Eşimle küsüm ne yapsam hatasını anlar bana vurdu. şu an çok kızgınım evliliğimi bitiremem çocuk var. Hala hatasını anlamadı ne yapsam anlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekliği başkalarının yanında eşini küçük düşürmek gururunu incitmek sananlar var ne yazıkki. Bir süre uzak dur neyin var diyene kadar
Sorduğunda kırgınlığını yorgunluğunu anlat
Ne kadar umursamaz davranırsan o kadar değerli oluyorsun. Sende arkadaşlarınla zaman geçir çocuklarınla gez. Görmezden gel onu
Boşanamazsin tamam ama ona onu söyleme
Bana bir daha el kaldiririsan 3 çocukla bırakırım seni umrumda bile olmaz de. Çaresiz gibi kalma yanında dik dur. Çocuklar tek senin değil o da düşünsün biraz01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen böyle yapıyorum oda anladı eski ben değilim 1 öğun yemek yemese pesiden koşardm kyamazdm annesinin yerine koyardm kendimi ya ilerde gelinim ogluma böyle yapsa falan empati kurardm emin ol kotla uyusa uzulurdum pijama giydirirdm o uyurken son 1 yıldr herşey degisti artık tiksiniyorm
En İyi Cevaplar
+1 yılKüsmek yerine oturup konuşman ve sorunu cözmen gerekir
18 yaşında ergen değilsin küsüp anlamasını beklicen.
Hatalı olsa bile gidip konuşmalısın. Böyle birşey oldu ben buna kırıldım bu evliliğimizi yıpratıyor gel buna care bulalım demelisin.03 Yorumla
Soran+1 yılCahil biri konuşmaz tersler konuşursam kendini haklı sanar 10 yıldr dil döke döke bi hal oldum 2 kelime konuşsam hadi ordan ben buyum der
- +1 yıl
Hep böyle miydi?
Soran+1 yılHayır ben her yaptiğını sineye çekince arsz biriyim babam öldü taziyeden geldik babamı sövdü ben hemen unuturum saflık salaklık var tepeme çıkardm
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yüz verme birde şikayet et illamyanlışını qnlar vurmak çok kötü ya bir insan bayana nasıl kaba kuvvet uygular dünyanın en kötü durumu yaklaşma yanına gitme ne olursa olsun surat yap uğrşma onunla vakit geçirmek bile olsa upraşma
016 Yorumla
Soran+1 yılYemek yemedi çay içmedi hiç bakmadm suratina
Soran+1 yılYok kizımi yoladm tv sesini kıs dedim. oda baba anne kıssın tv i dedi. Hemen bu zanetiki onunla konuşuyorum yok yaaâaa diye havladı hala kendini haklı goruyor
Soran+1 yılOda para mara yönunden mecbur konuşmam icn kıstıracak bugun alışveriş icn istedm kavga olunca hemen cikti evden vermedi. Bende aradm taradm iscilerine verecegi parayla alişveriş yaptm oh olsun
Soran+1 yılSormaz çarşida yer gelir ben sıkışaym diye parada vermez. geçen sefer komšum bakal burda o bana borç verirdi güvenirdi. o sebeple idare ettim. eksik oldukça alirdm borç muhatap olmadm. bu sefer skştıracak baya ama tek kelime konuşmam
Soran+1 yılBak bu iyi fikir normalde asla dokunmam cuzdanina falan bugun işcilere ayirdıgı parayı harcadm zor durumda bıraktı konuşaym diye
Soran+1 yılSurat yapamıyorum çocuklar nedeniyle görmezden geliyorum 3 gundur evde yemek yemiyor tel kelime konuşmadm
Soran+1 yılOzür dilese ölcek ikimizin karakteri çok ters onu idare etmekten bıktm
Soran+1 yılCahil insan her zaman haklıdır
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15Cevap
+1 yılİşte böyle durumlar için:
https://youtube.com/channel/UChtPEGabxjqEbq_eMpZLZmA12 Yorumla- +1 yıl
Ohh ya çok sevindim😅içim rahatladı güzel insanların olduğunu bilmek güce güç katıyor, yalnız olmadığıma sevindim..
Soran+1 yılBu ne anlamadm
Eğer böyle bi esin varsa bosan derim çocuklarının psikolojisi açısından ben çünkü o çocuğum babasından nefret eden kızım ben
114 Yorumla
Soran+1 yılBenm oğlumla kizımda araya girer azcık bana dokunsa
Soran+1 yılBenim cocuklar en ufağı 2 yaşnda o 7 veya 8 yaş olsaydı boşanirdm
Soran+1 yılEn kucuk kardesn kac yas
Soran+1 yılAnnen boşa çekiyor
Soran+1 yılBaban vuruyor mu
Soran+1 yılBabanın neyinden rahatszsn
- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılKorktuğu bir aile büyüğünü çağır, şöyle bi kulağını çeksin. Ama senin çağırdığını anlamasın.Öyle tesadüfen gelmiş gibi zannetsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılKaynanam gil duysa komple elti falan hepsi duyar
- +1 yıl
Kendi babana veya abine, kuzenine söyleyebilirsin
Soran+1 yılBabam öldü kardeşimle yüzgöz olsun istemiyorm
- +1 yıl
Başınız sağolsun.
Paylaşabiliyorsanız kayınpederinizle paylaşın çeksin kulağını.
Soran+1 yılOda aynı b&k babasına çekmis zaten
+1 yılKızım küçük şeyleri fazla büyütmeyin... evlilik sabır işi
013 Yorumla
Soran+1 yılElin karısının yanında beni tersliyor ona poz kesiyor. bugunde karşına ev var çenemden tutup içeri ite kaka soktu beni bu r gurur incitici bişeyi nasl alttan alaym cenemden sıkın yukarı kaldrdı
- +1 yıl
Tepki göster sende... surat yap
Soran+1 yılO surat etkiler. mi çok
- +1 yıl
İllaki... soğuk davranmak etkilidir
Soran+1 yılPeki ya başka kadına gözü kayarsa başka evlilige
- +1 yıl
O ayarı sen vereceksin... fazla uzatmak iyi değil o yüzden
Soran+1 yılBen o giderken ağlıyordum. sinirlendi gitti gelince baya güler yüzlu ydum o yokmuş gibi baya cocuklarla mutlu ydum. sizce sinirli olup surat yapmam mı cok etkiler onu yoksa o yokmuş gibi takmasam mı?
- +1 yıl
Yokmuş gibi davranmak tabiki çok etkilidir
Soran+1 yılBugun öyle davrandm guldum oynadm cocuklarla çunki onlarn pskolojiside önemli kıyamam onlara zaten babaları hep siktr gt lan lun der onlarıda tersliyr bi en kücuk olanı sevip kokluyor üzülüyorlar
- +1 yıl
Napacan... idare edecen kızım. Herkesin farklı huyu var. Uzun süre evlilik sürdürenler hep sabırla devam ettirmişler
Soran+1 yılZorla türban taktrdı bana simdi açık saçk gordumu dibi duşuyor adalet yok bu dunyada nefret ediyorum doğululardan
- +1 yıl
Neden evlendin o zaman?
- +1 yıl
Eğer sohbet edeceksen özelden yazabilirsin yani uykun yoksa ordan yaz 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblacım sırf çocuk var diye ayrılmamazlık yapma çalışıyorsan hemen ayrıl boşver bu adamdan hayır gelmez zaten çocuğun nafakasını öder ilgilenir falan ama bana göre ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 cocuk çalışmıyorm
Cevap sahibi+1 yılİşin zormuş ya ama çok şikayetçiysen ayrıl
+1 yılAnlayana kibrit çöpü yeter anlamayanin totosuna lav soksan yine yetmez demişler.
014 Yorumla
Soran+1 yılDuzelmez mi
- +1 yıl
Gençlik zamanlariniz ıllaki anlar ama olay o raddeye nasıl geldi birde o var tamam tokat atmak dövmek bunların nedeni olmamalı
Soran+1 yılŞöyle ben hiç kin yapmam öldu babam taziyeden geldim babamı sövdü 2 daka sonra unuttm aynı yastığa başımı koydum. bu huyumdan nefret ediyorum düzeltemiyorum küsemiyorm bi türlu
- +1 yıl
Başın sağ olsun ama bi aile danismaniyla gorusseniz bence daha iyi olacak onu ikna etmeyi dene belliki biraz eğitim alması gerekiyor yuva yıkmak kolay iş asıl zor olan yuvayı yapabilmek
Soran+1 yılLise 1 i bile okumamış ne aile danışmanı bu annesi öğut verse düşman oluyor
- +1 yıl
Keşke böyle şeyleri çocuğa hamile kalmadan düşünmüş olsaydınız o zaman olsa yapılacak şey beş belliydi
Soran+1 yılVala insan geleceği bilemiyor insandı hayvan oldu
- +1 yıl
Eğer sadece bi kez le kalmışsa tamam ama devamlı şiddet var ise çocukları alıp gitmen daha hayırlı şiddetle büyümekten babasız büyümek daha hayırlı gözümde
Soran+1 yılHayr 2 kere buyuk kavgamz oldu tekme tokat ilkinde 2 ay küstüm baya romantik oldu barışnca arada ufak tefek itip kaktı ben altan alip konuşunca yüz buldu gene bugun baya tekme tokat vurdu bende ona vurdum 3 ay en az görmem yuzunu bakmam
- +1 yıl
Bakmada daha başka yerde yat uyu bırak ne halı varsa görsün mecbur yanına gelecek
Soran+1 yıl2 ay boyunca 4 veya 5 kere özel alanıma tacizde bulundu yaklaştırmadm ama kısa sürdu adamlığı
- +1 yıl
Kocan dahi olsa sana sennistemeden sahip olamaz polise bile şikayet etme hakkın var öyle bir durumda
- +1 yıl
Bana özelden yazabilirmisiniz?
Soran+1 yılVala zaten ben nefret illet olmuştum en son bas bas bağirdm rezil ettim. tek kiymet vermiyorsun adam yerine koymuyorsn oran buran içn kapima gelme boşanmak istiyorum seni istemiyorum nefrett ediyorum diye ilk defa alındı ve gitti.
Hak edene hak ettiğini vermezsen yarın daha fazlasıyla karşılaşırsın, ayrılma ama rest çek, bırak biraz uzak dur. Böyle insanlara katlanmak zorunda değilsiniz. Çok afedersiniz ama hayvana bile vurulmaz çok ayıp ya
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bendede var bi rahatszlık çözemedim zaten küsemediğim için o böyle hayvanlaştı gece 12 e kadar kahvelerde gezerdi.3 cocuk tek buyuttum. kimsem yok burda gün oldu 1 hafta boyunca günde sadece 1 saat uyumuştugum oldu en son baygınlık geçirdim uykusuzluktan hala sen kadınmısn dedi bana vicdan yok bunda
- +1 yıl
Böyleleri bir kadını hak etmiyor işte, bırakıcaksın kendi bi yaşasın, kaç gün dönüyor o ev bir görsün. İşiniz çok ama çok zor. Tek çocuğu bir saat bak de bırakır kaçar gider üç çocuk büyüttünüz. Birde şöyle bakmak gerekiyor, böyle bir insandan çocuk yapılır mı, hadi bir tane tamam ama böyle bir kişiye üç çocuk verdiniz. Çok yazık, yarın öbür gün çocuklarınız büyüdüğünde eşiniz düzelmezse daha büyük sorunlar sizi ve çocuklarınız bekliyor olucak maalesef
Soran+1 yılYa ilk cocuk zaten mutluyduk 2 ci kızım yalnz kalsın istemedik o zamanlar severdi kızımlada baya ilgilenirdi 2. ci cocuk oldu ilk cocugu unutu hayvan yerine koyar oldu. O an ben zaten tövbe dedim asla cocuk istemiyorm bu insan değil kahveden çıkmaz eve gelmez oldu hep idaa oynar dururdu.3. cü cocuk plansz bi gebelik oldu ve ben baya üzülmuştüm olan oldu
Soran+1 yılAynen boyle bi ahmağa cocuk vermek çok yanlış elimden geldiğince onun yapamadığı babalık açığını kapatmaya çalışıyorm
+1 yılsana vurmuş ve sen hatasını nasıl anlar diye soruyorsun. ilginçmiş
014 Yorumla
Soran+1 yılCahil
- +1 yıl
kim
Soran+1 yılEşim
- +1 yıl
şiddete uğrayan ve ses çıkarmayan sensin
Soran+1 yılAnnem gile söylersem erkek kardeşim çok fena bunu gebertir annem bırak cocugunu baksn gel der
- +1 yıl
dayak yemeyi seçmek de bir tercih
Soran+1 yıl1 kere yaptı 2 ay küstüm toparlamiştı ufak bi kavgamz oldu iti falan ben hemen unuttum konuştum bi dedi ne halt yesemde unutuyor naslsa eziyor yüz buldu bu sefer tövbe yuzüne bakmam
- +1 yıl
bence bakarsın
Soran+1 yılUzun sure bakmam
- +1 yıl
çok da uzun sürmez gibi :)
Soran+1 yılYa bak ozelden yazaym takip atan benm yanlş atan
- +1 yıl
e bekliyorum yazmanı
Soran+1 yılNe yazcam unuttum
- +1 yıl
:) hatırlarsın belki
+1 yılSiz kadınlarda az değilsiniz kim bilir adamı nasıl barut hale getirdin
07 Yorumla- +1 yıl
Her boka kadınları katıp durma ya belki adam bir şey yaptı hemen kadını aşağıla kadına bir şey diyeceğine kendine bakmanı tavsiye ederim
- +1 yıl
@delibirisininhayatı tabi canım kadınlar hep haklı
- +1 yıl
Evet haklı var mı diyeceğin?
Soran+1 yılKeşke görseydin ben neler çektim
Soran+1 yıl@delibirisininhayatı bu cahil kesin karisına tek kelime sohbet etmeyip burda milletin karısına kızına gül atan ve karısını aşağılayan biri ondandr benim eşim adam olsa azcık kıymet verse canımı veririm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİş o raddeye nasıl geldi sıkıntı orada
08 Yorumla
Soran+1 yılHer aşağılanmada susarsa insan boyle oluyor
- +1 yıl
Ailenin yanına git bir süre ne olursa olsun tokat çok yanlış
Soran+1 yılGidemiyorum ablam kafadan kontak cocuklara zarar verir
- +1 yıl
Ablan kimmiş zarar vermek nedir ya. Ailen yok mu kafadan kontak kendini deli olarak göstermiş yaşamış sende sessiz kalmışsın
Soran+1 yılDeli zaten şizofreni gibi rahatszlığı var elinde değil
- +1 yıl
O zaman sakinliğini koru kafanı dağıt uyu en iyisi
Soran+1 yılCocuklar buyuse düşman edecek kendine
- +1 yıl
İşin zor öyle valla
Dayağı hak etmek bu olsa gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılNasl
Gizli Üye(25-29)+1 yıliyi bir dovdur onu baban abin filan yok mu
06 Yorumla- +1 yıl
Çözümde o biçim
Soran+1 yılDövdürsem umursamaz bu boşanırız cocuklara olan olur bakmaz anneside bakmam der ya üvey anne getirir ya yurda verir. Benim. annemde cocuklara bakamaz
- +1 yıl
Aynen öyle olur sen adamı biraz hoş tut
Cevap sahibi+1 yıl@Volkanikdağ boyle ayilara anladigi dilden konusacaksin😘
Cevap sahibi+1 yıl@Volkanikdağ adam karisini hos tutacagi yerde kadina diyosunuz Allahtan korkun be
Soran+1 yıl@Volkanikdağ adam başkasının karısına iş atıyor onun yanında beni aşağılıyor ben onu hoş tutamıyorum artık.
Konuşman lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak istedim konuşmaz sinirlendim böyle kavgaya döndü
+1 yılNe hata yaptıki
02 Yorumla
Soran+1 yılVurdu
- +1 yıl
İğrenc bosan
- Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz tavrını göster bakalım
03 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorm
- +1 yıl
Yani özür dileyene kadar hatasını anlayana kadar devam
Soran+1 yılPeki
+1 yılyazık olmuş. ders vermelisin
015 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsam cani daha çok yanar
- +1 yıl
özel konularda isteksizlik felan yaparak olabilir
Soran+1 yılOhoo ben odamı ayírdm zaten çok oldu uzağm
- +1 yıl
o zaman yemek felan yapmayarak dicem ama tekrar aynı şeyi uygularsa şikayet et polise bence
Soran+1 yılYemek yapıyorum cocuklar var biz oturduk yedik onu cagirmadm yalvarmadm
- +1 yıl
evet bu güzel mesela
Soran+1 yılBi kere daha 2 ay kustum kopek gibi geziyordu bu sefer en az 3 veya 4 ay
- +1 yıl
😂😂 bravo
Soran+1 yılVala seni seviyorm dese ölcekmiş gibi hiseden adam aşkm karıcm özledm falan demeye başlamştı
- +1 yıl
ama hak ediyor işte valla ben sinir oldum sana Allah sabır versin 😂
Soran+1 yılBu sefer buz dolabına ascam bana yaptıklarını yazıp yoksa unutuyorum hemen barışıyorm geçen defa sokak sürtugu yazmıştm rehbere bakip bakıp sinir tazeliyordum ondan 2 ay küsebildm. Kahveden eve gelmiodu hep sürtuk derdim
- +1 yıl
ya komiksin biraz sanki 😂
Soran+1 yılSinirliyim
- +1 yıl
Haklı olarak tabiki kusura bakma güldüm ben de bi an komigime gitti liste olayı
Soran+1 yılBende kin yok hemen güluyorm yuzune ondan var pskolojik bi skntm çozemedm küsemiyorum kimseye
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Verme biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoynuna sokul
031 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama zaten kin yapmadiğm içn yüz buldu
Cevap sahibi+1 yılO zaman ona yemek bile yapma trip at seks ihtiyacına yanıt verme dünyayı ona zindan et
Soran+1 yılBunlar çok koyar mı ona belki dahada uzaklaşír
Cevap sahibi+1 yılÇok koyar daha yaparsın ki
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi yap it gibi olur
Soran+1 yılHa tm
Cevap sahibi+1 yılÖzelden daha taktik verebilirim
Soran+1 yılVerme diyecen
Cevap sahibi+1 yılÖzelde konuşuruz
Cevap sahibi+1 yılBurada olmaz😉
Cevap sahibi+1 yılHadi bekliyorum
Soran+1 yılHayr
Cevap sahibi+1 yılAdam seni hayvan yerine koyuyor sen daha neyin derdin desin trip at ağzına sıc. Verme kendisine
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin bu kadar sıkıntı çekiyorsun
Soran+1 yıl27 veya 28
Cevap sahibi+1 yılTamam gel dertleşelim benimde derdim var burada herkesle yazisiyon ben seni anlarım
Soran+1 yılYok ozelde yazmam
Cevap sahibi+1 yılHadi ama ihtiyacım var lütfen sohbeti beğenmezsen engelle
Cevap sahibi+1 yılMemnun kalacaksın
Soran+1 yılSusarmsn
Cevap sahibi+1 yılKızdın mı bana
Soran+1 yılYa ne konuşcam burda meydanda konuş evlisin belki karının vebalinimi alaym
Cevap sahibi+1 yılBekarım ben
Cevap sahibi+1 yılEvli olsam neden bu saatte yatmayayum
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Soran+1 yılIyi geceler
Cevap sahibi+1 yılHadi ama fazla uzattin
Soran+1 yılNe ya
Cevap sahibi+1 yılLütfen özelden kimseyle yazismiyor musun senin derdin içimi parçaladı
Soran+1 yılParçalamasn
Cevap sahibi+1 yılGit işine bak umrumda değilsin
Dövdümü
03 Yorumla
Soran+1 yılVurdu evet
Soran+1 yılşu an ben ne yapabilirim onu düşunüyorum
+1 yılverme
02 Yorumla
Soran+1 yılVermiyorum
- +1 yıl
Hmmmmm
+1 yılYara bere var mi
014 Yorumla
Soran+1 yılAz kızarıklık var
- +1 yıl
Nerende
Soran+1 yılBoynumda
- +1 yıl
O başka şeyden olmasın
Soran+1 yılYav bi sus aklinz bel altnda
- +1 yıl
Onunla cezalandır
Soran+1 yılOnunla mı sevecek sayacak
- +1 yıl
Takip eder misin
Soran+1 yılHayr
- +1 yıl
Soracaklarim var
Soran+1 yılSorma ben buraya koca dost bulmaya gelmedim artık boğuluyorum nefes alamıyorum dertleşmeye akıl almaya ihtiyacm var beynim çalışmıyor
- +1 yıl
tamam dost olmayacam zaten
Soran+1 yılBurdan sor
- +1 yıl
Gel merak etme yemrm
+1 yılHatası ne?
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi