kardeş bende evliyim 17 yıllık sana faydası olur belki diye bir kaç yorum yapmak istedim. bu kadar yazıdan ve karşı tarafı dinlemeden sen haklısın şöyle yap böyle yap demek istemiyorum. ama evlilik gerçekten zor ilk 10 yılımızı tartışarak geçirdik halen ara ara tartışmalarımız oluyor. ama sakin olmak lazım. ayrılmakda çare değil bak çocuğunuzda varmış erkekler bencil oluyor malesef senin üstünde daha fazla yük var bundan emin ol eğer bu birlikteliği sürdürcem diyor isen emin ol her şey senin elinde. sen bari sakin ol biraz daha fedakarlık yap bende çok düşündüm ayrılmayı anlatsam bu ne ya durman hataymış dersin ama birde eşimden dinleseydin bu ne ya bu ne biçim adammış derdin burada ne demek istediğimi anlamaya çalış lütfen. dediğim gibi önemli olan haklı haksız meselesi değil önemli olan bağırmadan küfür etmeden sakin tatlı dille konuşarak karşındakini mümkün olduğu kadar insan sıfatına getirebilmektir bunu erkek ya da bayan mutlaka uygulamalıdır burada sen sorunu nu yazdığın için sana söylüyorum eşin yazsa idi aynı şeyleri ona söylerdim. lütfen sakin sakin kızmadan yavaş yavaş işleye işleye eminim faydasını göreceksin. ALLAH yardımcınız olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz hiç tartışmıyoruz ki.. ben kavga etmeyi küfürü bile bilmem.. güçsüzüm tek dayanağım Rabbim... ağlıyorum buraya yazıyorum.. anlatacak kimsem yok ki... burada paylaşmak terapi gibi geliyor.. ama doğru ama yanlış.. şu an biraz daha iyiyim..
En İyi Cevaplar
Her iki tarafin emegiyle büyür hayat. Yasamin guzellikleri ask, sevgi paylastikca büyür. Dertler kederler de öyle. Evliligi ayakta tutan paylasabilmek. Esin farkinda degil galiba. Umarim kokusunu kaybetmeden guzelliklerin senin yasama verdigin emege kendini katar
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumunuz için Allah razı olsun.. yürekten âmin diyorum :(((
+1 yılHata sende degil onda guzel kardesim sen elinden geleni yapiyorsan icin rahat olsun. Karsilikli sevgi saygi olmadan bu tarz seyleri yurutmek cok zordur elbet. Bir sure uzerine dusme ilginle bunaltma bakalim ne olacak. Sen gururunu yeyeri kadar hice saymissin birazda o dusunsun. Inceldigi yerden kopar elbet sen ne kadar diretsende. Bol bol dua et insallah duzelir.. duzelmezsede dunyanin sonu degil senin guzel canin sagolsun
00 Yorumla
+1 yılSen bence acele etmissin evlenmek icin ya da esin senden vazgecmis daha evlenmeden formalite icabi geri donmek olmaz diye evlenmis. Sen yeterince cabalamissin al karsina konus durust davransin ask bittiyse uzatmanin manasi yok hayatinda baskasi varsa don arkani git. Hicbir kasin boyle muameleyi haketmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Bazı insanlar hayatları boyunca sevebilceğine , ilgi göstere bilceğine inanır. Ama kişilikleri buna müsade etmez vazgeçemediği alışkanlıklar vs. Bunların önüne geçmek içim çok üstüne düşme , tersine gitsen daha mantıklı.
Bazı insanlar üstlerindeki fazla ilgiden , onu düşünmelerinden çok fazla sıkılır başka arayışlara girer bu yüzden bunu yapma. Kadın olduğunu onun hissettirmesine gerek yokki sen kendin kadının olduğunun farkına var yüz yıllardır kadın erkeğin değil erkek kadının peşinde koştu. Bakımını özenini kendin için yap zamanla onunda aklı başına gelir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAbla iş yerindeyim
yoksa konuya bir sesli cevap çakardım ama akşam sana sözüm olsun.
abla hayat hep pişmalıklarımızla dolu
yarını olmayan dünya meyhude ömürlere ziyan olup gidiyor.
lütfen biraz daha mutluluga
biraz daha eğilim ver
yarına biraz daha umutlu bak02 Yorumla
Soran+1 yılBakmak istiyorum İnan ama sanırım feci bir depresyon yaşıyorum...
- +1 yıl
özele gelsene
+1 yılablam benim çocuk için sabrediyom diyon da sabretme. bu hayatta önemli olan sensin ki sen mutlu oldukça çocuğun da mutlu olur daha iyi yetişir. benim tanıdığım iki kadın var ikisi de boşandı aslanlar gibi başka illerde hayatlarını kurdular çocuklarına bakıyolar hayatlarına devam ediyolar. sende korkma. o adama ihtiyacın yok. senin de mutlu olmak hakkın. bak ağlama bu kadar sonra bak psikolojik rahatsızlıklar başlar yapma böyle. savaş ve hayatına yön değiştirmeye bak
01 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum...
+1 yıldüzelebilecek bir durumdaysa ve devam etmek istiyorsan bu yaptıklarını sineye çekip (bir daha olmaması şartıyla) sorunlarınızı çözmeye çalışıp devam edersiniz. ama yok bittiyse kendini çok yıpratma, elbette üzüleceksin biraz ama zamanla atlatıp daha mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşursun, hem gençsin hala
00 YorumlaHayatında başka bir kadın olmasa bile, sana yalan söylemiş. Seni, gerçekleri anlatacak kadar bile değerli görmüyor.
Bunları sana 20 yasında biri olarak yazıyorum.
Lütfen ağlama, çünkü gözyaşları geçmişi geri getiremiyor ne yazık ki..
Her hatanın bir dönüşü vardır. Yine güzel günler gelebilir, mutlu olabilirsin. Bu senin elinde.
Ama onunla değil. Senin yeni defterinde, ona yer olmamalı.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Nerede bir öküz varsa gider onu bulursunuz zaten.. Sessiz sakin düzgün bir adam sizi istese "sümsük" dersiniz..
Kadınların hepsi böyle.. Sadece sen değilsin yani..06 Yorumla
Soran+1 yılSen hangisi oluyorsun merak ettim.. yorumundan pekte sessiz sakin düzgün bir adam imajı vermiyorsun da
- +1 yıl
yaaa kadın zaten üzgün niye böyle diyon sen
Soran+1 yılOnun söylediğini İnan takmıyorum umrumda bile değil...
- +1 yıl
kadınların hepsi aynı değil. ne yaşadın bilmiyom ama hepimiz kötü değiliz
Soran+1 yılTabikide değiliz.. bende kötü değilim... o bunu söyledi diyemi ben sürünüyorum şimdi...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmeyen değer vermeyen birine zorla kendini sevdirmeye çalışmak. Kendini kandirmak hatasina göz yummak israrla affetmek kendini olabildiğince cepte göstermek seni sevmeyen adamla ask mutluluk hayal etmek.. daha sayayim mi hatani?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aslında hata yapmadın arkadaşım sen sadece sevdin hemde karşılık beklemeden değerini bilmeyen biri denk gelmiş sana senin bir suçun yok sen aslında bu dünyada yapılacak doğruyu yapmışsın ama sana yanlış kişi gelmiş. ne denebilir ki? yazık.
00 Yorumla
+1 yılAldatman için hiç bir engel kalmadı değil mi? Kılıfında hazır, vicdanını kolayca rahatlatıp aldatabilirsin artık. Bahane aramayın, mutlu değilsen boşayacaksın. Başka kollarda teselli aramak, arayacağın son şey olsun...
01 Yorumla
Soran+1 yılNe aldatması kafamı buluyorsun benle ne diyorsun... yaşadıklarımın ne kadarını biliyorsun.. ben aldatıldım bennnnn
Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. 00 YorumlaBacım çek konuş evliliktir sen öyle büyük sevaba giriyorsun ki kocana her adımında tarifi imkansız... Kocan şeytana uyuyor olabilir ama sen sabret inşallah düzelir kıymetini anlar tekrar... konuşmak lazım ama sonuçta karı kocasınız...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sabrettim bana öyle yanlışlar yaptı ki... yaa bir eşin gece sana sırtını dönerek uyuması ne demektir bilirmisiniz? onun için süslenip te sizi görmemesi ne demektir bilirmisiniz? sabrettim sabrediyorum.. imtihanım bu benim... biliyorum
ben senin yerinde olsam eşimi boynuzlardım madem öyle oyunu kuralına göre oynayalım. daha genç yakısıklı bir arkadas bul kendine seni mutlu edebilecek hiç takma kafana
02 Yorumla
Soran+1 yılKısasa kısas diyorsun yani... ben o kadar adî değilim
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geçmişine bakıyor musun hiç ah almışlığın var mı? yarı yolda bıraktığın burada anlatılan çok masumca eğer öyle ise senin adına çok üzgünüm bir kadının çaresiz kaldığını düşünmek bile istemiyorum Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılsakın affetme sen kadınsın ve gururunu ön plana çıkarma vakti gelmiş gibi en azından yokluğunu hissttirki anlasın anlamazsada zaten adam ı ki o senin gbi kadını hak etmiyor demektir ona yazık
00 Yorumla
+1 yılsaniyorum evliliginiz fiilen bitmis..
sadece aranizdaki resmi bagi koparmaniz gerekiyor02 Yorumla
Soran+1 yılBitmesin neden bitti neden yaaa :((
- +1 yıl
anlattiginiz bir evliligin bittigine isaret
Sen sevip değer vermişsin ama maalesef yanliş kişiye. Ne yapman konusunda sana tavsiyede bulunmak doğru olmaz. Hayat senin karar senin ama yinede yapabiliyorsan ayrıl ve onun aklının başına gelmesi için dua et.
00 YorumlaYa cok iyi bir aciklamasi var (ki ben sanmiyorum) ya da hayatinda biri var. Siz calismiyor musunuz?
00 YorumlaMutlu değilsen boşan kendini yıpratmanın anlamı nedir?
00 YorumlaOturup konuşacaksın..
Durum bu bu, diyeceksin..
Fikirlerini, tavrına bakacasın..
Sayet yanlış görüyorsan bitireceksin, hayatta hibişey senden kıymetli değil...00 YorumlaAllah sabır versin ama ayrılıkta helâldir Allah'ın sevmediği bir helal bence Ayrıl yaşın kaç bilmiyorum ama olmaması olmasından daha hayırlı gibi görünüyor...
03 Yorumla
Soran+1 yıl32 yaşındayım..
Soran+1 yılÂmin...
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sen hatanı evlilik tercihinde yapmışsın. o seni sevmemiş hiç bir zaman.
14 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bunu şimdi daha iyi anlıyorum.. o beni sevmemiş hiç bir zaman.. zaten hiç söylemezde.. bu kadar zor olmamalı seni seviyorum demek oysa
Soran+1 yıl10 yıl bitmek üzere.. çocuk var evet
Esinden biraz uzaklas farkli yerlere git degerini anlamasini sağla üzerine gidersen daha kötü olur.
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim uzaklaşmama fırsat olmuyo sürekli uzaklaşan o
Soran+1 yılPeki.. denemeye çalışacağım.. ama bu seferde trip attığımı düşünüyor
Soran+1 yılBun söyledikleri yapsamda takmıyacaktır.. umrunda değilim ben onun...
Soran+1 yılÇocuk var evet.. ve bence o da ayrılmak istiyor ama çocuktan dolayı ayrılmıyor.. kafada bitmiş yani herşey
Yaa dünyaya bidahamı geleceksin belliki kocanin sana karesi herşey bitmiş artik ne zorluyosun çocuk varmi?
08 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var ki zorluyorum :(
Soran+1 yılNeymiş formülü
Soran+1 yılPeki
+1 yılKendini yıpratma. Galiba hatayi en basta yapmissin ama umarım istediğin gibi olur hersey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Gözü dışarıda olana bazen hata bile gerekmez. Ne yapsanız olmaz. Allah ıslah etsin, sabır versin sizede.
00 Yorumla
+1 yılböyle şeyleri alttan almayın, kimse için hayatını feda etmeye değmez.
00 Yorumla
+1 yılAllahından bulsun diyelim inş bizede senin gibi nasip olur üzüldüm elindekinin kıymetini bilmemiş
04 Yorumla
Soran+1 yılBen eminim ki aslında eğer deneseydi gerçekten sevilecek bir kadındım... benim sevgim ona ağır geldi sanırım.. yani ne bileyim
- +1 yıl
gercekten mantık yürütemiyorum millet senin gibi eş isterken oda sırt cevirmiş başka biri olma ihtimali?
Soran+1 yılIşte onu bilmiyorum.. çok masum değil bunu rahatlıkla söyleyebilirim
- +1 yıl
cebindeki fişler derken onu anlamadım yani bişerlmi karıstıryo ama kötüymüş kac senelik evlisinizki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılyol ver gitsin bence ya üstüne düştüğüne değmez birine benziyo illakı allah yanına koymaz pişman olacaktır, yuva yıkar gıbı bı yorum ama karaktersiz insana dayanamıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılTabikide Allah yanına koymayacak.. çünkü o en büyük adalet sahibidir
Cevap sahibi+1 yılaynen kardeşim.
Gönül kaçanı kovalar arkadaş. Çek kendini biraz geri
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam nasıl çekeyim mesela.. ne yapayım ya da ne yapmayayım?
öncelikle ağlamanız faydasız sakin kafa ile eşinizi karşınıza alıp düzgünce bir konuşmanız gerek bence
00 Yorumla
+1 yılYa uzulme senin gibi birini kaybettigi icin kafasini duvara vursun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEkonomik özgürlüğün varsa boşan gitsin. Daha çok gençsin. Önünde uzun yıllar var.
00 Yorumla
+1 yılKendını hRap etme sende umursamaz ol bak o sana donsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da denedim.. bu sefer hepten koptu.. asla adım atan taraf o olmaz asla özür dilemez.. olan hep bana olur
+1 yılBacım dua etmelisin allahdan başka yardım edecek pek kişi bulamassın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insana kendinden fazla değer verirsen boyle. oluyor
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden önce tanıyamadın...
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten tanıyamamışım.. evlilikten 4 sene sonra değişti.. öyle böyle bir değişim değil ama full değişti
+1 yılSeverekmi evlendiniz?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sizden sıkılmış olmasi aklıma geldi ya da evlilik eşini yordu. Evlilik için erken bir karar almışsiniz sanki sakin bu dediğimi yaşla kiyaslamayin insanın içinde olup biten birsey bu. Baba olmak koca olmak ona ağır geldi ve sıkıldı. Hergün eve düzenli saatte gelmek eşinize göre deği rahatlığı bekarligi özlemis. Bunuda size ilgisizlikle yansitiyor. Tabi bu bir ihtimal. Ben olayı daha derin bilmediğim için yazdiklarinizdan bunu çıkardım.
Soran+1 yılDediklerinin hepsinde haklısın.. her kelimesinde.. aynen öyle işte
- +1 yıl
Teşekkür ederim eğer konuşmak istersen mesaj atabilirsin ve ağlama lütfen.
Soran+1 yılKeşke ağlamamak için kendimi güçlü hissetseydim.. ama o kadar zayıfım ki şu an :(
- +1 yıl
Hiç karsisina geçip burada yazdıklarınızı ona soyledinizmi
Soran+1 yılÇok söyledim ama o duvar olmayı tercih etti
+1 yılhatan sevmek olmuş :(
00 Yorumla
+1 yılkac yıldır evlısınız?
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıl
- +1 yıl
evlenmeden evvel ne kadar suredır bırlıkteydınız... ve aılelerden uzakta mı yasıyor sunuz
+1 yılBoşanabilirsin sadece. Daha düzelmez bence
00 Yorumla
+1 yılartık çok geç iş işten geçmiş
00 YorumlaHatayı böyle biriyle evlenerek yapmışsın..
00 Yorumla
+1 yılBirinin ahını aldın mı
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu biti daha sormuştu aşağıda.. hayır sanmıyorum
bir kadın mı var hayatında?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum.. ama artık yalan söylüyor sürekli
+1 yılAsk evlilii degilmiydi
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyleydi ama şimdi görüyorum ki tamamen tek taraflıymış :(
- +1 yıl
canım o hic sevdigi birini kaybetmenin acisini yasamamis anlasilan
Soran+1 yılBu gidişle yaşayacak.. çünkü tükendim artık..
- +1 yıl
Bence o senden bisey gixliyor kadin kiz falan degil baska bisey
Soran+1 yılNasıl yani ne gibi anlamadım
+1 yılÇocuğun var mı ❓
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kaç tane ona göre yardım edicem size
Soran+1 yıl1 tane..
- +1 yıl
Bak bence eşini takip et gittiği yerleri falan ya da bir kaç gün tatile git kardeşin falan varsa ewine git
+1 yılBence biraz daha sabır
00 YorumlaÇocuk var mı?
00 Yorumla
+1 yılIlacin bende :))))
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası