Eşimin halasına verdiğim cevap yüzünden terbiyesiz olan ben miyim?

(Eşimle yaklaşık 7 aydır evliyiz) eşimin halası yeni doğum yapmıştı ve şehir dışında olduğu için görmeye gidemedik bu yüzden eşim laptoptan görüntülü aradı ve o şekilde görüntülü aramada bebeği gördü. Bende eşimle beraber aramada olmazsam ayıp olur diye düşündüm ve görüntülü konuşmaya dahil olmak için salona gittim. Eşimin arkası kapıya dönüktü yani halası kapıyı görebiliyordu. Benim de ev halimdi altımda kısa şort üstümde yarım atlet vardı. (Yani sıfır kollu crop tarzı) Evde sadece eşim ve ben olduğumuz için hep öyle dolaşıyorum. Neyse salona girdim tabiki halası gördü beni ben tam eşimin yanına oturup merhaba halacim diyecekken bana şunu söyledi "bu ne hal kızım sen kocanın yanında bu şekilde dolaşmaya utanmıyor musun" dedi. Ben sok oldum o an. Sonra cevabı verdim😄 dedimki e halacım sen kocanla beraber bu çocuğu yaparken uzun kıyafet mi giyiyordun. Hala şok tabi. Sonra cevabını beklemeden dedimki bebek için tebrikler Allah analı babalı büyütsün dedim daha fazla dinlemeden kalkıp salondan çıktım. Eşimle bu konuda tartışmadık hatta iyi demişsin dedi ama anlattığım bir kaç kişi ayıp olmuş falan dedi. burada terbiyesiz ben mi oluyorum cevap verdiğim için 😄?
Eşimin halasına verdiğim cevap yüzünden terbiyesiz olan ben miyim?