Birazcık kurnazlık yapmak zorundasın. Yoksa aklındaki bu soru işaretiyle ilişkini sağlıklı bir şekilde yürütemezsin. Eğer suçsuzsa karşı tarafı da boş yere yıpratmış olursun. İllaki bir yerde patlayıp aklından geçenleri karşı tarafa açıklayacaksın. Bu tatsız olayın yaşanmasını istemiyorsan yazıklarımı aynen uygula. Düşüncelerinde haklı çıkarsan hiç acıma bas tekmeyi.
120 Yorumla
+1 yılyani olabilir ama hiç kimse sevmediği kadın için gitmez bununda bilin on yargılı olmayın yeri geldiğinde insan sevdiğine canını veriyor siz birinin elini tutup yanınızda istemeye kalksanız vize için diyorsunuz o zaman tr den kimseyi sevmeyin yurt dışında erkek kitligimi var çıkın artık bu kafadan tr de ki insanla tanisyorsunux sonra buraya gelme peşinde diyorsunuz adamlara binbir hayal umut veriuorsunuz sonra yok vize yook bilmem ne k bakmayın ama o erkeğin yerinde olsam böyle bir kadın için asla kilimi kipirtdamam sizde elinizi vicdanınıza koyun nasıl gelcek yanınıza at arabasıyla mi çıkın bu kafadan güvenmiuorsaniz silin tr de ki erkeklerle işiniz olmasin
69 Yorumla
Soran+1 yılAma kullanan da var o yüzden korktum çünkü ilk defa tr’den konuşuyorum
- +1 yıl
uzak durun Türk erkeğinden siz gurbetciler menfaatinizi başka ülke erkeklerine harcayin
- +1 yıl
ne olmuş gelmek hevesinde olsa ne olmuş ki elini tutsanız dizimi satacak kaybeden o olur bu kafadan çıkın ya da tr deki insanlara on yargı yapmayın
Soran+1 yılSiz Varya kıskanıyorsunuz bizi bizimde ülkemiz inan biz ülkemiz için ölürüz siz kaçarsınız karakteriniz böyle iğrençlik
- +1 yıl
kardeşim ne kiskanicam İsviçre de yaşıyorum ben hadi işine bak
- +1 yıl
Hiç kimse sevmediği kadın için gitmez mi? Çok masumsun, mantık evliliği diye bir şey var, şu an bi kız olsa ve koşulsuz şartsız onla gelmek isteyenle evlense anında duygu olmadan bile milyonlarca evlenmek isteyen çıkar, abartısız.
- +1 yıl
hayal dünyasında yaşıyorsunuz aşk fedakarlık ister bende eşim sayesinde geldim tr den benden başarılı oldum burada 3 mağaza açtım aileme bakıyorum eğer sizin gibi bağnaz kit olsaydı asla evlenmezdim
- +1 yıl
Telefondan konuşurken dikkatlice dinle fikrini zikrini kafasındakini en iyi böyle anlarsın 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. ona de ki ben türkiyede yaşamak istiyorum ,, orada bir hayat kuralım.. veya kesin dönüş yapacağız de , burada vatandaşlığım yok de... geçici oturma iznim var de.. bu şekilde yaklaş bakalım ne olacak... buna göre hareket et.. bu arada, seni seven insan da yurtdışında yaşamanızı isteyebilir.. burada hayat kolay değil çünkü .. bunu da atlama bu arada..
140 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
165Cevap
+1 yılYani direkt olarak bu tarz düşünmemenizi öneririm. Ama bu yenemeyeceğiniz bir ön yargı ise, daha sevgilimin aşamasında olmadığınızı varsayıyorum. İletişimi bırakmanız en sağlıklısı diyorum. Çünkü ülkeniz içerisinde de gayet güzel ilişki edinebilirsiniz.
Eğerki sevgililik olmuşsanız bence hiskeriniz odaklı olmalısınız. Böyle bir düşünce ilişkiyi zedeler.
Bence böyle bir düşüncede olup aşık rolü yapıp evlenmez insan. En azından ben evlenemezdim.
Zengin adamlarla sırf zengin oldukları için evlenen kızlar misali bu durumda.
Umarım böyle bir durum yoktur.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hiç detay vermemişsin. Bunu düşünmene sebep olan şey ne mesela?
Olabilir de olmayabilir de diyeyim bari js22 Yorumla
Soran+1 yılMizah sayfalırnda dahi Avrupa’ya gitmek için herşeyi yaparım felan diyorlar yani acaba onunda amacı mı o diye korktum
- +1 yıl
ablam bırak ta gelsin burada durursa kafayı yer
+1 yılNiyetini bilemem. İçini okuyamıyoruz.
Şunu derim 4 kuşak gurbetçi isen aranızdaki çok büyük kültürel çatışmalar çıkabilir. Çok farklı yetiştirme tarzları, yaşam biçimi, gelir, eğitim vb tut birçok alanda farklılıklar çok büyük oluyor.
Başta anlaşılmıyor. Flörtte çoğu şey anlaşılmıyor. Fakat evlilik olunca aynı evde yaşamaya başlayınca büyük tartışmalar anlaşmazlıklar çıkabiliyor.
Bir yılı doldurmadan boşanan çift sayısı yüksek çoğu zaman 2 - 3 yılı zor bulan evlilikler oluyor.
Asıl sen buna odaklan derim. Çok büyük farklılıklar var.
Artı eskiden 100 erkekten 3 ya da 5 kişisi kullanmak için evleniyordu. Hatta çoğu almanlarla para karşılığı yapılıyordu. Ortada kandırma durumu da yoktu. Alan razı veren razı hesabı oluyordu.
Son birkaç yıldır gencinden yaşlısına herkes ülkeden kaçmak istiyor. 100 erkekten belki de yarısı bu haldedir. Özellikle türk kökenlilere yanaşıp acımadan kullanan çok var artık. eskisi gibi degil.
Haberin ve bilgin olsun bu konuda. Arkadaş öyle olmayabilir ama çok sıkı akıl ve mantık süzgecinden geçirmen lazım. Yaşın genç ise hiç acele etme birkaç yıl uzun süreli tut. Niyeti kötü olanın en büyük özelliği bir an önce olup bitmesini istemesidir. Ha yaşınız 30 küsürdür evlenmek için can atıyorsunuzdur orası ayrı tabi ki.00 Yorumla
+1 yılYa ülkede erkek mi bitti Yavrucum?
Ben seni anlamıyorum. Ben de Almanya dayım. Kıllı tipsiz Türk erkeğini napıcaksın, her türlü insan var Avrupa da.
Müslüman, metroseksüel, ateist. Seç beğen takıl.
Türk erkeği her ne kadar modern görünse de , bilinç altının derinliklerinde iflah olmaz bir Ortadoğulu yaşar.
Bizzat tecrübelerimden biliyorum. Herkesin gıpta edip örnek aldığı babam ve kuzenlerim de dahil buna.
Avrupalı erkek modern kültürde büyür, sana da "-mış gibi" değil; gerçekten öyle olduğu için öyle davranır.
Ayrıca Türk erkeği faydacıdır. Eskideydi o terbiyeli erkekler (terbiyeliymiş gibi olan daha doğrusu ). Şimdi sen paylaşmasan da, senden gizli maaşını öğrenmeye çalışan şerefsizler de var. Bizzat başıma gelmişti seneler önce İstanbul'dayken, daha iki aydır takıldığım bir canım maaşımı ben söylemeyince kendi öğrenmiş. Sonra da yedirememiş daha fazla kazandığımı öğrendiğinde. Soğuk davranışlarından anladım.
Özetle, aptal olma. Saf mısın aşık mısın bilmiyorum ama Avrupadayken Türk erkeğine düşmek için cidden sorunlu olman lazım.06 Yorumla- +1 yıl
Ulan sokakta kadın doğruyor çoğu. En modern görüneni bile yapıyor bunu. Yakalanmayacağını bilse neredeyse tümü kaba kuvvet kullanır kadına. Cehalet/okumuşluk fark etmiyor. Yüzde sekseninin ruhunda var kadına hükmetmek. Kendine gel, aptal olma.
- +1 yıl
Sorunun cevabı çok büyük ihtimalle düşündüğün sebepten ötürü seninle konuşuyor.
- +1 yıl
Ekleyeyim : eski sevgilimin arkadaşı Avustralya dan bir kızı bu şekilde kafaladı , oraya taşındı evlendi bir yıl sonra boşandı ve kızın arkasından dalga geçiyordu.
- +1 yıl
Oraya yerleşti adam. Türkiye de beş para etmez bir turizm otelcilik mezunuydu. Beş parasızdı. orada o kadından geçinip iş kurdu. Rahat eder etmez terk etti. Kızın kilosu ile dalga geçiyordu en son. Aptal olma, Türk erkeği yüzsüzdür.
- +1 yıl
Ben safkan Türküm sen her önüne geleni Türk sanma, ne mutlu türküm demekle olmuyor, şu anlattıklarını aşağılamak için yazmışsın senin konuştuğun tipler öyleymiş, sen kriterlerini gözden geçir takıldığın ortamı değiştir, hayatımda bir kadına el kaldırmadım kimseyi kandırmaya da niyetim yok, böyle genelleme yapma
- +1 yıl
merhaba abla benden sana kucuk kardes tavsiyesi almanyadan ya da diger avrupadan bir erkekle ol
benim 3 tane ablam var 3de turkiyeden evlendiler anlamiyorum avrupada cok turk var
en buyuk ablam kocasi 18sene once geldi ne dil biliyor ve surekli ulkeyi kotuluyor ve calismiyor
ikinci ablam oda turkiyeden birisiyle evlendi akraba oda dili bilmiyor 5 sene evli kaldi ve bosandi ve simdi turkiyeden sevgilisini buraya getirdi
ucuncu ablam oda ayni hatayi yapti esi avrupaya geldi ve ablami aldatti
annem ve babam da buna ragmen beni bir turkiyeden kizla evlendirmek istiyor ben istemedim yasim daha 19
yani dili ogrenmezler vatandasligi aldi anda seni terkederler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana bu konu hakkında tez yazabilirim ama o şahsın asıl niyetini asla bilemem. Geçmiş yıllarda, Türkiyeden evlenip Avrupaya getiren yakın bir arkadaşım oldu. Adam beğenmedi, boşandılar, döndü.
Aynı şekilde şu an aslında liseyi üniversiteyi Türkiye de okumuş ama vatandaşlığı olduğu için Avrupaya dönmüş iki kız arkadaşım var. İkisinin de sevgilisi Türkiyede. İkiside evlenip onlarıda getirtmek derdinde. Şöyle düşünüyorsun bak, Türkiye de hukuk okuyan adam, sevdiği kız için Avrupada bir hiç olmayı göze alır mı? Bana bu çok mantıksız geliyor örneğin. Sen yıllarca okumuşsun. Hukuk gibi bir bölümün hiçbir denkliği yok, hepsini Alman veya İngliz dilinde tekrar okuman lazım. Ama millet satış elemanı olarak çalışmaya razı. Tek hedef Avrupaya gelmek yani. Onun için çok dikkatli ol. Hiçbir genç kız vize muamelesi görmemeli.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ztn avrupadaysan neden turkiyeden biriyle konusuyosun ki? Seni bilet olarak goruyor emin ol. Hele bide daha seni tanimadan evlilik laflari ediyorsa askindan geberiyor gibi davraniyorsa emin ol sahte olduguna 😅 hissedersin ztn gercek mi yalan mi oldugunu acik verir o. Bende avrupadayim ve belli ki senden yasca buyugum sana soyleyecegim tek sey: avrupadan birini bul en azindan seni bilet olarak gormedigine emin olursun ustelik dil sorunu yasamaz bide onu avrupaya getirip kagit kurek isleriyle ugrasmak zorunda kalmazsin davul bile dengi dengine ✌🏼
00 Yorumla
+1 yılHiç detay vermemişsin bu da bahsettiğin kişinin aklını okumamız dışında bir seçenek bırakmıyor. Özetle biz nereden bilelim.
30 Yorumla
+1 yılBende Avrupa'da yaşıyorum canım benimde vardı böyle bir erkek arkadaşım gerçi o zamanlar euro bu kadar yükselmemişti onu avrupaya tatile çağırdım burada öncelikle onu tarttım ve sonuç olarak ayrıldım :) sende böyle bir yöntem uygulayabilirsin önce tatile çağır orada tart, eğer gelecek durumu yoksa sen git tatile.
10 YorumlaNormalde yazmayacaktim ama bi yoruma verdiğiniz cevaba hitaben yazıyorum kimsenin gurbetçileri kıskandığı yok size veya başkasına birileri laf yapıyorsa muhtemelen şu zihniyetinizdendir (buralar da aynı aman gelmeyin) demelerinizdendir sanki imkanı olup gelen senin elindeki işi senin cebindeki paraya konacak ayrıca sorunuz da içinde bulunduğunuz ilişkiye karşı olan samimiyetsizliğiniz madem bu kadar kötümser düşünüyorsunuz konusmayiverin sizde
10 Yorumla
+1 yılKullanmak demiyelim, her insanın bir kriteri vardır, o kişinin kriterlerinden bir tanesi de evleneceği kişinin yurtdışında yaşaması, fakat şartlar gereği aynı evin içine girip evlenmeyene kadar o kişiyi tanıma imkanın yok, biraz bu şansına kalmış artık, çok giden akrabam var, halende gidiyorlar, ben şahsen, dünyaları bana verseler yurtdışında yaşayamam.
10 YorumlaYa olduğun yerde bir Türk bulamadın mı ki Türkiye'den ithal etmeye kalkıyorsun çevrenden bak doğru düzgün birine ya da Türkiye'ye kesin dönüş yap burdan bak akıllı ol biraz gider 2 sene dişini sıkar bırakır seni baska bulur devam eder zenginlik rahatlık peşinde olan çok böyle ben şahsen böyle birisiyle konuşsam bırak herşeyi gel bana derdim işim gücüm herşeyim burada çünkü
10 Yorumla
+1 yılDoğrudan sorarsan o yanıtı vermez %99 ihtimal.
Biraz vakit geçsin olayı unutsun ve sonra ailemle Türkiye ye dönüyoruz tamamen de hatta sevinçli bir şekilde söyle... ülkesinden sonunda kurtuluyoruz kendi ülkem gibisi yok filan de.
Bu dediklerinden sonra onun zaten burada vereceği tepkiler onun niyetini belli eder :)10 Yorumlamerhaba abla benden sana kucuk kardes tavsiyesi almanyadan ya da diger avrupadan bir erkekle ol
benim 3 tane ablam var 3de turkiyeden evlendiler anlamiyorum avrupada cok turk var
en buyuk ablam kocasi 18sene once geldi ne dil biliyor ve surekli ulkeyi kotuluyor ve calismiyor
ikinci ablam oda turkiyeden birisiyle evlendi akraba oda dili bilmiyor 5 sene evli kaldi ve bosandi ve simdi turkiyeden sevgilisini buraya getirdi
ucuncu ablam oda ayni hatayi yapti esi avrupaya geldi ve ablami aldatti
yani dili ogrenmezler vatandasligi aldi anda seni terkederler00 YorumlaAynı sorundan şikayetçiyim bende. Sorsan ne fayda, evet diyecek hali yok ya. Bu şüphe insanı bitirir en iyisi hiç yurt dışı birini düşünmemek maalesef. Ki o düşüncede olanları da anlıyorum Türkiye’nin durumu ortada ama bunu karşıya seviyormuş taklidi yapıp buna ulaşmaya çalışmaları çok zalimce.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda dikkat edin gerçi her ülkenin kanunları bu konuda farklı ve sert kolay kolay izin vermezler. Ama çaresizlik içinde olan insanların başvurdukları yöntemlerden biri de kendini bir şekilde yurt dışına atmak bunun için de her yolu denemekten çekinmezler. Her şeyden önce niyetini anlamaya bakın derim...
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kişi için Yurtdışına çıkmak büyük bir hayal onun için olabilir. fakat benim için degil hayallerim o kadar düşük degil tr de girişimciyim kendimi iyice ilerlettigimde ister burada kalırım istersem ABD ye vize alırım fakat işçi, memur grubu için tabi yurt dışı daha iyi
00 Yorumla
+1 yılNe konuştu ya da sana nasıl bir şekilde yaklaşıyor bilemiyorum ama öncelikle konuştuğun kişi maddi anlamda iyi durum da değilse avrupaya gelmek için seni bir aracı olarak görebilir ama bu o kardeşimizin kötü biri olduğunu göstermez türkiyenin hali ortada bir çok kişi ülkeden gitmek istiyor
00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme yine de Avrupa'ya gelince gurbette senden başka kimi olacak ki seni sevmese sevmediği biri ile birliktelik kurmaz sırf gurbete gitme uğruna.
Duusunsene para için geldiğin yabancı bir memleket ve işten çıkınca evdede sevmediğin bir kadın 😧00 Yorumla
+1 yılolması muhtemel
Türkiyeye temelli gelmeyi düşünüyorum de ciddi olarak bakalım ne diyecek:)30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMeehana
Bu sorunun cevabını en doğru zaman verirFazla detay vermedigin için cevapta detaysiz oluyor. Kullanıyor olabilir ya da olmayabilir10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhtemelen öyledir canım.. Bende Awusturya da kalıyorum sırf bu yüzden turkiyeden istek atan çok oluyor Facebook, Instagram üzerinden.. Avrupanın neresinden bulursan bul ama turkiyedekileri unut amaçları sadece buraya gelip rahata paraya kavuşmak herşeye sahip olduktan sonra başka kadınlarla aldatır hatta seni başkası için terk eder gider
111 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ya kaç gündür bunu düşünüyorum aklımı yiyorum yaa offf
Cevap sahibi+1 yılHakkinda hayırlısı olsun canım.. Turkiyeden birine güvenmen için varlıklı olması lazım.. asgari ücretli veya orta gelirli biri tek amacı buraya gelmek maalesef..
Soran+1 yılUmarım şeninde karşına iyi biri çıkar tatlım
- +1 yıl
Avrupada para mi var sanki ordaki türkler ya asgari ücret kazanıp karnını zor doyuruyor ya da yaşlıların b*kunu temizliyor
Cevap sahibi+1 yıl@EzberBozanÜye çalışan herkesin parası var burada alım gücü de yüksek.. burada markette 50 Euroya bir alışveriş arabası dolu eşya alabiliyorsun. Turkiyede 100 tl ye yarim poşet eşya bile alamıyorsun burayla türkiye asla kıyaslanamaz
- +1 yıl
Evin sadece 1 odasının 500-600 euro olduğundan da bahsetsene🤣
Cevap sahibi+1 yıl@EzberBozanÜye devlet evleri 2+1 bursa 350 Euro 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl*burada diyecektim pardon
- +1 yıl
Inanayim mi buna?
- +1 yıl
Turkiyede de 3+1 sıfır daireler aylık 400 tl kirası var gel turkiyede yaşa 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@EzberBozanÜye biz 2+1 evde kalıyoruz kira 390 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben burayı sevmiyorum, Evlenince Türkiye'ye yerleşelim de anlarsın ne olduğunu. Çok da zor değil ama illaki onun için de bu bir tercih sebebidir. Kimse inkar edemez. İki kişi arasında kalsam ben EU vatandaşını seçerdim mesela.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl bir s#lak kendini Alman sanan biri daha. Ya konuşma o zaman. Almanyaya gidince bir b*k mu olduğunuzu düşünüyorsunuz? Umut ekmek kapısı mı? Cimer"e dilekçe yazacağım tüm Almanyada yaşayan Türklerin geri dönmesi için. Sonuçta orada size de zulüm yapıyorlar değil mi? Orası çok kötü değil mi? Kimse Almanyaya gelmesin değil mi? Sizlet birer anda#valsınız. İnşallah sen Türkiyeye gelmek için yalvarırsın birilerine.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. nasıl bir kızsın kimsin bilmem güzlliğini çekiciliğini sexiliğini bilmiyorum seni beğeniyor ya da seviyor da olabilir ama bak türkiyede yaşayan biri iş yeri yoksa evi bağı bostanı tarlası yoksa ya da yüksek maaş aldığı kariyerli bir işi yoksa bilki Avrupa ya gelmek için seninle beraberdir
ben kendimi koyuyorum onun yerine böyle bir durumda olsam Avrupa ya gitmek yerine onun Türkiye ye gelmesini ister o yönde ikna etmeye çalışırdım10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTr de bir hayat kurmaha ne dersin diye bide tersine çevir soruyu tepkilerini ölç & şunu demem lazım sorduğuna göre birşeylerden şüphelendim yanii adamdam emin değilsin & güven yok. Her erkek bir kadın için çevresini ailesini bırakip gitmez. Birde kendini onun yerine koy. Burdan olaya şöyle böyle diye tavsiye veremem fakat gerçekten seviyorsan bi karsr ver ve bunun arkasında dur. Buraya gelirsede yardımcı ol.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu anlamanın tek bir yolu var. Laf arasında Türkiye'ye gelmek istendiğini söyle. Birkaç gün devam ettir bunu, bakalım ne yapacak. Sonradan da vazgeçtim dersin.
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım işe yarar teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
maalesef böyle şeyler oluyor, sırf yurt dışı diye seninle aşırı ilgilenebilir.
Ben hep TR de yasamak istiyorum dedim
hep Avrupa’yı şikayet ettim
işe yarıyor denemelisin 👍🏼20 YorumlaEğer turkiyede onu buraya baglayan aile, meslek vs. herhangibirseyi olmasına ragmen geliyorsa seni kullanmiyordur. Ama gercekten turkiyeye onu baglayan onemli birsey olmali.. mesela devlet memuru veya ogretmendir ve bırakıp geliyordur, bu bir risk çünkü..
20 Yorumla
+1 yılKullanıyor veya kullanmıyor bunu buradaki kimse bilemez. Sende bilemezsin. Ama temkinli ol, bu devirde hiç beklemediğin insanlardan hiç beklemediğin ihanetleri görebiliyorsun. Bu ne ki :)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Mantık evliliği yaparak Norveç'e gitmeyi düşündüm ama yapamayacağımı farkedip henüz başındayken vazgeçtim.
her şey para ya da yaşam standartı değil ama şüphelenmekte haklısın ülkenin %90 nı gitme derdinde.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu göçmenlerde iyice saçmalamaya kendilerini bir şey sanmaya başladı.
Lan alamanya bile bizi gısganiyyyeee niye oraya gelmek istesin adam.
Olsa olsa sen onu kullanıyorsundur Türkiyeyi bıraktırmak için 😂00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılAvrupa hayali nerdeyse her gençte var. Bu kullanılma değil ihtiyaç duyulan imkan ve fırsat olarak düşünüyorum. Tabi umarım sana ihtiyacı kalmadan gidebilir.
10 Yorumla Evlilik düşünüyorsa, evliliğin oradaki tüm şartları senin elinde. O nedenle pek bir ciddiyetsiz olacağını zannetmem. Zaten problemli bir durum varsa yetki dediğim gibi sende
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. İlla bu yüzden olacak değil, paronayakliğa gerek yok samimiyetle bağ kuranlar var. Ama ihtimal var, bunu da zamanla anlarsın seni ne kadar önemsediği/kabul ettiği ile orantılı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTrollerden nağmeler bızım gecelerde Avrupa sevdası var herkes sazan gibi atlar tabı oraya para yağıyor biliyorlar yılkarca bilet parası bulamayıp melketıne gelmeyenlerıde gördum avrupada😏😏
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirçoğu yurt dışına kapak atmak için hemen evlilik istiyorlar. Hatta beni de birkaç kişi istedi fakat sırf yurt dışında yaşıyorum diye. Böyle insanlara kapımı anında kapıyorum. Zira çoğu fırsatçı.
12 Yorumla
Soran+1 yılHeh aynen işte mesafeli davrancam
- +1 yıl
En iyi kararı sen verirsin. Sana tavsiyem adımlarını dikkatli atman yönünde olacaktır.
+1 yılNeden yargısız infaz yapıyorsunuz.. altı üstü bi avrupadasiniz başka bi gezegende değilsiniz sayın arkadaşlar.
Bugün pasaportunu alıp gelebilir he kabul edilmedi mi 3 5 bin euro ya kacak bile gelebilir istedikten sonra ama böyle on yargıyla insanlara yaklaşmanız cok tuhaf..111 Yorumla- +1 yıl
Dediklerin doğru ama insanlara güven kalmadı bu devirde evet kaçak gelebilir parada verebilir ama bu riski goze alamiyodur bu daha kolay geliyodur pek guvenemedim
- +1 yıl
Birincisi lanlı konuşma bi fikrin varsa insan gibi söyleyebilirsin.
Ikincisi kendimi mal varlığımla övmem ancak cok şükür bende kazanıyorum. Aylık maaşım hayal edemeyeceğin düzeyde.🙂🙂 - +1 yıl
Yani istediğimi burada gayet rahat bi şekilde alabiliyorum.
- +1 yıl
@isimbulamadimaa sende haklısın kendince ama ettigin küfürler bana tuhaf geldi
- +1 yıl
Küfür etmedim?
- +1 yıl
Etmedin mi 🙄 aşağıdaki yorumda *tahmin ettim orsp ccgu * yazan ben degilim dimi?
- +1 yıl
İyi misin tek 1 yorum yaptim ondada insanlara güvenmemek gerektiğini söylemiştim başkasıyla karıştırıyosun sanirim
- +1 yıl
Kusura bakma ya 🤦♂️ başkasıyla karıştırdım..
- +1 yıl
Evet evet fark ettim sorun değil olur öyle şeyler.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılNeden bu soruyu sorduğunu önce açıkla, çok çekici olmayan birisin ve o çok çekici o yüzden mi böyle düşünüyorsun?
138 Yorumla
Soran+1 yılHayır kesinlikle öyle değil beni isteyen baya kişi var ama ben istemedim o Türkiye’de yaşayandan hoşlandığım için..
- +1 yıl
Daha önce görüştünüz mü?
Soran+1 yıl@united11 Mk salağı kendi tipine bak şerefz kendin beğenilmiyorsun diye başkalarına laf atma
Soran+1 yılEvet görüştük güzel geçti. Son zamanlarda Avrupa’ya gelebilmek için konuşmak isteyen çok diye duydum korktumm
- +1 yıl
Engelle onu muhatta olma.
- +1 yıl
Açık konuşmak gerekirse o sebeplen mi seninle konuşuyor bilemiyorum ama o sebeplen konuşma olasılığı çok büyük malum ekonomi bitik.
Soran+1 yılCiddimisin senn off biliyordum allahım ya
- +1 yıl
Bende bilmiyorum, çocuk nasıl biri işi ne, kaç yaşında?
Soran+1 yılİşi yok bide okumamış Türkiye’de bile bakan olmaz buna be
- +1 yıl
Sen nasıl tanıştın onunla ?
Soran+1 yılTanıdık felan iştee
- +1 yıl
İşi yok okumamış çok büyük risk, evlendiniz diyelim vatandaşlığı aldıktan sonra seni terk etti buna katlanabilirsen ve deli gibi seviyorsan biraz düşün derim.
Soran+1 yılYok be ne aşığı, sadece hoşlantıı
- +1 yıl
Görüştük dedin nasıl görüştünüz siz?
Soran+1 yılHa biz aradık filan reeldede konuştuk öyle yani
- +1 yıl
Canlı kanlı görmedin bile daha bence biraz mesafeli davran.
Soran+1 yılCanlı gördüm konuştuk utangaçtım pek konuşamadım
- +1 yıl
Koca dünya da işsiz ve okumamış adama mı mı laik görmüş senin çevren sana.
Soran+1 yılDimi hak etmiyor beni, ya ama çok yakışıklııııı
- +1 yıl
Hı çok yakışıklı olması ay başında faturaları öder senin için.
Soran+1 yılKdndkdndkkd
- +1 yıl
Sen nerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılAlmanya hollanda Fransa üçünden ikisi nedenki?
- +1 yıl
Bir ara biri ile tanışmıştım burada Belçika da yaşıyordu :D tanıdığımdır belki diye düşündüm.
Soran+1 yılHa yok ben değilim o
- +1 yıl
Sensin demedim belki tanıyorsundur dedim.
Soran+1 yılHmm yok
- +1 yıl
Dediğim gibi belki niyeti o değildir ama sen yine de dikkat et, kullandırma kendini.
Soran+1 yılUmarım yaa çok teşekkürler her şey için
- +1 yıl
Teşekkür için hesabıma 100 euro göndermen yeterli olur, iyi akşamlar :D
Soran+1 yılMfkdfnjfjf
- +1 yıl
Pinti karı.
Soran+1 yılKdndfnnfkfkfk 😅
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yılBeni boşvereer kdkdfk
- +1 yıl
ok.
Soran+1 yılTrip trip trip
- +1 yıl
Trip atmıyorum neden trip atayım ki :D
+1 yılGenelde gurbetçi kızlar tatlı ve güzel oluyor. Hemen günahını alma bence.
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyimdir ama korktum beni kullanır mı ya off
+1 yılKadınların hisleri baya iyidir, sen bu soruyu soruyorsan bunu bi şekilde hissetmişsindir. Bu şekilde düşünme olasılığı yüksek.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende Avrupa’da yaşıyorum oldu bitiye getirme kişi mutlaka kendisini belli eder
23 Yorumla
Soran+1 yılKnk bilemedim ya off
Soran+1 yılAynen maalesef
nerde tanıştığınız sanaldasa büyük ihtimalle öyledir
21 Yorumla
Soran+1 yılYok tandıdık tanıyordum zaten
11 ayHerkeze merhaba
Hollandadan yaziyorum
Eski karisi ile iki kere evlenip bosanmis biri
Karisini darp ettigi icin Uzaklastirma almis biri
Karisinin kasasini bosatmis biri
Karisinin köpegini bile baskasina satmis biri
Benim kizimi kandirdi
Niye dersin?
Evlenip …….00 YorumlaTürkiye'ye taşınacağını söyle. Memleket hasreti duyduğunu ve artık Avrupa'da yaşamayacağından bahset. Bak bakalım ne kadar süre konuşmaya devam edecek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç bir şey yazmadan nasıl cevap bekliyorsun ki… ayrıca beyin göçü diyenler sosyal medya çıktıktan sonra bütün dünyada genç beyinler komple çöktü rahat olun…
00 Yorumla
+1 yılSiz ona diyin ki ben Türkiye’ye yerleşmek istiyorum diyin seninle birlikte Türkiye’de yaşamak istiyorum diyim tepkisi ne olacak ölçün ama ciddi olun 1-2 hafta sürdürün bunu
00 Yorumla
+1 yılBilemeyiz. Seninle gerçekten ciddi konuşma ihtimali olduğu kadar sadece Avrupa gelmek için konuşma ihtimalide var. şu an türkiyede sırf Avrupa gelmek için hetero olduğu halde eşcinsel gibi davranacak insan bile var. Bence onunla aranda geçen konuşmaları bir tanıdığına gösterip fikrini al. Hatta oraya yeni gelip yerleşen türklerede sorabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Böyle şüphelerin olacaksa Turkiye den kimle konuşsan bu şüphelerin devam eder. Bence sorunun kaynağı sendeki güvensizlik duygusu olabilir. Sonuçta her insan menfaatci ve gurursuz olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAvrupa çok mu önemli kasmayın bu kadar kendinizi ya
30 Yorumla İlâhi sen , Türkiye varken Avrupa da neymiş. Kesin aşık bence
30 Yorumla
+1 yılMuhtemelen gelip seni terk eder sonra seni tr ye çağıran birisini bul
17 Yorumla
Soran+1 yılDimi yaaa pç
- +1 yıl
Biz eşimlde tanıştığımız da Almanya daydı 2 yıl peşinde koştum tr ye gelsin diye
Soran+1 yılVay anasını be nasip olmaz bana
- +1 yıl
Olur inşallah ya ne zaman ne olacağı belli olmuyor. O 2 yılda 1 sene boyunca görüşmedik terk etmişti beni. Bir de üni filan okuyordu orada çok sağlam bir bölümde
Soran+1 yılHmm hayırlısı dostum
Soran+1 yılSevindim adına umarım mutlu olursunuz
- +1 yıl
Umarım daha güzelini yaşarsın
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Biraz daha açıklayabilir misin? şu an dediğinle bir anlam çıkarılmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuğum biri var Türkiye’den bi kaç ay konuştuk felan ama beni kullanıyor mu diye emin olamadım. Mizah sayfalarında bile Avrupa’ya gelmek için her şey yaparım deniyor
- +1 yıl
Arkadaş sanırım baya bir etkilenmiş avrupalılardan. Ve büyük ihtimal tek sen değilsindir. Avrupaya gelme yolu aramasında yardım istediği kişi. Kime tutturabilirse onun üzerinden avrupaya geçip kendince bir düzen istiyor gibi gözüküyor. Bu düzeni kurmak için de sen veya senin gibi avrupadan olanlarla iletişimde gibi gözüküyor.
Soran+1 yılUmarım öyle değildir gerçi gerçekler böyle maalesef teşekkürler bu arada
Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. biz bilemeyiz sen anla onu ben konuşmaları okumadum4
11 Yorumla
Soran+1 yılOna kalsan herkes samimi davranır
+1 yılAvrupaya gelip napacak ki. Şu zamanda manyakmı bu adam.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılAvrupa ac hepsi açlıktan ölüyor, market lafları boş marketlerden bişey anlamiyosun doğrumu?
20 Yorumla
+1 yılBundan şüphe duyduysan ayrılmak için başka nedene gerek yok.
20 Yorumla
+1 yılÇok yakın bir zamanda türkiyeye taşınmak zorunda olduğunuzu söyle bakalım ne olacak
20 YorumlaKullanıyor desek yol mu vereceksin çocuğa. O zaman şey yap. Burdan ben seni kullanmam diyen birine güven onu getir yanına.
00 Yorumla
+1 yılKuvvetle muhtemel ,çünkü ben de aynısını yabancı hatunlardan birine yapmak üzereyim, tabii başka çarem kalmazsa :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılAvrupada yaşıyorsun görende diyecek cennete yasiyor bu avrupa ayaklarından nefret ediyorum eksik olsun.
00 Yorumla - Devamını Gör (202)
Devamını Gör(247)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Konuştuğum kişi Türkiye’den Avrupa’ya gelebilmek için beni kullanıyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler