Eşim benden habersiz sağdıç olmayı kabul etmiş?

Öncelikle hayırlı ramazanlar. Benim eşimin çok rahatsız olduğum bir arkadaşı var bu arkadaşının nişanlısı ile aramızda tartışma oldu (sözün olduğu gün çocuğu eski sevgilisini arayıp onunla ağlayarak konuştuğunu gördüm bunu kıza söyledim ve benim yalan söylediğimi kendi kocama güvenmediğim için onun sevgilisine iftira attığımı iddia etti ve beni dövmeye kalktı ayrıldılar bi şey yapamadı.) sonrasında çocuk sevgilisine itiraf etti kız bi özür dileme gereği dahi duymadı. Neyse haklı taraf benim bunu eşimde kendisi kabul ediyor. Neyse sorum şu bu arkadaşı yazın düğün yapıyor ve eşime sağdıcım sen ol demiş eşimde bana sormadan kabul etmiş. Bende kızla aramızın kötü olduğunu bana bunu sormadan nası kabul edebildiğini söyleyince sen benim arkadaşımla aramı bozamazsın dedi. Bende dedim ki arkadaşınla aranda olan bi durum değil sonuçta sağdıç düğün günü gelin ve damadın dibinde durur ayrıca bende karın olduğum için otomatikman sağdıç oluyorum yani hem kızı sevmiyorum hemde tüm gün kızla durucam. Düğüne gitmeyelim demiyorum ya da o çocukla görüşme etme de demiyorum ama sonuçta benide etkileyen bir olay ve rahatsız olduğumu bildiği halde bu şekilde davranması çok canımı sıktı. Şimdi size soruyorum haksızlık mi ediyorum eşime?

Eşim benden habersiz sağdıç olmayı kabul etmiş?