Bu elemanlar kadar yakışıklı erkek güzeli aşırı tatlı erkekler Türkiyede sizce yanlız kalabilirmi asosyalse fakirse hiçbir kıza teklif etmezse yanlız kalırlarmı sizce türkiye gibi kızların egosunun baya yüksek olduğu bir ülkede yanlız kalabilirlermi yoksa bunlar dilsiz olsa bile sevgili bulurmu tüm kızlar kısaca bunlara gelirmi objektif olun?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet, kalabilir : )
Türkiye gibi bir ülkede imkansız diye bir şey yoktur.
cut.
Peki neden yanlız kalırlar adamlar yakışıklı
Bizim coğrafya sorunlu bir coğrafya, sağlam adamı bile sorunlu hale getiriyor.
Bununda ayarlarını bozarlar.
anladım yani size göre Türkiye'de yakışıklı insanlarda yanlız kalabilir galba
sebeb türk kızlarının bence egosu
O ego değil hocam, korku, tereddüt ve toplum baskısı/dayatması ile oluşan bir reaksiyon.
Türkiye' de erkek ve kadının yetiştirilme biçimi çok zıt kutuplarda seyrediyor.
Haklısınızda valla hacı ben tipsiz adamlarında sevgilisinin olduğunu gördüm bissürü yakışıklı adamlarında gördüm ama bir benim olmuyor sevgilim bende çözemedim sebeb galba türkiyede yaşmama ve çekingen olmam
Türkiyede ben aşırı yakışıklı ama yanlız bir erkek görmedim siz gördünüzmü
Gördüm, çekingen, sosyal hayatta pasif erkek, ne düzeyde olursa olsun sevilmiyor, tercih edilmiyor.
türk kızları tipsiz erkeklere bile yüz veriyor ben çözemedim halla
haklı gibisiniz mallesef türkiyede en önemlisi sosyallik mallesef yakışıklılıktan çok
Kibar, efendi, sakin, sessiz takılırsan ezik, kendini savunamayan, güçsüz birisi gibi algılanıyorsun. Çünkü genel toplum profili agresif, kaba, bir çok şeye çabuk yükselebilen bir toplum. Haliyle beklenilen erkek profili de bu çerçevede şekilleniyor. Kadın senden etkilenir görünüş olarak ama pasif kaldığın için o kadar da uzak kalır.
Sitedeki kızlar her türlü bulur yazmış ama
Reel hayatta aktif ise bulabilir fakat nereye kadar ilerler, meçhul.
Reel hayatta pasif ise, sanaldan yürütebildiği kadar reele geçebilir.
Çok derin mevzu.
Sana bambaşka bir örnek vereyim.
20 li yaşlardayken açık lisede okuduğum zamanlarda yakışıklı bir arkadaşım vardı. O döneme kadar kızlarla filan hiç takılan birisi değildi. Bir çekimserliği vardı.
Sonrasında birisini buldu, hala o kızla devam ediyor.
kızlar teklif etmiyor türkiyede mallesef hep erkeklerden bekliyorlar sıkıntı bu
Yakışıklı biri yanlız kalır ama zengin biri kalmaz bence
Evet etmiyorlar çünkü teklif eden kızı basit gören apt. l bir kitle var.
Zengin birisini potansiyel gold diggerlar asla bırakmaz.
Türkiyede mallesef kız bulmak bile çok zor asosyaller resmen yakışıklı olmasına rağmen bile sevilmiyor mallesef
asosyalse ve fakirse olmaz.
neden
Ama yakışıklı
sadece yakışıklılıkla olmaz. asosyallik bi eksi
çoğu kız ilk adımı erkekten bekler.
Katılmam çogu yakışıklının sevgilisi var yakışıklı ama sap yok yakışıklı olsun dilsiz olsun gene olur
bari ilk adımı kız atsa bile ilişki içinde çekingen olmasın. o zamn olur. ama fasfakir olursa yine kurtarmaz
anladımda ben biç Yakışıklı ama sap bir erkek dünyada ve Türkiye'de görmedim siz gördünüzmü?
Resimlerdeki kadar yakışıklı ama sap gördünüzmü hiç
eğlenmeliik ilişkide mi ciddi ilişkide mi?
eğlenmelik, geçici ilişkileri mutlaka olur. ama ciddi ilişkilerde yoksul ve asosyal biri sıkıntı yaşayabilir
İkisi karışık farketmez
ha o zaman sap kalmazlar. eğer karşılarına cesaretli kızlar çıkarsa
yakışıklı ama asosyal hiçbir kızla konuşmayan dilsiz gibi biriyse yinede kız bulurmu hiçbir kıza teklif etmese bile fakirin önde gideni olsa bile yoksa bulamazmı
dilsiz gibi bir adamsa yinede her türlü bulurmu yani sizce
maddiyata önem vermeyen biri karşısına çıkar bence. bulur ya
2. fotodaki gibi birine illaki aşık olan olur. bence olur
Bu attıgım fotolardan sizce sap kalan olur mu dilsiz gibilerse yoksa bu ve bunun gibiler her türlü bulurmu
Bence türkiyede Yakışıklılarda yanlız kalabilir mallesef Kibar, efendi, sakin, sessiz takılırsan ezik, kendini savunamayan, güçsüz birisi gibi algılanıyorsun. Çünkü genel toplum profili agresif, kaba, bir çok şeye çabuk yükselebilen bir toplum. Haliyle beklenilen erkek profili de bu çerçevede şekilleniyor. Kadın senden etkilenir görünüş olarak ama pasif kaldığın için o kadar da uzak kalır.
Kalır Tr kızı kolay bıktırır
anladım
Kalır ama zengin biri kalmaz
Evet
Neden yanlız kalırlar sizce
Çekingendir
Kızlar teklif etmedim adamlar baya yakışıklı