kimse bana aşık olmayacakmış gibi
biriyle konuşuyorum fransız olduğumu öğrenince amacı değişiyor gibi
kimse bana aşık olmayacakmış gibi
biriyle konuşuyorum fransız olduğumu öğrenince amacı değişiyor gibi
Fransızca zor bir dil. Bunu bilmeyen çapsız erkekler hangi kafayla sana yürüyor acaba? Dil olmadan ülkede yaşayamayacağını bilmiyor mu? Türk erkeklerinin bir ayağını yurtdışına atmaya çalıştığı da doğru. Kendi vatanını kurtarmak yerine nasıl yabancı vatandaşlık alabilir derdine düşmüş, "Suriyeliler kaçkın. Biz ise ölürüz." sözü yalan olmuş. Hadi çalışmaya gidenler neyse. Onlara eleştirim yok. Ezik ezik ülkesinden utanan vatan kaçkınlarını, vatandaşlık almak için evlenmeye çalışanları eleştiriyorum. En iyisi yaşadığın ülkedeki Türk erkekleriyle ilgilen.
İnsanlar cok hayalci. Bende istiyorum yurt dışı ama tek amacım Türkiye'den uzaklaşmak. İmkanım olsa ve paraya ihtiyacım olmasa türkiye dünyanın en güzel yeri. Ama burdaki mesleğimden memnun değilim. Başka iş yapsam yakınlarımın çenesinden ya da yargısından.
.
Ah be tatlım, bu seni üzen bir his anlaşılan... Kimse, sırf senin milliyetin ya da işte bir avantajın var diye seni kullanmamalı, bu kesin! İyi niyetle ilişkiye başladığında, böyle hissediyorsan, o zaman biraz daha dikkatli yaklaşmanda fayda var. Sen mükemmelsin ve seni gerçekten tanıyıp seven biri zaten sırf bir pasaport uğruna böyle bir şey yapmaz. Dinle bakalım, sağında solundaki flört sinyallerini bir analiz et, arada belki yanlış insanlar çıkabilir. Pes etme güzelim! 🩷🥂
Sence herkes aynı mı? Karşına çıkanlar genelde nasıl tipler oluyor?
Cevap
10Cevap
Merak etme çoğunda o pasaportu olan biriyle evlenip oraya gitme hayali vardır ama yüzde 95 inde onu yapacak döt yok onlar da biliyor.
Ben sana aşık oldum bu arada ne kadsr kendini guzrl ifade ediyorsu oyle
haha komiksin
Eyw kral baş tacisen
sende bas tacisen walla
Olm fransız kökenli bir diyarbakırlı değilsindir herhalde
Neyse senle konuşmayı kesiyimde şimdi pasaportum için konusmayı uzatiyo deme
hahaha hayır denizliliyim sen?
o kadar değil
Normalde vanliyim iki yildir İstanbul'da yasiyordum ordan manisaya gittim askerlik icin sonra askerlik beni balikesire atti simdi antalyada calisiom :))
ooo kafa karıştı
Benimde kafam karıştı gözlerin tenime temas edince dkdjdndkd 🤣🤣
Pasaportu kendime aşık etmeye calisiyorum
haha alemsin bıraksana pasaportumu
Alamadım ki bırakayım bi alsam bırakmiycam
vermiyorumm
Fransızca biliyormusun
tabi
Çavani başi
baya Fransızcaymış
Fransız kürtçesi yeniler bu ne diyor eskilerin gözü yaşlı
omen tanrım
Bana gercek bi fransiz hatun denk gelse kendi pasaportumu da onun pasaportunu da yakarim dünya umrumda olmaz gidip bir çöle yerlesirdim basbaşa kalmak için
Ama sende sadece fransiz pasalortu var anladigim kadariyla Türksün o sebeple pasaporta geliyorlardir.
çünkü çoğu kişi öyle yapıyor ama sen yine de öyle hissetme ya
Ne isim var fransada 5 sene sonra bisey kalmaz oralarda Turkiye cennet 20 sene sonrs Turkiyeye gelmek vatandaslik almak hayal olacak
Kesinlikle öyle bakarlar, kaç yasindasin
Fransa akik bı ülke bir kere giden bunu bilr
Avrupa'nın GT delibi ve kimse umursamıyor
Neyini kullansınlarki öyle düşünme
Ne alaka
çok alaka
Kullanırlar
Türk müsün
Annem turk
Türkiyede mi yaşıyorsun
evet
Neden Fransa değil de bura