Bu işlemi Türkiye'de yapsanız bile 3 sene falan sürüyor hakaret davaları. Siz buradan savcılığa gideceksiniz, savcılık delillere bakacak, doğruluğunu araştıracak ve uluslararası bir mahkeme olacak. Bu işlemler sende anlarsın ki 1-2 ayda yapılacak işlemler değil. Hırsızlık suçları bile 1 seneden aşağıya sonuca varmıyor.
Bizim ülkemizde adalet var mı. Sence? Etsen de sonuç sadece para cezası olur ve buda kesin sonuç yok. Yani demek oluyor ki böyle insanlar la iletişim kurma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Selam :)
Şikayet edebilirsin evet ama bu işlem çok uzun sürer. Belki aylar hatta yıllar bile sürebilir.
Neden?
Bu işlemi Türkiye'de yapsanız bile 3 sene falan sürüyor hakaret davaları. Siz buradan savcılığa gideceksiniz, savcılık delillere bakacak, doğruluğunu araştıracak ve uluslararası bir mahkeme olacak. Bu işlemler sende anlarsın ki 1-2 ayda yapılacak işlemler değil. Hırsızlık suçları bile 1 seneden aşağıya sonuca varmıyor.
Ee etsin daa sende ona et sonra engelle olsun bitsin dövmemiş etmemiş arkadaşım biri demekki ne anlar o saygıdan medeniyetten
Unut gitsin derim. Şikayet etsen bile çok zaman gerekiyor.
Geçmiş olsun neden kavga ettiniz
Gunaydin sorun neydi... ben almayadayim
İşsizliğin de bu kadarı...
Soru sordum sadece
Kimden bahsettiğini biliyorum galiba hagsegasg
Kimden?
Bende buradan biriyle konuştum Almanya da yaşıyor. Kaç tane işsiz Almanya da yaşayıp burayı kullanır kş
Nazileri Hitler'e mi şikayet edicen
Şikayet edemezsin.
O niye?
KS ip adresi böyle şeylerde vermiyor ve türkiye ofisleri yok.
Polise gitmekten bahsediyorum
Kardeş anlamıyor musun sitenin türkiye ofisi yok şikayet edemezsin. Site ip adresi vermiyor polise gitsen ne yazar. O almanya sen türkiye.
kimse sallamaz
Et. Havanı alırsın ancak
Neden
Bizim ülkemizde adalet var mı. Sence? Etsen de sonuç sadece para cezası olur ve buda kesin sonuç yok. Yani demek oluyor ki böyle insanlar la iletişim kurma.
Para alsam bile yetmez mi
Parayı sana vermiyorlar devletin cebine giriyor
Sana verseler gene iyi. Kavga et küfür et silah sık para cezası hep