Aslan erkeğiyle evliyim ben yani ani sinirlenen bir adamla evliyim. Yemeğin tuzu çok olur kızar yumurta cıvık olur kızar telefonunu şarjdan çekerim kızar huysuz bir adamla evliyim. Birde sinirlendiğinde ağır hakaretler eder ama 2 saat sonra gelir gönlümü alır öper koklar. Ama ben artık dayanamadım ve dün gece büyük Bi kavga ettikten sonra evden çıktım geri de dönmeye niyetim yok beni hiç aramadı ama eğer ararsa asla acmicam mesajlarına cevap vermicem hemen dilekçe verip ayrilcam sizce bunu yaparsam ne kaybederim veya ne kazanırım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla kaybini kazanci sen bilirsin senin hayatin senin gelecegin vs bunlari biz bilemeyiz tanimiyoruz da cunku seni. Ben simdi burclarla pek ilgilenen biri degilim, sirf bir insan burcu X diye illa onlari tasimaya gerek yok o yuzden bu tip insanlar her burctan cikar ama dedigin tarzdan bir insa gercekten zordur ve dedigin gibi huysuz olmalari hic cekilecek degil ozellikle de boyle ufak seyler bu kadar sinirlenmesi kalp kirmasi ne bilim bana cok asiri yanlis geliyor ustelik esin yahu insan nasil kiyar boyle minnak seylere yok tuzu fazla kacmis diye, sukret sana onune yemegi veren yapan bir ese sahip oldugun icin ben boyle dusunur hani olabilir insaniz biraz fazla kacabilir sanki belli bir olcuyle mi atiyor tuzu eliyle kasikla falan ne bilim biraz cok kacabilir hani bunlara da katlanamayan bir insan hayatta nasil basarili olur nasil simdiye kadar yasadi coktan sinirden ofkeden gitmesi lazimdi yani. Ne bilim ablacim bir yandan aciyorum boyle seyleri gorunce duyunca sizler icin yazik gunahtir hani hak da veriyorum anliyorum da bosanma istegini diger yandan bosanmakta cok fazlalasti bu devirde yuva kurmak zordur yikmak kadar basit bir sey de yok o yuzden uzuluyor da insan bunlari duyunca valla karar yine senin tabi, ailene danirsacan mi artik sana kalmis bir sey tabi..
027 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlenmek zor geçinmek zor bende istemezdim böyle olmasını o yüzden 2 sene boyunca bu lafları işittim sustum. Ne yapsam beğenmiyor o uyurken ses yapamam biliyor musun kızar çünkü. Ailem turkiye dışında benim çok fazla görüşmeyiz
Cevap sahibi+1 yılBilmezmiyim tahmin edebiliyorum yani. Dusunuyorum da boyle olan insanlar yani hayat onlar icin gercekten zor olmali dusunsene senin dedigin gibi ses olur biraz kizar ofkelenir, yumurta civik olur kizar, tuz fazla kacar kizar yani surekli sinir stres ofke nasil bir hayat enerjisi bu vallahi dusunmesi bile yordu bi kotu etti beni Allah korusun aman oyle olmayayim bulasmasin bana da. Neden gorusmezsiniz ve sen neden turkiyedesin ki sende git yanlarina...
Soran+1 yılAnnemin ikinci evliliği o yolunu çizdi ailemle aram fazla yok yabancı gibiyiz babam da öyle aramaz sormaz ben arasam hemen kapatmak ister. Ben böyle zor insanla 2 sene geçirdim kendimi beceriksiz gördüm ben slk gördüm benden birsey olunmayacagini düşündüm hep ama sonra bunun normal olmadığını farkedince sesim çıktı bazen iyi ki çıkmış diyorum bazen yapmasamiydim acaba diyorum
Cevap sahibi+1 yılUzuldum.. Peki sen neden turkiyedesin hani aran yine yokmus olmasin da oralarda yasayip ordan birini bulman belki daha iyi olabilirdi.
Esini kim buldu ki yani hic mi fark etmedin gormedin bu huylarini, evlenmeden once nasildi ki...
Soran+1 yılAnnem evlenince gitti o yüzden burdayım. Eşimle ben tanıştım asla böyle biri değildi çok eğleniyordum onunla ben cok aşıktım oda öyleydi eminim ama aynı eve girince böyle olmaya başladı bu huyunun haricinde hiç bir huyundan şikayetçi değilim ama bu huyu beni soğuttu artık ilk başlarda özür diliyordum TV sesini çok açtığım için o uyurken odaya birsey almaya girdiğim için falan ama bu abartmaya başladı. Geri dönmeye niyetim yok sadece birden çıkıp gitmek birdaha asla diyalog kurmak istemiyorum sessizliğimle ezmek istiyorum onu kısacası
Soran+1 yılBen naptim desin ya bana ulaşamayınca artık otursun Bi düşünsün kızsın kendine istiyorum
Cevap sahibi+1 yılValla gidebilecegin bir yer varsa bunu yapabiliyorsan ve gercekten yapabileceksen sonradan pisman olmadan anca o zaman yap derim bosanmak da evlilik gibi ciddi bir karardir sonra oyle pisman olup tekrar gorusup evlenelim falan bunlar cok yazik olur.
Peki normal gunluk hayatta nasilsiniz oyle sen kedi gibimisin artik yanlis bir sey yapacam da kizacak korkusu falan mi yoksa saydiklarin haric iyimisini araniz falan...
Cevap sahibi+1 yılOnu simdi yapmaz bence kaybedince fark eder ama o da cok gec olmus olacak ve gec olduktan sonra da bir anlami faydasi kalmiyor o yuzden bunun senin icin de pek bir onemi yok gibi. Simdi dusunsun bunlari simdi kizsin kendisine oyle degil mi ama, sen evi terk ettikten sonra bosanmaya karar verdikten sonra bunlari dusunmus dusunmemis ne fark edecek artik is isten gecmis olacak...
Soran+1 yılNormal hayatta iyiyiz ben çok gülmeyi seven karşımdakini güldürmeyi seven eşimle sakalasmayi seven biriyim kedi gibi değilim de o bana kızdığın da şakayla espriyle cevap veren biriyim mesela oda çok merhametli biridir aslında ama sinirini bu şekilde çıkarır sudan sebep gibi görünebilir ama değil
Cevap sahibi+1 yılNe guzel tam bensin aslinda bende cok severim bayilirim ugrasip sakalasmayi gelmisim uc gunluk dunyaya surekli surat asip ona buna kusup darilacaz mi az gulelim eglenelim dimi. Ozel hayatinizda da bir her hangi problem yasaniyor mu o zaman onun bu siniri asabiligi, ne bilim boyle insanlara hic belli olmaz birden ona buna patlar sonucta tam ne bilim romantik bir an yakalamis olursun her seyi planlayip dusunmus olursun onun icin hazirlarsin suslenir puslenirsin sonra yok ayagima bastin yok ayagin soguk ve ona dokunursun buna kizip iterse seni yani ne bilim hic benlik insanlar olmadigi icin yapar mi yapar diye dusunuyorum...
Soran+1 yılÖzel günümüz de kutlamamizi yaparız unutmaz ama o gün bitince yine kızar birde başkasına kızıp bana patlaması da var ani sinirlenir saman alevi gibidir ben alttan alırsam sıkıntı çıkmaz almazsam çok buyur tartışmamız ve bana hakaret eder ama asla onun yemeğin fazla tuzlu olduğu için kizdigina bu yüzden benim sinirlendiğime inandıramazsın hata bendedir onda asla yoktur
Soran+1 yılBende çok sinirli biriyim çirkef biriyim bazen susmaya takmamaya çalışırım sonra birikir bende ama ilk kez böyle evden çıktım üstümle başımla ağlayarak ilk kez gitmedim eve arkadaşıma dün neler söylemiş hakkımda hiç biri için yazıp hesap sormadım sessiz kalmayı düşünüyorum inşallah en iyisini yapiyorumdur
Cevap sahibi+1 yılCok yanlis seyler bunlar yaa. Seyini cok yanlis kullaniyor hani tamam erkeksin evin reisi falan fistan butun o seylersin ama bu cok kotuye kullaniyor gibi seni istedigi gibi kullaniyor istediginde kiziyor istedigine bagiriyor falan yahu karsindaki de insan sinir stres topu degil ki ofkelendiginde gidip ondan cikarasin yaziktir gunahtir yaa onun da kalbi var hic mi acimiyor hic mi uzulmuyor bu adam ne degisik bir modelmis bu boyle yaa...
Ozel gun dedigim de tam onu dusunmemistim ama o da guzel tabi onu dusunmesi de bir sey. Tarih olarak yildonumu tarzi degil de malum ozel hayatinizi o yuzden yazmistim zaten romantik bir an vs... ama cokta onemli degil heralde
Cevap sahibi+1 yılHe sen Şu an ciktin mi evden beraber degilmisiniz, ben seni bunlari sadece dusunuyorsun aklindan gecenler saniyom...
Soran+1 yılArtık çok önemli değil onlar üzülüyorum ama böyle olması daha iyi diye düşünüyorum inşallah doğru kararı veriyorumdur inşallah yanılmam inşallah çok pişman olur tek isteğim bu
Soran+1 yılHayır çıktım dün elime geçeni kırdım telefonumu alıp çıktım hiç aramadı da yazmadı da
Cevap sahibi+1 yılSen oyle diyorsan sen daha iyi bilirsin tabi. Inshallah istedigin gibi olur araniz duzelsin istiyorsan araniz duzelsin basak seyse o olsun ama mutlu olmani isterim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun inshallah.
Yaslariniz kac bu arada…
Cevap sahibi+1 yılBende yatmaya hazirlaniyordum da o yuzden yazamadim, varsa baska konusmak istedigin sormak istedigin fikir vs istedigin yazabilirsin tabi sonrada sey yapabiliriz - ben simdi ufaktan uykuya kacsam iyi olur cunku…
Soran+1 yılBen 27 eşim 33 yaşında
Soran+1 yılHayır sadece hiç ona artık cevap vermesem ne düşünür sen erkek olarak ne düşünürdun onu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılMerak ederdim tabi esim nerde napiyor ne durumda arat sorardim tabiki. Yani ben bu duruma dussem esimle cok uzulurdum heralde yani bu hale geldiysem zaten ne kadar saglikli bu evlilik onu da sorgulamak lazim ne yanlislar hatalar yaptik da buralar geldik bunlari da sormak lazim insan olarak kendine…
Yaslariniz da tam guzel aslinda. Isi yogun stresli falan mi acaba hani gun boyu onun etkisi stresi falan eve sana yansimasi vs bunlar da olabiliyor cunku
Soran+1 yılİşi de stresli çok nadir sorun yaşadığı onu da kendi bile takmaz halleder Bi şekilde. Beni hiç aramadı ve ararsa acmicam ona ömür boyu susucam inşallah çok pişman olur
Cevap sahibi+1 yılYine onun da etkisi olabilir tabi. Sen bilirsin tabi inshallah her sey gonlunce olur ve hayirlisi olur…
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılBen sana iyi gunler dileyeyim madem, bende yatayim biraz - olursa bir sey yazarsin zaten gorusuruz😇
Soran+1 yılİyi günler tabi yazarım sağol hersey için 🙂
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah🙏😇
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öncelikle geçmiş olsun ama benden sana tavsiye bir evliliği bitirmek kolay sürdürmek zor anladığım kadarıyla sen üstüne düşeni yapmışsın şimdi sıra onda diyeceğim ama artık dönsende bir kıymetin olmayacak yinede öfken geçince bir daha düşün kalbine sor devammı tamammı
04 Yorumla
Soran+1 yılKıymetim olsaydı beni eften püften şeyler için kırmazdı zaten. Yıpratmak istemiyorum onunla kendimi daha fazla benim için bitirmek hiç kolay olmayacak ama yapmak zorundayım kendi değerimi düşürüyorum onun yanında
Soran+1 yılKesinlikle ona verecek bir iki senem daha yok onu geçtim bir günüm yok. Vazgeçilmez olduğunu anlasın kendimi ondan daha çok sevdiğimi anlasın ben böyle herseyini sineye çekersem daha cook ezer beni
+1 yılCanım benim henüz yolun başındasın konuşarak da halledebilirsin insanlar konuşa konuşa anlaşır herşeye niye kızdığını sor bırakıp gitmek çözüm değil ki sanki bosaninca kurtulacan mı sanıyorsun aldaniyorsun sen güzel olanı seç konuş anlat üzüldüğünü kırıldığını bilsin sevdini söyle sen böyle yapınca ben uzaklaşıyorum de tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır unutma yinede hayat senin hayatın iyi düşün Lutfen olur mu
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle çok konuştum ki rahatsız olduğumu öyle çok belirttim ki demedi ki eşim istemiyor istemediği birseyi yapmayayım hep daha fazlasını yaptı tatlı dil çok döktüm ama hala tartışmamızda beni suçlu görüyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik gercekten zor iyice dusunun oyle karar verin en dogru karar ne olacaksa onu iyice dusunun bence artisini eksisini kac yillik evlisiniz ben de evliyin evlenmeden once basit geliyordu evlilik ama oyle degilmis buyuk sorumluluk var evlilikte
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık evliyim ben çok zor gerçekten dengeyi kurmak zor anlaşmak zor Bi hevesle evlendiğim evliligimi şimdi üzülerek bırakıyorum hiç evlenmeseydim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsorun ıle acıklaman bırbırınedn cok alakasız. esınden ayrıldıgında calıscakmısın mesleğin var mı? yad Şu an calışıyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında alakasiz değil sorum aslında bu ayrılık suresin de illa Allah uzun ömür versin demeye arayacak ya onlara sessiz kalırsam pişman olur mu bu bana ne kazandırır susmak en büyük cevap olur mu aslında sormak istediğim bu. Calisicam tabiki şu an çalışmıyorum ama calisicam neden sordun ki bunu çalışmicam deseydim ayrılmami dicektin
- +1 yıl
calısman lazım illaki. kımseye muhtac olmaman lazım ki ayrıldıgında raat edesin. yoksa geri döneyim iye dusunup durursun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendine olan saygını kazanırsın bir kac kez sende aynı seyleri yap bakalım ne oluyor. Yumurta cıvıksa kalsın kendisi yapsin sabah sabah cinlendim
00 Yorumla
+1 yılÇocuk var mı? Fevri davranıyor. Dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor. Nafakanı mutlala almalısın.
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır çocuğum yok
- +1 yıl
Aslan erkeğinin duyundan gidip pışpışlamak gerekiyor
Soran+1 yılSonra nolcak inan ki çok sustum herseyine ama patladım dün bağırdım çağırdım bende insanım dayanamadım
- +1 yıl
Çalılan kadınmısın? Anlıyorum seni. Yumurta cıvıcık olmuşsa sonrasını kendi haşlayacak. Tuzluk ve biberlik eksiği tamamlamak için. Lokantada yemekte eksik tuz diye bağırıyor mu? Yalnız kalsın bi süre
Soran+1 yılHayır çalışan biri değilim çalışmama izin vermez kendisi de yapar ama arada yapar ben yemek yapacağım zaten söyle yap böyle yap der evdeki herseye karışır yani birde hakaret var tabi aşağılar beni tek sorunum bu genelde çekilirim kenara susarım o konuşur susunca 2. Saat sonra gelir öper alır gönlümü bende hemen yelkenler suya ama dün patladım artık dayanamadım sürekli kendimde hata buldum ben
+1 yılKaybedeceğin şey aile olur mutlu değilsen zaten aile olmamışsınız çokta şey değil yani kazanacağında bişey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılinsan kazanmadigini kaybetmez :)
bugune kadar kazandigin birsey var mı yok :)
oleyse birseyde kaybetmezsin00 Yorumla
+1 yılAilenin yanındamısın? öyle biri çekilmez ki. bence ayrıl. pişman olursun sonra.
00 Yorumla
+1 yılSen onun kölesi misin eşi mi bunları normal görmeyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOta boka bahane ezdirme politikasidir. boyle evlilik olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuyuk bir basarı guzel bir erdem elbette kaymağını yersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılSize olumlu donusu olur diye dusunuyorum sohbet edebiliriz bu konuda
+1 yılYani ben yükselen Aslan birisi olarak anlayacağını ama gururundan onun da mesafe koyacağını düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılMesafe koysun anlaması önemli beni bu evliliği o bitirdi vicdan azabı çeksin bari
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki bu dedikleeini 2 gun bari yapma da ciddiyet olussun
00 Yorumla
+1 yılNe kaybedeceğini sen bilirsin. Böyle biriyle yaşamak çok zor sürekli diken üzerindesin. Kendini eğitmesi lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyleyim diken üstünde duruyordum uyurken ses yapamazdım evde yemeği güzel yapmam gerekir eksiksiz hata yapmamam gerekir gerekirde gerekir sıkıldım artık
- +1 yıl
En iyisini sen bilirsin ama normal değil
+1 yılKazanmak adına bir şey diyemem ama kaybetmezsin çünkü hayatını bir ömür ya da uzun bir süre bu şekilde ne diye zindan edeceksin
00 Yorumla
+1 yılgözünü korkut, diklen ve ne derse desin 1 hafta konuşma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKazanacağın cok sey var kendini kazanırsın mesela gururunu kazanırsın boşan onun kaybı olucak huylu huyundan vazgecmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılsusup mesafe koy anlayacaktır:)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok direk ayrilcam pazartesi dilekçe vericem hemen bidaha asla konusmicam ama böyle kendim ettim kendim buldum desin ya ben naptim desin çok istiyorum
- +1 yıl
o zaman dilekçe olur sorgusuz sualsiz sekilde
+1 yılAman cekilmez be o adam
06 Yorumla
Soran+1 yılÇekemedim artık
- +1 yıl
Zormuş hakketten o ne ya
Soran+1 yıl2 sene zorlaya zorlaya geldim acaba neye kizacak şimdi endişesi beni mahvediyordu
- +1 yıl
Bence de dogrunyerdesin yani her şey karşılıklı kimsede köle degil
Soran+1 yılKesinlikle öyle artık kendimi bu kadar da ezdiremem kim olursa olsun
- +1 yıl
Calisamnbiriysen maddi anlamdada muhtaç değilsen tabi
+1 yılÇapkınlar bir dul daha kazanır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatını geri kazanırsın. O adamla olmazzzz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu adamı sanki evlendiği gün görmüş gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin burcun ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNarsist adam. Başka açıklaması yok.
00 YorumlaHiçbişey kaybetmezsin
00 YorumlaYapma sabret eşine
03 Yorumla
Soran+1 yılEdemedim artık
Soran+1 yılGerçekten mi niye peki
Anlamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor açıkçası. Asla cevap vermicem yüzümü göstermicem birdaha
* sık sokmadan hamile jalabilirmisin
00 YorumlaÖzgüvenini kazanırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle biriyle hayat gecmez ve degismez de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevmiyorsan ayrıl
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi