Eşim ile bu aralar instagram sebebi ile tartışıyoruz, kendi blog sayfası ile ilgili çok vakit geçiriyor hiç konuşacak bir şeyimiz kalmadı, blog sayfasına ürün eklmeek için çok para harcıyor makyaj malzemeleri ürünleri için bende çok sinirleniyorum bu duruma, tepkilerim biraz serttir biliyorum ama bu benim karakterim oda beni tanıyor sonra tartışıyoruz üzülüyoruz ağlıyor, 6aylık evliyiz daha ve bazı şeyleri aramızda bittiğini hissediyorum,.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
blog sayfasina neden bu kadar önem veriyor takipcisi mi cok, bundan bi kazancimi var. Sende seviyorsan biraz ilimli davran buyumesin aglamasina deger mi? Gayet konusarak halledebilirsiniz.
Kazancı yok mutlu oluyor ama cebimize zarar, o mutlu olsun diye düzenimiz yok olmayacakta bu gidişle
anladim kendine bi iğras bi hobi bulmus aslinda. Mutsuz kadin inan cekilmez. Bence hobisine devam etsin ama daha tasarruflu davransin orta yolu bulmaya çalişin bence.
Benim bu duruma yaklaşımımı düzeltmem lazım dediğine göre ama düzeltemiyorum her ay kazancının yüzde 70 yani 1700 2000 tlsini buna gömüyor 6 aydır her şey benim üzerimde ben bunalıyorum sıkkntı çekiyorum bunu dediğim zaman benim paramcı oluyor keşke bunları görebilseydim
bu kadar umitsuz musun sen simdi, sevginde bitti dimi. Sevgi saygi bitince o iş yurumez zaten. Seni kaybetmeyi goze aliyor mu?
Alabilir edeceğimiz ilk büyük kavgada ki bende öyle çünkü 6 ayda o kadar bitirdik birbirimizi ettiğiniz kavgaları nat geo dan gelip izleseler biz doğada böyle bir anlaşamamzlık görmedik derler
Severek evlenip nasil bu kadar uzaklastiniz, bitirin ozaman diyecek baska bisey kalmadi.
Büyük bir ihtimalle biticek ama neyi bekliyoruz onuda bilmiyoruz
cocuk gelirse birde hic bitmez dikkat edin
Yok ben çocuk yapmam onun çocuk bakabilecek oldugunu sanmıyorum hatta eminim
Yuh 6 ayda mı bitti bari çocuk flan yapmayın. Evliliğimiz kurtulsun diye
Asla yapmam yapmıcam da zaten evlilik saçma bir kurum
Abi sosyal medya pismanlikti allah yardımcın olsun kardeşim
Sağol kardeşim yaktım başımı sen yakma sakın evlenme bunu ne kadar çok insana anlatabilirsin o kadar hayatı kurtarırım sakın bak sakın
Ben kesinlikle evlenecem. Hayatımı düzene sokar sokmaz hemde
Bu bi şans ve ben şansımı deneyecem
O zaman sana sadece Allah seni iyi insanla tanışırsın demek düşer rabbim mutlu etsin
Sagolun umarım sizinkide düzelir düzelmesi için çabalayın en azından elinizden geleni yapın düzelmiyorsa o zaman bitirin
Eyvallah şu an son çabalar işte
Hakkınizda hayırlısı olsun
Severek mi evlendiniz
Öyle sanıyorduk ama mutsuzuz
Sevmemissiniz yeterince demek
Hayır alakası yok işin içine aileler girince kadının gerçek karsteri giriyor çıkıyor ortaya evlenmeden önce böyle değildi keşke diyorum keşke zamanı geri alabilsem mahbolan hayat sadece kadının hayatı degil erkeklerinde mahvoluyor onun hayallerini yerin getiricez diye kendimden feda ettim yaşadıgım anlayamaz oldum
En iyisi evlenmemek yani
Hayatında şu an yaptığın hatalar sana üzüntü veriyorsa vermesin çünkü evlenirsen onlar sadece şımarıklıkmış dersin o kadar büyük bir hata ve o kadar saçma bir kurum evlilik erkek içinde kadın içinde
Cinsel hayatınız nasıl peki. Sormasi ayip
Problemli evlenmeden önceki tüm eski ilişkilerimde hep tutkulu ve özlem dolu cinsel yaşamım vardı
Aranızın kötü olma sebebi bu olabilir mi birazda
Yok onunla alakalı değil, tamamen karakter cinsel hayat sanıldığı kadar önemli değil önemli oldugu durum uyumdur, eğer uyumlu olursa 2 tarafta cinsel lik o zaman önemli problemi orda aramak doğru olur bizde karakter çatışması ön plands